Találatok a következő kifejezésre: Mitől jó jó (690 db)

Mit szeretnek a pasik az ágyban? Mitől jó az orális szex? Mitől indulnak be tutira?

Legjobb válasz: 1.Egy jó társat akihez vonzódnak 2.Mert ilyenkor kényeztetik a férfit és jó érzés :D 3.Egy meztelen nõ :D

1.Egy jó társat akihez vonzódnak 2.Mert ilyenkor kényeztetik a férfit és jó érzés :D 3.Egy meztelen nõ :D
Általában szeretik, hogyha táncolsz nekik, különbözõ ruhákban jelensz meg elõtte. Orál: szeretik, hogyha szívod, mély torok, vagy csak a hegyét kapod be, illetve azt nyalod. :)
1. Ha a lány/srác egy hullámhosszon van vele, még ha alkalmi szex is, számomra akkor is kell lennie egy bizonyos "szikrának". :) 2. Én azt imádom amikor elõször csak nyalogatja, aztán egyer jobban bekapja, és egyre mélyebbre. *.* 3. Én konkrétan az elõjátéktól. ^^

Szerittetek, mitől jó sofőr a jó sofőr? és mitől rossz a rossz sofőr?

miért van ennyi baleset ? miért van ennyi halálos baleset? sajna nézem youtube videokat és magyar hir oldalakat amit olvasok és láttok videon nem vagyok kulönbek oroszoktol. mert olyan bután vezetnek ide haza sokan meg észtelenul hogy nekik vezetés annyibol áll jogsi meg van kocsi meg van vezetek, de sajna nekem ez nem fel fogható igy mert régota vezetek már és nem tiszta sok ember miért ilyen felelötlen rossz sofőr. tisztázuk ezt ki itt.

Legjobb válasz: attól jó egy sofõr, hogy kicsi a reakcióideje, jól ismeri az autója határait, és folyamatosan figyel a környezetre! a sok baleset figyelmetlenség, vagy száguldozás, hozzá nem értés miatt van. pár hete egyenes száraz úton 70rõl 40re kellet visszafékezni a suzukis mami meg alig tudott mögöttem nyikorgó fékekkel megállni... tegnap az álló autómnak tolattak neki majdnem... a gyalogosok folyton le akarnak lépni elém szabálytalanul... vagy azt látom h sok autós annyira türelmetlen hogy akkor és ott elõz ahol vagy tilos, vagy életveszélyes!

