Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen kapcsolat?

Bika fiú, bak lány?:) köszi, ha írtok:)

4

Kos lányokról vélemény?

7

Meleg fiú vagyok Kos horoszkóppal mérleg aszcendennsel kínai csillag jegyem kecske milyen férfi illetve srác illene hozzám? 21/f

25

Szerintetek melyik jegy szülöttei a legszexibbek a külső jellemzőik alapján?

Pl.:IKREK: Karcsú, magas, inas, szívós testalkat.

19

Oroszlán-Rák kapcsolat?

Oroszlán lány, Rák fiú

9

Mérleg bika párról mi a véleményetek?

Mèrleg lány, bika fiú

8

Halak férfi-rák nő?

Megismertem egy gyönyör? rák hölgyet. Akinek volt ilyen kapcsolata mit tapasztalt? Persze nem erre akarok alapozni, csak kíváncsi vagyok.

12

Teljesen manipulál a napi horoszkóp, ha rosszat ír, képes vagyok egy találkozót is lemondani, teljesen hülye vagyok. Mennyi a valóságalapja ezeknek? :S

Valamiért nem bírom ki hogy ne olvassam el. Eddig mindig igaz bejöttek a jóslatai :S A holnapi napra meg azt írja hogy tök béna leszek és szerencsétlen, "de ne búslakodjak" persze, tök kedves, viszont vagyok annyira hülye és manipulálható, hogy a holnapi fontos találkozómat lemondjam. Persze el?re elolvasom ?ket, én ostoba :D Antihoroszkópos és horoszkóposok véleménye is érdekel.

16

Bak-hoz milyen horoszkóp illik?

és mit lehet elmondani a bakról?

9

Mérleg lányok! Milyen jegyekkel jöttök ki legjobban párkapcsolatban, illetve baráti kapcsolatban?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!