Találatok a következő kifejezésre: Mitől halvány a (52 db)

Mitől van a mopszomnak halvány vöröses színű könnye?

megtörölgettem a szemét és láttam, hogy a könnye halvány vöröses színű. a szeme alatt is a szőre vöröses színű.. normális ez vagy vigyem dokihoz?

Legjobb válasz: Semmiképpen nem normális. Mutasd meg orvosnak.

Semmiképpen nem normális. Mutasd meg orvosnak.
Az ilyen kicsi kutyáknak gyakran lesz vörös a szõrük az odaszáradt könnytõl. Ha csak errõl van szó, akkor bórvízzel próbáld meg lemosni (nekünk ugyan nem hatott, de mindenki ezt ajánlotta), ha meg tényleg konkrétan a könnye vörös, akkor doki.

Mitől lehet a felső ajkam foltosan halvány szürkés, fehéres színű?

Régóta ilyen csak kíváncsi lennék, hogy mit?l van ez és hogy el lehet-e tüntetni.

Legjobb válasz: Menj bõrgyógyászhoz, mert ez lehet egy vitiligo nevû betegség tünete.

Menj bõrgyógyászhoz, mert ez lehet egy vitiligo nevû betegség tünete.
rászáradt a g.ci XD

Mitől halvány lilás a babám szája?

Reggel és este halványan mintha lila lenne a babám szája, az arca is szintelen nem piros és nem is fehér.A tarkója meleg, van amikor izzad is.9 hónapos a baba

Legjobb válasz: Talán fázik+láz, hõemelkedés

Talán fázik+láz, hõemelkedés
A kérdező hozzászólása: Nem lázas és elvileg ha izzad a feje nem fázik, bár én is erre gondoltam
Szerintem akkor szokott elszínezõdni a száj, illetve a bõr is talán, ha vérkeringési probléma van. Megijeszteni nem akarlak, de ha nem fázik, akkor nem ok a lilás száj.
Elõzõ vagyok. Azt elfelejtettem, hogy mutasd meg a dokinak.
Az én babóm koraszülött. A kórházban neki is sokszor volt lilás a szája, ami a doki szerint oxigén hiányra és keringési rendellenességre utal.
Ha 3 hetes vagy akkor semmi értelme ultrahangra menni
Nekem is pozitív teszt után volt 2x barnás-véres pecsétem. Egyszer pont a következõ mensi napján, a másik kb. 2 héttel utána, de mindkét alkalommal csak kb. 10 forintosnyi folt. Az elsõ 12 hétben szedtem magnéziumot, Duphastont és feküdtem, vagyis inkább pihentem amennyit csak tudtam, de táppénzre mentem. Most 21 hetes kismama vagyok és szerencsére panaszmentes.

Mitől halványul néha el a látásom?

Csak a jobb szememnel néha homályosan látok. Amilyen hirtelen kezd?dik, olyan gyorsan el is mulik. Mostanában elég gyakran. Stresszelek mostanában. Okozhatja magas vérnyomás, szemnyomás? Egyenl?re nem mennék orvoshoz.

Legjobb válasz: Szerintem meg azonnal menj orvoshoz.. Sajnos láttam már ilyet (nagyon közeli barátomnál) és hidd el nekem, megéri! Nem írom le mi lett belõle, nem ijesztgetek, hiszen semmi értelme, nem vagyok orvos, nem értek hozzá. De ahogy megláttam a kérdésedet, szinte "kötelességemnek" éreztem, hogy válaszoljak neked: ORVOS!!! Ha pedig nincs semmi komoly (reméljük) akkor is sokkal jobban megérte megnyugtatni magadat, minthogy ezen gondolkozz és idegeskedj egész nap...

Szerintem meg azonnal menj orvoshoz.. Sajnos láttam már ilyet (nagyon közeli barátomnál) és hidd el nekem, megéri! Nem írom le mi lett belõle, nem ijesztgetek, hiszen semmi értelme, nem vagyok orvos, nem értek hozzá. De ahogy megláttam a kérdésedet, szinte "kötelességemnek" éreztem, hogy válaszoljak neked: ORVOS!!! Ha pedig nincs semmi komoly (reméljük) akkor is sokkal jobban megérte megnyugtatni magadat, minthogy ezen gondolkozz és idegeskedj egész nap...
A kérdező hozzászólása: Köszi, most rendesen bepánikoltam... Csak 28 vagyok, ilyen korban még nem lehet hályog. Anyukámnak magas a szemnyomása, néha kezelik. Lehet azt örököltem. meg amugy is magas a vérnyomásom. Na, .... megyek orvoshoz
Nem akartalak megijeszteni, ne haragudj.. Jó szándékból írtam!