attól jó egy sofõr, hogy kicsi a reakcióideje, jól ismeri az autója határait, és folyamatosan figyel a környezetre! a sok baleset figyelmetlenség, vagy száguldozás, hozzá nem értés miatt van. pár hete egyenes száraz úton 70rõl 40re kellet visszafékezni a suzukis mami meg alig tudott mögöttem nyikorgó fékekkel megállni... tegnap az álló autómnak tolattak neki majdnem... a gyalogosok folyton le akarnak lépni elém szabálytalanul... vagy azt látom h sok autós annyira türelmetlen hogy akkor és ott elõz ahol vagy tilos, vagy életveszélyes!
Szerintem: - ismeri a határait és tudatosan jóval alatta autózik. - kiszámíthatóan közlekedik. - elõre eltervez mindent (pl: nem utolsó két méteren vágódik be elém sáv megszûnésekor) - kerüli az erõs gyorsulást és intenzív fékezést
amúgy 60 év felett 5 évente mondjuk mindenkinek gyorsvizsgáznia kéne. nem kell 1 órát, elég menni pár kört a forgalomban, meg lehet már állapítani, hogy biztonságosan vezet-e.
Felelõtlen sofõrök ezrei nem ismerik el, hogy mások életével is játszanak, minden balesetet szenvedett ember úgy ül autóba, hogy "márpedig velem ilyen nem történhet". Pedig megesik gyakran. Nem csak az utat kell figyelni a kormányba kapaszkodva, hanem elemezni a közeget, amiben közlekedünk, tudni kell alkalmazkodni. Minden autóba be lehet látni, de a rendszám is sokat elárulhat. Kalapos skodás, Suzukis, román kamionos, mobilos (jobb kézzel tartja a bal fülén a telefont és bal kézzel vált), ezek mind csökkentik a biztonságérzetem és hagyatkozni is kell sajnos az elõítéletekre. Eleget törtem, zúztam én is, drága volt a tanulópénz és az eredménye, hogy nap mint nap kerülök ki épen éles helyzetekbõl. Pedig nem én lennék a hibás. De akkor is: okos enged... Ha egyszer ráeszmélek, hogy butulok, lassulok, megöregedtem, akkor nem kenem meg a háziorvosom és nem hosszabbítok, befejezem. Ugyanakkora felelõtlenség 80 évesen vezetni, mint ittasan.
A kérdező hozzászólása: amugy ha már irás. akkor idioták 85 százaléka aki rossz vezetõ sofõr az tutira mind tud ugy irni ahogy kell, sõt átlagnak elég nagy iskoláa végzetségei vannak .tehát ide a vezetést nem kötném irás tudáshoz ha nem ész járáshoz kötném kresz ismerethez , vezetési érzékhez !
A kérdező hozzászólása: 3²/4 anyud jol van?
A kérdező hozzászólása: igen mind a 2 en szépen meg fogalmaztátok mi a jo sofõr elöre látó személy, miért van sok rossz mitõl rossza rossz ? és miért erõltetti sok magyar vezetést ha elözö 2 hozzá szolo személy paramétereimvel nem rendelkeznek ? rossz sofõr tudja -e hogy õ neki nem kénne vezetni tudja -e azt hogy nagyon nem tud vezetni de azért is vezet?
Attol , hogy tud irni.
"Szerittetek, mitõl jó sofõr a jó sofõr?" Szerintem ettõl lesz valaki jobb, mint az átlag: - Azon felül, hogy nem okoz balesetet és kerüli a balesetveszélyes szituációkat, még azt is meg tudja oldani, hogy más hülyeségét is tudja kezelni, a más által teremtett balesetveszélyes helyzetet is úgy kezeli, hogy sem õ, sem más nem sérül meg. - Dinamikusan vezet. Ez által azt értem, hogy nem tötymörög, nem lassít fölsölegesen, okosan vezet városban és autópályán is, figyelve a forgalmat és a lámpákat, hogy minél jobban kihasználja a zöldsávokat. Pl Váci út kifelé gyakorlatilag megoldható 2-3 lámpával a Ferdinánd-hídtól az M0-ig. Ehhez az aktuális tábla +/- 5km/h sebesség kell (meg kicsi forgalom, hogy ne tartsanak fel). Igaz, hogy éjszaka, de az M1-M7 -> M2 utat megoldottam 1 lámpával (Budaörsi út-BAH-Hegyalja út-Pesti alsó rkp-Népfürdõ utca-Váci út útvonalon). - Elõre gondolkodik. Nem csak azt látja, hogy éppen mi történik az úton, de azt is tudja, hogy mi lesz néhány másodperc múlva. Persze ebben mindig van bizonytalanság az idióta sofõrök miatt, de a legtöbb esetben eléggé elõreláthatóak az események. Ilyen apróságok szerintem magától értetõdnek, hogy karbantartja az autóját (mûszakilag, pl fékek, téli-nyári gumi stb), biztosítja a megfelelõ látást és láthatóságot.
Hogy ne lennénk különbek az oroszoknál? Dehogynem vagyunk. Jártál ott? Én igen. Össze sem lehet hasonlítani a magyar morállal. Amúgy közhely, hogy sok a baleset. Persze egy áldozat is sok, de kb. harmada annak, amennyi '90 - ben volt, közben pedig 1 millióval több a jármû, és csökken a balesetek száma. Tavaly rekord kevesen haltak meg az utakon - szerencsére. Ki a jó sofõr? Tõlem megkérdezte a pszichológus a PÁV vizsgálaton ugyanezt, mi a véleményem. Azt válaszoltam: Az, aki ismeri saját és jármûve képességeit, a szabályokat ismerve, de adott esetben rugalmasan kezelve, dinamikusan, és mások hibáit is kiküszöbölve, nem csak a minden szabály betartásában látva a megoldást közlekedik. Korlátlan ideig érvényes PÁV II. - õm van.

A nők minden szex után elélveznek úgy mint a férfiak? Mitől jó és mitől rossz?

A nők minden szex után elélveznek úgy mint a férfiak vagy pedig nem mindig? És ha nem élveznek el akkor rossz volt a szex nekik? Mitől jó és mitől rossz a szex a nőknek?

