Találatok a következő kifejezésre: Mitől jó jó anya (8 db)

Mitől jó egy jó anya és mitől rossz a rossz?

Legjobb válasz: Az én anyám rossz... 13 éve nem foglalkozik velem, úgy beszél velem mint egy kutyával (vagyis még azzal sem így beszélnek), üt, csak dirigálni tud, SOHA nem beszél normális hangon, mindig csak kiabál. És még sorolhatnám. Az öcsém persze egy félisten =( A sírba visz (de szó szerint)... Ilyen anya NE legyél...

Az én anyám rossz... 13 éve nem foglalkozik velem, úgy beszél velem mint egy kutyával (vagyis még azzal sem így beszélnek), üt, csak dirigálni tud, SOHA nem beszél normális hangon, mindig csak kiabál. És még sorolhatnám. Az öcsém persze egy félisten =( A sírba visz (de szó szerint)... Ilyen anya NE legyél...
A jó anya teljes szívébõl szereti a gyermekét. Olyannak fogadja el amilyen. Megértõ és figyelmes. Bármit megtenne a gyermekéért. A rossz anya nem figyel a gyermekre. Önmagát elõrébb helyezi mint a gyereket. Önzõ, szeretete, megértést nem ad a kicsinek. Hideg és elutasító, esetleg erõsen korlátozó.
Szia!Én soha nem hallottam anyámtól a következõket:légy szíves, köszönöm, kérlek, ezt jól csináltad és hasonlókat.Ezért én erre nagyon odafigyelek, következetes próbálj lenni es megértõ.Korától függetlenül "felnõttként"kezelni, ez a legnehezebb, de nálunk beválik.Anyám mindíg visszaélt vele , hogy õ a "nagyobb", én megpróbálok nem beleesni a hibáiba.
A jó anya bíztatja a gyerekét, segít, hogy elérje célját, de képes szigorú is lenni a gyerek érdekében. Ki tudja mutatni a szeretetét, megbízható és minden körülmények között lehet rá számítani. Kétféle rossz anya van. Az egyik az, aki nem foglalkozik a gyerekével, nem mutatja ki a szeretetét, hárítja a felõsséget, megbízhatatlan. A másik az, aki szeretet címszó alatt mindent megenged a gyereknek, még azt is, ami hosszú távon káros neki, mert nem képes elviselni, ha a gyerek ideig-óráig haragszik rá.
Látod, ezen én is sokat gondolkodom. Most várom második gyermekemet. Az elsõvel is elég türelmetlen voltam, de nagyon szeretem, csak néha felidegesít. Sok könyvet olvastam a témában. Most is elkezdtem egyet olvasni, az a címe, hogy "Egy rossz anya vallomásai", az Ulpius-ház adta ki. Ezzel kb. egyidõben meghalt a férjem barátjának a felesége, hátrahagyott egy 2 éves kisfiút. A könyvet abbahagytam, nem fogom elolvasni, mert nagyon örülök, hogy élek és szerethetem. Szerinem jó anya vagy! Higgy benne! Ha szereted és nem bántod, az nagyon jó, az életben és minden családban vannak viták a gyerek körül (is), ez a velejárója. Jó anyák vagyunk!!!

Mitől lesz egy anya JÓ anya, és hogyan maradhat JÓ feleség?

Mármint nem arra gondolok hogy "..vegyél meg mindent és szeresd.." hanem hogy hogy lehet elérni hogy egy olyan kapcsolat alakulhasson ki, amiben van tisztelet és szeretet? Plusz mire kell figyelni hogy NE váljak befásult és a gondokba temetkező háztartást vezető feleséggé? Van ennek valami tuti tippje?

Legjobb válasz: Nem mindegy, hogy kinek a szemszögébõl nézzük, mert sokszor mást gondol errõl a feleség és a férj (mármint hogy a felesége jó anya, jó feleség-e). Tehát az elsõ és legfontosabb: mindehhez egy jó férj kell, aki toleráns, szeret, és annak lát minket, még ha kialavatlanok vagyunk és olykor úszik a háztartás is.

