Találatok a következő kifejezésre: Mitől jó még (99 db)

Mitől jó barátnő egy lány? Mitől tökéletes? Milyen legyen hogy a barátja teljesen elégedett legyen, imádja és ne salja meg?

Legjobb válasz: Attól, hogy figyelmes, kedves vele. Mikor Vele van mosolyog, jókedvû. A humorérzék sem utolsó dolog. Ne nyomuljon nagyon rá, ne hívogassa egyfolytában. A srácnak is kell keresnie, ne mindig a lány keresse. Ne dugassa meg magát egybõl az elsõ héten, vagy talán hónapban. Adjon Neki szabadteret a haverjaival, és persze Õ is hagyjon a lánynak a barátnõivel. Kb ennyit tudtam most hirtelen... :) ***

Attól, hogy figyelmes, kedves vele. Mikor Vele van mosolyog, jókedvû. A humorérzék sem utolsó dolog. Ne nyomuljon nagyon rá, ne hívogassa egyfolytában. A srácnak is kell keresnie, ne mindig a lány keresse. Ne dugassa meg magát egybõl az elsõ héten, vagy talán hónapban. Adjon Neki szabadteret a haverjaival, és persze Õ is hagyjon a lánynak a barátnõivel. Kb ennyit tudtam most hirtelen... :) ***
Tökéletes barátnõ nincs. Nincs semmi a földön, ami tökéletes lenne. Fontos a megértés, hogy mindent meg tudjatok beszélni, hogy számíthasson rád a másik fél, legyél házias, ne idegenkedj mondjuk a fõzéstõl (bár nem tom hány éves vagy) és fontos, hogy sokat tudjatok nevetni. Ja, és az egymás iránti tisztelet és õszinteség.
A kérdező hozzászólása: 18éves vagyok, majdnem 2éve együtt...elsõk voltunk egymásnak, és félek h majd kíváncsi lesz másra h milyen vele...azt szeretném ha örökre együtt maradhatnánk...és próbálnék megfelelni ha lehet:)
Jaj, Te... ettõl ne félj, h kíváncsi, h milyen mással. Én is 18 vagyok, és Mi a barátommal 8hónapja járunk, de eszembe nem jutott, hogy arra gondoljak, hogy ki akarja próbálni mással... :D Miket ki nem találnak ezek a jányok :P :) És igaza van az elõttem szólónak, hogy tökéletesség nincs. 2 éve Veled van, azért van veled, mert szeret Téged, és minden jó Veled. Nem kell itt problémákat csinálni, meg hogy tökéletes akarsz lenni, mert nem tudsz:) Mindenkinek vannak hibái, amiket ha nem tetszik a másik félnek, megosztja Vele. Ennyi :) ***
2.válaszoló vagyok. Nálunk az a helyzet, hogy a férjem 40éves én 25. 4éve vagyunk együtt. Én attól féltem pl, hogy egy ilyen érett és komoly pasihoz túl gyerek vagyok. Na õt pont ez fogta meg bennem. Hogy tudok hülyéskedni, hogy tudok úgy viselkedni, mint egy komplett idióta, hogy megnevettetem bármilyen szar kedve van, és nem úgy állok hozzá, hogy most akkor tök komoly minden és semmi hülyéskedés. Múltkor azt mondta egész életében nem nevetett annyit, mint amióta velem van. Tehát amitõl féltem végül is tök nagy elõny lett:-) A másik meg, hogy leültem vele, és elmondtam neki, hogy én nem akarok ebben a kapcsolatban jópofáskodni. Nem akarok úgy élni, hogy õ azt mondja, amit szerinte hallani akarok, mert ha az igazat mondja akkor kiborulnék. Tisztáztuk, hogy mindent elmondunk a másiknak, és a felmerülõ problémákat megpróbáljuk megbeszélni. Így tudom, hogy bízhatok benne, mert ha megkérdezem tõle, hogy eszébe jutott e az mióta velem van, hogy lefeküdjön egy másik nõvel, akkor tudom, hogy az igazat mondja és nem azt amit "szerinte" hallani akarok. És tényleg az igazat mondja:-) Úgyhogy talán ez nálatok is mûködne. De szerintem az normális, ha eszébe jut milyen lehet egy másik nõvel, fõleg ha elsõk vagytok egymásnak. De nem az a lényeg, hogy eszébe jut e, hanem, hogy ne tegye meg. És ezt te tudod befolyásolni azzal, hogy mondjuk a szex terén is tök nyíltak vagytok egymással, és elmondjátok a másiknak a legtitkosabb vágyaitokat is:-)
A kérdező hozzászólása: voltak gondjaink, én túl féltékeny voltam, ez miért ír neked, az miért hív állandóan...õ is írogatott régen sok csajozós dumát lányoknak...és emiatt félek mindig h velem nem lesz neki elég...
A kérdező hozzászólása: az a lényeg h szeretnék jó bnõje lenni:) ne szenvedjen hiányt semmiben, szeressen minnél jobban:)
Ki kell pucolni. Ha ez nem segít, akkor semmi. Ennyi volt.
A kérdező hozzászólása: :D Mit kell kipucolni? A gép nemrégen (1 hónapja) volt kipucolva ventilátorok stb... Mi ennyi volt? Mit kell venni hogy mûködjön? Ne szivass kell az USB..., nem mûködik sem a nyomtató, se fényképezõ, semmi...
A kérdező hozzászólása: Tárgytalan, újraindítottam a gépet és most már mûködik...

