Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ hogy a (477 db)

Elivleg mindig ugyanazon a napon kellene megjönni, nagyjából ugyanabban az órában. Nekem legalábbis így van.
Én is csütörtökön veszem be az utolsót, nekem általában szombaton vagy vasárnap jön meg. Szerintem attól függ hogy mennyire veszed be ugyanakkor. Tehát ha általában este 10 körül veszed be akkor abban a hónapban pontosabb, mint akkor amikor jobban eltérsz ettõl az idõponttól. Legalábbis én így vettem észre.
Én kedden veszem be az utolsót és szombaton szokott megjönni mindig. Attól függ, hogy nem mindig ugyanabban az idõpontban veszed be (percre pontosan értem).
Szia! Az elején még lehet, h nem ugyanazon a napon jön meg mindig. Én szerdán este 9-kor (általában +/- 10 perc) veszem be az utsót és szombaton reggel jön meg, amikor felkelek. Egy idõ után neked is szépen be fog állni ugyanarra a napra/napszakra :-)

Mitől függ hogy a lábgipsz meddig ér?

Mivel van akinek a lábujjai alatt is gipsz van, van aki nem kap alá, ez mitől függ?

Legjobb válasz: Attól függ hol van eltörve.

Attól függ hol van eltörve.
Szabály az, h mindig rögzíteni kell a törést határoló ízületeket is.
Nekem volt mindkét féle megoldással már gipszelve a lábam. De arra már nem emlékszem, hogy pontosan melyik törésemnél melyik volt. Én csak azt vettem észre, hogy az sokkal jobb volt, amikor az ujjaim alatt is volt gipsz. Amikor alul sem volt, azt nem szerettem, mert leértek a lábujjaim menés közben és karistolták a földet, iszonyú dzsuvásak lettek, meg úgy nem tudtam lezoknizni sem a gipszemet, amit utáltam.

Mitől függ, hogy a HCG milyen gyorsan termelődik? Függ valamelyik másik hormontól? Mondjuk, ha alacsony valamelyik "alaphormon" szintje, lehet, hogy lassabban nő a HCG szint?

Egyeseknek mensi el?tt jelez a teszt, másoknak több napos késésnél is csak halványan.

Legjobb válasz: Az erõsebb illetve a halványabb csík peteérés illetve fogantatás függõ. Akinek késõn fogant a babája annak ugyanabban az idõben halványabb tesztje lesz, mint akinek korábban fogant. Egyébként kétnaponta duplázódik.

Az erõsebb illetve a halványabb csík peteérés illetve fogantatás függõ. Akinek késõn fogant a babája annak ugyanabban az idõben halványabb tesztje lesz, mint akinek korábban fogant. Egyébként kétnaponta duplázódik.
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves Elsõ Válaszoló! Köszi a választ. Tényleg csak ettõl függ? Nem függ egy egyéb hormontól sem?


Mitől függ, hogy a letöltőoldalakon (fileserve, filesonic, uploadstation stb. ) kell-e fájlonként beírni kódokat vagy nem?

Mostanában volt olyan letöltésem, aminél nem kellett kódokat írogatni csak az elsőnél, a többit szépen sorban töltötte le a Free Download Manager, pedig nincs előfizetésem. Nem tudom miért működött akkor, más esetben meg nem. A kérdésem ingyenes letöltésre vonatkozik, nem tudok előfizetni egy csomó letöltőoldalra.

Legjobb válasz: Az oldal készítõinek a döntésétõl függ.

