Találatok a következő kifejezésre: Mitől jó lány (40 db)

Mitől jó barátnő egy lány? Mitől tökéletes? Milyen legyen hogy a barátja teljesen elégedett legyen, imádja és ne salja meg?

Legjobb válasz: Attól, hogy figyelmes, kedves vele. Mikor Vele van mosolyog, jókedvû. A humorérzék sem utolsó dolog. Ne nyomuljon nagyon rá, ne hívogassa egyfolytában. A srácnak is kell keresnie, ne mindig a lány keresse. Ne dugassa meg magát egybõl az elsõ héten, vagy talán hónapban. Adjon Neki szabadteret a haverjaival, és persze Õ is hagyjon a lánynak a barátnõivel. Kb ennyit tudtam most hirtelen... :) ***

Attól, hogy figyelmes, kedves vele. Mikor Vele van mosolyog, jókedvû. A humorérzék sem utolsó dolog. Ne nyomuljon nagyon rá, ne hívogassa egyfolytában. A srácnak is kell keresnie, ne mindig a lány keresse. Ne dugassa meg magát egybõl az elsõ héten, vagy talán hónapban. Adjon Neki szabadteret a haverjaival, és persze Õ is hagyjon a lánynak a barátnõivel. Kb ennyit tudtam most hirtelen... :) ***
Tökéletes barátnõ nincs. Nincs semmi a földön, ami tökéletes lenne. Fontos a megértés, hogy mindent meg tudjatok beszélni, hogy számíthasson rád a másik fél, legyél házias, ne idegenkedj mondjuk a fõzéstõl (bár nem tom hány éves vagy) és fontos, hogy sokat tudjatok nevetni. Ja, és az egymás iránti tisztelet és õszinteség.
A kérdező hozzászólása: 18éves vagyok, majdnem 2éve együtt...elsõk voltunk egymásnak, és félek h majd kíváncsi lesz másra h milyen vele...azt szeretném ha örökre együtt maradhatnánk...és próbálnék megfelelni ha lehet:)
Jaj, Te... ettõl ne félj, h kíváncsi, h milyen mással. Én is 18 vagyok, és Mi a barátommal 8hónapja járunk, de eszembe nem jutott, hogy arra gondoljak, hogy ki akarja próbálni mással... :D Miket ki nem találnak ezek a jányok :P :) És igaza van az elõttem szólónak, hogy tökéletesség nincs. 2 éve Veled van, azért van veled, mert szeret Téged, és minden jó Veled. Nem kell itt problémákat csinálni, meg hogy tökéletes akarsz lenni, mert nem tudsz:) Mindenkinek vannak hibái, amiket ha nem tetszik a másik félnek, megosztja Vele. Ennyi :) ***
2.válaszoló vagyok. Nálunk az a helyzet, hogy a férjem 40éves én 25. 4éve vagyunk együtt. Én attól féltem pl, hogy egy ilyen érett és komoly pasihoz túl gyerek vagyok. Na õt pont ez fogta meg bennem. Hogy tudok hülyéskedni, hogy tudok úgy viselkedni, mint egy komplett idióta, hogy megnevettetem bármilyen szar kedve van, és nem úgy állok hozzá, hogy most akkor tök komoly minden és semmi hülyéskedés. Múltkor azt mondta egész életében nem nevetett annyit, mint amióta velem van. Tehát amitõl féltem végül is tök nagy elõny lett:-) A másik meg, hogy leültem vele, és elmondtam neki, hogy én nem akarok ebben a kapcsolatban jópofáskodni. Nem akarok úgy élni, hogy õ azt mondja, amit szerinte hallani akarok, mert ha az igazat mondja akkor kiborulnék. Tisztáztuk, hogy mindent elmondunk a másiknak, és a felmerülõ problémákat megpróbáljuk megbeszélni. Így tudom, hogy bízhatok benne, mert ha megkérdezem tõle, hogy eszébe jutott e az mióta velem van, hogy lefeküdjön egy másik nõvel, akkor tudom, hogy az igazat mondja és nem azt amit "szerinte" hallani akarok. És tényleg az igazat mondja:-) Úgyhogy talán ez nálatok is mûködne. De szerintem az normális, ha eszébe jut milyen lehet egy másik nõvel, fõleg ha elsõk vagytok egymásnak. De nem az a lényeg, hogy eszébe jut e, hanem, hogy ne tegye meg. És ezt te tudod befolyásolni azzal, hogy mondjuk a szex terén is tök nyíltak vagytok egymással, és elmondjátok a másiknak a legtitkosabb vágyaitokat is:-)
A kérdező hozzászólása: voltak gondjaink, én túl féltékeny voltam, ez miért ír neked, az miért hív állandóan...õ is írogatott régen sok csajozós dumát lányoknak...és emiatt félek mindig h velem nem lesz neki elég...
A kérdező hozzászólása: az a lényeg h szeretnék jó bnõje lenni:) ne szenvedjen hiányt semmiben, szeressen minnél jobban:)