Mitől csavarodhatott meg két helyen a köldökzsinór, és miért nem jó hogy hátul tapadt a placenta?

14 hetes terhes voltam mikor burokrepedésem lett és elvesztettem a babám.a szövettani eredményben volt benne hogy meg volt csavarodva két helyen a köldökzsinór és három ér látható rajta.az uh-n mondták,hogy hátsó falon tapad a placenta és azt mondta a háziorvos hogy nem jó.

Legjobb válasz: Nekem "hátsó falon tapad, jó helyen", tegnap voltam UH-n. 37 hetes

Nekem "hátsó falon tapad, jó helyen", tegnap voltam UH-n. 37 hetes
Az mindegy, hogy a placenta hol tapad, mármint elõl vagy hátul. Bár a legjobb, ha fent! Az a rossz, ha nagyon lent tapad, esetleg ráhajlik a méhszájra! Akkor van baj! Lehet, hogy csak nem tapadt meg rendesen! Amúgy szerintem a nõgyógyász jobban ért hozzá, mint egy háziorvos, szóval a nõdokira kell hallgatni! Amúgy a köldökzsinór csavarodása lehet azért volt, mert hosszabb volt!
Szia! Sajnálom ami veled történt! Nekem is hátsó falon tapadt a placenta és semmi gond nem volt azzal! A köldökzsinor, hogy miért csavarodott meg? Azt nem tudom, sajna!
A kérdező hozzászólása: szóval akkor a háziorvos kijelentésével nem kell foglalkoznom.köszi a válaszotokat.
A kívülrõl jövõ mechanikai hatásokkal szemben a legvédettebb a hátsó falon megtapadt méhlepény, egyébként meg csak az a lényeg, hogy ne a méhszájon legyen.


19 éves, 154cm, 40kg-os lány vagyok. Szeretnék még pár kilót felszedni. Vki tud vmi jó módszert h mitől hízhatnék még pár kilót? (max 4-5kg-ot)

Legjobb válasz: szerintem meg inkább mozogj sokat, mellette egészségesen, és rendesen étkezz :) ne hízni akarj, hanem inkább izmosodni :)

szerintem meg inkább mozogj sokat, mellette egészségesen, és rendesen étkezz :) ne hízni akarj, hanem inkább izmosodni :)
sokat eszel :) máshogy nem megy. sok kenyér sok tészta, ne válogass egyél meg mindent
menj már egy nõn NAGYON NEM ÁLL JÓL AZ IZOM. ha meg ilyen vékony vagy akkor egybõl meg is látszik
Azt is számítsd bele, hogy vannak olyan emberek, akik egyszerûen nem tudnak jelentõsebben hízni vagy fogyni, mert genetikailag ilyenek. Az egyetlen mód tényleg az, ha eszel (amennyi jól esik), de ha sportolsz is közben (már úgy általában, nem pedig evés közben), akkor az izomzatod és a csontozatod fejlõdik elsõsorban.
NE HÍZZÁL! Tömeget növelj! A különbség - sok szénhidrátbevitel -> egy csont és háj törpe leszel. Sok fehérje, és sok szénhidrát, és sok sok mozgás, mondjuk torna, vagy aerobik -> egy szépen kidolgozott izmos-arányos kis csajszi leszel, gyönyörû kerek popsival, ami után még én is megfordulnék az utcán. (Nem, nem olyan jó, hanem olyan öreg pasi vagyok)

Rubint Réka add önmagad 1 része van meg nekem, és mitöl jó ez a dvd, mi különbség a 2. -3. része? Mondjunk szeretnék alakot formálni, persze feszesebb, lapos hasat 53 kg vagyok 160 cm magas.

