Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ horoszkóp (1 db)

Mitől függ a horoszkóp? Tényleg a nap állása számít?

azt hogy lehet kiszámolni ?

Legjobb válasz: a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.

a horoszkóp maga egy ábra, ami megmutatja, hogy egy adott idõpontban, adott helyrõl nézve az egyes égi tárgyak, mint a nap, a hold és a bolygók éppen hol foglaltak helyet az égen. kiszámolni a bolygópályák, mozgások ismeretében lehet. Az ábra értelmezésének módja könyvtárakat tölt meg, ahoz ez a média meglehetõsen szûkös. ha te arra gondolsz, hogy "ma összefut egy magas, barna férfival, élete nagy szerelmével" akkor sehogy. Annak semmi köze az igazi horoszkóphoz.
Elõször is, percre pontosan tudni kell a születési dátumot, mert enélkül nem ér semmit az egész. A képlet fõ pontja az aszcendens, innen kell elindulni. A képlet 12 házra tagolódik, mind a tizenkettõ mást jelképez: az elsõ maga az aszcendens, vagyis maga a személy, akié a horoszkóp, a második a pénz és a tulajdon háza, a harmadik a kommunikációé, a negyedik a gyökerek, az ötödik a szórakozás, a hatodik a betegség és a szolgák, a hetedik mindenki, aki nem mi, de elsõsorban a házastársunk, a nyolcadik a halál (és a tévhittel ellentétben nem a szexé, az az ötödik ház, a szórakozás! mi köze a szexnek a halálhoz?) a kilencedik az utazás, a tizedik a karrierr, a tizenegyedik a barátok és a remény, a tizenkettedik pedig az elfojtott dolgok háza. Ez persze nagyon durva egyszerûsítés, mert ezeken kívül minden ház számtalan dolgot foglal magába. Minden bolygó elhelyezkedik valahol ezekben a házakban, és a bolygók viseld dolgaitól függ, mit jelentenek. A Nap-jegy egy esetben fontos: ha a Nap hangsúlyos bolygó a képletben. A Nap-jegy azért lett ilyen népszerû, mert mindenki tudja a sajátját, sok köze nincs semmihez...
Na jó, a végét eltúloztam... van neki jelentõsége... csak kevesebb és másmilyen mint amilyen a köztudatban él. (A nap-jegy egybk az a faszág, hogy én nyilas vagyok, anyám halak)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom hogy hangsúlyos a nap az életemben ?
mikor születtél?
A kérdező hozzászólása: 1988.02.27 székelyudvarhely (vagy nyilas vagy skorpió az ascedensem, a nyilas illik rám ..a halak nemigen ..)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy van ez a kínai horoszkópos dolog? Tudom hogy a születési dátumtól függ hogy milyen állat vagy, de azt honnan lehet tudni hogy mi az elemed?

1

Oroszlán férfi, nyilas nő hogy illik össze?

5

Mi a kínai horoszkópja a ráknak és az oroszlánnak?

5

Bak és halak csillagjegy?

A barátommal 7 hónapja járunk. Õ bak én halak. Én nagyon érzékeny vagyok és romantikus és könnyebben feloldódom, míg ő csöndesebb és nem igazán meri kimutatni az érzelmeit, ami elszomorít. A kérésem az lenne, hogy irjatok mindkettőről jellemzést és azt, hogy szerintetek ez a két csillagjegy mennyire illik össze. Előre is köszi :)

1

Milyen élményeitek vannak az ágyban Oroszlán-Nyilas-Kos pasikkal?

6

A vízöntő és a nyilas baráti viszonya milyen? Jól kijönnek?

3

Vannak a mérleg jegyűeknek rossz tulajdonságaik?

Olyasmit tapasztaltam, hogy jó a lebeszélű képességük a saját javukra …

8

Mit gondoltok horoszkópnál melyik melyikkel illik össze? És kivel mért nem? Mit gondoltok melyik a legszemétebb horoszkóp és melyik a legalattomosabb?

Tapasztalat érdekelne

4

Mi lehet az aszcendensünk, mi nem tudjuk kiszámolni?

Barátommal olvasgatunk, de még mindig nem teljesen tiszta, hogyan is kell ezt kiszámítani, milyen is az aszcendese valakinek.
Én Szűz jegyű vagyok: szept. 11.
Õ Skorpió: okt. 28.
Köszönünk minden segítséget előre is. :)

3

Mi a véleményetek arról, hogy jövendőbeli kismamák közül egyre többen "programozzák" úgy a gyermeküket, hogy a csillagjegye megfeleljen a sajátjával? Teljes ilyen családokat is ismerek.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!