Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ, mennyire fog fájni az (2 db)

Mitől függ, hogy mennyire fog fájni az első alkalom?

Legjobb válasz: Nem mindenkinél fáj, és nem mindenkinél vérzik. Minden lány szûzhártyáján van egy nyílás, ami teljesen egyedi, mint az ujjlenyomat. Ha ez a nyílás nagy, akkor valószínûleg az elsõ közösülés se nem fáj, se nem vérzik. Ha szûkebb, akkor fáj is, meg vérezni is fog. Ebben is lehetnek fokozatok. Ha csak a dolog fizikai oldalát nézzük, akkor a fájdalom, az fájdalom. De ha az elsõ közösülés, szex szerelemben történik, akkor az érzelem képes feledtetni az átmeneti, és nem kibírhatatlan fájdalmat is. Azt nem lehet tudni elõre, kinél milyen lesz.

Nem mindenkinél fáj, és nem mindenkinél vérzik. Minden lány szûzhártyáján van egy nyílás, ami teljesen egyedi, mint az ujjlenyomat. Ha ez a nyílás nagy, akkor valószínûleg az elsõ közösülés se nem fáj, se nem vérzik. Ha szûkebb, akkor fáj is, meg vérezni is fog. Ebben is lehetnek fokozatok. Ha csak a dolog fizikai oldalát nézzük, akkor a fájdalom, az fájdalom. De ha az elsõ közösülés, szex szerelemben történik, akkor az érzelem képes feledtetni az átmeneti, és nem kibírhatatlan fájdalmat is. Azt nem lehet tudni elõre, kinél milyen lesz.
Sokat számítt hogy a pár menyi idöt tölt el elöjátékkal, pettingel.Hoszabb idönél nöl az esélye annak hogy nem lesz kellemetlen, fájdalmas érzés a lánynak.
ha a fiju fel le fel le és ki be dugdssa a péniszit és úgy kibve hogy teljesen ki húzza utánna teljesen bele akko valószinú fáj de a vérzés az inkáb má a lánytól függ
▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓ ▒▓▓▓▓▓▓░░░▓ ▒▓░░░░▓░░░░▓ ▓░░░░░░▓░▓░▓ ▓░░░░░░▓░░░▓ ▓░░▓░░░▓▓▓▓ ▒▓░░░░▓▒▒▒▒▓ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓ ▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▓▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▒▓▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▓▒▒▒▒▒▓

Az első szex fájni fog, és ha igen mitől függ, hogy mennyire? Lehet valamit tenni ezért, hogy ne fájjon?

El?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Sokat kell pettingelni elõtte (hetek,hónapok) és akkor nem fog fájni.Legalábbis nálam így volt és nem fájt.

Sokat kell pettingelni elõtte (hetek, hónapok) és akkor nem fog fájni.Legalábbis nálam így volt és nem fájt.
Teljesen emberfüggõ, van akinek fáj, és vérzik, van akinek csak vérzik, de nem fáj, van, hogy fáj, de nem vérzik, és van hogy nem fáj és nem vérzik, majd meglátod, hogy te melyik kategória vagy, de az elsõre van a legnagyobb esély, de a lényeg hogy minél jobb legyen, az elõjáték... :)
hát nekem fájt, de azért ki lehet birni:) ...nem olyan fájdalom volt mondjuk amire számítottam, és csak az elején fáj...legalábbis nekem így volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!