Legjobb válasz: Az elsõ válaszolóból látszik, hogy árad a tudás, és a segíteni akarás. Valószínûleg nem azért akarsz tornázni, hogy olyan legyél mint Réka, hanem hogy a saját testedbõl kihozd a maximumot. Amúgy megjegyzem a testsúly nem jelent semmit. Nekem a 176 cm-hez 65 kg társul, és mégis van egy pici hasam, de folyamatosan kisebb, mert tornázom, és diétázom. Errõl ennyit. Kérdésre válaszolva: az elsõ részen semmiféle extra eszközt nem kell használnod, még súlyzót sem. Az elsõ 20 perc, és fõképp guggolások, és kitörések ismétlésébõl áll. Ha megcsinálod, tuti, hogy leizzadsz, és a pulzusod is fel megy, pedig ugrálni, nem kell benne, vagyis lehet, ha akarsz, én rendszerint nem akarok. :) A második 20 perc inkább a földön végzett gyakorlatokat tartalmaz, inkább fenék gyakorlatokat, és csak néhány perc jut hasizom gyakorlatokra, ha kevésnek érzed, max. visszatekered, és csinálsz a hasizomból még egy kört, bár szerintem ha tisztességgel megcsinálod akkor nem hiszem, hogy nagyon lesz még kedved hasizmozni. :D A 2. részben már kart is edz, a guggolásokat súlyzóval csinálja, a 3. rész pedig 30 perces blokkokból áll, ami szerintem borzasztó nehéz...

Az elsõ válaszolóból látszik, hogy árad a tudás, és a segíteni akarás. Valószínûleg nem azért akarsz tornázni, hogy olyan legyél mint Réka, hanem hogy a saját testedbõl kihozd a maximumot. Amúgy megjegyzem a testsúly nem jelent semmit. Nekem a 176 cm-hez 65 kg társul, és mégis van egy pici hasam, de folyamatosan kisebb, mert tornázom, és diétázom. Errõl ennyit. Kérdésre válaszolva: az elsõ részen semmiféle extra eszközt nem kell használnod, még súlyzót sem. Az elsõ 20 perc, és fõképp guggolások, és kitörések ismétlésébõl áll. Ha megcsinálod, tuti, hogy leizzadsz, és a pulzusod is fel megy, pedig ugrálni, nem kell benne, vagyis lehet, ha akarsz, én rendszerint nem akarok. :) A második 20 perc inkább a földön végzett gyakorlatokat tartalmaz, inkább fenék gyakorlatokat, és csak néhány perc jut hasizom gyakorlatokra, ha kevésnek érzed, max. visszatekered, és csinálsz a hasizomból még egy kört, bár szerintem ha tisztességgel megcsinálod akkor nem hiszem, hogy nagyon lesz még kedved hasizmozni. :D A 2. részben már kart is edz, a guggolásokat súlyzóval csinálja, a 3. rész pedig 30 perces blokkokból áll, ami szerintem borzasztó nehéz...
Én szépen formálódtam tõle, kisebb lett a fenekem, és a hasam. Ha végigtornázol 40 percet, dõl rólad a víz, de még nem esel össze, akkor szerintem az a torna nem lehet rossz alakformálás céljából. Nekem vékony karom van, eleve nem csinálok használok súlyzókat, elég gimiben, hogy minden télen állandóan súlyzózni kellett, és a felsõim elkezdtem szorítani. :D A karod az elsõ résztõl 100% nem vastagodik meg. A láb megvastagodása...azt szokták mondani, hogy a lisztes, cukros dolgokat kerüld, mert, ha rosszul táplálkozol akkor vastagszol meg. Az elsõ 1-2 hét ettõl függetlenül, még érezheted, hogy megduzzadhatnak az izmaid, akármilyen tornát is csinálsz. Errõl az írják, hogy természetes, és rövid idõn belül leapad, szóval ne ijjedj meg rendszeresen tornázz. :) Ja, és a mérleget, felejtsd el, helyette havonta mérd le magad cm-kben! Sok sikert, az szerintem sose szégyen, ha valaki szeretne formálódni, és tesz is érte. :)
Szerintem bõven elég a heti 3 alkalom, én is úgy csinálom, (csak én a második részét, de ismerve az elsõt, szerintem körülbelül u.a.)és szépen peregnek a kilók :) Szóval alakformálás céljából lehet hogy a kevesebb is elég lenne :)
Elképzelhetetlennek tartom, hogy 160cm/53kg-al lógó hasad lenne... Ne akarj arra a szilikonozott plasztikmuszkli-csajra hasonlítani, nem látod, hogy egyáltalán nem nõies?!
A kérdező hozzászólása: igen, nem olyan rékát alakot szeretnék. csak formálódni szeretnék, hogy ne legyen olyan puha a lábam, fenekem, no meg a hasam.
A kérdező hozzászólása: jah elfelejtettem hozzászolni. az elsõ rész semmi extra azt igaz, de attól még formálódik az ember? sulyzosat nem igazán akarom, nem akarom h vastagodjon a karom lábam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy leirtad!! és heti hányszor érdemes csinálni? 3x elég e?