Legjobb válasz: nem élvezek el, csak ha rásegítenek. a jó szex: odafigyel rám is a párom, nagy az összhang a rossz szex: önzõ a párom, nincs összhang.

nem élvezek el, csak ha rásegítenek. a jó szex: odafigyel rám is a párom, nagy az összhang a rossz szex: önzõ a párom, nincs összhang.
A kérdező hozzászólása: Nem a spriccelésre gondolok hanem hogy a férfiaknak mindig sikerül elmenni.
Úgy, mint a férfiak??? A spriccelésre gondolsz? Nem. Arra gondolsz, hogy a férfiak mindíg elélveznek? Ez nem így van! Tapasztalat (méghozzá rossz).
#6: Ha láttál már orgazmust közelrõl, akkor tudnod kéne, hogy vannak testi reakciók, amiket nem lehet megjátszani. Én magam is meglepõdtem, hogy ennyiszer képes rá, de szinte 5 percenként elélvez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem vékony a farkam és kicsit ideges vagyok az 1. szex miatt hogy nem fog tetszeni a lánynak. Mennyi az a vékony? Mielõtt megkérdezné valaki kerület (nem átmérõ) 10cm, hossza rendben.
6. Nem, vasárnap délelõtt hasonlót produkált a párom is, igaz a délelõttöt végig szeretkeztük Igazat mond.
Ha a férfi elég odaadó és figyel a nõre akkor ritka lehet, hogy nem élvez el! Ha valami nem jó a nõ simán rá tudja vezetni a párját, hogy mit kellene tennie. De ez nagyon függ az egyéni igényektõl.
#4 A barátnõd akkor jó nagy megjátszós.. 9x élvez el egy szex alatt? Ezt te sem gondoltad komolyan, túl nagyot akartál mondani..
Az exemért kûzdeni kellett, a feleségem simán hozza a 3-5 orgazmust. Szóval én arra tenném a voksomat, hogy csak türelmetlen pasi van :
Alkati kérdés, hogy a nõk mennyire érzékenyek, milyen könnyen tudnak elélvezni. Az elõzõ barátnõm szinte csak a csikló izgatásával tudott elélvezni, azt is csak egyszer-kétszer egy alkalommal. A mostani barátnõm csak az elõjáték során elmegy minimum 4szer, szex közben meg még 5x... Szóval ez változó.
Nem élveznek el minden alkalommal, de attól még lehet jó, ha nem pár perc után sül el a férfi pl., de rossznak akkor lehet mondani, ha nem közben úgy érzik nem esik jól, vagy valamelyik fél nem ügyes. Na hülyén fogalmaztam picit, de értitek.
Undoritó az a lány aki elmegy
Ha a nõ nem aszexuális, akkor kell, hogy minden alkalommal legyen orgazmusa. Ha nincs, annak többnyire az az oka, hogy a férfi nem figyel oda a nõre, illetve a nõ nem meri jelezni, mi a jó/rossz neki.
ha nem csinál semmit a partner.Vagy vergõdik mint egy hal
Én még szûz vagyok, csak , hogy lehet rosszul szexelni??? Ha a férfi beteszi azon már mit lehet szarul csinálni?
2.te még nem értesz hozzá :)
Kedves Kérdezõ, A korodat és a nemedet nem írtad le, de úgy látom, nincs nagy tapasztalatod a témában. Nagyon röviden: lehet úgy csinálni, hogy a másikra is odafigyelsz és neki is jó legyen. Aki csak magára figyel, arra mondják, nem jó. Tanulság: oda kell figyelni arra, hogy a partnered is jól érezze magát.
Pl: A fiú csak berakja, elélvez utána meg mondja h hú de jó volt stb... A lányokra figyelni kell és kényeztetni õket, hogy õk is ugyanúgy élvezzék ahogy a fiú is.

Mitől jó és mitől rossz egy palacsinta?

