Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ spermám íze (1 db)

Mitől függ a spermám íze?

Valami olyasmit hallottam hogy befolyásolja az étrend hogy milyen íze van.Milyen kajáktól lesz édes és mit?l savanyú?

Legjobb válasz: Az édes kajáktól édes lesz... pl erre nagyon jó az ananász. Ha meg sokat eszel olyat, ami savanyú vagy keserû, akkor olyan íze lesz. Pl ha sört iszol (nem mondom ,hogy igyál), akkor keserû lesz.

Az édes kajáktól édes lesz... pl erre nagyon jó az ananász. Ha meg sokat eszel olyat, ami savanyú vagy keserû, akkor olyan íze lesz. Pl ha sört iszol (nem mondom , hogy igyál), akkor keserû lesz.
az elöttem lévö válaszolonak szol, h a sör nem hülyeség!attól tényleg keserü lesz!
A drogoktól, alkoholtól, cigarettától általában kellemetlen íze lesz, az ananász édesíti.:)
én úgy olvastam, az ananászlétõl jó íze lesz, kávétól/cigitõl és állati fehérjéktõl meg rossz.
nagyban függ az ételektõl amit eszel az életmódottól stb...A kávétól alkoholtól pl keserû lesz, de mint ahogyan az elõttem szóló is mondta az ananásztól édes lesz.
A sör hüjeség idd nyugodtanA hust ne csak a halat eddKävé no Ananäsz grape fruit sokat Szölöcukor Zöldség gyümölcs sokSzoval hus kevès meglätod jo leszCsak ugy nyelik majd a csajok
Ananászlét tudok éni s , majd nemsokára ki is próbálom, hogy változott e :D
Kávé, cigi, sör, más alkohol, drog, hús, gyümölcs mind befolyásolja, csak éppen mindenkinél változik, hogy mennyire. Én a sörös, cigis, jégerest is ugyanúgy lenyelem mint az ananászosat. Különbséget sose érzek.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha nekem fontosak a párom igényei, és belemegyek egy hármasba, akkor ettől már alárendelt leszek? Mert szerintem nem, barátnők szerint meg igen, és ilyet nem kellene megengedni.

17

Komolyan gondolja, vagy csak arra kellek neki?

Van egy 20 éves férfi, akit már régóta ismerek. Mindig jóban voltunk, sokat beszéltünk, elmondta a titkait és ez kölcsönös volt. Nemrég adódott, hogy egy bulin, mind a ketten ittunk (Nem voltunk részegek.), és ő lekapott engem. Amióta megtörtént ez az eset, azóta már nem úgy tekintünk egymásra, mint barátok. Folyamatosan találkozni akar velem, bókolgat és szeretné, ha lefeküdnék vele. Én kívánom őt, de mivel már régóta ismerem, tudom, hogy nagy nőcsábász, ezért nem vagyok abban biztos, hogy jó döntés lenne-e lefeküdni vele. Viszont velem máshogy viselkedik, mint a többi lánnyal, és ezt nem tudom hova tenni. Csak jól színészkedik?

18 éves vagyok.

6

Fiúk! Volt már olyan, hogy szinte beleszerettetek valakibe, de amikor először szexre került a sor, nem tetszett a puncija a csajnak? :/

És ilyenkor mit csináltatok? (23/F)

12

Miért mindig balra görbül a fiúk farka?

24

Fiúk! Ha egy lány ott lenne elöttetek és ki lenne kötve az ágyhoz mit csinálnátok vele?

23

Szerintetek az gáz ha valakinek szex partnere van?

Már több mint 5 és fél éve együtt élünk a párommal. Van gyerekünk is egy gyönyörű kislány. Nem jövünk ki jól egymással már, állandóan veszekedünk és már a szex sem a régi. Alig vagyunk együtt és ha együtt is vagyunk már nem élvezem annyira.
Egyre jobban mozgatja a fantáziámat egy szex partner... Szétmenni nem akarok a páromtól mert szeretem meg hát ott a kislány. Nem akarom hogy elvált szülők gyereke legyen...de viszont a jó szexre meg szükségem van!! Tanácsot és hasonló történeteket szívesen meghallgatok!!!

4

Miért van az h a nőknek szex után (ha elmennek) legalább 1 fél óráig még jobban igénylik a szeretetet?

18/l

2

Mivel védekeztek? Melyik a biztonságosabb?

óvszer v. tabletta?
Illetve tabletta mennyi ártalmas a szervezetnek.
Kort is írjatok légyszi.

11

Miért elsődleges céljuk a lányoknak lefeküdni egy feketével?

20

Pasimmal járunk 2 hónapja és most jutottunk el oda hogy szexelünk és le is feküdtem vele de szex után közölte hogy ő szadista csak ezt eddig nem merte elmondani és szeretné ha néha megengedjem neki hogy megbüntessem! Van valakinek ilyen párja?

erre mit mondjak? mert fura de nem akarom hogy rossz legyen neki....

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!