Nem mindegy, hogy kinek a szemszögébõl nézzük, mert sokszor mást gondol errõl a feleség és a férj (mármint hogy a felesége jó anya, jó feleség-e). Tehát az elsõ és legfontosabb: mindehhez egy jó férj kell, aki toleráns, szeret, és annak lát minket, még ha kialavatlanok vagyunk és olykor úszik a háztartás is.
ez egy nagyon fontos és jó kérdés :( szeretnék én is választ erre és erõt, tudást a megvalósításához

Mitől jó anya valaki?

Nem tudom eldönteni,hogy jó anya vagyok-e. A barátn?im azt mondják,hogy igen,de én néha nem így érzem és nagyon tudok haragudni magamra.Hozzáteszem,hogy egyedül nevelem a 7éves kislányomat.Sokat foglalkozok vele,csavizunk,este mesélek neki mindig...stb. De néha ki tud akasztani és akkor kiabálok vele,van hogy oda is csapok a fenekére,és akkor rohadtúl utálom magam.Nagyon tudok üvölteni,de aztán mindig megbeszéljük,hogy mi volt a probléma és mindig békében alszunk el.

Legjobb válasz: Abból amiket leírtál, szerintem nagyon anya vagy. Számomra az a jó anya aki sokat foglalkozik a gyerekével és mindent megtesz érte amit csak tud.

Abból amiket leírtál, szerintem nagyon anya vagy. Számomra az a jó anya aki sokat foglalkozik a gyerekével és mindent megtesz érte amit csak tud.
Bocsi! 7:09-es vagyok, nem egeszen a kerdesre valaszoltam. Most megegyszer nekiugrom. Mindenki a szeretetet irja, es igy is van! De a szeretetunk gyermekeink irant gyakran elfogulta tesz bennunket, az elfogult emberek mint a vakok es suketek, nem halljak meg a figyelmeztetest. Veled nincs ilyen problema, mert igenis eszre veszed a problemakat, es teszel is ellenuk! A testifenyites, csak igy leirva es kimondva hangzik rosszul, de kisdozisban adagolva igen is neha szukseg van ra! Ne legyen lelkiismeret furdalasod, mert a hangos szo, es a neha napjan eleresztett pofon is a szivedbol jon, hogy a kesobbiekben jobb embert lass a lanyodbol! Magyarul nem vagy elfogult vele es eszre veszed a hibait, ez nagyon jo. Nem azt jelenti, hogy rossz anya vagy, hanem, hogy igenis odafigyelo felto gondoskodo anya vagy!
Ebben a kerdesben a legerintettebb a lanyod.Egy kiabalast kovetoen, amikor mar megnyugszanak a kedejek, kerdezd ezt meg a lanyodtol! A gyermekeinktol is elkell fogadjuk a kritikakat! Toluk kell csak igazan elfogadjuk! En sokat tanultam tolluk.Ma mar nagy kamaszok, es nagyon jol esik a kivulrol jovo dicseretek, amiket a gyermekeimrol hallok. Ilyenkor tudom, hogy naggyabol jol csinaltam a dolgomat! -Ha a gyermekedet/gyermekeidet/ dicserik, a te munkassagodat ertekelik!
Attól, h néha odacsapsz még jó anya vagy!Egy jó anya nem hagy rá a gyermekére mindent!Van, h muszáj picit odacsapni, h ember legyen belõle és, h tudja, h vannak szabályok amit be kell tartania és nem csinálhat meg minden amit õ akar!!!Nincs semmi gond, hiszen szereted õt és ezt õ is tudja!Nem könnyû mindent egyedül végezni, de ettõl vagy jó anya, h neked ez is megy!Az anyukádat illetõen pedig nagyon sajnálom a dolgot!!!
Szerintem a jó anya az, aki szereti a gyermekét, nemcsak szavakban de tettekben is. Amitõl kell megóvja, amit kell megenged. Bármikor lehet rá számitani. És nem az a jó anya, aki sosem haragszik a gyermekére. Az inkább robot. Azért leszel indulatos, mert szereted, ha nem igy lenne, akkor nem foglalkoznál vele. Biztos vagyok benne, hogy a kislányod nagyon szeret téged és Te is Õt, és ez a lényeg.
Mindenkinél betelik néha a pohár, mindenki ingerült néha, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. És ne feledd, hogy egyedül - férj, vagy a családod, szüleid segítsége nélkül - nevelni egy gyereket összehasonlíthatatlanul nehezebb, mint másoknak, akiknek segítségük van! Nem ismerünk ugyan, de biztosan nagyon jó anyukája lehetsz a kislányodnak, ha már ilyen komolyan foglalkozol a kérdéssel. Számomra az derül ki a kérdésedbõl, hogy nagyon fontos neked, és mindent megteszel, hogy a lehetõ legjobban neveld.
Már attól, hogy feltetted itt ezt a kérdést, bebizonyítottad, hogy jó anya vagy:) ha nem lennél az, nem foglalkoztatna ez, és nem lenne lekiismeretfurdalásod. a leírtak alapján is azt mondom, jó anya vagy. nyilván mindenkinél van, hogy betelik a pohár, de nem ettõl lesz rossz anya valaki.
Szerintem is jó anya lehetsz!! A jó anya, sokat foglalkozik a gyerekével, mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehetõ legjobb legyen a gyerekének. Nagyon jól teszedm hogy végül megbeszéled vele a dolgokat és nyugodtan fekszetek le. Nekem se lenne jó éjszakám, ha nem így lenne. Attól, hogy valaki jó anya, bizony néha szakadhat el a cérna. 3éves és 10 hónapos csemeték anyukája
Elsõ vagyok. Nagyon jó anya vagy...azt akartam írni. Bocs
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. :) Aranyosak vagytok. Ezek szerint nincs okom aggodalomra. Azért picit türelmesebb leszek és akkor minden rendben lesz.

