Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ, a gyógyszer (2 db)

Elivleg mindig ugyanazon a napon kellene megjönni, nagyjából ugyanabban az órában. Nekem legalábbis így van.
Én is csütörtökön veszem be az utolsót, nekem általában szombaton vagy vasárnap jön meg. Szerintem attól függ hogy mennyire veszed be ugyanakkor. Tehát ha általában este 10 körül veszed be akkor abban a hónapban pontosabb, mint akkor amikor jobban eltérsz ettõl az idõponttól. Legalábbis én így vettem észre.
Én kedden veszem be az utolsót és szombaton szokott megjönni mindig. Attól függ, hogy nem mindig ugyanabban az idõpontban veszed be (percre pontosan értem).
Szia! Az elején még lehet, h nem ugyanazon a napon jön meg mindig. Én szerdán este 9-kor (általában +/- 10 perc) veszem be az utsót és szombaton reggel jön meg, amikor felkelek. Egy idõ után neked is szépen be fog állni ugyanarra a napra/napszakra :-)

Mitől függ hogy egy gyógyszernek előjön-e a mellékhatása ha szedem?

Pontosabban pszichés tünetekre gondolok, a malária elleni gyógyszer esetében.. Larium.. Sajnos nagyon híres arról, hogy rémálmokat, képzelgést, depressziót okoz. Nagyon szeretném ezt elkerülni, de nem tudom hogyan.

Legjobb válasz: vagy hajlamos vagy rá, vagy nem....

vagy hajlamos vagy rá, vagy nem....
Ezzel a farmakogenomika tudományterülete foglalkozik, és van benne mindenféle enzimrõl, izoformáikról és génekrõl szó... Röviden: egyéni hajlamtól, ahogy az elõzõ mondta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!