Találatok a következő kifejezésre: Mitől függ, 1 vagy 2 (3 db)

Mitől függ, hogy 1 vagy 2?

Nagyon boldog vagyok, hogy kismama lehetek. Holnap megyek uh-ra. Ha doki azt mondja ikrek, akkor lehidalok ott helyben. Ha 1 babaára készül?k anyagilag, érzelmileg, akkor rosszul fogom viselni a hírt? Ha kett? lenne, akkor máshogy kell készülni érzelmileg, testileg?

Legjobb válasz: Még annyit, hogy édesanyámnál mindent rosszul mondtak. Elõször kisfiút, aztán ikreket, végül a kórházban kislány lettem. :-) Ezek szerint semmi sem 100%?

A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy édesanyámnál mindent rosszul mondtak. Elõször kisfiút, aztán ikreket, végül a kórházban kislány lettem. :-) Ezek szerint semmi sem 100%?
Ha ikrek akkor legkésõbb a mostani UH-n ki kell derülnie. Mikor voltál utolára UH-n? 18 hetes ikermami vagyok. Én már az elején tudtam, hogy ikreim lesznek és végig reménykedtem benne, hogy így is marad, nem lesz az egyiknek sem baja. Engem határtalan örömmel töltött el, páromat szintúgy. Többet kell majd pihenned, nem szabad annyira megeröltetned magad, mert ugye mégiscsak 2 élet növekszik benned. az elején biztosan kihullik a hajad :) , mert azért kemény lesz 2 babával foglalkozni, de ahogy nõnek, cseperednek egyre könnyebb lesz, hisz saját kis nyelvük van és tudnak eymással játszani...stb....sb...Anyagilag is megterhelõbb az elején, de ha belegondolsz, hogy az ember általában 2 gyereket szeretne akkor nem olyan sokkal több, mintha késõbb kelle költeni rá! Drukkolok Neked!
Örülj neki nagyon ha ikrek! Nekem is ikerterhességnek indult, de sajnos az egyik elhalt. A másik 2 hónapja megszületett, és gyönyörû, egészséges baba! :)

Kitöl örökölhettem? Nagypapám és édesanyám is 2-es tipusú cukorbeteg. Én is cukorbeteg lettem, de mint kiderült én 1-es tipusú vagyok. Mitöl függ ez?

Legjobb válasz: Nyilván nálatok halmozottan van jelen a betegség, így lettél te is cukorbeteg. Hogy te miért 1-es lettél, nem kettes, azt nem tudom, de talán valaki aki ért ehhez mindjárt megválaszolja...

Nyilván nálatok halmozottan van jelen a betegség, így lettél te is cukorbeteg. Hogy te miért 1-es lettél, nem kettes, azt nem tudom, de talán valaki aki ért ehhez mindjárt megválaszolja...
A kettes típusú esetén a betegség lényege az , hogy a sejtek érzéketlenné válnak az inzulin hatásásra , ez lehet veleszületett, vagy szerzett ( általában elhízás miatt). Itt a betegség lényege nem az , hogy nincsen inzulin hanem az , hogy nem tud hatni ezért a kezelés kezdetben arra irányul , hogy a saját inzulin hatását fokozzák. Az 1. típusú betegség esetén a szervezet inzulintermelése esik vissza vagy szûnik meg teljesen. Sok okot feltételeznek a hátterében : autoimmun folyamatok , bizonyos genetikai állomány + vírusfertõzés stb. Amennyire emlékszem rá belgyógyászatból mindekttõnél van genetikai hajlam , de a kettõ mögött teljesen más genetikai konstelláció van. Biztos ami biztos kérdezz rá azért a diabetologusodnál.

Akarok venni egy egyszerű kisebb méretű Trust hangfalszettet (2.1-es egy mélynyomó+két kis hangszóró), muszáj hangkártyának lennie a gépemben? Vagy ez mitől függ?

Nem szeretnék feleslegesen vásárolni.

Legjobb válasz: Ha van alaplapi integrált hangkártya akkor felesleges. Ez a hangszóró úgysem hoz olyan minõséget, amit kihallanál belõle.

Ha van alaplapi integrált hangkártya akkor felesleges. Ez a hangszóró úgysem hoz olyan minõséget, amit kihallanál belõle.
A kérdező hozzászólása: Hát alapból van egy jack kimenetelem, amibõl szól a kis hangszóróm. Akkor ezekszerint, egy 2.1-eshez elég az alap audio kimenet a PC-ben?
attól függ hogy milyen hangszórókat veszel, ám én ilyenbõl csak JBL-t vennék
A kérdező hozzászólása: Azaz? :D AZ mit jelent ?(JBL)
ha a kis hangszóród a gép hátuljába van bedugva akkor van integrált hangkártyád és csak simán bedugod a helyére az újat
A 2.1-et simán beudogod oda, ahova az eddigit is, 5.1-hez viszont már 5.1-es kártya kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!