Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp Tényleg a nap (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor lesz a Mars, Nap és Vénusz az oroszlánban?

4

Szerintetek lehet adni arra, hogy a kapcsolatban kinek milyen a horoszkópja és mennyire illenek össze?

Mondjuk egy nyilas férfi, és egy bak nő? :)

2

Aki oktòber 23. án született az mérleg vagy skorpiò?

Egyik helyen ez a másikon az.

9

Most akkor hogy is van ez? Hogy kell megállapítani, tűz, víz, levegő vagy föld elemhez tartozom?

Ezen a honlapon meg ezen:
teljesen eltérő a kettő.
Az egyiken víz vagyok a másikon föld.
Na most akkor melyik a helyes???

11

Hogyan jellemeznétek egy ikrek férfit?

(U.i.:olyanok ne írjanak akik nem hisznek a horoszkópokban!!) Köszönöm.

12

Ezotériában hívők! Miért veszitek be ezt a sok, nyílvánvaló marhaságot?

A kérdésem komoly. Mi az az ok, ami miatt ti hisztek ezekben? És pontosan mi is az amiben hisztek?

37

Rátok mennyire illik a horoszkópotok általános jellemzője? Elhiszitek azt, hogy bizonyos csillagjegyű emberekkel nem működne a kapcsolat?

A második kérdésre nem kell válaszolni, csak azért írtam ki, hogy ebben a kategóriában maradjon kérdés. :D

39

Bak nő - Halak férfi szerelmi kapcsolat?

Személyes tapasztalatot szívesen fogadok.
Az idétlen válaszokt mellőzzétek!

Köszönöm!

7

Milyen jegyűekre jellemző leginkább, hogy mindent az utolsó percre hagy?

Én olyan vagyok! Lenne rá egy csomó időm, de nem csinálom, és az utolsó pillanatban csinálom kapkodva, idegesen... És mindig elhatározom, hogy legközelebb már nem leszek ilyen, de hát... Na mindegy is, csak arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen jegyű emberekre jellemző!

30

Bika nő és oroszlán férfi mennyire jó párosítás?

20-21 évesek vagyunk.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!