Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp Tényleg (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért igaz rám (pl. ) annyira a horoszkóp?

Azt értem, hogy általános dolgokat ír, de mégis azt emeli ki, ami a legjellemzőbb.

8

A kínai horoszkópról mi a véleményed?

5

Vonzás törvénye? Hogy van?

Láttam itt gyk _n a vonzás törvényét , és hogy segített másoknak . Elmagyarázná nekem valik hogy hogyan kell alkalmazni ? Milyen helyzetekbe? És fontos dolgokat róla :)

5

Oroszlán csillagjegy, skorpió aszcendens, bak holdjegy? Ez milyen személyiségre utal a csillagok szerint?

Sosem érdekelt eddig igazán, de most szeretném hallani egy hozzáértő véleményét, nem a netes kalkulátorokét.

3

Mi az a "holdjegy"? "Napjegy"? Mégis mik ezek, és hogy lehet megtudni, az enyém mi?

Nézegetem az oldalt, nagyjából most először. És azt hiszem ilyenkor jövök rá, hogy semmit se tudok a horószkópról. (Pedig nagy vagánynak tartottam magam, amiért tudom, hogy csillagjegyem oroszlán, aszcendensem skorpió.) Erre most olyan kifejezésekkel találkozom, hogy csak csuhajja. Nézek mint hal a parton. Felvilágosítana valaki?
Ja, és még valami: ha oroszlán vagyok, skorpió aszcendenssel, melyik jegy van előnyben? Mert ahogy nézem, az oroszlán leírása alig pár dologban illik rám, míg a sorpió teljesen. Ez most hogy is van? Én azt hittem, mindig a csillagjegy van előnyben. Előre is köszönöm, annak, aki segít!

2

Szerintetek sors vagy szabad akarat? Töbszőr megcsinálták már a hotoszkòpomar de nagy marhaságok jöttek ki akkora hülyeségekett írtak hogy hajam az égnek ált. Ezen az asztrològia és egészség oldalon

Meg egyàltalàn hogy van pufàjuk terelni cìmkézni szentimentàlis lírai ilyen meg amolyan érzékenynek beàllitani meg jogy attol leszek boldog hogy direkt fel tépem a lelki sebeimet? ugyan már kretèn banda és nem attòl leszek sikeres hogy àtlag ember lestlzek. Nàllam életem végéig àllarc marad az. aszcendens.külömben 1990 01.30.án születtem Vácon

16

Tudnátok nekem mesélni egy kicsit a bak férfiakról?

főként arra lennék kíváncsi,hogy milyenek a szerelemben,szexben,hogyan bánnak a nőkkel általában?
TAPASZTALATOKAT!

4

A le- és felszálló holdcsomópontokat is szokták tranzitként nézni, hogy épp melyik házamba esik vagy melyik radix bolygómmal alkot fényszöget? Mire enged következtetni egyik és másik jelenlegi helyzete? Az értelmetlen válaszokat hagyjuk!

4

A jósnő azt mondta nem vízöntő hanem vízköpő vagyok és bele tartozok a 200-ba ez mit jelent?

Eddig mindig is abban hitben éltem hogy az én csillagjegyem a vízöntő . De ma a jósnőnél voltam és azt mondta kiolvasta a tenyeremből hogy beletartozom a bűvös 200-ba ! Azt mondta hogy ez a bűvös 200-azt jelenti hogy a Föld lakosságából összesen 200-an vannak akik vízköpők . Mikor jósnő iskolába járt nekik se mondtak többet hogy pontosan ez mit takar ha valaki bele tartozik a 200-ba !

Azt mondta ezt egy képzettebb jóstól tudhatom csak meg ! De megnéztem az interneten akit ajánlott és ott egy JÓSNÕ LÉLEK ÁTVEZETÉS HOROSZKÓP 50 ezer ftba kerül ! Én nem tudok ennyit kifizetni !

Ezért kérdezlek meg titeket ezt mit jelent hogy beletartozok a 200-ba ?

12

Valaki segítene kicsit kielemezni a horoszkópomat?

A horoszkópom bak, az aszcendensem bika, a holdjegyem szintén.
Kínai horoszkóp pedig kakas.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!