Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ, mikor (148 db)

Mitől lesz egy lány "jó csaj"? Mitől függ, mi teszi azzá? Fiúúk? !

Legjobb válasz: Kinek micsoda. Egyöntetû véleményt nem fogsz hallani. :)

Kinek micsoda. Egyöntetû véleményt nem fogsz hallani. :)
kedves, intelligens, szeretnivaló, érett, ápolt, igényes, jó alak, szép arc
A kérdező hozzászólása: Ezzel tisztában vagyok, nem is az lenne a cél :D Csak érdekel :)
Kedves, aranyos, mosolygós és fogjon meg a tekintete :)
kisugárzás
hatalmas mellek minden csajt azok tesznek jó csajjá!

Császármetszésnél hogy vízszintesen, vagy függőlegesen vágnak az mitől függ? Mi a különbség? Neked milyen van (persze aki császárral szült)?

Enyém vízszintes.

Legjobb válasz: Én úgy tudom(lehet tévedek),hogy függõlegesen csak régen vágtak,most már figyelnek arra,hogy "igényes" legyen a seb,ha már muszáj vágni.

Én úgy tudom(lehet tévedek), hogy függõlegesen csak régen vágtak, most már figyelnek arra, hogy "igényes" legyen a seb, ha már muszáj vágni.
Az én vágásom vízszintes, de szerintem azért általában midenkinek kb, ugyanott van ez a vágás. Én nem is tudtam, hogy függõlegesen is szoktak vágni, én még nem találkoztam olyannal akinek ilyen lett volna.
2 éve szültem császárral, bikinivonalon van a vágás. Szobatársamnak hosszában volt vágva és kapcsozva volt, nekem felszívódó varratom volt már nem is látszik.
nekem vízszintes van, a szobatársamnak (cigánycsaj) függõleges volt.
bikinivonalban vízszintes vágás.kb 12cm.
vízszintes felszívódó varrattal a bikinivonal alatt
ÉN is úgy hallottam, hogy régen vágtak függõlegesen.
Sajnos nem. :( Nekem függõleges a vágásom (tavaly mûtöttek), mert koraszülés (31. hét) miatt sürgõsségi császárra volt szükség. Ilyenkor azért a hosszanti metszés, hogy a babát minél kisebb nyomásnak tegyék ki a kiemeléskor.
Vízszintese az enyém is. Az egyik csajnak azért függõleges, mert köldökzsinór elõreesése volt. Sürgõs volt a dolog. Amúgy köldökig vágták szerencsétlent és a varrata is szétnyílt egy hét múlva... (Bocs)

Mitől függ, mit látok ezen a képen?

http://www.askix.com/avav/images/optical_illusions/woman.gif

Legjobb válasz: Ez direkt egy tesztkép szociálpszichológiából. A lényege hogy egy idõs nõt és egy fiatal nõt is lehet látni rajta. Hogy melyiket látod meg elõször az biztos nem személyiség vagy fizikai állapot függõ, viszont hogy a másikat meglátod-e benne az függhet attól mennyire vagy fáradt. Ezt hívják AHA-élménynek:)

Ez direkt egy tesztkép szociálpszichológiából. A lényege hogy egy idõs nõt és egy fiatal nõt is lehet látni rajta. Hogy melyiket látod meg elõször az biztos nem személyiség vagy fizikai állapot függõ, viszont hogy a másikat meglátod-e benne az függhet attól mennyire vagy fáradt. Ezt hívják AHA-élménynek:)
nekem fiatal lány...
A kérdező hozzászólása: Kösz annak, aki az AHA élményes - mellesleg egyetlen, a kérdésre írt - választ adta :)
Nekem mindkettõ megvan, de csak azért mert leírták, hogy a fiatal csaj álla az öreg orra. Amúgy szerintem a fiatal csaj sokkal könnyebben kijön a képbõl :D
te jó isten szó szerint fél óráig néztem a képet mire megláttam a fiatal csajt xD
Megvan mind a kettõ.
A lányt láttam elõször. Utána felfedeztem a nénikét is :D
Megvan a nyanya :D de a fiatal sokkal jobb :)
én a fiatal nõt látom.
Még annyi akit érdekel: ami az idõ nõ orra az a fiatal lány álla.
hol van ebeb a jó csaj?
Hol a nyanya? :D
És ha én mindkettõt látom akkor mivan? :O
Ez egy jó kis fiatal csajszi akinek béna a sapkája.
nekem öreg
Nekem egy harminc körüli primadonna.

