Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp Tényleg (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Oroszlán fiú-oroszlán lány összeillik? Milyen kapcsolat jellemzi az övükét?

5

Lányom másodszor hányt telihold napján, decemberben és most vasárnap. Lehet összefüggés, ilyet is okozhat a telihold?

Amúgy semmi baja nem volt el?tte meg utána napon sem, csak aznap hányt egyszer, és rosszul is volt. Doki szerint nem vírus. Így hogy már másodszor fordul el?, nem lehet véletlen, gondolom. Én is érzékeny vagyok a teliholdra, de nálam rémálmokat, nyugtalanságot és depressziót okoz, ami aztán el is múlik.

6

Skorpió nő vagyok és nagyon szinte tökéletes a hatodik érzékem. Van így más is ezzel?

18

Iker testverek szulettunnk 1945 augusztus 23-an, meljik a mi csillagjegyunk?

5

Szerintetek jó az oroszlán (lány) -szűz (fiú) párosítás?

Természetesen nem ez alapján választok párt,pusztán csak kíváncsi vagyok,hogy jó-e:)

4

Mátyás király horoszkópja a bak volt?

Na és ez alapján a csakrája ph-ja mi volt?

7

Vízöntő pasit ügyesen megfogni?

Mindenhol azt olvasom, hogy a vízönt? nem egy kezdeményez? típus, tehát a n?nek érdemes lépni, hogy történjen valami.
Akinek vízönt? párja van, lányok, nálatok nektek kellett az els? lépést megtenni?

Van egy vízönt? pasi, aki nekem nagyon bejön, és úgy látom, ? is szimpatizál velem, de nem tudom, hogy vajon nem eléggé jövök be neki, vagy csak egy kis "nyomulás" kellene. :)

10

Kisbabám 2012. november 22-én született, akkor milyen csillagjegyű?

Mindenhol mást írnak (skorpió/nyilas) és azt hallottam, hogy az is számít, hogy milyen évben született. Szerintetek?

6

Mi a véleményetek az ikrek jegyű csajokról? Külsőleg, belsőleg.

5

Mit gondoltok az ikrek-halak barátságról?

l-l

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!