Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ, mennyire fog (6 db)

Mitől függ mennyire fog fájni a szülés?

Legjobb válasz: és a fájdalomküszöbödtõl... :D

és a fájdalomküszöbödtõl... :D
Attól is függhet, mennyit mozogtál elõtte, mennyire fitt és szívós a szervezeted.
Sokmindentõl :) A baba fekvésétõl, attól hogy mennyire segít, mennyire érzékeny eleve a méhed, a méhszájad, a hüvelyed, mennyi receptort osztottak oda, mennyire rugalmas és tágulékony a méhszájad, a hüvelyed.

Mitől függ, hogy egy főiskolán mennyibe kerül egy félév? Azért kérdem, mert 2012 első féléve 132. 000Ft. -ba, 2013. első féléve 155. 000Ft-ba 2013 második féléve pedig 120. 000 Ft-ba fog kerülni (került). Miért vannak ekkora különbségek?

Az egyik Kecskeméti főiskoláról volna szó. Ha bármit tudnátok segíteni, hogy ez tisztázódjon előttem azt megköszönném.

Legjobb válasz: Ha költségtérítéses képzésre vesznek fel valakit, amikor elsõbe beiratkozik kötnek vele egy képzési szerzõdést (nem azonos a hallgatói szerzõdéssel!!) A képzési szerzõdésben van rögzítve hogy a költségtérítés mértéke a képzés ideje alatt mennyivel emelhetõ, mennyivel emelkedhet maximum. Mivel itt egyenrangú szerzõdõ fél a leendõ diák, és az oktatási intézmény, a diák eldöntheti ilyen feltételek mellett beiratkozik-e. Ez szerintem nagyon fontos hogy mi áll a szerzõdésben, hiszen elõre tervezhetem, hogy én azon az adott áron agy max az emelt áron képes vagyok e kifizetni a tandíjat. Csökkenteni meg csökkenthetik a tandíjat kötöttség nélkül, attól függ az adott sulinak mennyire kell a diák. Azzal is vonzóvá teszik a szakot, hogy olcsó vagy olcsóbb a tandíj mint másik konkurens fõiskolán.

Ha költségtérítéses képzésre vesznek fel valakit, amikor elsõbe beiratkozik kötnek vele egy képzési szerzõdést (nem azonos a hallgatói szerzõdéssel!!) A képzési szerzõdésben van rögzítve hogy a költségtérítés mértéke a képzés ideje alatt mennyivel emelhetõ, mennyivel emelkedhet maximum. Mivel itt egyenrangú szerzõdõ fél a leendõ diák, és az oktatási intézmény, a diák eldöntheti ilyen feltételek mellett beiratkozik-e. Ez szerintem nagyon fontos hogy mi áll a szerzõdésben, hiszen elõre tervezhetem, hogy én azon az adott áron agy max az emelt áron képes vagyok e kifizetni a tandíjat. Csökkenteni meg csökkenthetik a tandíjat kötöttség nélkül, attól függ az adott sulinak mennyire kell a diák. Azzal is vonzóvá teszik a szakot, hogy olcsó vagy olcsóbb a tandíj mint másik konkurens fõiskolán.

Ebay-el kapcsolatban ki tudja ha vásárolok mondjuk 0. 01 US dollár valójában mennyibe fog az nekem kerülni? Mert felszámol valamennyit de ez mitől függ hogy mégis mennyit?

Legjobb válasz: Ez függ két valamitõl. Az egyik,hogy a termék "Buy it now" áras vagy sem. Ha nem akkor nem ennyi lesz az ára,hanem annyi és az viszi aki a legtöbbet kínál érte. Vagy ott van még postaköltség. Ha nincs mellé írva hogy "free" akkor fizetni kell a postáért is.

Ez függ két valamitõl. Az egyik, hogy a termék "Buy it now" áras vagy sem. Ha nem akkor nem ennyi lesz az ára, hanem annyi és az viszi aki a legtöbbet kínál érte. Vagy ott van még postaköltség. Ha nincs mellé írva hogy "free" akkor fizetni kell a postáért is.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tudom, csak hogy az ebay valamennyit felszámol magának minden vásárlásnál és kiváncsi vagyok hogy mitõl függ h mennyi...nyilván az árától, de ha mondjuk ennyibe kerül mennyit számolnak fel vajon ?