Mitől függ, mikor hozza le a kiscicáit a macsekom?

4 hete születtek kiscicáim. Sajnos van egy alsó-épületi padlásunk ahova nem lehet felmenni mert csak egy galamblyuknyi hely van. Sajnos azon töprengünk mikor hozza le a cicákat , mert van már olyan ember akiknek ígértünk kölyköt . És egy tanácsra lenne szükségem , hogy mivel etessem a macsekomat mert nagyon sovány pedig majdnem annyit eszik mint én :O Amikor kimegyek állandóan nyávog.

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok a macsekokhoz:D Azonban azt csak az anyamacska tudja mikor hozza le õket. Viszont a kicsik 6 hetes korban már kezdik felfedezni a világot tehát akár maguktól is elõmászhatnak (nem tudom milyen az odu ezért feltételezem ezt).Ha az anyacica tényleg eszik és ilyen sovány érdemesebb megnézetni állatorvossal. Amugy szerintem csak egy kis idõ kell, mert köjkezés és szopatás közben az anyák szoktak a súlyukból veszíteni.

Elõször is gratulálok a macsekokhoz:D Azonban azt csak az anyamacska tudja mikor hozza le õket. Viszont a kicsik 6 hetes korban már kezdik felfedezni a világot tehát akár maguktól is elõmászhatnak (nem tudom milyen az odu ezért feltételezem ezt).Ha az anyacica tényleg eszik és ilyen sovány érdemesebb megnézetni állatorvossal. Amugy szerintem csak egy kis idõ kell, mert köjkezés és szopatás közben az anyák szoktak a súlyukból veszíteni.
Lehet, hogy 5-6 cicája született, akkor normális, hogy nagyon lefogyott. Viszont szerintem a kiscicák maguktól fognak csak lejönni, az anya nem hozza már le õket. Nálunk legalábbis soha nem volt olyan, hogy 1 hónapos kor felett még hurcolászta volna õket, de lehet, hogy van ilyen is. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy milyen ez az 'alsó-épületi padlás', de valamit oda kéne készítenetek, hogy ne essenek majd nagyot.

A generátor hatásfoka mitől függ? (mik azok a tényezők amik befolyásolják? )

Legjobb válasz: A felhasznált anyagok minõsége a tekercselés geometriája a kiegyensúlyozottság a csapágyazás jósága, a gerjesztés mértéke.A szinkron.

A felhasznált anyagok minõsége a tekercselés geometriája a kiegyensúlyozottság a csapágyazás jósága, a gerjesztés mértéke.A szinkron.
a generátor mindig annyira erõlteti magát mint amennyi arámot kérnek a fogyasztok persze ha tud annyit termelni!!
És azt kihagytam hogy az anyagok elöregedése.Láttam olyan 1, 5MW-os generátort amibõl 800kW-nál többet képtelenség volt kifacsarni.
A forgási sebesség, a terhelhetõséggel együtt. Tételezzük fel, hogy kifogástalan a mûszaki állapota. De van egy max, amit képes leadni, illetve van egy átlagos terhelhetõség, amit folyamatosan képes biztosítani. A terhelhetõsége a gerjesztés mértékétõl és a tekercseléstõl (tekercshurkok számai, vezeték keresztmetszet) függ.

Mitől függ, mi határozza meg, hogy mikor kell/lehet 1-be, 2-be, stb. váltani?

Most kezdtem el vezetni, els? rutinórámon vagyok túl. De ezt a váltást (mikor és miért stb.) egyáltalán nem értem.