Mitől alakul ki a jó anya-lánya viszony?

Nagyon szeretném, hogyha a kislányom mikor feln? bizalommal fordulhatna bármikor hozzám. Sajnos én anyummal nem vagyok meg jjól és próbálok mindent másképp csinálni, mint ?. De van valami, amire kifejezetten figyeljek?

Legjobb válasz: Sajnos az én kapcsolatom se jó anyámmal..de ennek meg van az oka, mert nem õ nevelt fel...stb. Én is hasonlóképp szeretném ha a lányommal nagyon jó, bensõséges kapcsolatunk lenne, én abban hiszek ha ezt így szeretném és hallgatok a szívemre akkor ez így is lesz! Szerintem nincs ennek titka, csak a szeretet! Ebbe minden benne van, törõdés, figyelem, gondoskodás...stb. Szeresd nagyon és úgy lesz ahogy szeretnéd!!!

Sajnos az én kapcsolatom se jó anyámmal..de ennek meg van az oka, mert nem õ nevelt fel...stb. Én is hasonlóképp szeretném ha a lányommal nagyon jó, bensõséges kapcsolatunk lenne, én abban hiszek ha ezt így szeretném és hallgatok a szívemre akkor ez így is lesz! Szerintem nincs ennek titka, csak a szeretet! Ebbe minden benne van, törõdés, figyelem, gondoskodás...stb. Szeresd nagyon és úgy lesz ahogy szeretnéd!!!
És a tinédzser korban sok szeretetet kell adni. Ilyenkor a legérzékenyebbek a lányok és ilyenkor mindent elraktároznak, fõleg a sérelmeket.
Én szeretem anyukámat, nagyon. Pedig már nem vagyok mai csirke, és õ sem az :) Õ 70 éves, én 37. De nagyon szeretem, pedig gyerekkoromban nem voltunk "barátnõk"... Szerintem az volt anyu titka, hogy nem is akart a barátnõm lenni, inkább az anyukám akart lenni. Ha látta, hogy nem akarok beszélni valamirõl, nem erõltette, hagyta, hogy én döntsem el, vele vitatom-e meg a dolgokat, vagy a barátnõimmel (inkább az utóbbiakat válaszottam). Ezért a mai napig hálás vagyok neki. Én is így szeretném a lányommal, aki nemsokára ebbe a korba lép. Imádom, szeretem, de megvárom, hogy magától mondjon el dolgokat, amiket õ akar... és persze tudja, hogy akkor is szeretem, ha valami nem úgy történik, ahogy jó lenne, csak ilyenkor haragszom, szomorú vagyok.. Én is a szívemre fogok hallgatni.
Nekem sem jo a viszonyom anyukammal, sot, amiota megszuletett a lanyom kifejezetten idegesit, pedig ritkan talalkozunk. En szeretnem, ha a lanyommal jo lenne a viszonyom. 3 eves, sokat foglalkozom vele, beszelgetek vele. Neha olyanokat mond lefekves elott, hogy eszembe nem jutna, hogy egy 3 evest esetleg bantja ez v az.
A kérdező hozzászólása: Akkor elég a szeretet :) Szuper, mert abból bõven van és nem félek kimutatni :) Sajnálom, hogy csak ennyi kellett volna ahhoz, hogy anyum és köztem is jó legyen a viszony :(
Az én lányom 16 éves és mindent megbeszélünk. Amikor elkezdödtek a fiús dolgok, nem hurrogtam le, hogy ráérsz ezzel, hanem meghallgattam tanácsot adtam neki. Még a barátnõjének is. Próbálok úgy beszélni vele, mintha én is a barátnõje lennék. A komoly dolgokat, pl. szex, szerelem, szórakozás, nem tiltom, elmagyarázok, felvilágosítom. Elmondtam ilyen dolgokért nincs bünti, de tudni akarok róluk még idõben, ne legyen baj. Így is volt. Két éve van barátja, mielött szexre került a sor szólt. Elmentem vele nõgyógyászhoz és felkészült volt nem felelõtlen. Jó, hogy nem kell idegeskednem, mert mindenrõl tudok ami vele történik. Ha gondja van tanácsot kér. Ha mindenhez úgy álltam volna, hogy TILOS azért is megtenné, csak nem tudnék róla semmit. Nagyon sokat beszélgettem vele mindenrõl kérdezgettem pici koraóta. Barátokról érz3dseirõl. véleményérõl. Volt, hogy az itthoni dolgokhoz is kikértem a véleményét, mint egy felnõtnek.
A titkait, amit veled oszt majd meg soha ne mondd el senkinek, mások elõtt ne szidd le, ne próbáld nevelni.Négyszemközt rendezzétek az esetleges konfliktust.Beszélgess vele minél többet, támogasd, bízzál benne, soha ne engedd eltávolodni, de ne is telepedj rá.A kamaszkor a legnehezebb, akkor kell leginkább észnél lenni.
A szeretet persze nagyon fontos de nem elég sajnos, egyetertek a #6 es #7 - el Nekem 17 éves a lányom. Imádjuk egymást és mindent elmond, tudja hogy amit nekem mond az kettonk kozott marad mindig!

Mitől jó anya egy anya?

Véleményetekre vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: Meghatározza a kereteket, hogy mit enged és mit nem, és azon belül szeretettel nevel. Lelkileg és anyagilag is támogatja a gyereket (de utóbbit racionális határokon belül, nem halmozza el minden anyagi jóval, csak mert azt hiszi, ettõl fogja szeretni). Jó háziasszony, így tiszta, egészséges környezetet teremt a gyerekének. Igényes, tehát gyerek mellett sem hagyja el magát (itt most nem a szülés után fennmaradt + 5 kgra gondolok, hanem a koszos, csapzott hajra/öltözékre), törõdik a párjával is, nem csak és kizárólag a gyermekkel. Én legalább is ilyen anyuka szeretnék lenni, ha már édesanyámtól nem ezt láttam.