Van összefüggés a között h anyum mennyi ideig szült és hogy én mennyi ideig fogok? Mitől függ a vajúdási idő? örökölhető?

A fiammal 12 órán át vajúdtam... bár 8 órán át zajlott a kórházban.. vajon mire számíthatok a másodikkal. Épp két év lesz a két gyerek között.

Legjobb válasz: Szerintem semmi köze ahhoz, hogy anyukád hogyan szült, mennyi idõ alatt, ahhoz, hogy nálad ez hogyan zajlik. Sõt! Még egyazon nõ két szülése se hasonló... Én 4x szültem, mindegyik nagyon-nagyon más volt. Az elsõ bár nem volt hosszú, de a végén vákuumra volt szükség, a második és a 3. könnyû volt, de mégis nagyon más... a 3. pl alig volt 4 óra az elsõ fájástól a baba megszületéséig (épp, hogy beértünk). Szóval elõre nem lehet tudni, nálad hogyan lesz. De ha 2 éve szültél, akkor az elsõ baba már "kitaposta" az utat a picinek :))) Persze, még így sem biztos semmi...

Szerintem semmi köze ahhoz, hogy anyukád hogyan szült, mennyi idõ alatt, ahhoz, hogy nálad ez hogyan zajlik. Sõt! Még egyazon nõ két szülése se hasonló... Én 4x szültem, mindegyik nagyon-nagyon más volt. Az elsõ bár nem volt hosszú, de a végén vákuumra volt szükség, a második és a 3. könnyû volt, de mégis nagyon más... a 3. pl alig volt 4 óra az elsõ fájástól a baba megszületéséig (épp, hogy beértünk). Szóval elõre nem lehet tudni, nálad hogyan lesz. De ha 2 éve szültél, akkor az elsõ baba már "kitaposta" az utat a picinek :) )) Persze, még így sem biztos semmi...
Anyum 24 órát vajúdott velem, az elsõ gyerekével. A másodikkal meg sem érezte a tágulást, már csak a vécén eszmélt arra, hogy nem kakilnia kell, hanem tolófájások jönnek. Nekem meg elfolyt a vizem, aztán nem jöttek a gájások, végül oxitocinnal indítottak, és 3 óra alatt kitágultam. Ez 3 különbözõ szülés... Nekünk nem jött be, hogy úgy szülök, mint anyukám. Pedig egyébként testileg teljesen rá ütöttem, még abban is, hogy ugyanolyan fájdalmas a menszeszem és hátrahajló a méhem, mint neki.
Anyum, ( mint a második válaszolónál) elsõ babával 24 órát vajúdott, engem kb. 2 óra alatt megszült:) Elment a vize minden fájás nélkül és 2 óra múlva már megvoltam:) Én a fiamat 5 óra alatt szültem meg, hajnali 2kor volt az elsõ fájásom, 7re megszületett. A lányommal pedig még délután 3kor is szinte alig alig görcsölgettem, pedig már ki voltam tágulva, 4kor burkot repesztettek, fél5re megvolt:) Szóval nekem mindkettõ gyors szülésnek volt nevezhetõ. Remélem a harmadik is hasonlóan gyors lesz. Ja és nekem is hajszálra 2 év van a gyerekek között (1. és 2. közt).
Szerintem semmi köze egymáshoz. Anyukám engem is meg öcsémet is 4-5óra alatt megszült. Én 26órát vajúdtam.
Anyukám és apai ágon is mind gyorsan szültek. Na tuti nyugisan vártam én is! :-( 29 órát szenvedtem, mire vákum lett a vége. Legközelebb se terhes úszásra, se jogára nem fogok járni és punnyadni fogok egész nap. Hiába voltam fitt végig, a tágulás nem ezektõl függöt. Minden szülés babára és egyénre szabott. Mondjuk én már elõre félek az újabb szüléstõl, de hát anélkül nem megy ugye :-)))
Anyukám engem császárral szült, én is a fiamat.
én pontosan úgy szültem mint az anyám. otthon sokáig vajúdott õ is, én is úgy, h közben nem ios voltunk 100%-ig biztosak, h ez már az, aztán végül bementünk a kórházba és nála az volt, h én már kb. a lépcsõfordulóban majd kipottyantam, nálam meg az volt, h már 4.5 ujjnyira nyitva voltam. Könnyen szültünk mindketten és nekem már legalább 4 doki mondta, h igenis van benne kapcsolat, h anyukád hogy szült, milyen "típusú" szülõk vagytok.
semmi köze egymáshoz!anyum mind az ötünket természetes úton pár óra alatt megszült míg én 8hónappal ezelött császárral szültem!