Legjobb válasz: Kinek-kinek szájíze szerint. Van, aki a vastag tésztát szereti, van aki a vékonyat. Van, aki nem szereti, ha tocsog a zsírban, más nem szereti, ha száraz. Nagyjából családonként változik, milyen palacsinta a "jó". Van a nagyi palacsintája, ami vastag, olajosabb, és bõven van benne töltelék. Meg van a "balatoni", ami vékony, szódás, és mutatóban van benne töltelék, talán negyede az elõzõnek. Mi az arany középutat szeretjük: vékony tészta, nem olajos, enyhén édes (csak a tejtõl), enyhén sós, így akár sonkával-sajttal is lehet enni. Töltelékbõl pedig megpakoljuk vastagon. :)

Kinek-kinek szájíze szerint. Van, aki a vastag tésztát szereti, van aki a vékonyat. Van, aki nem szereti, ha tocsog a zsírban, más nem szereti, ha száraz. Nagyjából családonként változik, milyen palacsinta a "jó". Van a nagyi palacsintája, ami vastag, olajosabb, és bõven van benne töltelék. Meg van a "balatoni", ami vékony, szódás, és mutatóban van benne töltelék, talán negyede az elõzõnek. Mi az arany középutat szeretjük: vékony tészta, nem olajos, enyhén édes (csak a tejtõl), enyhén sós, így akár sonkával-sajttal is lehet enni. Töltelékbõl pedig megpakoljuk vastagon. :)
De ez nemcsak a palacsintával van így. Minden család másként szereti a pörköltet, a húslevest, bármilyen ételre igaz. És az is igaz, amit az elsõ hozzászóló írt, mindenkinek az a jó, amit az õ családjában megismert, jónak tartanak stb. stb.
Olyan vékonynak kell lennie, hogy kívülrõl látni lehessen mivel van töltve, és feltekerve kábé kicsit vastagabb lehet csak mint egy toll. Na, ez az igazi, nem?
Vastag tészta, sok túróval. Nyami.
Nekem: Közepesen vastag tészta, (nem átlátszó), nem száraz, inkább kissé zsíros(csúszós), gazdagon töltve nem száraz töltelékkel.

Mitől jó egy jó anya és mitől rossz a rossz?

Legjobb válasz: Az én anyám rossz... 13 éve nem foglalkozik velem, úgy beszél velem mint egy kutyával (vagyis még azzal sem így beszélnek), üt, csak dirigálni tud, SOHA nem beszél normális hangon, mindig csak kiabál. És még sorolhatnám. Az öcsém persze egy félisten =( A sírba visz (de szó szerint)... Ilyen anya NE legyél...

Az én anyám rossz... 13 éve nem foglalkozik velem, úgy beszél velem mint egy kutyával (vagyis még azzal sem így beszélnek), üt, csak dirigálni tud, SOHA nem beszél normális hangon, mindig csak kiabál. És még sorolhatnám. Az öcsém persze egy félisten =( A sírba visz (de szó szerint)... Ilyen anya NE legyél...
A jó anya teljes szívébõl szereti a gyermekét. Olyannak fogadja el amilyen. Megértõ és figyelmes. Bármit megtenne a gyermekéért. A rossz anya nem figyel a gyermekre. Önmagát elõrébb helyezi mint a gyereket. Önzõ, szeretete, megértést nem ad a kicsinek. Hideg és elutasító, esetleg erõsen korlátozó.
Szia!Én soha nem hallottam anyámtól a következõket:légy szíves, köszönöm, kérlek, ezt jól csináltad és hasonlókat.Ezért én erre nagyon odafigyelek, következetes próbálj lenni es megértõ.Korától függetlenül "felnõttként"kezelni, ez a legnehezebb, de nálunk beválik.Anyám mindíg visszaélt vele , hogy õ a "nagyobb", én megpróbálok nem beleesni a hibáiba.
A jó anya bíztatja a gyerekét, segít, hogy elérje célját, de képes szigorú is lenni a gyerek érdekében. Ki tudja mutatni a szeretetét, megbízható és minden körülmények között lehet rá számítani. Kétféle rossz anya van. Az egyik az, aki nem foglalkozik a gyerekével, nem mutatja ki a szeretetét, hárítja a felõsséget, megbízhatatlan. A másik az, aki szeretet címszó alatt mindent megenged a gyereknek, még azt is, ami hosszú távon káros neki, mert nem képes elviselni, ha a gyerek ideig-óráig haragszik rá.
Látod, ezen én is sokat gondolkodom. Most várom második gyermekemet. Az elsõvel is elég türelmetlen voltam, de nagyon szeretem, csak néha felidegesít. Sok könyvet olvastam a témában. Most is elkezdtem egyet olvasni, az a címe, hogy "Egy rossz anya vallomásai", az Ulpius-ház adta ki. Ezzel kb. egyidõben meghalt a férjem barátjának a felesége, hátrahagyott egy 2 éves kisfiút. A könyvet abbahagytam, nem fogom elolvasni, mert nagyon örülök, hogy élek és szerethetem. Szerinem jó anya vagy! Higgy benne! Ha szereted és nem bántod, az nagyon jó, az életben és minden családban vannak viták a gyerek körül (is), ez a velejárója. Jó anyák vagyunk!!!