Fiuk! Ti mire gondoltok szex alatt? Mit neztek meg egy lányon 1. alkalommal? Mitol jo egy lány az ágyban? Utánna mit csináltok? Es mirol beszeltek egy lánnyal?

az jobb ha gyenged egy lány vagy ink.vad legyen?:) pls.normálisakat..

Legjobb válasz: Én semmire nem gondolok együttlét alatt, csak az élvezet hajt, meg az ösztönök. Legfõbb szempont, hogy ne legyen lusta, mozogjon, legyen szenvedélyes, akár vad is.

Én semmire nem gondolok együttlét alatt, csak az élvezet hajt, meg az ösztönök. Legfõbb szempont, hogy ne legyen lusta, mozogjon, legyen szenvedélyes, akár vad is.
"Ti mire gondoltok szex alatt?" - Attól függ, ha húzni akarom az idõt, akkor ronda dolgokra, ha siettetni akarom a dolgot, akkor a lányra koncentrálok. "Mit neztek meg egy lányon 1. alkalommal?" - Mennyire ápolt, igényes-e, aztán arc, mell, fenék :) "Mitol jo egy lány az ágyban?" - Számomra attól, hogy rám tud hangolódni, illetve hagyja, hogy ráhangolódjak. Ha élvezi a szexet (mert akarja, mert kíván), akkor már sok baj nem lehet. "Utánna mit csináltok?" - Nyomok még egy menetet :) "Es mirol beszeltek egy lánnyal?" - BÁRMIRÕL. De tényleg. Akivel nem lehet bármirõl beszélni, az nálam bukta. "az jobb ha gyenged egy lány vagy ink.vad legyen?" - Mikor hogy. Pont az a jó, ha ezt õ érzi mikor kell angyalnak és mikor kell ördögnek lennie.
Én Sanyira gondolok <3 20/F
Régen szex alatt arra gondoltam, hogy jaj csak bírjam még bírjam még, nem kell még, meg mindenféle elterelõ dolgokra. Késõbb már oda tudtam figyelni és nem kellett semmire gondolni. 1. alkalommal 1 lányon az arcát nézem meg. Egy olyan nõvel akit szeretünk mindenhogy jó az ágyban. Utána összebújunk. Nem beszélünk semmirõl. A volt nõm általában vad volt, én jobban szerettem volna ha többször gyengéd lett volna. 23/f

Lányok! Mitől jó, minőségi számotokra a szex? Inkább nem a "mi", hanem a "hogyan", "mitől" részére lennék kíváncsi.

Tehát nem feltétlen (csak) arra irányul a kérdés, hogy miket szerettek,

Legjobb válasz: Nekem attol, ha szeretem, es ha o is szeret, es ha latom rajta, hogy tetszem neki, es mindent megtennenk egymasert, es orokre egyutt kepzeljuk ez az eletet. Meg persze attol, hogy 23cm-s farka van.