Az oldal készítõinek a döntésétõl függ.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! És tudsz olyan módszert, amivel ki lehet kerülni ezeket a captcha-kat, a (fájlonként beírandó kódokat) letöltés közben? (Elõfizetést leszámítva.)
Sok esetben a JDownloader használatával elkerülhetõk, de nem mindig. Amúgy is érdemes használni, sokkal kevesebb a macera.
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem, feltelepítettem és kipróbáltam a JDownloadert is, ugyanúgy kéri a kódokat (captcha-kat), mint az általam eddig használt Free Downloader Manager. Lehet, hogy nincs megoldása a problémának, csak az elõfizetés?
Ha megfigyeled, a JDownloader minden egyes darabot elment, miután beírtad. Ha legközelebb ugyanaz jön ki, akkor már nem kérdez, tudja rá a választ. Hosszútávon szép kis adatbázis lesz belõle, amibõl szó nélkül válaszolgatja õket.
A kérdező hozzászólása: De ebben mi a hasznos számomra a probléma (captcha) szempontjából?
A kérdező hozzászólása: Jaaaaa, most értettem meg amit írtál, hogy a captcha-kat menti el. Bevallom, elsõ látásra idióta módon a letöltött anyagok adatainak elmentésére gondoltam. Ez tényleg hasznos funkció egyébként, kérdés, hogy mennyi a valószínûsége az ismétlõdésnek, milyen mennyiségû adatbázisból dolgozik a captcha. Köszönöm!
kórháztól és orvostól függ, nincs egységes rendszer
Én nem hordtam túl, kiírt napon szültem. De elõtte egy nappal nstn azt mondza a doki hogy vagy befekszem holnap, vagy feljárok nstre minden nap. Szóval nekem a 41.héten kelett volna csak befeküdnöm
A kérdező hozzászólása: Én a 41.héten szültem indítással, de egy szóval nem mondta a doki hogy feküdjek be. Az egyik ismerõsöm már a 40.héttõl befeküdt, és 40+3napra szült.
nálunk be kell feküdni a betöltött 40. hét után, akkor is ha minden rendben anyukával-babával
Én a kiírt napon este bementem a kórházba a férjemmel mert azt hittem szivárog a magzatvíz. Elsõ gyerek volt és meg voltam ijedve. Aztán a kórházból már nem engedtek haza, mivel aznapra voltam kiírva, pedig semmi bajom nem volt, még fájások sem. 40+2 napra szültem, de indították.
3-ból 2-t túlhordtam, mégse feküdtem be. Ha be kellett volna feküdnöm, átmentem volna másik kórházba inkább. Minek bent feküdni, ha 2 naponta amúgy is megyek vizsgálatokra és nincs semmi gond? Ezt tudta rólam a doki, fel sem merült, hogy befektessen. Az egyik szülésznõ az egyik ctg-n pedzegette, hogy bent kéne maradnom.
41+0-n szültem indítással, ez egy vasárnapi nap volt, de pénteken megkaptam a beutalót és hétfõn be kellett volna feküdnöm, legkésõbb szerdára lett volna meg a baba.
Tõlem kérdezték mikor betöltöttem a 40. hetet, hogy be tudok-e járni minden nap vizsgálatokra, vagy befekszem. Mondtam, hogy bejárok, a férjem pont szabin volt, tudott vinni minden nap. De volt egy kismama, õ kérte, hogy had feküdjön be, mert nem tud buszozni vidékrõl nagy pocival, anyagilag sem volt úgy elengedve. 41. hetesen viszont mondták, hogy mindenképp be kell feküdnöm, de ezt már nem vártuk meg, kisfiam 40+6 hetesen megszületett.
Itt sem fektetnek be ha nincs gond, akkor csak naponta be kell menni nst, uh, amnio stb...Attól is függ hogy elõzõ szülés pl milyen volt stb

Mitől függ, hogy a google keresésben mikor jelenik meg a honlapom?

Van egy honlapom, és bár én is sűrűn posztolok, sokszor az aktuális témák, amiket megírok nem jönnek ki, más oldalaknál viszont 8 perccel azelőtti frissítések megjelennek ugyanabban a témában, ha rákeresek.

Legjobb válasz: Google page rank-tól függ ha jól tudom. Oda jegyeztesd be az oldalad, leellenõrzik és megnézik mennyire minõsgéi oldal, és innentõl elõrébb kerültél. De használj olyan kulsszavakat amire keresnek sokan, és lvass utána, vannak ezzel foglalkozó blogok hogy juthass elõre a találati listákon.

Google page rank-tól függ ha jól tudom. Oda jegyeztesd be az oldalad, leellenõrzik és megnézik mennyire minõsgéi oldal, és innentõl elõrébb kerültél. De használj olyan kulsszavakat amire keresnek sokan, és lvass utána, vannak ezzel foglalkozó blogok hogy juthass elõre a találati listákon.

Mitől függ, hogy a VII. főcsoportban lévő elemek közül melyik erősebb oxidáló hatású?