Hogy legyek "jó" feleség? Mitől lesz "jó" egy asszony, egy feleség? Te annak tartod Magad? Mit teszel meg a házasságodért?

Legjobb válasz: Egy jó feleség rendben tartja a háztartást,neveli a gyerekeket,a férjét ugyanolyan fontosnak tartja,mint a gyerekeit.Alkalmazkodik a párjához,nem sértõdik meg minden apróságon,a vitákat igyekszik elsímítani,nyugodt,kellemes otthont teremt az egész családjának. De a jó házassághoz nem elég,hogy Õ jó feleség.Ehhez jó férj is kell.Neki is alkalmazkodnia kell a feleséghez,segíteni,ha kell a háztartásban.A vitákat közösen rendezni stb. Ha nincs meg a párok között a szeretet,bizalom,egymás iránti tisztelet,akkor hiába jó az asszony,a házasság nem mûködik.Ehhez két ember kell.Egyik fél sem lehet alárendelt szerepben,társaknak kell lenniük jóban-rosszban egyaránt.

Egy jó feleség rendben tartja a háztartást, neveli a gyerekeket, a férjét ugyanolyan fontosnak tartja, mint a gyerekeit.Alkalmazkodik a párjához, nem sértõdik meg minden apróságon, a vitákat igyekszik elsímítani, nyugodt, kellemes otthont teremt az egész családjának. De a jó házassághoz nem elég, hogy Õ jó feleség.Ehhez jó férj is kell.Neki is alkalmazkodnia kell a feleséghez, segíteni, ha kell a háztartásban.A vitákat közösen rendezni stb. Ha nincs meg a párok között a szeretet, bizalom, egymás iránti tisztelet, akkor hiába jó az asszony, a házasság nem mûködik.Ehhez két ember kell.Egyik fél sem lehet alárendelt szerepben, társaknak kell lenniük jóban-rosszban egyaránt.
Szerintem erre nincs megfelelõ recept. Mi a jó? Szerintem mindenkinek más. Én igyekszem jó feleség lenni, a kislányomnak jó anyukája, emellett háziasszony, a férjemnek: nõ, szeretõ, barát.
Az elsõ nagyon jól összefoglalta. Olyan békés, nyugodt otthont kell teremteni, hogy a férj és a gyerek is úgy érezze, hogy jó hazatérni a "tûzhely melegéhez".
Tapasztalatom szerint nagy igazság, hogy a pasiknak alapvetõen két dolog kell: kaja és szex. Szerintem 99%-uk szerint ettõl jó egy asszony, egy feleség. Legalábbis az enyém ilyen, és most ne egy alfa hím macsót képzeljetek el, nagyon is értelmiségi :) Mégis a lényeg, hogy legyen fõtt vacsi este és kellõ szeretgetés. Az hogy rend és tisztaság van-e, mennyit dolgoztam a kertben, van-e tiszta, vasalt ruha, foglalkoztam-e eleget a gyerekkel és hogy mindez mennyi munka, teljesen másodlagos. Persze nem kerget végig a lakáson ha idõnként nem jön össze egyik vagy a másik, csak átkozottul elárvultnak és elhanyagoltnak érzi magát. Bevallom, elõfordul hogy a sok "másodlagos" teendõm mellett pont erre a kettõre nem jut idõm és erõm. Fõleg a szexre sajnos :(
Én jó feleségnek, jó nõnek, jó háziasszonynak, és jó anyának tartom magam. Ehhez képest a férjem néhány hete elköltözött itthonról. Rajtam kívül mindenki megdöbbent, hogy miért, miért.. Valahol a lelkem mélyén tudtam, hogy egyszer el fog menni, és nem azért, mert nem vagyok jó feleség, jó asszony, jó anya stb. hanem azért mert képtelen belesimulni a negyvenéves kétgyerekes apaszerepbe. Nem tud megbékélni bizonyos dolgokkal..
Húh hát van akinek a fejében fura gondolatok szállnak...nem neked kérdezõ :) Attól még hogy feleség vagyok nem vagyok cseléd, és tudod jó feleségnek lenni! Milyen egy baromság ez hogy nem kell férjhez menni és akkor minden ok. Én úgy érzem jó feleség, jó anyuka és jó háziasszony vagyok. Úgy érzem összetartom a kis családunkat, figyelek a páromra és a lányunkra is. Megbecsülöm õket és úgy érzem õk is megbecsülnek, összetartom a szeretet magunk között. A férjemet pedig irányítani kell, ezt õ is tudja :)
Jól kell választani sé nem kell férjhez menni:-)) Mi majdnem 19 éve vagyunk együtt, van 2 gyerek (10 és 1 éves), de eszembe sem jutna férjhez menni. Nem vagyok senkinek a cselédje, megcsinálom ami kel (házimnuka), de nem vagyok szolgalélek. Ha megvan a véleményem, ki is mondom. Szerinetm fonots az azonos érdeklõdés, életfelfogás.

