Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ ondó mennyisége (2 db)

Mitől függ az ondó mennyisége?

Legjobb válasz: én úgy vettem észre barátomnál, hogy attól függ, mennyire volt felizgulva, és milyen rég volt szex.

én úgy vettem észre barátomnál, hogy attól függ, mennyire volt felizgulva, és milyen rég volt szex.
Hát leginkább szerintem attól, hogy mióta nem volt ejakulációd.
Az elsõ hozzászólónál a pont. Ezen kívül attól is függ, hogy van-e elég folyadék (nem szomjazik-e). A féfi öntudatlanul egy állandó szintet igyekszik fenntartani a nõben. Ezt úgy lehet megoldani, hogy ha régebben voltak együtt, akkor jobban kívánják egymást - ezért a mennyiség is szépen növekszik. Jobban, mint amennyi az idõbõl következne - de csak egy hét hosszáig, azon túl tovább már nem. Evolúció...
Hülyeség......hallottatok már ti az éjszakai magömlésrõl?? ne ugy képzeljétek el az ondot, hogy megtermelödik, és két hétig vagy X ideig benned van amig nem élvezel el.minden fiunál változo.a mennyiség egyedénként általába ugyanannyi.nálam ha sok volt elötte a petting, akkor nem lesz olyan sûrû, de a mennyiség ugyanaz!!
Tapasztalatom szerint, minél tovább tart az izgalmi állapot, azaz mióta tart a szeretkezés, annál több ondó és nedv távozik orgazmuskor. Természetesen ehhez megfelelõ vízháztartás, étkezés is szükséges. Amennyiben valaki aznap a 3. spriccet produkálja, az sok nedvre ne is számítson, ellenben az élvezet sokkal nagyobb lesz.
Pl ha valaki hosszas távollét után tér haza a párjához jelentõsen többet ejakulál az elsõ aktus során. Gondolom nem kell részleteznem miért...

Mitől függ az ondó mennyisége?

Legjobb válasz: Ne verd ki 3 és fél hétig, aztán verd ki. Hidd el, akkora Kitörés lesz, hogy órákig sikálhatod a nõvéred ruhásszekrényérõl.

Ne verd ki 3 és fél hétig, aztán verd ki. Hidd el, akkora Kitörés lesz, hogy órákig sikálhatod a nõvéred ruhásszekrényérõl.
Attól mien gyakran vered ki, idõ kell míg újra termelõdik.
Ha nyers tojást eszel, lesz megfelelõ adag.
"Ne verd ki 3 és fél hétig, aztán verd ki. Hidd el, akkora Kitörés lesz..." Én 15 napig nem vertem ki az volt a rekordom és egyáltalán nem volt kitörés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!