(Ott a fluor, a klór a jód)

Legjobb válasz: És mitõl függ, hogy melyik a legerõsebb redukálószer?

A kérdező hozzászólása: És mitõl függ, hogy melyik a legerõsebb redukálószer?
Az oxidáló képességet az elektronnegativitással lehet összefüggésbe hozni.Ez pedig a periódusos rendszerben a franziumtóm a fluorig nõ.Tehát azonos fõcsoporton belül lentrõl felfelé haladva egyre nagyobb EN értékeket láthatunk az elemek mellett.Ezek A fluor a legerõsebb oxidálószer és lefelé haladva gyengül a oxidáló képesség.A redukciót úgy képzeld el, hogy az oxidációval egy ellentétes folyamat, azaz ez pont fordított tendenciát mutat, az alábbi 3 elem közül a jód a leginkább redukálószer, de a halogéneket nem igazán vizsgáljuk aszerint hogy mennyire jó redukálószerek, hiszen õk mint oxidálószerek lettek híresek:) ha még van kérdésed nyugodtan kérdezz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.:)

Mitől függ, hogy a férfi mennyi idő után megy el?

Lehet az,hogy a héten mondjuk mennyiszer csinálta magának?

Legjobb válasz: A férfi izgalmi állapotától is függ, hogy mennyi idõ után megy el, de azt is figyelni kell, hogy mikor volt elõtte szexuális kapcsolata, és valóban... azt, hogy mikor csinálta elõtte. A mennyiség meg csak akkor fontos, ha egy nap többször csinálta magának, akkor nyílván azon a napon tovább bírja

A férfi izgalmi állapotától is függ, hogy mennyi idõ után megy el, de azt is figyelni kell, hogy mikor volt elõtte szexuális kapcsolata, és valóban... azt, hogy mikor csinálta elõtte. A mennyiség meg csak akkor fontos, ha egy nap többször csinálta magának, akkor nyílván azon a napon tovább bírja

Mitől függ hogy a baba felkel éjjel? Éhség? Szomjúság? Vagy ez babától függ?

Anyum azt mondta mi mindannyian(5en vagyunk tesók)hamar végig aludtuk az éjszakát...illetve öcsém egyedül nem.

Legjobb válasz: Valaki egy másik, de hasonló kérdésnél adta meg ezt a hivatkozást, neked is célszerû lenne elolvasni: http://www.anyalettem.hu/csecsemok-es-az-alvas--cikk

Valaki egy másik, de hasonló kérdésnél adta meg ezt a hivatkozást, neked is célszerû lenne elolvasni: http://www.anyalettem.hu/csecsemok-es-az-alvas--cikk
A kérdező hozzászólása: köszi, ez hasznos volt, adott egy kis erõt, pedig ma elég fáradt vagyok...:)

Mitől függ, hogy a széklet sok kicsi darabban jön ki, illetve néha meg egészben?

Legjobb válasz: szerintem attól függ, hogy a záróizomnak milyen kedve van :) vagy talán, hogy mennyi ideig volt odabent, mert ha friss, akkor egészben/nagyobb darabokban, de ha régi vagy volt h visszatartottad, akkor bogyókban. :) témához vág egy könyv, a címe Kakadémia, nagyon érdekes :D

szerintem attól függ, hogy a záróizomnak milyen kedve van :) vagy talán, hogy mennyi ideig volt odabent, mert ha friss, akkor egészben/nagyobb darabokban, de ha régi vagy volt h visszatartottad, akkor bogyókban. :) témához vág egy könyv, a címe Kakadémia, nagyon érdekes :D
Szia! Attól is függ, hogy mit ettél (mennyi rostot), és mennyit ittál, illetve ettél-e valami székletfogót (pl.: banán, vagy sok csokit). üdv!
Szerintem a vastagbél mûködése is közrejátszik, ugyan is a megemésztett táplálék még híg és a vastagbél vonja ki belõle a vizet. Talán sokat ültél, vagy éppen mozogtál, szerintem ez is közre játszhat, de persze az elõttem szólók is nagyon értékes tanáccsal láttak el.
én szerintem fontos az egyenes testtartás.
fontos az egyenes testtartás , a légzés ürítéskor , milyen kaját ettél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!