Találatok a következő kifejezésre: Mitől félsz legjobban (11 db)

Mitől félsz a legjobban?

Mi a legnagyobb félelmed?

Legjobb válasz: Én attól félek a legjobban, hogy elrontok valamit és emiatt lenéznek, vagy másoknak lesz rossz tõle. Meg a pókoktól.

Én attól félek a legjobban, hogy elrontok valamit és emiatt lenéznek, vagy másoknak lesz rossz tõle. Meg a pókoktól.
szégyentõl, meg a reinkarnációtól hogy ha meghalunk akkor nem lesz nyugtunk és újra kell születni (bár remélem nem létezik csak valami õrült találta ki hogy félelemben tartsa az embereket.)
Te vagy aaaz!! Ne bánts légyszíííí!!! :) )))))
pókok, bár kíbírom õket, de kezemben tartani, magamra rakni nem bírom!:$> Babák!:OO Tõlün nagyon, egy lakásba se tudok meglenni velük egyedül!:$$
Hogy nincs reinkarnáció, és nem tudom kijavítani a hibáimat, hanem mehetek a pokolba. De akkor ti is velem jöttök! HÁHÁHÁHÁHÁ

Mitől félsz a legjobban?

Tárgy,él?lény,érzés bármi.

Legjobb válasz: hú most hogy így végiggondoltam (s talán gyerekesnek fog hangzani) de a sötéttõl és a sötétben lapuló szellemektõl, és egyéb olyan lényektõl, amit csak én képzelek el :D mondjuk ha bezárnának 1 órára egyedül a sötétbe ahol nincs villany, hát tuti bef**nék 15/L

hú most hogy így végiggondoltam (s talán gyerekesnek fog hangzani) de a sötéttõl és a sötétben lapuló szellemektõl, és egyéb olyan lényektõl, amit csak én képzelek el :D mondjuk ha bezárnának 1 órára egyedül a sötétbe ahol nincs villany, hát tuti bef**nék 15/L
A félelemtõl.:D
A kérdező hozzászólása: Ez tetszett.
Utolsó: korrekt, reméljük nem is fog semmi ilyesmi történni. Jövõre érettségizel, vagy miért az egyetem? :)
attól hogy nem jutok be egyetemre betöréstõl ráktól vagy betegségtõl támadástól pókok, kígyók attól hogy egyedül maradok attól hogy fogyatékos lesz a gyerekem attól hogy szerettemnek/barátomnak baja lesz.. isten ments hogy bármi történjen !
mázlista vagy. nálunk ha már egy rossz szót szólsz, ugranak..
attól, hogy megkéselnek, pedig még sose akartak attól, hogy egyszer hirtelen elege lesz belõlem a barátaimnak és egyedül maradok (tudom hogy alaptalan, sok IGAZ barátom van) attól, hogy látom (fogom) valaki halálát a környékünkön lakó temérdek romától, négertõl(nem vagyok rasszista) talán egy kicsit parázok a sötétben XD jah és klausztrofóbiás vagyok :3
ezen a szinten én nagyon félõs vagyok meg nálunk is történtek furcsa dolgok :D amúgy nem poénnak szántam, bizonyos cigányok (pl oszálytársak) elég veszélyesek.
A kérdező hozzászólása: Én mondjuk a szellemektõl nem habár hiszek bennük :D Én csak a magasságtól, pedig nem féltem a [email protected] kis életem.
Azt hittem poén, de szerintem nem. Én is a cigányokat mondanám, és õket is este. Illetve a Hajógyárira soha ne menjen senki inkább este, mert ott sokszor lehet halálfélelme az embernek, és ezt pláne úgy, ha egyedül (bár erre kicsi az esély) vagy ketten mennek, mert odafelé is akkora csapatok szoktak üvöltözni és kést villantani a buszon és villamoson, hogy ejha... Van pár undorító pók, amit kinem állhatok, tõlük is. :) Elõzõ, a szellemes szerintem mindenkinek ott van, attól függ, hány ilyesmi filmet látott, vagy mennyire félõs ezen a szinten. :D
jah és amit nem írtam még le: a cigányoktól :S
A kérdező hozzászólása: Attól nem kell, az pofon egyszerû.
önmagamtól..
12:09 Valóban igy gondolod?:o
A legjobban talán attól hogy soha egy fiú se fog szeretni, és egyedül maradok. Aztán félek még este az utcán ha egyedül kell elmennem valahova, leginkább attól hogy valakik megtámadnak és bántanak. Félek még a sötétben, félek apukámtól, az unokatestvérem férjétõl.
Hogy nemsikerül az érettségi..
Attòl, hogy "idõ elõtt" meghalok ( pl ràkban:ettõl félek leginkàbb). :-(( 17/L
a háborútól, a betegségektõl, a megaláztatástól és az egyedül maradástól félek
Anyámtól...
Attól, hogy bármi történik avval a lánnyal, akit szeretek. Amíg neki nincs bántódása, felõlem követhet engem 30 karvaly nem napon barnult (Magyar "kisebbségi") is az éjszaka közepén.
A kérdező hozzászólása: Ez vicces volt:D De korrekt válasz.
Félek, hogy úgy fogok meghalni, hogy nem voltam boldog...
A kérdező hozzászólása: Szerencsére felénk nincsenek sokan a mordori szökevények.