Nekem attol, ha szeretem, es ha o is szeret, es ha latom rajta, hogy tetszem neki, es mindent megtennenk egymasert, es orokre egyutt kepzeljuk ez az eletet. Meg persze attol, hogy 23cm-s farka van.
érezzem h fejben is ott a pasi legyen hangulatom hozzá legyen neki is hangulata hozzá legyen elég idõ rá legyen türleme rám és nekem is rá
Nem fogom elolvasni, ha valaki erre privát üzenetet ír. Már ott kezdõdik, ahogy a szemembe néz. Mikor tudjuk, hogy mi lesz és attól elkezd kattogni a testünk. Nekem fontos, hogy lágyan csókoljon. Szex közben én vagyok a passzívabb fél (persze vannak olyan helyzetek, mikor aktív vagyok). Amikor állok, a melleimet csókolgatja, miközben a csiklómat simogatja. Mikor belém csúsztatja az ujját. Mikor belém hatol a péniszével és közben a szemembe néz. Aztán kb. eddig finomkodtunk. Imádom, mikor a fenekemnél térdel, a lábaimat levegõbe emeli, fogja és nekiáll dugni, miközben nézi. Simán képes órákig produkálni pár megszakítással. Közben a csiklómat simogatja és élvezettel nézi, menyi orgazmust okoz nekem. Szeretek sz.pni. Pontosabban azt szeretem, ahogy reagál rá, ahogy elengedi magát. Szerintem akkor van a legnagyobb hatalmam "felette", mikor a hátán fekszik és ellazítom a torkom, majd tövig bekapom a f.rkát. A cseppmentes mélytorkozással meghálálom, hogy annyira odafigyel rám. A popsiszexet pedig nem is részletezem, mert kitiltanak.
Attól, ha a pasi magabiztos, semmi gátlása nincs és igyekszik többször többféle módon kielégíteni.

Srácok! Szerintetek mitől lesz szép egy lány? Mitől jó a kisugárzása?

Legjobb válasz: ha boldog,szerintem ez forditva is igaz.ha mosolyog,ha vidám,az teszi igazán széppé a csajokat szerintem :) 20f

ha boldog, szerintem ez forditva is igaz.ha mosolyog, ha vidám, az teszi igazán széppé a csajokat szerintem :) 20f
Szerintem ezt a pasik nem fogják tudni megfogalmazni, mert csak érzik. A mágneses vonzást sem látod, mégis odavonz bizonyos tárgyakat - de nem mindegyiket! Van, akire hat az adott nõ vonzereje, van, akire nem. Ez a titok. :) Szerintem attól lesz szép egy lány, ha önmagát szépnek látja és szereti magát. De én nõ vagyok. :)
Ha csak a külsõt látom, akkor nekem eddig mindig a vékony, alacsony lányok jöttek be többnyire, igaz én is csak 165cm magas vagyok fiú létemre. De emellett még az arcát szooktam nagyon nézni a lányoknak mert a jó test önmagában kevés, ha nem fog meg az arcában valami, akkor csak azt mondom jó, szexi ez a lány, de nem az esetem. Szóval nálam nagyon sokat jelent az arc egy lányban és fõleg az ilyen csendes, félénk, aranyos lányokért bolondulok meg. :) 22/F
Hmm, nálam már az is szép, akinek átlagos/vékony testalkata és átlagos arca van. Kisugárzás: jól érzi magát a bõrében, közvetlen másokkal, nem feszengõ és nem bunkó. Az ilyen lányokhoz akaratlanul is elkezdek vonzódni. (De pl. számomra nagyon vonzóak a pici szépséghibák is, van, hogy valakinek teljesen átlagos az arca, de a nózijába 'beleszeretek'). Elég nehéz mondjuk ezt megfogalmazni.. egyszerûen valakinek olyan a személyisége, hogy nem tudok mit csinálni ellene. :) 23F
A mellétõl.
Mi nem értelmes azon, hogy a mellétõl? Jó a melle -> szép. Ennyi. Kõegyszerû.
A kérdező hozzászólása: De mármint én most arra gondoltam, hogy mitõl szép a szemetekben egy lány? pl. alakja, arca, szeme, hajszíne, stílusa stb...
Mitõl szép nekem? Ha szép az arca, a mosolya :) Hajszín, szemszín nem lehet kizáró ok. Alakra pedig csak túl sovány ne legyen, mert az nekem már visszatetszõ. Ha duci az se baj, csak ne olyan legyen, hogy hatalmas combok+fenék, felül meg vékony.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm valami ilyesmire gondoltam.:)
Ez szubjektív. Egy szomorú lány is lehet aranyos. És lehet, hogy szerinted (mint lány) ronda egy barátnõd, attól egy hetero férfinak tetszhet.
Ezt nem lehet leírni, hogy mitõl jó. Ránézek és érzem, hogy jó, de nem tudom elmagyarázni, hogy miért jó :)
1. arc 2. mosoly 3. 2 perc beszélgetés 24/f
Attól jó a kisugárzása, hogy van neki. Ezt nem lehet eldönteni. Valakinek vagy van felém kisugárzása, vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: És te ezt egy kabát alatt, hogy szûröd le? Vagy mondok jobbat. Nekem van egy ismerõsöm aki akkora darab, hogy már folyik, de szép nagy formás melle van. Az arca viszont nagyon ronda akkor õ most szép?
A kérdező hozzászólása: 1. válasz adónak üzenem csak ÉRTELMES válaszokat szeretnék. 2. köszönöm szépen. 3. Igen ez lehetséges és neked is köszönöm.:) Aranyosak vagytok. Írhattok még!
A kérdező hozzászólása: Utolsó igen ezt értem. Csak egy egy ember véleménye érdekelne, hogy neki éppen mi jön be. Amúgy neked is köszönöm.:)