Legjobb válasz: Ha túlpörög a motor, akkor váltani kell. Ezt az elején a km órán látod, mármint a sebességen, aztán már rá sem kell nézned, hallani fogod, hogy "kéri" a motor a váltást. Dízel kocsikat általában nem "húzatunk"ki annyira, tehát hamarabb váltunk.

Ha túlpörög a motor, akkor váltani kell. Ezt az elején a km órán látod, mármint a sebességen, aztán már rá sem kell nézned, hallani fogod, hogy "kéri" a motor a váltást. Dízel kocsikat általában nem "húzatunk"ki annyira, tehát hamarabb váltunk.
elõzõ vagyok. Felfelé, csak egyesével lehet váltani, tehát mondjuk 2-esbõl 5-be nem szabad, visszaváltani lehet több fokoztatot is.
fordulatszám, de a hangján hallod a motornak, ha túl hangos kezd lenni válts, idõvel meg kell tanulnod a "túl hangos" rész elõtt váltani ;)
leginkább az a jó, ha folyamatosan kihasználod a sebességfokozatokat, azaz ahogyan egyesbe elindulsz és az autó kicsit meglódul (ezt érzed) már váltasz is kettesbe, majd hármasba és így tovább. Érezned kell, hogy melyik sebességben van a motor egészséges fordulatszám tartományban, azaz nem pörög túlságosan, de nem is túl alacsony a fordulat. Nagy általánosságban talán elmondható hogy benzines autóknál mondjuk 2500 körül el lehet váltani és körülbelül kicsivel 2000 alatt érdemes tartani folyamatos haladáskor ha lehetséges. Ez a fogyasztás szempontjából sem mind1.
egyébként ez az egész tanulható, mint az a folyamat, ahogyan váltasz, vagy megállsz, vagy elindulsz. Gyakorolni, és menni fog! :) (énis így kezdtem körülbelül két éve, nagyon sutának éreztem magam... azóta eltelt egy kis idõ és bõ 70 ezer km:)
A motor maximális fordulatszáma korlátolt, ezért 1-esbe (legnagyobb áttétel) és 5-ösbe(legkisebb áttétel), más lesz a maximális sebessége, ezzel arányosan a nyomaték is változik, 1-esbe dombon mehetsz föl, lassan de nagy nyomatékkal, 5-ösben pedig elérheted a jármû végsebességét, a többi fokozat ezen határok közötti hézagokat tölti ki, de létezik fokozatmentes automata váltó is.
Ne pontozzatok le, de én nem értem, hogy hogy nem érzi valaki, hogy mikor kell váltani! És felfelé is lehet néha 2-õt váltani! Például: Egy falu határánál vagyunk, én éppen 3-masban vagyok, ekkor meglátok egy Simson huszárt. 3-masban kihúzatom, hogy megelõzzem. Mondjuk megyek már 80-al 3-ban, és akkor nem rakom be már 4-be, hanem ráküldöm az 5-öst!
A kérdező hozzászólása: Csak ha vizsgán ráküldöd 3-ból az 5-re, akkor leállítanak szépen oldalra, és helyet is cserélhetsz...vagyis megbuksz. Felfelé valóban csak egyesével szabad (helyesen) váltani. Ezt az oktató mondta. Más az, amikor már megvan a jogsid, és úgy vezetsz, persze akkor is körültekintõen, mint amikor vizsgára készülsz, ahol mindent szabályosan kérnek.

Ez a videokártya szerintetek a GTA SANANDREAS-ba milyen Enb Series-t bírna el? (gyengét vagy erőset) és mitől függ mi kell az enb series-hez?

http://www.pcdiszkont.hu/1764/sapphire-radeon-hd-5450-512mb-..