Mitől félsz a legjobban?

Legjobb válasz: pókok,betegségek

pókok, betegségek
Még nem igazán tudom
Fogorvos.
Kommunikáció, mert nagyon nem megy.
semmitõl
hogy sosem tudom meg mi a betegségem; emberek elõtt kommunikálni
betegségek, magány, kirekesztettség
Én a keresztapám lábszagától.Olyan büdös, hogy az aneszteziológusok tõle vásárolnak alapanyagot a bódításhoz.Múltkor megszagoltam, és nem egészen 1 mp leforgása alatt elájultam tõle.De nagyon félek még a feleségétõl, fõleg nyáron amikor fürdõruhában van mivel egy 250 kilós Lochnessi szörny.Õ a bizonyíték a Lochnessi szörny létezésére.


Mitől félsz a legjobban?

Legjobb válasz: Egyszer azt álmodtam, hogy beszartam, és reggel nem mertem felkelni, mert azt hittem, hogy megtörtént. Attól félek, hogy egyszer valóban meg fog történni.

Egyszer azt álmodtam, hogy beszartam, és reggel nem mertem felkelni, mert azt hittem, hogy megtörtént. Attól félek, hogy egyszer valóban meg fog történni.
A kérdező hozzászólása: fú nekem kiskoromba mindig ez volt csak pisivel. ha azt álmodtam, hogy kicsapom, mindig bepisiltem reggelre. egyébként inkább szarj be ott, mint mondjuk társaságban, attól jobban félnék:D

Mikor és mitől félsz/féltél a legjobban?

Meséled már el légy szíves!

Legjobb válasz: A félelemtõl.

