Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a a csillagjegy amihez a mérleg egyáltalán nem illik? Melyikhez illik legjobban?

7

Az hogy lehet hogy Ikrek létemre, nagyon szenvedélyes vagyok? :D (nő)

6

Ért valaki a radix elemzéshez? Lenne pár kérdésem.

4

A rák férfihoz milyen csillagjegyű nő illik?

10

Bak nő, Oroszlán férfi? Hogy jönnek ki hosszútávon? Esetleg tapasztalat?

Igazság szerint, egymásba estünk egy oroszlán férfival és hosszútávra tervezünk.. Mindketten "tipikus"-ak vagyunk.. És láttam a pár-horoszkópot, ami sajnos nem túl fényes.. Megcáfolná vki :-) ? Tapasztalatból lenne a legjobb.. Mert mindketten elég irányítók vagyunk és nem szeretnék gondot a későbbiekben ebből..

10

Szüz csillagjegyü fiút hogy hoditsam meg? Milyen tipusu lányokat szeret stb?

3

Bak nő, kos aszcendenssel és halak holdjeggyel?

Milyen jellemű?:D

0

Bika férfi, oroszlán aszcendenssel? (23 éves)

5

Mit jelent h ha a kínai horoszkópom macska-nyúl?

előre is köszi:)

2

Vízöntő férfiak? Milyenek?

Milyen a viselkedésük, hogyan hódítanak, általában milyen partnert választanak? Neten én is sok mindent olvasgattam de örülnék ha hús vér vízöntő férfiak írnának, vagy olyanok akiknek esetleg párjuk vízöntő vagy jó barátjuk.

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!