Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp Tényleg a nap (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bika lany es Iker fiu? Rossz parositas? Tudnatok meselni az iker pasikrol?

13

Bak lánygyerekhez milyen csillagjegyű apa illik?

17

Oroszlán napjegyű, Vízöntő aszcendensű és Szűz holdjegyű lányra mik várnak az életben?

1998. 07. 26. 20:25

Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Vízöntő
Holdjegy: Szűz
Tud valaki bármit is mondani a horoszkópomról?

3

Skorpió nő - skorpió férfi?

Tegnap egy kis dolog miatt összekaptunk a barátommal, de komolyan mondom rosszul éreztem magam miatta, Nem enged ő sem, és én sem szívesen. Úgy érzem nagy veszekedések lehetnek még köztünk. Valakinek valami tapasztalat?

1

Mit szeretnek a rák férfiak?

A kérdés lényege, hogy milyen típusú emberekkel barátkoznak szívesen, kerülnek közelebbi kapcsolatba, tehát milyen viselkedésű emberek a legjobban szimpatikusak a rák férfiak számára?

11

Komolyan pénzt kér a kórház, ahol születtem azért, ha ki akarom kérni a kórlap irodán a pontos születési órámat és percemet? Ha igen, mennyit kérnek érte? Valaki. tapasztalat?

10

Kos horoszkopú nő oroszlán aszcendenssel és bak holdjeggyel, kínai horoszkópban disznó. Nem nagyon ellentmondásos ez? Milyennek képzelitek el ezt a személyt?

2

Melyik illik jobban össze: kos nő és ikrek férfi, vagy kos nő és rák férfi?

9

Két szűz csillagjegyű pár megél egymás mellett?

Több éve együtt vagyok a párommal, mindketten szűz csillagjegyűek, sok helyen olvasom/hallom, hogy ez a páros nem jön ki jól soha egymással. Valóban több vitánk van, de ezek pár órásak maximum, tehát az évek során arra még sosem volt példa, hogy haraggal váljunk el egymástól. Mit gondoltok?

3

Mi a véleményetek a skorpiókról? Esetleg skorpió (F) bak (N) van esély? A Bakok a rákokkal mennyire jönnek ki?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!