Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp Tényleg (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi koze van az asztrologianak az asztralsikhoz?

4

Mik a jellemzői egy mérleg horoszkóppal és rák aszcendessel rendelkező embernek?

2

IC eléri a nap trigonját az 5 házban. Mit jelent az IC mit a trigon és mi jelentése az 5. háznak?

2

Védikus asztrológiáról hol találok hiteles könyvet, irományt vagy elemző programot vagy bármi hasonlót?

Próbáltam már rákeresni, angolul is. A legtöbb elemz? program csak nagyon keveset írt, vagy fizetni kellett volna. És irományok között sem találtam semmi jó összefoglaló leírást az egészr?l, amivel kezdeni is lehetne valamit. Esetleg valaki nem tud/ismer valamit ezzel kapcsolatban?

5

Ha ikrek a horoszkopom es oroszlan az ascendensem akkor milyen tulajdonsagok illenek ram? Milyen vagyok ekek alapjan?

Es lehetseges hogy ezert nemjovok ki az oroszlan horoszkoppal rendelkezo emberekkel?

6

Ha 06.11. - én születtem fél tízkor délelött akkor mi az ascendensem?

7

Rák holdjegyű emberek! Legelőször ti is érzelmileg reagáltok minden titeket ért hatásra?

Nekem is rák a holdjegyem,a leírás tökéletesen passzol rám,de engem ez nagyon zavar magamban.Hirtelen mindent magamra veszek.Rögtön utána belátom,hogy értelmetlenül,de nagyon rossz,hogy hirtelen nagyon meg tudok bántódni.Nem látszik rajtam,de túlérzékeny vagyok.Ti is így éreztek?

9

Január 3. az milyen horoszkóp? : )

4

Mit gondoltok bika ikrek ascendenssel milyen ember? (nő)

és a fentihez milyen párosítás: nyilas sz?z ascendens (férfi)

6

Mikor jön el a vízöntő csillagkép királysága?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!