Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp Tényleg a (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan léphetek kapcsolatba, vagy kérhetem segítségüket angyalaimmal, védelmezőimmel?

8

Halak (nap), skorpió (aljegy), szűz (hold)?

7

Kos és Kos boldogulhatnak együtt?

Nagyon sok helyen azt láttam, hogy nem összeillő páros, mert hevesek...stb.. és azért a forrófejűségről és a hűtlenségről se feledkezzünk meg.
Lány Kos skorpió aszcendenssel
Fiú Kos bika aszcendenssel 2 évvel idősebb a lány. Szerintetek milyen kapcsolat lehet ebből?

10

Hogyan kezeljem őt? Segitség?

Megismertem egy fiút. Ikrek jegyű, a Holdja szintén az Ikrekben, a Mars az Oroszlánban, a Vénusza pedig a Rákban van. Picikét kemény diónak tűnik. Az aszcendensét sajnos nem tudjuk, Vonzódunk egymáshoz nagyon. eleinte úgy éreztem nagyon független, laza és nyitott, mitöbb gátlástalan:D Bírnám, ha kicsit megmyílna és megmutatná az érzékenyebb énjét is. Aki röhög az asztrológián szépen kérem ne oltson:) a segítőknek pedig köszönöm!

0

Szuz a horoszkopom, nyilas aszcendensel mi inkabb jelemzo ram?

5

Szuz a horoszkopom, nyilas aszcendensel mi inkabb jelemzo ram? Milyen ferit kene keressek?

4

Számmisztikusok, milyen ember vagyok 1989 12 26?

7

Kos-Ikrek?

Férfi-Nő kapcsolata?

6

Igaz, hogy bármelyik csillagjegyű ember a kettővel korábbi csillagjegyűt kedveli leginkább?

Pl. vízöntő a nyilast,
nyilas a mérleget,
mérleg az oroszlánt,
oroszlán az ikreket,
ikrek a kost,
kos a vízöntőt,
bak a skorpiót,
skorpió a szűzet,
szűz a rákot,
rák a bikát,
bika a halakat,
halak a bakot?

8

Miért nincs a kínai horoszkópban hiéna?

http://www.youtube.com/watch?v=-uNCwmax8cs

Olyan aranyoooooos:))))))

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!