A félelemtõl.
én attól hogy férges leszek. fúj
Az igaz történeti horror filmektõl :D
A kérdező hozzászólása: Kort és nemet is már ha lehet!!
14-15 éves koromig féltem kb éjszaka az ufóktól, szellemektõl, elalvás elõtt. Igazából az ismeretlentõl féltem. Ma már csak a szokásos: fájdalom, megaláztatás, betegségek, valakit/valamit elveszteni, tehetetlenség, ilyesmi. Persze félnék én az ismeretlentõl is még most is, de 26 éve nem találkoztam ilyesmivel szóval... :) 26 férfiju
Éjszaka ha be van csukva a szobám ajtaja akkor nagyon nagyon félek, nem tudom miért de már pici korom óta így van, pókoktól, anyukám elvesztésétõl, hát azt hiszem ennyi :) Amúgy miért kérdezed? :)
az utolsó vagyok, elfelejtettem leírni, hogy 16 éves lány vagyok :)
Kóbor kutyák. Volt már dolgom néhánnyal...
Kóbor kutyáktól, és a pókotól!Hogy nem teljesül egy álmom:(
A kérdező hozzászólása: Csak puszta kíváncsiságból kérdezem... :)
Ahh a kóbor kutyáktól én is.És a kínai kisgyerekektõl a horrorfilmekben.Olyan ijesztõek.
A kóborkutyákat én imádom és nagyon sajnálom õket. Olyan rossz, hogy szeretet nélkül élnek a kutyusok kint az utcán és még néha meg is verik õket csak azért mert gazdátlanok! Nem szabad félni tõlük, ha nem mész oda hozzá és nem bántod direkt akkor õ sem fog téged mivel valószínûleg sokkal jobban fél õ tõled mint te tõle. :)
Vérvételtõl, injekciótól, infúziótól, attól, hogy felvágják a bõröm úgy, hogy ébren vagyok, a vértõl ilyen esetekben... Attól, hogy megvágom magam valamivel. Ha egy papírral vagy fûszállal vágom meg magam, akkor is néha fél percig rohangálok kétségbeesetten föl-alá. Késektõl, elektromos vágóeszközöktõl. 23L
A cigányoktól. 50N
Úgy nagy átlagban semmitõl, de pl. a horrorfilmeket nagyon nem bírom, fõleg nem a véresebb fajtákat. Egyszerûen nem tudok elaludni, ha megnéztem egyet.
Ez valószínûleg hülyén hangzik, de én a madaraktól rettegek. Élõ, halott, mindegy, mindkettõtõl kiakadok. Az apróbbakat, mint a verebek meg cinke, mondjuk elviselem, de a fekete rigótól már félek. Ha a közelemben leszáll egy galamb, arrébb ugrom. :) 19L
2. Õszintén bevallom énis a madaraktól félek.
Attól félek a legjobban, hogy elvesztem a szeretteimet. Mástól nem félek. Undorodom a pókoktól stb. De ezek nem ráznak meg.
Az öregedéstõl, és a fájdalomtól (nem testi, hanem mondjuk, ha elvesztek valakit, stb.). Oh igen, és a pókoktól.
Én a tûktõl.. de nagyon durván. ha anyu varr be se megyek a szobába xD
A betörõktõl, minden éjjel, meg a pókoktól, és minden egyéb rovartól. Mástól nem.
félni nem nagyon félek semmitõl. max undorodok. csak egy valamitõl félek. a haláltól...
A kérdező hozzászólása: 15:10-es: Milyen 4 elemi?
Attól, hogy wc-zés közben valami elkapja a ... és leránt :D Igazából: Csak a tû, de csak ha engem akarnak vele megszúrni.

Mitől félsz a legjobban a világon? Próbáltad már leküzdeni? Sikerült? Ha igen hogy?

Legjobb válasz: Gyerekkoromban nagyon féltem a viharoktól, pláne az ég dörgéstõl. Aztán próbáltam társítani hozzá, valami vicceset. Pl amikor az ég dörög, az olyan, mintha hordót görgetnének a fejed fölött. Aztán szép lassan megtetszett és mostmár imádom a viharokat nézni. A pókoktól nagyon sokáig féltem. Teljesen mindegy, hogy az egy pár mm-es pók volt vagy egy hosszú lábú kaszás. Sosem bántottam õket, mert tudtam, hogy hasznosak. Nem tudom, hogy hogyan sikerült, de mostanra eljutottam odáig, hogy a kaszáspókot megfogom a hosszú lábánál fogva és kiteszem a lakásból. És még csak heves szívdobogásom sincs. Na persze a keresztes barátunkat nem fogdosom, de mindig megnézem, ahogy szépen szövögeti az ablakunk alatt a hálóját. Talán úgy sikerült idáig eljutnom, hogy a kisgyerekemnek ecseteltem a pókok hasznát. Aztán szép lassan példát mutattam neki.