Meghatározza a kereteket, hogy mit enged és mit nem, és azon belül szeretettel nevel. Lelkileg és anyagilag is támogatja a gyereket (de utóbbit racionális határokon belül, nem halmozza el minden anyagi jóval, csak mert azt hiszi, ettõl fogja szeretni). Jó háziasszony, így tiszta, egészséges környezetet teremt a gyerekének. Igényes, tehát gyerek mellett sem hagyja el magát (itt most nem a szülés után fennmaradt + 5 kgra gondolok, hanem a koszos, csapzott hajra/öltözékre), törõdik a párjával is, nem csak és kizárólag a gyermekkel. Én legalább is ilyen anyuka szeretnék lenni, ha már édesanyámtól nem ezt láttam.
akkor volt az ha a gyerek felnõttkorában megköszöni neki azt h felnevelte nehéz erre mit írni hiszen minden gyerek más és minden anya más ha õk ketten megtalálják azt a közös hangot ami kell és mind a kettõ elégedett no akkor biztos az, ha a gyerek nyíltan és bizalommal tud fordulni a szülõhöz és a szülõ is képes egyenrangú félként kezelni a gyereket, ha nem elnyomja hanem felemeli és engedi repülni, ha megkapja mind a két fél azt a szabadságot amire szüksége van és azt a korlátot is h biztonságban legyen, ha tudják támogatni egymást, és ez szerintem nem attól függ h mennyi pénzt ölsz bele a gyerekbe
A jo anya elengedi a gyereke kezet amikor kell de a szivet soha. :) Egy jo anya azt is kepes megerteni amit a gyerek nem mond ki.
Anyagilag a tõle telhetõ maximumot adja a gyermekének. Beszélget vele, õszintén kíváncsi a dolgaira, érdeklik az érzései, a gondolatai.
Ha nem tartja magát annak.
Fogalmam sincs.
nem szidja le minden szarért a gyereket. bocsi szebben nem tudom kifejezni :)

Mitől számít valaki JÓ Anyának?

Szimplán az,hogy megszülte és fölnevelte,azaz etette,és iskolába járatta az a szül?i kötelesség nem?

Legjobb válasz: Nem az az anya aki megszüli,hanem aki gondosan felneveli :)