20+ srácok, mitől jó nő egy jó nő?

Kort is írjatok :D

Legjobb válasz: Attól, hogy az adott fiú jó nõnek találja. Ez a fogalom pedig mindenkinél mást jelent, mert ugye: kinek a pap, kinek a papné. (Volt már olyan, hogy én egy hölgyre rácsodálkoztam: azta, de jó nõ!, mire a társaságomban lévõ férfiak valamelyike letorkolt: magadnál vagy? EZ neked jó nõ?!, meg ugyanígy volt már fordítva is.) És még csak szemszínt, hajhosszt vagy frizurát sem tudok neked mondani, mert ezek bármilyen kombinációja is kiválthatja a jónõ-reakciót. :) Mindazonáltal a formás (és ízlésesen csomagolt) popsi, a jó vonalú lábak és a hangsúlyos, de nem túldimenzionált (lógó tejcsárdák vagy túl mély dekoltázs) keblek fontos részei annak, hogy valakit jó nõnek tartsak. Üdv! Zsoel (26)

Attól, hogy az adott fiú jó nõnek találja. Ez a fogalom pedig mindenkinél mást jelent, mert ugye: kinek a pap, kinek a papné. (Volt már olyan, hogy én egy hölgyre rácsodálkoztam: azta, de jó nõ!, mire a társaságomban lévõ férfiak valamelyike letorkolt: magadnál vagy? EZ neked jó nõ?!, meg ugyanígy volt már fordítva is.) És még csak szemszínt, hajhosszt vagy frizurát sem tudok neked mondani, mert ezek bármilyen kombinációja is kiválthatja a jónõ-reakciót. :) Mindazonáltal a formás (és ízlésesen csomagolt) popsi, a jó vonalú lábak és a hangsúlyos, de nem túldimenzionált (lógó tejcsárdák vagy túl mély dekoltázs) keblek fontos részei annak, hogy valakit jó nõnek tartsak. Üdv! Zsoel (26)
Attól hogy férfinak érzem magam mellette. 20f
Lehet, most meglepõdtök de nekem a jó nõ, nem abból áll, hogy milyen formás a popsi vagy a cici!Az az alap, hogy igényes magára!Lehet szerény, vagány mindegy csak legyen személyisége jókat lehessen vele beszélgetni, nevetni jól érezze magát a bõrében, és meglegyen az a kisugárzása amit mások miniszoknyával, köldökig kivágott blúzzal pótolnak!És ami a legfontosabb legyen empatikus, kedves és mosolyogjon sokat!Szóval belülrõl jöjjön az egész!28\F
leginkább attól, hogy jó nõnek érzi magát, sugárzik belülrõl, és van humora. persze az se baj, ha legalább hetente fogas és lábat most, meg van haja is. hosszú kapcsolatban inkább a belsõ dolgok számitanak, ha csak 1 éjszakáról van szó, akkor elég, ha jó nagy mellei vannak. 29F
Több dolog is.Csak egy pici rész a külsõ és a kor.Sokkal fontosabb, h megfog-e. Aki legkomolyabban megfogott annak volt humora, esze, nagyon talpraesett is volt.Ellensúlyozva ezt a tökéletes hatást mindig a leglehetetlenebb módon sérült meg vagy nyakába zúdult egy halom szerencsétlenség, és emiatt érzékeny is volt.Eléggé ellentétes személyiség, de kiváltotta belõlem a védelmezõ szerelmes férfit.Nem is volt csúnyácska ez tény, magas, izmos, hajlékony, formás.Pont olyan, mint a népmesék eszes lányai. 31F