Mitől jó egy lány vagy fiú az ágyban?

elég gyakorlatlan vagyok még ebben a témában, nemsok tapasztalatom van, és kiváncsi lennék hogy mikor mondják azt egy lányra vagy egy fiúra hogy jó volt vele a szex. nem arra vagyok kiváncsi h ha kitudnak elégiteni egy csajt, hanem egyébb dolgokra mozdulatokra, mindenre ami számit.lányoknál meg tényleg nemtudom, nem voltam sok lánnyal és jó hogy jo volt mert elélveztem, de mégis honnan lehet tudni hogy technikás volt a lány vagy nem. milyen mozdulatokból. és egy srác hogyan lehet technikásabb. leeht hülyeséget kérdezek, bocs ha nagyon röhelyes a kérdés.

Legjobb válasz: Mindenkinek más a jó.Van aki a vad szexet szereti,õ meghal egy kis tutyimutyi maszatolástól.Van,aki viszont pont ezt kedveli.Általában azt szoktuk így nõként olyan pasinak tartani,aki jó az ágyban,aki gyengéd,de mégis vad.Kétvállra fektet,érzed,h nem menekülsz,de annyira gyengéd,és arra figyel,h te mit szeretnél...Akár az elsõ találkozáskor érzi,h mi kell annak a nõnek.Ilyen nagyon kevés van. Mit csinál?Hogyan lehet teknikásabb?Sok-sok gyakorlás.A nagy szexelõk is voltak kezdõk.Nem rossz,ha van kéznél egy segítõkész nagyon tapasztalt nõszemély,aki hajlandó elmesélni,megmutatni,h mit hogyan.Ha meg mindkét fél elég gyakorlatlan,akkir szánjatok idõt a másik felfedezésére,illetve nem árt némi pornográf irodalom(nem a szexlapok,abban nem nagyon láttam olyan tippet eddig,amit nagyon szeretnék,ha velem is megcsinálnának)átbújása,mások szextörténeteinek olvasása...aztán majd beindul a fantáziátok.A sok gyakorlás végén mindig rájöttök,h nah most ezt vagy azt nagyon élvezte a másik,és egy késõbbi kapcsolatban elõ fogjátók venni. De nem tudnék olyat mondani,amitõl azt mondtam volna,h a kedvesem nagyon jó az ágyban,mégis nagyon finom vele a szex.Talán mert az érzelmi háttér megvan.