Az első szex fájni fog, és ha igen mitől függ, hogy mennyire? Lehet valamit tenni ezért, hogy ne fájjon?

El?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Sokat kell pettingelni elõtte (hetek,hónapok) és akkor nem fog fájni.Legalábbis nálam így volt és nem fájt.

Sokat kell pettingelni elõtte (hetek, hónapok) és akkor nem fog fájni.Legalábbis nálam így volt és nem fájt.
Teljesen emberfüggõ, van akinek fáj, és vérzik, van akinek csak vérzik, de nem fáj, van, hogy fáj, de nem vérzik, és van hogy nem fáj és nem vérzik, majd meglátod, hogy te melyik kategória vagy, de az elsõre van a legnagyobb esély, de a lényeg hogy minél jobb legyen, az elõjáték... :)
hát nekem fájt, de azért ki lehet birni:) ...nem olyan fájdalom volt mondjuk amire számítottam, és csak az elején fáj...legalábbis nekem így volt

Mitől függ, hogy mennyire fog fájni az első alkalom?

Legjobb válasz: Nem mindenkinél fáj, és nem mindenkinél vérzik. Minden lány szûzhártyáján van egy nyílás, ami teljesen egyedi, mint az ujjlenyomat. Ha ez a nyílás nagy, akkor valószínûleg az elsõ közösülés se nem fáj, se nem vérzik. Ha szûkebb, akkor fáj is, meg vérezni is fog. Ebben is lehetnek fokozatok. Ha csak a dolog fizikai oldalát nézzük, akkor a fájdalom, az fájdalom. De ha az elsõ közösülés, szex szerelemben történik, akkor az érzelem képes feledtetni az átmeneti, és nem kibírhatatlan fájdalmat is. Azt nem lehet tudni elõre, kinél milyen lesz.

Nem mindenkinél fáj, és nem mindenkinél vérzik. Minden lány szûzhártyáján van egy nyílás, ami teljesen egyedi, mint az ujjlenyomat. Ha ez a nyílás nagy, akkor valószínûleg az elsõ közösülés se nem fáj, se nem vérzik. Ha szûkebb, akkor fáj is, meg vérezni is fog. Ebben is lehetnek fokozatok. Ha csak a dolog fizikai oldalát nézzük, akkor a fájdalom, az fájdalom. De ha az elsõ közösülés, szex szerelemben történik, akkor az érzelem képes feledtetni az átmeneti, és nem kibírhatatlan fájdalmat is. Azt nem lehet tudni elõre, kinél milyen lesz.
Sokat számítt hogy a pár menyi idöt tölt el elöjátékkal, pettingel.Hoszabb idönél nöl az esélye annak hogy nem lesz kellemetlen, fájdalmas érzés a lánynak.
ha a fiju fel le fel le és ki be dugdssa a péniszit és úgy kibve hogy teljesen ki húzza utánna teljesen bele akko valószinú fáj de a vérzés az inkáb má a lánytól függ
▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓ ▒▓▓▓▓▓▓░░░▓ ▒▓░░░░▓░░░░▓ ▓░░░░░░▓░▓░▓ ▓░░░░░░▓░░░▓ ▓░░▓░░░▓▓▓▓ ▒▓░░░░▓▒▒▒▒▓ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓ ▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▓▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▒▓▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▓▒▒▒▒▒▓

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!