Mitől ilyen a menzeszem? Nagyon kevés és nagyon halvány színe van. Nektek volt már ilyen? .

Ma reggel megjött, egész nap irtózatosan fájt a hasam és a derekam is (ez mindig így szokott lenni), viszont a vérzés nagyon gyenge. Reggel óta egy betét nem telt be, pedig ennyi idő alatt megszokott első nap. A színe és a szaga sem a megszokott, halványabb piros és a szaga sem érződik annyira. Valami baj lehet? 15/L

Legjobb válasz: Ha nem éltél nemi életet, akkor csupán nincs még beállva a menzeszed, változik a szervezeted, semmi bajod.

Ha nem éltél nemi életet, akkor csupán nincs még beállva a menzeszed, változik a szervezeted, semmi bajod.
mi a kérdés?
beágyazódás is lehet, nyugi, ha nem fáj semmi nem fog megjönni.
A kérdező hozzászólása: Már 5 napja késik!És a hasam szokott fájni, de nem görcsöl!
akkor nyugi, a trehesség alatt normális a bõve folyás, szerintem ne aggódj - második voltam

Mitol lehet hogy az ovu tesztemet akár reggel, akár este csinálom az mindig egyformán halvány a második csík?

utolsó két hétben csináltam párszor és mindig ilyen.mitol lehet?

Legjobb válasz: Ha ovuláció után csináltad (gondolom erre értetted az utolsó 2 hetet), akkor azért. Csakis ovuláció elõtt 12-36 órával nõ meg az lh szint, amit az ovu teszt kimutat. Ha a 2 hetet ovu elõttre értetted, akkor azért lehet, mert még nem csak a jövõben várható, tehát akkor tovább kell tesztelni. Mivel az lh szint a nap folyamán növekszik a szervezetben, ezért érdemesebb csak késõ délután tesztelni. Remélem tudtam segíteni.

Ha ovuláció után csináltad (gondolom erre értetted az utolsó 2 hetet), akkor azért. Csakis ovuláció elõtt 12-36 órával nõ meg az lh szint, amit az ovu teszt kimutat. Ha a 2 hetet ovu elõttre értetted, akkor azért lehet, mert még nem csak a jövõben várható, tehát akkor tovább kell tesztelni. Mivel az lh szint a nap folyamán növekszik a szervezetben, ezért érdemesebb csak késõ délután tesztelni. Remélem tudtam segíteni.
javítok: csak a jövõben várható
vagy nincs ovulációd a hónapban... nekem volt így, hogy hiába néztem meg folyton...
A kérdező hozzászólása: Ovulaciom volt ez 100% mert a doki nezett uh-n, a honap elejen. akkor nem neztem meg mit mutat az ovu teszt, mert meg nem jott meg a csomag amit rendeltem.de utana kb ket hettel reggel megprobaltam ugy csinalni mintha josteszt lenne, hogy kimutassa a terhesseget, de csak halvany volt. azota egyparszor csinaltam este es reggel is de mindig egyforma halvany. terh. tesztem negativ. mult heten voltam dokinal, de csak megvastagodott mnyhartyat latott. menzim mindig ossze vissza van meg, nem tudom mikor kellene megjonnie, de gondolom ha vastag a mnyhartya akkor mar lassan megjon. vagy azert ilyen a tesztem mert mindig van bizonyos lh szint az emberben es ezt mutassa mindig a teszt halvanyan???
sajna, akkor passz...(elõzõ)

Elsö nap halvány, a következö napokban pedig egyre erösödö tesztek, majd hirtelen elkezdett halványodni egyik naprol a másikra, ma már alig látható, de ott van, mitöl van ez?

Mindez 5 nap leforgása alatt.Nagyon szépen kérlek titeket segitsetek.

Legjobb válasz: Lehet, hogy volt baba, csak elhalt és azért csökken a HCG-d. Nem akarlak elkeseríteni, de én erre gondoltam. És amúgy egyforma teszteket csináltál? Mert nálam egy napon volt, hogy az egyik kimutatta, a másik nem. Szóval ez is lehet ok.