Mindenkinek más a jó.Van aki a vad szexet szereti, õ meghal egy kis tutyimutyi maszatolástól.Van, aki viszont pont ezt kedveli.Általában azt szoktuk így nõként olyan pasinak tartani, aki jó az ágyban, aki gyengéd, de mégis vad.Kétvállra fektet, érzed, h nem menekülsz, de annyira gyengéd, és arra figyel, h te mit szeretnél...Akár az elsõ találkozáskor érzi, h mi kell annak a nõnek.Ilyen nagyon kevés van. Mit csinál?Hogyan lehet teknikásabb?Sok-sok gyakorlás.A nagy szexelõk is voltak kezdõk.Nem rossz, ha van kéznél egy segítõkész nagyon tapasztalt nõszemély, aki hajlandó elmesélni, megmutatni, h mit hogyan.Ha meg mindkét fél elég gyakorlatlan, akkir szánjatok idõt a másik felfedezésére, illetve nem árt némi pornográf irodalom(nem a szexlapok, abban nem nagyon láttam olyan tippet eddig, amit nagyon szeretnék, ha velem is megcsinálnának)átbújása, mások szextörténeteinek olvasása...aztán majd beindul a fantáziátok.A sok gyakorlás végén mindig rájöttök, h nah most ezt vagy azt nagyon élvezte a másik, és egy késõbbi kapcsolatban elõ fogjátók venni. De nem tudnék olyat mondani, amitõl azt mondtam volna, h a kedvesem nagyon jó az ágyban, mégis nagyon finom vele a szex.Talán mert az érzelmi háttér megvan.
Szia:-) Én már majdnem 30 vagyok, de engem is foglalkoztat ez a dolog és sokat jártam utána. És mondhatom , mindkét oldalról egyértelmû és igen egyszerû választ kaptam. Fiatalon mindenki inkább a taktikára koncentrál, de nem ennek van jelentõsége. Akkor jó valaki az ágyban-mindegy, hogy fiú vagy lány-ha aktív, odateszi magát, élvezi, nyitott. TEhát nem fekszik mint egy fatörsz , hanem részt vesz a közösülésben, élvezi, kezdeményez, bátran teszi amit akar, kedves, mosolygós, és ehhez leginkább szerintem a szerelem és az összetartozás élménye kell. Persze lehet jó egy "dugás " is, -egyéjaszkás, alkalmi szex-nekem még ilyen nem volt, ezt nem tudom. De ott az élmény a domináló. Ha olyan típus vagy, hogy szeretsz és nem minden éjjel mással vagy, akkor a lényeg, hogy szersd, nézz rá szépen, mosolyogj, incselkedj:-) A lazaság, a kötetlenség, a szégyenérzet elhagyása, ettõl elsz felhõtlen a szex:) -szerintem:)

Fiúk! Nektek mitől jó érzés a lány arcára élvezni?

Legjobb válasz: Nekem nem kifejezetten jó (ha nem az orgazmus számít), egyéb helyekre szívesebben élvezek.

Nekem nem kifejezetten jó (ha nem az orgazmus számít), egyéb helyekre szívesebben élvezek.
Semmitõl. Inkább élvezek a szájába.
Csak izgató látvány, és én vagyok a dominánas hím.Egyszer csináltam csak, mert láttam hogy kellemetlen a barátnõmnek.De megtette értem és ezt nagyra becsülöm benne
Én nekem nem tetszik...meg szerintem undorító és megalázó is egyben.
csatlakozom föllöttem levõhöz. és férfi vagyok
Ez csak a pornókba menõ szerintem, én nem igazán szoktam arcra. F/20
ja én írtam az elsõt! én is fiú vagyok.
Semmitõl nem jó és ez az a kategória, ami (hacsak nem kéri a lány) már megalázó.
Én azt kérdezném hogy mi a jó abban ha lenyeleti?
A szex bármilyen fajtája csak akkor megalázó ha valamelyik fél annak érzi.Én sem érzem megalázónak ha a csaj az arcomra ül és jól összeken puncilével.
A hajába az igazi. Attól lesz visítás. :-)
Nem csinálok ilyet. A szájába élvezek mert szereti a g_e_cit. A filmekben van ez az arcra élvezés mert látványos és bizonyítja hogy nme csak kamu dugós film. Azokban a filmekben is inkább udorító az olyan jelenet, hogy a nõ becsukja a szemét összesorítja a száját a pasi meg úgy veri rá. Ha a nõ élvezi ezt, nem szorítja össze a száját inkább alig várja hogy már megkapja akkor az ok, de amúgy még pornóban is elég gáz ez.
Honnan veszed hogy nekem jó?
Nem szoktam a barátnõm arcára élvezni! Mindig a szájába élvezek! Imádja, minden cseppet kifacsar! Mindig lenyeli!
Legjobban szajba szeretek.
#16 Szerintem is így van. A nyalósoknak meg nem csak hogy nem megalázó, de a legnagyobb gyönyör ha a csaj fülig összekeni puncinedvvel.

Lányok! Mitől jó pasi egy jó pasi?

