Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ kuki (2 db)

Mitől függ a kuki mérete?

hallottam 1 olyat h aki magasabb és vékonyabb annak nagyobb és aki kövérebb annak pedig kisebb.lehet hülyének néztek de ennek akarok a végére járni h ennek van-e valóban valós alapja:D

Legjobb válasz: Ez hülyeség... nem a magasságtól és a súlytól függ a méret. Ugyanúgy vannak magas, vékony emberek kis kukival és vannak alacsony, kövér emberek nagy kukival. Amúgy arról nem hallottál, hogy mi van azokkal, akik mondjuk alacsonyak, de vékonyak vagy azokkal, akik magasak és kövérek. Ezeknek a férfiaknak már nincs is kukijuk? vagy mi?

Ez hülyeség... nem a magasságtól és a súlytól függ a méret. Ugyanúgy vannak magas, vékony emberek kis kukival és vannak alacsony, kövér emberek nagy kukival. Amúgy arról nem hallottál, hogy mi van azokkal, akik mondjuk alacsonyak, de vékonyak vagy azokkal, akik magasak és kövérek. Ezeknek a férfiaknak már nincs is kukijuk? vagy mi?
génektõl függ de ezeket nem látod szóval igazán fogalmad sem lehet róla és szerintem ez pár dokit és érdekel :) . Mondjuk szokták mondani hogy kis ember nagy bottal jár de engem mint fiú nem igazán érdekel a valóságalapja :) . fekáknak állítólag nagyobb, ázsiaiaknak meg kisebb
Abba azért gondoljunk bele, hogy egy magasabb embernek mindene hosszabb, és az szorulna különösebb magyarázatra, ha azt állítanánk, hogy a farka kivételt képez ez alól. Azt is hallani, hogy valakinek a méreteit meg lehet becsülni a tenyérmérete alapján. Pontosabban kb. olyan hosszú, mint a tenyér+középsõ ujj. Nem tudom ennek mennyi a valóságtartalma, de nálam pl. tényleg majdnem teljesen egyezik.
Egy kövérebb embernél a hasonló szerszámmérethez egy nagyobb test párosul, mint egy vékonynál, ezért úgy tûnik, mintha a ducinak kisebb lenne.
ezaz...az arány más... valóságalap kerekítve nulla :)
de am a tenyeres dolog igaz ^^
Testmagassággal szerintem összefügghet, ugye tartja a tested az arányait, amikor srácokkal uszoda vagy edzés után tusolunk, azért meg azt vettem észre, hogy a kövéreknek kisebb van, vagy csak úgy tûnik.
Ha apádé akkora , mint a lóé, akkor valószínûleg nyertél. Kérdezd meg anyádat!
A magasságnak és a súlynak az égvilágon semmi köze nincs a pénisz méretéhez.

Endósoknak! Mitől függ, hogy 3 vagy 6 hónapos a gnrh injekció-kúra?

Nagyon szeretnék már állapotos lenni. (A héten kaptam meg a 2. injekciót.)

Legjobb válasz: Neked nem is volt gnrh kúra? Egybõl inszem... :-) Pesten vagy vidéken jársz orvoshoz?

A kérdező hozzászólása: Neked nem is volt gnrh kúra? Egybõl inszem... :-) Pesten vagy vidéken jársz orvoshoz?
Szia! Nálam 2007 áprilisában derült ki, hogy endometriózisom van (akkor még egyedülálló voltam). Utána 3 hónapig kaptam az GnRh injekciót. Nagyon rosszul voltam tõle. Utána azt mondta a doki, hogy folyamatosan fogamzásgátlót kell szednem. De nem tudtam sokáig szedni, mert iszonyúan fájtak tõle a melleim. Nemrég voltam gy másik dokinál. Azt mondta, hogy az UH nem mutatja ki az endot. Majd mikor visszamentem a rákszûrés eredményért, mondtam neki, hogy olvastam különbözõ helyeken, hogy kimutatja valakinél az UH is. Azt mondta, hogy max csak a nagyobbakat. De nehogy azt hidd, hogy csinált UH-ot! Te nem vagy rosszul az injekcióktól?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Szerencsére én jól bírom :-) Néha rámjön hogy melegem van, vagy fázom, de nem zavaró, mert ritkán van. Mást különösebben nem éreztem. Amúgy csak 1 nap volt, hogy leizzadtam, az kicsit kellemetlen volt. A doki tudta, h babát szeretnénk, mégis adta a gnrh-t. Remélem elég a 3 és nem kell 6 havi adag... Bár már ott tartanánk és tudnám mi van.
gondolom az endo méretétõl és az injekciókat megelõzõ mûtét sikerességétõl. amúgy laparoszkópia volt vagy vágtak? nekem egy hete állapították meg, hogy (valószínûleg) endos vagyok, de a doki azt mondta, hogy egy inszemet megpróbálhatunk, mert az lenne a legjobb "orvosság", ha sikerülne...
A kérdező hozzászólása: Laparoszkópia volt, közepes alma nagyságú csokicisztát szedtek ki, és a kismedencém tele volt összenövésekkel, azokat oldották. A legsúlyosabb 4. stádiumban vagyok. Elvileg a 3. szuri után lesz egy UH, de mit tud megállapítani? Csak cisztát? Mert gondolom a petevezeték átjárhatóságot és a kismedencei összenövéseket nem látják?! Ha minden oké, akkor lehet 3 hónap és után inszem. Ha nem jön össze 3-4 inszem, akkor ismét mûtét. De mit jelent az, mit találnak vagy épp nem találnak az UH-on, ha minden rendben? Már úgy szeretnék babát.
nekem volt endóm.A bal petefészkemnél volt egy kisebb alma nagyságú.Én nem kaptam ilyen injekciót.Val.szinû nem annyira súlyos a dolog.és én mondtam, hogy babát szeretnénk.A barátnõm pldul ezért nem kapott, mert gondolom felborítja a hormonháztartást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!