Nem az az anya aki megszüli, hanem aki gondosan felneveli :)
Szerintem egy jó anyának el kell tudni fogadnia a gyerek személyiségét, mert az alapjában véve veleszületett dolog. Ha lépten nyomon keresztbetesz neki, mivel õ nem olyan mondjuk, akkor eléggé megnehezítheti az életét. És a gyerekben nem a gyereket kell látni minden esetben, hanem a leendõ felnõttet.
Aki mindig ott van, ha kell, de nem nyomja agyon a gyerekét. És valóban, mikor nagyobb a gyermek, akkor derül ki, ki volt az anyja, hogy egyengette a gyermeke útját. Persze, hogy nem a szülõ érdeme a gyerek sikere, de azért sokat segíthet egy jó anya.
Az a jó anya, aki szereti a gyerekét és következetesen neveli (nem túl szigorú, nem túl engedékeny). Egy jó anyának egy kicsit pedagógusnak is kell lennie, hiszen mint szülõ, tanítja a gyerekét beszélni, járni... stb.
Szerintem ez akkor derül ki amikor a gyerek felnõ és felelõsségteljes, értelmes ember lesz belõle aki képes maga élni az életét.
23:37 - Anyukámat az anyja csak hátráltatta a céljai elérésében, mégis sikerült, miután kiszakadt a családból, mert már nem volt ott az anyja, aki mindig visszafogta. Anyu kiváló pedagógus lett, híre van, elismerik, szaktekintély, az egyik legjobb. De csak akkor tudott kibontakozni, miután eljött a családjától. Nem a szülõ érdeme, ha valaki eredményt ér el.
14.28újra: és akinek a gyereke nem kap sírógörcsöt anyák napjakor még 29 éves korában is, mint én :(
00:08 ez nagyon jó válasz volt, mindig ezt akartam megfogalmazni, köszönöm :)
Aki nem hangoztatja fennhangon mindenhol, hogy õ milyen jó anya. Na az ilyen az biztos nem jó anya. Aki embernek tekinti a gyerekét, nem egy tárgynak, aki a tulajdonában van, és akivel bármit megtehet. Aki nem azért szül gyereket, hogy öregkorában majd legyen, aki pelenkázza, meg nem is azért, hogy megfeleljen a társadalmi elvárásoknak. Aki nem veri, nem alázza meg, nem tapos rendszeresen a lelkébe a gyerekének, és nem teszi egy egész életre lelki nyomorékká. Egyszóval pont az én anyám ellentéte :( Ha gyerekvállalás elõtt állsz, és azért kérdezed, akkor olvasd el a Mérgezõ szülõket, abba tök jól le van írva, hogy milyennek nem szabad lenni egy gyerekkel.
az ha hagyja élni hagyja önállósulni
Szerintem az a jó anya, akire a gyereke azt mondja, hogy jó.
Az a jó anya, akirõl a gyerekei felnõtt korukban sem feledkeznek meg, hálás szeretettel gondolnak rá élete végéig. Ezt elérni egy anyának hatalmas életfeladat.
Elõzõ vagyok. Ebbe beletartozik az is, hogy követel, és szabályokat is állít a gyermek köré.
Szereti, gondozza, és alkalmat ad a gyereknek, hogy aképességeit a lehetõ legjobban kibontakoztassa, a számára legjobb életútra felkészüljön. Vagyis kihívások elé állítja, és eligazítja az életben. Apával karöltve. De anya legfontosabb dolga, hogy gondozza, feltétel nélkül szeresse, így bizosítsa a gyerek életbe vetett bizalmának megerõsödését!