Na jó turbózzuk fel kicsit a választ mert elég rövidke lett. Mitõl jó nõ egy nõ? Ez psija válogatja, mer ami nekem tetszik az másnak lehet fel se tûnik, pl ez épp fél órája volt megyünk buszon megkérdem haverom te az a lány velünk jár? (fõsuli) ... haverom meg csak lesett ki a fejébõl, meg is kérdeztem hogy biztos h nem a pasikat nézi:D Na szoval ez is mutatja, kinek mi tetszik:D Viszont általánosságban, ha karcsú vagy (nem csont sovány) az bejön a fiúknak, mellméret miatt, feneked miatt ne izgulj azt csak azok nézik akik csak a szexre hajtanak. Aztán a vízválasztó nálam az arc és a haj(ez másnál is így van egyébként) , ha ezek nem tetszenek, akkor nem is gondolkozok a dolgon.Szoval összefoglalva , ha jól nézel ki arc/haj rendben van mellé nem vagy se kövér se sovány, akkor szinte bárkinek bejöhetsz.:D
Néhány példa: -jól érzi magát plasztikázás nélkül -nem festi a haját és nincs rajta annyi smink, hogy Joker-nek néz ki tõle -ne a vákumot lássam, mikor a szemébe nézek -normális testarányok -legyen valamennyire mûvelt (magyarul akinek a cukiságnál megáll a világ, arra nem pazarlok idõt) -némi visszafogottság -talán a legfontosabb, hogy legyen nõies (meglepõ, mi?) És még sorolhatnám...azt hiszem a lényeg érthetõ. 20/F
Egyszerû, ránézek és már áll is aki ezt elmondhatja magáról az már jó nõ.
Ja igen 20 voltam:D

Lányok! Mitől jó, minőségi számotokra a szex? Inkább nem a "mi", hanem a "hogyan", "mitől" részére lennék kíváncsi.

Tehát nem feltétlen (csak) arra irányul a kérdés, hogy miket szerettek,

Legjobb válasz: Nekem attol, ha szeretem, es ha o is szeret, es ha latom rajta, hogy tetszem neki, es mindent megtennenk egymasert, es orokre egyutt kepzeljuk ez az eletet. Meg persze attol, hogy 23cm-s farka van.

Nekem attol, ha szeretem, es ha o is szeret, es ha latom rajta, hogy tetszem neki, es mindent megtennenk egymasert, es orokre egyutt kepzeljuk ez az eletet. Meg persze attol, hogy 23cm-s farka van.
érezzem h fejben is ott a pasi legyen hangulatom hozzá legyen neki is hangulata hozzá legyen elég idõ rá legyen türleme rám és nekem is rá
Nem fogom elolvasni, ha valaki erre privát üzenetet ír. Már ott kezdõdik, ahogy a szemembe néz. Mikor tudjuk, hogy mi lesz és attól elkezd kattogni a testünk. Nekem fontos, hogy lágyan csókoljon. Szex közben én vagyok a passzívabb fél (persze vannak olyan helyzetek, mikor aktív vagyok). Amikor állok, a melleimet csókolgatja, miközben a csiklómat simogatja. Mikor belém csúsztatja az ujját. Mikor belém hatol a péniszével és közben a szemembe néz. Aztán kb. eddig finomkodtunk. Imádom, mikor a fenekemnél térdel, a lábaimat levegõbe emeli, fogja és nekiáll dugni, miközben nézi. Simán képes órákig produkálni pár megszakítással. Közben a csiklómat simogatja és élvezettel nézi, menyi orgazmust okoz nekem. Szeretek sz.pni. Pontosabban azt szeretem, ahogy reagál rá, ahogy elengedi magát. Szerintem akkor van a legnagyobb hatalmam "felette", mikor a hátán fekszik és ellazítom a torkom, majd tövig bekapom a f.rkát. A cseppmentes mélytorkozással meghálálom, hogy annyira odafigyel rám. A popsiszexet pedig nem is részletezem, mert kitiltanak.
Attól, ha a pasi magabiztos, semmi gátlása nincs és igyekszik többször többféle módon kielégíteni.