Legjobb válasz: Nem egy nyálgép. (Értsd: nem a külseje a legfontosabb attól sem ijed meg ha lószaga lesz [lovam (is) van] Sporotos. (nálam alap mert énis rengeteget sportolok) Nagyjából ennyi a lényeg meghogy rendes legyen.. a többi változó:) 15l

Nem egy nyálgép. (Értsd: nem a külseje a legfontosabb attól sem ijed meg ha lószaga lesz [lovam (is) van] Sporotos. (nálam alap mert énis rengeteget sportolok) Nagyjából ennyi a lényeg meghogy rendes legyen.. a többi változó:) 15l
"Azok a fiuk irjak a negativ kommenteket, akik eleve nogyulolok, es csak a ribiket probaltak eddig befuzni, mert nekik csak a tokeletes, mesterkelt nok jonnek be." Ez nagyon nem jött be, nálam speciel pont ez a kategória az egyetlen, amelyiknél soha nem is próbálkoztam. Az igazság az, h a legrendesebb, legnormálisabb lányoknak is csak a külsõ számít, hiába hisztek mást magatokról.
Azok a fiuk irjak a negativ kommenteket, akik eleve nogyulolok, es csak a ribiket probaltak eddig befuzni, mert nekik csak a tokeletes, mesterkelt nok jonnek be. Az en pasim nem magas, nem is kigyurt (hanem izmos es vekony, ami nekem nagyon bejon. Ezen kivul nem gazdag, de nem is ehezunk (bocsi ezert, tudom, hogy ez mar bun). Nekem nagyon tetzik a karakteres ferfias arca. Belsoleg pedig (mert az is fontos, nem kevesbe mint a kulso): Kedves, udvarias, intelligens, megerto, vicces, ferfias. Persze vannak rossz tulajdonsagai is, de szerencsere nem veszes.
Belsõ tekintetében: van humorérzéke, nem buta mint a föld, lehet vele beszélgetni mindenféle témákról, tud véleményt alkotni, odafigyel rám. Külsõ szempontok: legyen igényes önmagára (tisztálkodás, szõrtelenítés bizonyos helyeken, dezodor, a parfüm külön plusz pont nálam), jóképû, kellemes mély hangja van, szeret sportolni és ez látszik is rajta (én is sportõrült vagyok, nem tudok elképzelni magam mellett egy tunya alakot) + a kémia ami megkoronázza mindezt. Lehet hogy valaki megfelel az összes szempontnak, mégsem érzem azt hogy "micsoda jó pasi, tyûhaa" mert egyszerûen nincs meg a szikra közöttünk.
A kérdező hozzászólása: és nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: és csak azért tettem fel a kérdést, mert egyik ismerõsöm nem hitte el, hogy mi lányok nem csak a pénzre és a külsõre hajtunk...
A kérdező hozzászólása: én is lány vagyok és nekem se azok jönnek be, akik olyan nagyon jól néznek ki meg gazdagok (mint itt 1-2 ember (gondolom pasik) leírták)... :) akibe legjobban beléeszerettem (és hiába, hogy szakítottunk már régen a mai napig is szeretem), egy duci, szegény, vállig érõ hajú, számíítógépfüggõ volt... de kedves volt, vicces és aranyos :)
Hát nem tudom. Az én pasim nem kifejezetten jóképû (duci is, alacsony is), nem is veti fel a pénz, mégis szeretem, mert nekem jó pasi. :-) Azért, mert amiket itt leírogattunk, azok kb. stimmelnek. Én a magam részérõl nem vagyok sem magasság, sem pedig pénzmániás, de ha az lennék, akkor be is ismerném.
Legyen nagyon jó képû, és/vagy gazdag. Ez a lányoknál a jó pasi. Amit itt össze hazudnak, hogy humora legyen, meg tisztelje a nõket, azokat el ne hidd, mindent elnéznek annak aki jó képû, ebbõl következik, hogy csak a külsõ fontos nekik.
7es vagyok, kifelejtettem: *intelligens
Van pénze és a nagy a farka, amit tud is használni.
Jóképû, magas, eszméletlen jó kisugárzása van, humora, némi eleganciája. Nyugodt, érzéki, és gyengéd, tudja hogyan kell egy nõvel bánni. Nekem speciel ettõl.
Hülyeség. A jó pasit kinézet határozza meg.Hiába vannak meg ezek a tulajdonságok valakiben, ha az illetõ alacsony, vézna és ronda arcú..
Kár, h az eddig elhangzottaknak semmi közük a valósághoz. A lányok azt tartják jó pasinak, aki magas, jóképû, izmos, és anyagilag sem áll rosszul.
A jó pasikat szerintem onnan lehet fölismerni, hogy tisztelik a nõket, és például nem hordanak le senkit alpári stílusban, még akkor sem, ha okot adnak rá. Egy jó pasiban van tartás. (Ez jó nõre is igaz persze.) Meglátják egy nõben a szépet, és ezt képesek ki is mondani (kulturáltan). Egy jó pasi figyelmes, és szerintem vicces is. Képes biztonságot nyújtani, nyugodt, nem siet. Körülbelül ennyit tudtam összeszedni, a lényeg, hogy a külsõ nem is annyira fontos, csak ápolt legyen.
Ne hülyülj, a lónak nem is szaga van, hanem illata.
Ad a külsejére (de nem az a selyemfiú fajta), van humora, értelmes, és sok témáról lehet vele beszélgetni...
Fontos, hogy a pasi ne taszitson, ez igaz! Ettol meg nem kell film sztarnak lennie. De oszinten te jarnal egy lannyal akitol undorodsz?? Nekem kulsom alapjan sokkal menobb pasim is lehetne, de nekem o kell, meg amugyis tetszik. Olyan kis cuki :-))

