Találatok a következő kifejezésre: Mitől gyullad a torok (2 db)

Mitől gyullad be a torok?

Legjobb válasz: A torok begyulladhat a stressztõl is! (vagy torkára forr a szó az embernek!) :)

A torok begyulladhat a stressztõl is! (vagy torkára forr a szó az embernek!) :)
A bejutott kórokozókat a szervezet megpróbálja "felszámolni".Vírusok, baktériumok...!Ilyenkor megnõ a forgalom az erekben, mert a vér szállítja a falósejteket.Gyulladt torokra jó a hideg vagy a meleg.Fagylalt és forró tea, meg jót tesz ha 1-2 napig nem terheled a szervezeted, hogy a gyógyításra tudjon "koncentrálni".Segítenek még a torokfertõtlenítõk és a C vitamin.

2 hónapon belül harmadjára gyulladt be ma a torkom. Ez mitől lehet?

Már nagyon idegesít?, els? torokgyuszinál végigszedtem az antibiotikumot, utána 2-3 hétre rá megint kijött, utána is végigszedtem és most 2 hétre rá ma újból kijött. Aludni nem lehet t?le, tanulás se megy így, nagyon rossz.

Legjobb válasz: Vagy nem jól kezelnek, vagy nem öltözöl az idõjárásnak megfelelõen (sapka, sál, meleg és hosszú kabát, meleg cipõ, 0 fok alatt ajánlatos sálat tenni nemcsak a torkodra, hanem a szád elé is). És ne igyál hûtött üdítõt/vizet.

Vagy nem jól kezelnek, vagy nem öltözöl az idõjárásnak megfelelõen (sapka, sál, meleg és hosszú kabát, meleg cipõ, 0 fok alatt ajánlatos sálat tenni nemcsak a torkodra, hanem a szád elé is). És ne igyál hûtött üdítõt/vizet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!