Ha úgy fel tudom nevelni a gyerekemet, ahogy engem felneveltek, akkor büszke leszek magamra, mert tudo, hogy olyan jó anya lettem, mint az én anyukám!!!! kicsit bõvebben szerintem egy jó anya-ahogy már írták elõttem- következetesen neveli a gyereke(i)t, amit lehet, én azt szeretném neki(k) megadni, de nem úgy, hogy elkényeztetett kis majmo(ka)t neveljek belõle/belõlük!!! ha valami baja lesz, tudja, hogy hozzám bármi gonddal, bajjal odajöhet, és ne mástól kelljen majd megtudnom, hogy ha gáz van... és nagyon nagyon remélem, hogy örököltem anyukámtól azt az anyai 7.érzéket, amitõl majd csak jelekbõl tudni fogom, hogy valami nem oké, és hogy szavak nélkül is mindent el tudjon mondani...
Az anyukám szeret, látszik minden mozdulatán, a tekintetén. Mindig mellettem van, bármit meg tudok beszélni vele. Tanácsot ad, de nem várja el, hogy úgy is cselekedjek. Mindig számíthatok rá. Mondhatni a legjobb barátnõm is. Most várom az elsõ babámat, veszélyeztetett vagyok. Eddig is rengeteget segített az anyukám minden téren, de most még többet nyújt. Nem tudom, honnan van ennyi akarata, energiája. Ez csak néhány dolog, tudnék még bõven írni. Nagyon szeretem õt.
Nem szabad egy gyereknek megadni mindent, amit akar, mert akkor elkényeztetett tuskó lesz.
06:25 - Egy jó anya, de nem csak jó anyák vannak sajnos.
attól mert valaki felelõsségteljes, jellemes ember lett, nem azt jelenti, hogy jó anyja volt. én is ilyen ember vagyok - merem remélni -, pedig anyám nem sokat törõdött velem.
23.44 teljesen igazad van!
Szerintem nagyon sok szeretetet, önzetlenséget, bátorítást kell adni egy igazi édesanyának útravalóul a gyerekének, hogy az önbizalommal, kedvességgel, jóindulattal tele felnõtté váljon! Az olyan aki csak szimplán megszüli a gyereket, és ellátja, nem fog mást kapni a gyerekétõl ha nagy lesz! Tudod mi a fura, nem egy olyan példát láttam már, hogy egy rossz anyát imádta a gyerekei, mint egy istent! Pedig elette elõlük az ételt, szívta rájuk a cigi füstöt, a buksijukat meg nem simogatta soha! A gyerek meg kapott egy szaloncukrot az iskolába, és haza vitte neki, az anya meg megette!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Sajnos egy olyan "anya" miatt kérdeztem aki (pont úgy ahogy az egyik kommentezõ irta) mindenhol fennhangon híreszteli, hogy milyen jó anya, és mindent a gyerekért, de sajnos az utánnuk járó pénzen kívül más nem érdekli, keresztbetesz ahol tud, sajnos azon kívül, hogy enni ad nekik és iskolába járatja Õket, semmit nem tett értük nem segítette és segíti az életben a gyerekeit semmiben.inkább mindenhol csak igyekszik megnehezíten, és ha már nem jár utánnad pénz akkor "mehetsz ahova akarsz" a 4bõl, 2õt már kirakott.. :(