Fiuk! Ti mire gondoltok szex alatt? Mit neztek meg egy lányon 1. alkalommal? Mitol jo egy lány az ágyban? Utánna mit csináltok? Es mirol beszeltek egy lánnyal?

az jobb ha gyenged egy lány vagy ink.vad legyen?:) pls.normálisakat..

Legjobb válasz: Én semmire nem gondolok együttlét alatt, csak az élvezet hajt, meg az ösztönök. Legfõbb szempont, hogy ne legyen lusta, mozogjon, legyen szenvedélyes, akár vad is.

Én semmire nem gondolok együttlét alatt, csak az élvezet hajt, meg az ösztönök. Legfõbb szempont, hogy ne legyen lusta, mozogjon, legyen szenvedélyes, akár vad is.
"Ti mire gondoltok szex alatt?" - Attól függ, ha húzni akarom az idõt, akkor ronda dolgokra, ha siettetni akarom a dolgot, akkor a lányra koncentrálok. "Mit neztek meg egy lányon 1. alkalommal?" - Mennyire ápolt, igényes-e, aztán arc, mell, fenék :) "Mitol jo egy lány az ágyban?" - Számomra attól, hogy rám tud hangolódni, illetve hagyja, hogy ráhangolódjak. Ha élvezi a szexet (mert akarja, mert kíván), akkor már sok baj nem lehet. "Utánna mit csináltok?" - Nyomok még egy menetet :) "Es mirol beszeltek egy lánnyal?" - BÁRMIRÕL. De tényleg. Akivel nem lehet bármirõl beszélni, az nálam bukta. "az jobb ha gyenged egy lány vagy ink.vad legyen?" - Mikor hogy. Pont az a jó, ha ezt õ érzi mikor kell angyalnak és mikor kell ördögnek lennie.
Én Sanyira gondolok <3 20/F
Régen szex alatt arra gondoltam, hogy jaj csak bírjam még bírjam még, nem kell még, meg mindenféle elterelõ dolgokra. Késõbb már oda tudtam figyelni és nem kellett semmire gondolni. 1. alkalommal 1 lányon az arcát nézem meg. Egy olyan nõvel akit szeretünk mindenhogy jó az ágyban. Utána összebújunk. Nem beszélünk semmirõl. A volt nõm általában vad volt, én jobban szerettem volna ha többször gyengéd lett volna. 23/f

Mitől lehet az simsonomon hogy alapjáraton tök jó meg minden de amikor berakom sebességbe akkor alig akar elindulni el se indul és ahogy húzom neki a gázt lefullad vagy nagyon döcögve megy?

tegnap este még jó volt reggel akartam vele kerülni egyet és ár nem ment! légy szíves segítsetek! köszi!

Legjobb válasz: a kipufogóból meg állandóan folyik a fekete trutyi!

A kérdező hozzászólása: a kipufogóból meg állandóan folyik a fekete trutyi!
A kérdező hozzászólása: a hengerfej allat is jön ki a benzin pedig pasztázva van
A kérdező hozzászólása: egyszerûen amikor húzom neki jobban a gázt lehörög!
1. ha hengerfej alatt jön ki a cucc komoly baja van... valószínûleg nincs normálisan ráhúzva a hengerfej ezért már veszít az erejébõl..2. a fekete trutyi ugygondolom mindenkinek ismerõs hiszen mindegyikbõl fröcsög az olaj a kipufogóból.. 3. lehet hogy sok benzint kap..szóval ezt megkéne nézni.. de szerintem a hengerfej miatt szórakozik h falsot szív ott..
Valszeg sérült a henger Vagy a fej, és nem tömít! a fekete "trutyi" az a benzinbõl égéskor fel nem használt olaj azaz túl dús a keveréked! 1:50: 5 liter benzinhez 1dl olaj!
eggyetértek a többiekkel de szerintem nézd meg a fúvókákat nincs-e dugulás és nézd meg a gyújtást is.

