Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ, mikor jön a (4 db)

Mitől függ, hogy mikor jön a baba? Van akinél előbb, és van aki túlhordja? Igaz, hogy a fiúk előbb jönnek?

Legjobb válasz: Való igaz nagyban a ciklusodtól függ. Szerintem elég sokan vannak akik nem a kiírt napon szülnek, de ennek semmi köze a gyermek neméhez. Nekem fiam született és késöbb jött a kiírtnál 2 nappal.

Való igaz nagyban a ciklusodtól függ. Szerintem elég sokan vannak akik nem a kiírt napon szülnek, de ennek semmi köze a gyermek neméhez. Nekem fiam született és késöbb jött a kiírtnál 2 nappal.
Szerintem is a ciklushossz is befolyásol.Én a lányomat 5 nappal hordtam túl.A ciklusaim szabalytalanok voltak, és hosszabbak.Mikor 32 nap, mikor 35.
szia szerintem a mnstruációs ciklusod hosszától függnekem két kislányom van és mind a kettõt 6 nappal hordtam túl a ciklusom pedig 34 napos mert a dokik a 28 napos ciklusra számolják ki a születés idõpontját
Elivleg mindig ugyanazon a napon kellene megjönni, nagyjából ugyanabban az órában. Nekem legalábbis így van.
Én is csütörtökön veszem be az utolsót, nekem általában szombaton vagy vasárnap jön meg. Szerintem attól függ hogy mennyire veszed be ugyanakkor. Tehát ha általában este 10 körül veszed be akkor abban a hónapban pontosabb, mint akkor amikor jobban eltérsz ettõl az idõponttól. Legalábbis én így vettem észre.
Én kedden veszem be az utolsót és szombaton szokott megjönni mindig. Attól függ, hogy nem mindig ugyanabban az idõpontban veszed be (percre pontosan értem).
Szia! Az elején még lehet, h nem ugyanazon a napon jön meg mindig. Én szerdán este 9-kor (általában +/- 10 perc) veszem be az utsót és szombaton reggel jön meg, amikor felkelek. Egy idõ után neked is szépen be fog állni ugyanarra a napra/napszakra :-)

A sperma mennyisége, amely az aktus végén távozik, mitől függ? Ha sok jön, az mit jelent? Függ az izgalmi állapottól?

Legjobb válasz: Izgalmi állapot is közrejátszhat, de attól is függ mikor élvezett el utoljára...

Izgalmi állapot is közrejátszhat, de attól is függ mikor élvezett el utoljára...
bizonyos ételektõl/italoktól is függ..
Étrend, egészségi állapot, utolsó magömlés ideje, életkor, izgalmi állapot. Ezek nagyban befolyásolják a sperma mennyiségét, ízét és állagát.
Leginkább attól hogy mikor volt az elõzõ.


Mitöl függ, hogy mennyi sperma jön mikor elélvezik a pasi?

Ugyértem,hogy mondjuk annak a függvénye,hogy meddig nem nyúl magához? vagy mondjuk attol,hogy mennyire van izgalmi állapotban még akkoris ha aznap csinálta?

Legjobb válasz: mindenképpen a felizgultságodtól.

mindenképpen a felizgultságodtól.
én úgy tudom, hogy 3 nap alatt a herék teljesen feltöltõdnek spermiummal, tehát ha a 3. nap után akkor jön ki a legtöbb spermium Üdvözlettel Legly
Ez is valahol genetika..Van akinek alig alig jön valami, de volt már olyan pasim akinek egyenesen ömlött. Mondjuk az utóbbi izgatóbb volt!
nekem csakis az eltelt idõ függvénye. másnál nem tudom hogy mûködik vagyis ha egy nap többször csináltam, akkor elõször sok, aztán egyre kevesebb jött, a végén már csak pár csepp, egy hét után elég sok, talán egy méterre is kilõ, egy hónap után két méter is simán megy, és volt, hogy több hónapig direkt nem csináltam, talán négy hónapig, és a csaj aki kielégített, akkorát röhögött amikor majdnem a plafonig fellõttem :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk 8 nap alatt sok lehet?
4 vagyok szerintem igen
meg hogy mennyi termelõdik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!