Srácok! Szerintetek mitől lesz szép egy lány? Mitől jó a kisugárzása?

Legjobb válasz: ha boldog,szerintem ez forditva is igaz.ha mosolyog,ha vidám,az teszi igazán széppé a csajokat szerintem :) 20f

ha boldog, szerintem ez forditva is igaz.ha mosolyog, ha vidám, az teszi igazán széppé a csajokat szerintem :) 20f
Szerintem ezt a pasik nem fogják tudni megfogalmazni, mert csak érzik. A mágneses vonzást sem látod, mégis odavonz bizonyos tárgyakat - de nem mindegyiket! Van, akire hat az adott nõ vonzereje, van, akire nem. Ez a titok. :) Szerintem attól lesz szép egy lány, ha önmagát szépnek látja és szereti magát. De én nõ vagyok. :)
Ha csak a külsõt látom, akkor nekem eddig mindig a vékony, alacsony lányok jöttek be többnyire, igaz én is csak 165cm magas vagyok fiú létemre. De emellett még az arcát szooktam nagyon nézni a lányoknak mert a jó test önmagában kevés, ha nem fog meg az arcában valami, akkor csak azt mondom jó, szexi ez a lány, de nem az esetem. Szóval nálam nagyon sokat jelent az arc egy lányban és fõleg az ilyen csendes, félénk, aranyos lányokért bolondulok meg. :) 22/F
Hmm, nálam már az is szép, akinek átlagos/vékony testalkata és átlagos arca van. Kisugárzás: jól érzi magát a bõrében, közvetlen másokkal, nem feszengõ és nem bunkó. Az ilyen lányokhoz akaratlanul is elkezdek vonzódni. (De pl. számomra nagyon vonzóak a pici szépséghibák is, van, hogy valakinek teljesen átlagos az arca, de a nózijába 'beleszeretek'). Elég nehéz mondjuk ezt megfogalmazni.. egyszerûen valakinek olyan a személyisége, hogy nem tudok mit csinálni ellene. :) 23F
A mellétõl.
Mi nem értelmes azon, hogy a mellétõl? Jó a melle -> szép. Ennyi. Kõegyszerû.
A kérdező hozzászólása: De mármint én most arra gondoltam, hogy mitõl szép a szemetekben egy lány? pl. alakja, arca, szeme, hajszíne, stílusa stb...
Mitõl szép nekem? Ha szép az arca, a mosolya :) Hajszín, szemszín nem lehet kizáró ok. Alakra pedig csak túl sovány ne legyen, mert az nekem már visszatetszõ. Ha duci az se baj, csak ne olyan legyen, hogy hatalmas combok+fenék, felül meg vékony.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm valami ilyesmire gondoltam.:)
Ez szubjektív. Egy szomorú lány is lehet aranyos. És lehet, hogy szerinted (mint lány) ronda egy barátnõd, attól egy hetero férfinak tetszhet.
Ezt nem lehet leírni, hogy mitõl jó. Ránézek és érzem, hogy jó, de nem tudom elmagyarázni, hogy miért jó :)
1. arc 2. mosoly 3. 2 perc beszélgetés 24/f
Attól jó a kisugárzása, hogy van neki. Ezt nem lehet eldönteni. Valakinek vagy van felém kisugárzása, vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: És te ezt egy kabát alatt, hogy szûröd le? Vagy mondok jobbat. Nekem van egy ismerõsöm aki akkora darab, hogy már folyik, de szép nagy formás melle van. Az arca viszont nagyon ronda akkor õ most szép?
A kérdező hozzászólása: 1. válasz adónak üzenem csak ÉRTELMES válaszokat szeretnék. 2. köszönöm szépen. 3. Igen ez lehetséges és neked is köszönöm.:) Aranyosak vagytok. Írhattok még!
A kérdező hozzászólása: Utolsó igen ezt értem. Csak egy egy ember véleménye érdekelne, hogy neki éppen mi jön be. Amúgy neked is köszönöm.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!