Mitől változott meg a Jóban Rosszban Bettyje?

Lemaradtam jó pár részr?l és nem tudom mi történt Bettyvel.

Legjobb válasz: Amikor még legutóbb láttam, nem volt ilyen szerény

A kérdező hozzászólása: Amikor még legutóbb láttam, nem volt ilyen szerény
Visszament amerikába, és ott találkozott valami pappal vagy ilyesmivel. Meg ugye Elõd vette el a szüzességét, és lefizette utána mint egy qrvát, erre õ mérges lett, ezért ment vissza amcsiba, és gondolom ezek hatására változott meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Milyen tápszert vegyek 8hónapos babának éjszakára? A doki nem ír fel nekünk, de még csak tanácsot sem ad, fontos a márka, vagy mitől jó egy tápszer?

A babám szopizik még egész nap,3.5óránként,ez mellet az etetések között kap 2-3x szilárd ételt,ami még nem vált ki egy étkezést. Még egy kérdés a témával kapcsolatban- vajon miért nem tudok neki 50-80grammnál többet adni,rengeteg mindent eszik,most így hirtelen fel sem tudom sorolni,de egyszer?en nem hajlandó enni,ezzel teljesen kiborít,régen a szilvás bébiétel volt a kedvence,egy üveggel meg evett,most meg a felét sem tudom lenyomni a torkán,vegyesen f?zök neki,illetve bébiételt kap. Mi lehet a baja? Még nincs foga. vissza térve a tápszerre..szóval csak éjszaka adok neki,11óra fele hogy 3-4-5ig kihúzzuk az alvást,aztán pedig megszoptatom. De vajon melyik a jó tápszer? Most Milupa Jó éjt tápszerünk van,de gondoltam kipróbálok más fajtát,hátha más jobban,több órára eltelíti ?t. Ezeket nézegettem: - Beba pro2 Jó éjt tápszer 600gramm 3290.- - Hipp Bio Combitik Tápszer 600gramm 2390.- - Humana Jó éjt 5tápszer 500gramm 1790.- Ti melyiket tanácsoljátok,a doki teljesen elzárkózik a tápszer témától,szóval t?le tanácsot nem tudok kérni,a véd?n?,meg össze vissza beszél! Köszönöm a segítségeket.

Legjobb válasz: Mi az összes éjjeli tápit kipróbáltuk. Semmi különbséget nem vettem észre, csak egyik jobban fogyott mint a másik, a kanálméretek miatt.

Mi az összes éjjeli tápit kipróbáltuk. Semmi különbséget nem vettem észre, csak egyik jobban fogyott mint a másik, a kanálméretek miatt.
Mi kezdettõl fogva Milumil tápszert használunk (szopi mellé kellett egy kis tápszer sajna), nekünk a dokink, védõnõnk ezt javasolta. Ez jobb egy kicsit, mint a Milupa, mert ebben van probiotikum is, nem tudom másban különbözik-e az összetétel, hiszen ugyanaz a gyártó... A Beba-t ajánlotta még a dokink, de én azt nagyon drágállom... Nekünk egyébként simán alszik a lányom 12 órát a normál Milumiltõl, éjszakait még nem kapott!
Egyébként 9 hónapos múlt a lányom 2. voltam
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. Akkor kipróbáljuk a Milumilt.
Szia! Egy 8 hónapos baba már megszokásból is kelhet éjszaka, nem az éhség miatt. Az én lányomnak adhattam bármit este, ugyanúgy kelt szopni éjjel. Aztán 10 hónapos korában hirtelen abbahagyta magától, és utána volt néhány nyugodt éjszakánk, bár azóta a foga miatt újra kel egyszer. Esetleg kipróbálhatnád a tejpépet is, van folyékony is, amit cumisüvegbõl is lehet adni. Hátha beválik :)

Renault Megane 1.9-Dti motoros 2000-es évjáratú autóm -szelephézagot lehet rajta állítani? -hő gombát hol találom a motortérben és hogyan tudnám megnézni hogy jó -e? -mitől indulhat még nehezen hidegen melegen azonnal indul

Renault Megane 1.9-Dti motoros 2000-es évjáratú autóm hidegen beindul de nem azzonal hanem egy kis tekerés után holtponti jeladót cseréltetem már benne, kérdéseim a következők lennének: -szelephézagot lehet rajta állítani ? -hő gombát hol találom a motortérben és hogyan tudnám megnézni hogy jó -e? -mitől indulhat még nehezen hidegen melegen azonnal indul


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!