Mitol jo egy lany az agyba?

mit , hogyan csinaljon ? hogy mozogjon ?? stb.

Legjobb válasz: Feküdjön be mellém/rám/velem/hozzám, azzal már bõven kielégít. Forever alone...

Feküdjön be mellém/rám/velem/hozzám, azzal már bõven kielégít. Forever alone...
Egyik kezével markolja a dákeszt, másikkal szilvás buktát csinál.
A csaj szopjon le majd készitsen almábol atom bombát nekem. Ennyire hülye vagy? Tutti 10-en éves értetlen gyerek vagy. -, -
Gyere és megtanítlak! F.

Fiúk! Mitől jó egy lány az ágyban? Mik azok a konkrét dolgok amitől eldobjátok az agyatokat?

És ha beleszerettek egy lányba onnantól kezdve számít,h el?tte volt sokkal jobb szex valaki mással?

Legjobb válasz: Akkor fõzzön már az ágyban is :D

Akkor fõzzön már az ágyban is :D
Amúgy fõzzöm szex elõtt is :D
Ha nem csak én dolgozok, hanem õ is.
Ha nem csak fekszik, mint egy fadarab. MIlyen értelemben érdekel, h számít-e, ha jobb volt mással?
Fõzzön szex elött szex után ennek semmi köze ahhoz hogy mitõl jó az ágyban :D
Utána fõzzön
Ha egy kis vadmacska :)
"Szóval én inkább azért aggódnék, hogy a párom elég jó lesz-e!"...sztem hülye vagy mert szex elõtt nem kell aggódni...ha védekeztél utána sem.
Hát az egy dolog, hogy a nõ mennyire jó az ágyban. Ált. a fiúkkal van a gond. Szóval én inkább azért aggódnék, hogy a párom elég jó lesz-e!
jól szopjon
Hát ha horkol. Na attól eldobom az agyam. (De a csajt is dobom. Horkoló csaj mellett nem tudok aludni.)
Áh nekem igazából az hogy ne legyen egy fadarab aki csak fexik, és tényleg élvezze, ne csak színészkedjen :)
Mozogjon a csaj, adjon ki hangot
NYELJE LE

13 éves lányok irják! Nektek mi jön be egy 13 éves fiuban, azaz mitöl jo srác?

Legjobb válasz: Úristen ne vedd be a játékos dumát...-.-xDDDD

Úristen ne vedd be a játékos dumát...-.-xDDDD
legyen legalább level 70-es!
megértõ és kedves.. nem olyan bunkó alfahím.
A kérdező hozzászólása: lvl 70 -es milyen játékban?
A 13 éves lányoknak a 16 éves fiúk jönnek be.
Hát Wowban jó ha 70-es, de ha nem Paladin az kicsit ciki.
13 eves koromba...nem a sajat korosztalyom tetszett meg:) ) Mi lehet valami ami miatt bejon egy 13 srac??? Jajjj:-j Akkor kb 14-16ig:P
12 vagyok, de egy 13 éves se tetszik. Nekem a nálam 2-3 évesek tetszenek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!