Találatok a következő kifejezésre: Mitől feketedik a fogam (2 db)

Mitől feketedik meg a fogam belül? Mivel tüntethetném el?

Legjobb válasz: Hát ha feketedik, akkor az szuvasodik, ami nem a legjobb dolog. Nem fáj a fogad? Ha nem akkor egy idõ után (ahogy "terjed" a szuvasodás) biztosan fog. Gyorsan menj fogorvoshoz, mert minél késõbb mégy valószínû annál jobban ki kell furni a fogad és betömni. Asszem ezt házilag nem lehet eltüntetni szóval sürgõsen irány az orvos.

Hát ha feketedik, akkor az szuvasodik, ami nem a legjobb dolog. Nem fáj a fogad? Ha nem akkor egy idõ után (ahogy "terjed" a szuvasodás) biztosan fog. Gyorsan menj fogorvoshoz, mert minél késõbb mégy valószínû annál jobban ki kell furni a fogad és betömni. Asszem ezt házilag nem lehet eltüntetni szóval sürgõsen irány az orvos.
nem lehet eltûntetni az egy kezdõdõ lyuk és be kell tömni.Siess mielõtt fájni is fog.Kérj fehér tömést, különben képes amalgánt beletenni, akkor az egész szürke lesz. pénzt vigyél, mert fogankét 5-6 ezer is lehet a porcelántömés.
Én már láttam több embert is akinek ilyen fekete dolog volt a fogán. Persze nem kérdeztem meg mi az, de ugy ránézésre az is szuvasodásnak tûnik. Az orvos biztos tud vele valamit kezdeni, gyorsan nézesd meg. Ajánlom a magánrendelõket, mert ott igényesen megcsinálják (igaz jó pénzért)
Lehet fogkõ is. Bár az inkább szürke. Azt letudja szedni a fogorvos. Kicsit kellemetlen, de ki lehet bírni.
Akár a teteje, akár az oldala, az bizony szuvasodik! Ha már fáj, akkor már nem nagyon lehet tömni (csak gyökértömést). AZONNAL irány a fogorvos! Már, ha még kell neked az a fog...
A kérdező hozzászólása: a fogam oldala nem a teteje ilyen.le tudja szedni a doki? nem fáj.csak zavar

Mitől lehet az hogy arany fülbevalómtól (biztos hogy arany be van vizsgálva) az arcomat ameddig kiér a karika kékre fogja és a fülemen a lyuk is feketedik tőle?

Legjobb válasz: Hát... lehet. Nekem idült homloküreggyulladástól fájt három hónapig a fejem a nyáron, összejártam a város orvosait, mire végre valaki csinált egy röntgent. Így derült ki. Hogy mi lehet a tiéd oka, azt nem tudom. Milyen vizsgálatokon voltál? És amúgy ha felveszel egy másik arany fülit, az is csinálja?

Hát... lehet. Nekem idült homloküreggyulladástól fájt három hónapig a fejem a nyáron, összejártam a város orvosait, mire végre valaki csinált egy röntgent. Így derült ki. Hogy mi lehet a tiéd oka, azt nem tudom. Milyen vizsgálatokon voltál? És amúgy ha felveszel egy másik arany fülit, az is csinálja?
A bõrödtõl is függ, bizonyos hormonális változások, vagy vbetegségek hatására olyan anyagokat bocsáthat ki, amit az arany feketére színez. Ha zöld az elszínezõdés, akkor az ékszerrel van baj.
A kérdező hozzászólása: A fejem állandóan fáj nagyon sok orvosnál jártam de semmi. Lehet hogy ezzel összefüggésben áll? Már azelõtt is fájt mikor megkaptam a fülbevalót.
A kérdező hozzászólása: Röntgen, ct, belgyógyászat, ideggyógyászat, vérvételek tucatjai, szemészet, még nõgyógyászat is, hasi ultrahang.....szóval voltam egy pár helyen de semmi. Mr-re majd a napokban megyek.
Huhh... nem semmi :S Nos én konkrétan úgy tudom, hogy hormonális változások jele lehet az iyen elszínezõdés, mert a fémek reagálnak a bõrön lévõ anyagokkal. Nem tudom, annak lehet-e tünete, vagy valamilyen következménye fejfájás. Nem tudom azt sem, a fentiek közül melyik vizsgálat deríthetett volna ki ilyesmit, de talán érdemes erre is kitérni majd.
Szerintem lehet a fülbevaló miatt volt már rá példa az én környezetemben is.Szimpla allergia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!