Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ internet gyorsasága (2 db)

Mitől függ az internet gyorsasága?

Legjobb válasz: Az internet szolgáltatótól függ. Nomeg attól hogy milyen sávszélességû (sebességû) netre fizettél elõ. Ezt beállítják a kapcsolatod paramétereinél, és biztos lehetsz benne, hogy annál nagyobb sebességet nem tudsz elérni, kevesebbet igen.

Az internet szolgáltatótól függ. Nomeg attól hogy milyen sávszélességû (sebességû) netre fizettél elõ. Ezt beállítják a kapcsolatod paramétereinél, és biztos lehetsz benne, hogy annál nagyobb sebességet nem tudsz elérni, kevesebbet igen.
A kérdező hozzászólása: és milyen sávszélességek vannak, melyik a legjobb?
Értelemszerûen a minél gyorsabb internet a jobb (kb 20Mbit). de ilyenre csak akkor fizess elõ, ha éjjel nappal tölteni fogsz filmeket, játékokat. De ha jól gondolom, te csak böngészésre fogod használni az internethozzáférésedet és néha kisebb fájlok letöltésére, ezért neked elég egy 1Mbit-es net is (sõt akár egy fél Mbit-es is) A T-Online-nál most 4400 Ft egy hónapra az 1Mbites ADSL, de nézz körül alaposan, mert vannak sokkal olcsóbb szolgáltatók is!
valóban igaz, hogy a sávszélesség az legfontosabb, de ha a Te géped memóriája, procija gyenge, akkor teljesen mindegy, lassú lesz a géped. Képzeld el, hogy 2 colos vezetéken megy a víz, de egy helyen le van szûkítve 1/2 colra. onnan kevesebb víz tud átfolyni. Ez a 1/2 colos szûkítés lehet a gép procija, memóriája. A gyors netezéshez ezt is figyelembe kell venni.
Csatlakozom az elöttemszolohoz!! és még annyit hogy a hálozatot milyen sokat használják, mennyire telitett! Ha sokan használják, akkor egyértelmüen lassabb! Meg ha megrendelsz pl, egy 4mbt/s sebességü csomagot, akkor az adott hálozat paramétereitõl is függ a sebesség! Van a néveges sebesség ez az amit megrendelst pl 4 es, és van a tényleges sebesség amit kapsz pl2es! reméllem tudtem segitteni

Mitől függ a vezeték nélküli internet gyorsasága?

Nekem itthon 150 mbps sebesség? routerem van és 5 megás internet el?fizetésem, ennek ellenére iPodon olyan borzasztó lassan tölt be a youtube videó. Apámnál 54 mbps router van 5/6 megás el?fizetéssel és másodperceken belül indul a videó és teljesen be van töltve. Valamint ha Laptopon használjuk a vezeték nélküli netet ugyan úgy 6 megával tudunk letölteni. Mit?l van ez ?

Legjobb válasz: Ja és a vezetékes net az jó, csak ez a vezeték nélküli érdekes.

A kérdező hozzászólása: Ja és a vezetékes net az jó, csak ez a vezeték nélküli érdekes.
De nektek csak vezétékes net van elöfizetve nem? és az van routere kötve onan jön wifi n a net ipad eleve gyengében fogja a netet mint pl egy külsö wifi vevö amin pl még antena is van beálitás fügö is lehet ipad nak menyi sebeségel kéne venije a wifi t? aztán a légtér is számit ha pl mâsik szobában vagy nem csoda ha távól vagy nagyon szintugy nem csoda routeren és ipadon is nincs semi korlátozás?
A kérdező hozzászólása: igen vezetékes van elõfizetve és rá a router router beállítást meg nem találom
A kérdező hozzászólása: nálunk a szomszéd szobába kéne eljutni, apámnál 1 emelettel feljebb, és ugyan azon a készüléken (iPod) lassabb itt és gyorsabb ott a net szóval a routerrel lesz valami ?
ha jól értelmezem: a wifis router melet lasab a net ipod on ha egy plafon (fal) van a ipod és a wifi közt és méghozá igyhát meszeb is vagy töle ? akor pedig gyorsabb? kicsit vices:s hol van a wifi router ablakban? ha az ipod on valahol lasu valahol gyors a net ot nem a router bealitásaival van baj (amugy a router hez van kis füzet vagy cd böngészö cimsorába beirva 192.168.0.1 /vagy 192.168.1.1 de inkáb elözö/ tudsz alapértelmezeten kapcsolodni a router bealitásaihoz) hanem valami bezavar térerö valami elektromágneses dolog vagy van ot valami készülék parabola a közélben szomszéd routere:p stb.
A kérdező hozzászólása: 2 routerrõl van szó az 1. 54 mbps és gyorsabban fogom vele a netet a 2.150 mbps és lassabban jön a 2 router egymástól 4 km-re van és én valamikor itt valamikor ott vagyok és ez feltûnt és nem értem hogy miért van ez de megpróbálom beállítani köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!