Ha én vagyok felül mindig kijön a puncimból a fütyije amind gyorsabban kezdenek mozogni. Lehet attól hogy nemtudok anyira benedvesedni? Vagy még mitől? Hogy csináljam hogy jó legyen? 18/L

Legjobb válasz: Hát azt én sem értem miért kezditek el az aktust úgy, hogy nem vagy elég nedves mert egy egyik félnek sem jó. A másik meg, hogy még nem vagytok ebben a pózban elég gyakorlottak, a szeretkezés hevében túl nagy távot teszel meg így persze, hogy kicsúszik a barátod phallosza. Nézz meg pár pornófilmet és nem csak te mozogj hanem a barátod is erõltesse meg magát :D Mikor anno a párommal próbáltuk ezt a pózt én mindig rásegítettem egy kis csípõmozgással.

Hát azt én sem értem miért kezditek el az aktust úgy, hogy nem vagy elég nedves mert egy egyik félnek sem jó. A másik meg, hogy még nem vagytok ebben a pózban elég gyakorlottak, a szeretkezés hevében túl nagy távot teszel meg így persze, hogy kicsúszik a barátod phallosza. Nézz meg pár pornófilmet és nem csak te mozogj hanem a barátod is erõltesse meg magát :D Mikor anno a párommal próbáltuk ezt a pózt én mindig rásegítettem egy kis csípõmozgással.
Elõre-hátra is mozogj, ne csak föl-le. Az olyan jó, amikor dörzsölõdik. :) 27f
Csak benned van a hiba!!! Figyelj oda hogyan mozog-hisz te érzed a legjobban mikor mennyire van benned teljessen-mikor jobb neked!! Ne csak fel le mozogj. jobbra-balra. -vagy probáld ki hogy te nem mozogsz hagyd hogy õ mozogjon -lehet jobb lessz igy neked is!!! Összekéne hangolodnotók!!!
keress egy hosszabb szerszámmal megáldott fiút... meg persze egy talpraesettebbet, aki rájön, hogy téged még szex elõtt kellene benedvesiteni... -.-
keress olyan pasit, akinek nagyobb a szerszáma...
rosszul mozogsz...
de ezt nem lehet elmondani hogy hogy csináld rá kell jönnöd magadtól :)
Felgyorsulsz, aztán ne figyelsz annyira arra, hogy ne emelkedj el tõle annyira, hogy ne csússzon ki. Ennek a nedvesedésedhez nem sok köze van. Mondjuk hogy mért kzdtek neki a dolognak úgy, hogy nem nedvesedtél be kellõen, azt nemtudom...
A kérdező hozzászólása: szerszam miatt nemcseréllek pasit, szeretem ot.
A kérdező hozzászólása: Elég nagy a szerszáma és az énhibam hogy nemtudom magam teljesen elengedni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!