Legjobb válasz: ezt a kártyát inkább ne vedd meg,inkább nézz egy normálisabbat használtan... jó ha mod nélkül viszi maxon,nemhogy még ENB series-el...

ezt a kártyát inkább ne vedd meg, inkább nézz egy normálisabbat használtan... jó ha mod nélkül viszi maxon, nemhogy még ENB series-el...
A kérdező hozzászólása: nem ilyet veszek, csak érdekelt.
A kérdező hozzászólása: hogy egy ilyen grafikát vigyen a gép milyen videokártya kellene hozzá és még mitõl függ , hogy-hogy megy? http://www.youtube.com/watch?v=bgRyYN2LVX4&feature=related
úgy igazán semmitõl nem függ.18k-ért lehet kapni hd6750-et ami a GTA4-el is megbírkózik magas beállításokkal
már kb 20 ezerért is lehet Nvidia GeForce GT630 -ast 4GB minden játékhoz jó jelenleg

Ha fogamzásgátló abbahagyása után rögtön teherbe esek, nagyobb az esélye h elvetélek? Ha igen mitől függ? Mi befolyásolja? Lindynette 20 at szedtem kb 5 évig

Legjobb válasz: Amikor gyógyszert szedtél érzed hogy sokkal kevesebb a menstruációd nem fáj annyira stb... ez azért van mert nincs peteérésed és így csak kisebb mennyiségü nyálkahártyát épít a méhed. Ez az elsö pár alkalommal a gyógyszer után még vékonyabb lehet, így könnyebben elvetélhetsz. de nem feltétlen, és nem is tuti hogy megfogan elsöre.

Amikor gyógyszert szedtél érzed hogy sokkal kevesebb a menstruációd nem fáj annyira stb... ez azért van mert nincs peteérésed és így csak kisebb mennyiségü nyálkahártyát épít a méhed. Ez az elsö pár alkalommal a gyógyszer után még vékonyabb lehet, így könnyebben elvetélhetsz. de nem feltétlen, és nem is tuti hogy megfogan elsöre.
gyógyszer mellett estem teherbe.5évig szedtem.4kilós egészséges babám született!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszookat, olvasok ilyet is olyat is van akinek sikerül de sajnos van akinek elsõre nem marad meg és kicsit félek ha esetleg terhes lennék megmaradna e meddig kritikus az idõ 12 hét kb?de olvastam olyat is h 5 hó-ban veszítette el a babát sajnos uh izgulok
Abbahagytam a gyogyszert, rogton tehres lettem, lanyom kozel 4 kilosan szuletett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez bíztató:) Gratulálok:)
A második lányunk közvetlen a gyógyszer abbahagyása után fogant. Mielõbbi babázást!! Üdv:3 lányos
A kérdező hozzászólása: Köszike nagyon pozitívan állok a dologhoz remélem sikerül és nem várom 4.ére :) ja és gratulálok

Mitól függ mikor mennyi sperma jön ki egy férfiből?

Legjobb válasz: Sperma az kb mindig ugyanannyi. Az ondó már más kérdés. Ha aznap már volt orgazmusa, akkor kevesebb. Ha maszturbál, de az orgazmus elõtt abbahagyja, akkor az óra elteltével már sokkal több lesz neki. Hosszú elõjátékot követõen is lényegesen több.

Sperma az kb mindig ugyanannyi. Az ondó már más kérdés. Ha aznap már volt orgazmusa, akkor kevesebb. Ha maszturbál, de az orgazmus elõtt abbahagyja, akkor az óra elteltével már sokkal több lesz neki. Hosszú elõjátékot követõen is lényegesen több.
Többekközt attól, hogy mennyire erõsen szívod.
kb. 5-10 liter másodpercenként
Sperma sem ugyanannyi. Voltál már spermabankban? Donorként elõtte 5 nap önmegtartóztatásra van szükség, hogy ideális legyen a spermiumok száma.
A kérdező hozzászólása: Ésha hamar elélvez, de kevés van neki?
Éppen azért van kevés ondója, mert hamar elélvez. Nyújtsátok el az elõjátékot, és több lesz. De miért probléma a mennyiség?
Sperma és ondó egy és ugyanaz. Amire itt a sok okos gondol az a spermium. http://hu.wikipedia.org/wiki/Ond%C3%B3
Attól függ mikor és mennyit csinálta utoljára. Ha rég csinálta akkor idõközben természetesen termelõdik. Minél több idõ van 1-2 orgazmus között, annál több termelõdik, így értelemszerûen annál több is jön ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!