Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp Tényleg (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elvileg ki illene hozzám, ha mérleg aszcendensű nyilas lány vagyok, és MC a rákban, Mars a szűzben, Vénusz a kosban van?

Nem találom a párom, itt kötöttem ki. Nem ez alapján választanék, csak talán több leszek ezáltal.

2

Csillagjegyek alapján, skorpió nő - szűz férfi mennyire jó páros?

5

Miért van, hogy folyamatosan a halak nők jönnek be amikor én mérleg aszcendensű kos vagyok? -elvileg nem illenénk össze de ha mondjuk látok egy csapat nőt aki abból nekem bejön 10/9 halak horoszkópú ez miért van?

9

Ti hisztek a kínai horoszkópban? Ha igen, mit hozott eddig nektek a kígyó éve?

7

Horoszkóp vagy Aszcendens?

Ha pédául mérleg a horoszkópom és az aszcendensem skorpió akkor melyiket kell nézni?

5

Szeretnék valami leírást találni a halakról, akik oroszlán aszcendenssel rendelkeznek, de nem találok sehol ilyet. Jellemezné valaki ezt a kombinációt számomra?

Azt már tudom, hogy tűz és víz jegy, így nem egyszerű ember, de kicsit többet szeretnék tudni.

3

A Skorpió pasikról mit kell tudni?

Tapasztalatokat is írjatok.Köszönöm :)!

7

Ha bőrszíne, vagy etnikuma alapján előítéleteket alkotni egy emberről rasszizmus, akkor a horoszkópja alapján miért nem az?

Gyakran látni itt olyan kérdéseket, hogy pl. kos horoszkópú emberek milyen kötekedőek, többel szóba se állok, vagy hogy az oroszlán és vízöntő nagyon jól kijön egymással, vagy az az első, hogy valakitől megkérdezem milyen csillagjegyben született stb. Ti nem utáljátok ezeket az előítéleteket? Milyen joga van valakinek megmondani egy másik emberről, hogy milyen, az alapján, hogy a Föld pályájának melyik szakaszán született?

6

Mit lehet tudni a halak csillagjegyű nőkről? Honnan tudom hogy mi az asszcendensem?

Milyen csillagjegyű pasi illik hozzá? Mik a jellemzők erre a csillagjegyű nőkre? Érdekességeket tudtok mondani??

6

Oroszlán pasik mennyire hűségesek? Ahányat ismerek, mindegyiknek nagy a repertoárja.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!