Lehet, hogy volt baba, csak elhalt és azért csökken a HCG-d. Nem akarlak elkeseríteni, de én erre gondoltam. És amúgy egyforma teszteket csináltál? Mert nálam egy napon volt, hogy az egyik kimutatta, a másik nem. Szóval ez is lehet ok.
Szia! Ne aggódj, lehet a tesztek hibája is!Az egyik jó, a másik nem!Ha nem jött meg a menzid és nem görcsölsz, nem vérzel, akkor tuti baba!Gratulálok!A teszteken ne hergeld fel magad! Elmész majd úgyis a dokihoz és Uh-n megnéz!Minden rendben lesz, majd meglátod!!!:) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma reggel már ismét szép erös csikot produkált a mi kis egyetlenünk, holnap, ha Isten is ugy akarja jön a nulladik hüvelyi uh, remélem legalább a petezsák fog látszani, én már attól is boldog lennék, ez életem legelsö terhessége és nagyon parázok.Holnap már pont 5hetes terhes leszek..... :)
Az elsõ válaszoló vagyok: Gratulálok neked, kívánom, hogy minden rendben legyen. Ne parázz, csak jóra gondolj.

Ma reggel csináltam egy tesztet, amin a második vonal nagyon halványan látszódott. Ma délelőtt óta kicsit görcsölök. A 4. és az ötödik hét között vagyok. Mitől vannak a görcseim?

Ma kicsit 2-3 csepp véreztem is, de azóta semmi vér. Nem terveztem az orvoshoz menést csak a 6. hét után. Azóta csak átlátszó folyásom van. Ez az els? terhességem, így nem tudom, hogy mi a természetes. Mostanába eléggé ideges vagyok, ez lehet egy vetélés jele is talán?

Legjobb válasz: ne idegeskedj az semi féle képpen nem tesz jót de menyél dokihoz minnél ellõbb nem értem miért halaszgatod én is 5 hetesen voltam még nem voltak életjelek de legallább biztos voltam hogy a korunkhoz képest minden ok drukolok nektek

ne idegeskedj az semi féle képpen nem tesz jót de menyél dokihoz minnél ellõbb nem értem miért halaszgatod én is 5 hetesen voltam még nem voltak életjelek de legallább biztos voltam hogy a korunkhoz képest minden ok drukolok nektek
Szia. megnyugtatlak, hogy én 9 hetes koromig úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjön a menszeszem. Utána, mint akit elvágtak. Semmi ilyen érzés. Ez azért van, mert a méhet tartó szalagok nyúlnak és ezért van ez az érzés. Most 20 hetes kismama vagyok és semmi baj. Nyugi és kitartás! :-)
Menj orvoshoz szerintem azonnal!!!! A vérzés még ha egy két csepp is nagyon komolyan kell venni, mert lehet vetélés is a vége. Nem szabad játszani vele, ha szeretnéd megtartani a babát. Lehet kapsz egy kis hormont gyógyszer formájában, de otthon ne maradj!!!! A görcsölgetést is említsd meg neki mindent ami csak van, ha többet említesz mint "kellene" abból nem lehet baj, de ha ellhallgatod a panaszaid abból annál inkább. Nyugi nem fogsz a vizsgálattól elvetélni!!! Bátorság, és no félelem! :)
Ha ideges vagy, akkor a legjobb idõ ez egy babára? Ezt érdemes lenne megfontolni. Nem vagyok abortusz párti, de ennek nem lesz így jó vége. Nem értem, miért vártok a dokival, én azonnal rohantam a + teszt után, hogy biztos legyek benne babám lesz. A vérzés lehet a mensi is, sokan véreznek mensi idõben terhesség alatt, ez még nem gond. Ha nem kibírhatatlan a görcs, és nem erõs , élõ piros a vér, akko nincs gond. A meg akar jönni érzés nekem is megvolt 11 hétig, nõl a méh, azért van, utána majd jönnek más típusu fájdalmak, de végig megvannak a méh növekedése miatt. Ezért ne félj, de az idegeskedést hagyd abba, ha akarod ezt a babát.
Szia!A dokid a megnyugtatás végett keresd fel.Én 2t vetéltem, mind2nél véreztem.A barátnõmnek megjött rendesen(csak nem volt darabos, és mennyiségben kicsit kevesebb volt), rá egy hétre tesztet csinált, ami poz.lett, 7 hós gyönyörû kisfiú büszke anyukája.A másik barátnõm 3 hónapig pecsételt, neki 5 hós gyönyörû kislánya van.De egy dokit érdemes felkeresni.A görcsök lehetnek az elsõ 3 hónapban, utána is akár, de semmi nem KELL hogy legyen.Az idegesség pedig csak árt mamának-babának egyaránt.Nyugi!Jó babuvárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!