Gyerekkoromban nagyon féltem a viharoktól, pláne az ég dörgéstõl. Aztán próbáltam társítani hozzá, valami vicceset. Pl amikor az ég dörög, az olyan, mintha hordót görgetnének a fejed fölött. Aztán szép lassan megtetszett és mostmár imádom a viharokat nézni. A pókoktól nagyon sokáig féltem. Teljesen mindegy, hogy az egy pár mm-es pók volt vagy egy hosszú lábú kaszás. Sosem bántottam õket, mert tudtam, hogy hasznosak. Nem tudom, hogy hogyan sikerült, de mostanra eljutottam odáig, hogy a kaszáspókot megfogom a hosszú lábánál fogva és kiteszem a lakásból. És még csak heves szívdobogásom sincs. Na persze a keresztes barátunkat nem fogdosom, de mindig megnézem, ahogy szépen szövögeti az ablakunk alatt a hálóját. Talán úgy sikerült idáig eljutnom, hogy a kisgyerekemnek ecseteltem a pókok hasznát. Aztán szép lassan példát mutattam neki.
Én is a pókoktól és a tûktõl félek. A pókokkal az a helyzet, hogy ha meglátom nem ordítok, vagy sírok, kicsit felgyorsul a szívem és kikerülöm. Ha kikéne rakni már gáz van, mert túl közel nem merek menni ha nagyobbacska. Viszont olyan rémálmaim vannak tõlük, hogy néha ébredés után úgy bedobog a szívem... meg nézem a takarómat, nincs-e valahol pók, hiába tudom, hogy biztosan nem mászik rajta egy madárpók... A tûktõl olyan szinten félek, hogy ha valaki azzal a kezében közeledik felém elfutok. XD Márcsak ha meglátom lelki szemeim elött van ahogy belém nyomják. Ezen kívül a vértõl is rosszul vagyok, mégha a TV-be látom már akkor is... 1-2 bogártõl is félek, de az nem vészes. A sötét és a magasság az még, amitõl félek. (19 éves lány)
A kérdező hozzászólása: Milyen nálatok a pánikroham? Hogy nyílvánul meg? Sikítozás vagy ordibálás?
Elõzõ, én ugyanígy vagyok a hangyákkal. Kiskorom óta nem tudom leküzdeni, ha rám kerül egy pánikrohamot kapok. Fõleg a szárnyashangyától irtózom, ha a közelembe kerül egy menekülök. Egyszer berepült egy az ajtón pont a nyakamra. Nem tudtam miaz, lesöpörtem, aztán akkorát sikítottam, hogy a tesóim teljesen kikészültek, mert a frászt hoztam rájuk.
Én a pókoktól olyan szinten félek, hogy ha meglátok akár egy két milliméterest, rögtön "rohamot" kapok. Ha nem fognám vissza magam, fél óráig ordítanék. Megtanultam annyira kontrollálni magam, hogy most már csak a könnyem folyik. Emeletes társasházban lakunk, és egyszer valahogy felkerült a lakásba egy kaszáspók. Este néztem a tévét, érzem, hogy valami birizgálja a kezem, odanézek és ott mászik fel rajtam az a nagy állat. Úristen, nagyon durva volt. Nem tudtam aludni két napig, ültem az ágyban lámpafényben és néztem, hogy van-e valahol pók. Ez a fóbiám már akkora, hogy az utóbbi hónapokban már kezdtem attól is irtózni, ha csak hasonlít egy pókra, ez odáig fejlõdött, hogy mostanra minden rovartól nagyon félek. Nem tudom leküzdeni, pedig már sokat próbáltam.
en a bogaraktol felek, sose probaltam lekuzdeni inkabb kerulom oket, amit sikerult lekuzdenem az a viharoktol villamlastol valo felelem de nem tudom h sikerult csak ugy elmult...
Attól féltem, hogy elveszítek valakit. Beletetováltattam a nevét az ujjamba, így már valamivel jobb :)
éna magasáktol nagyon félek nem kûzdõtem még le régen féltem a bogaraktól de most már nem félek tõlük mert tudom õk jobban félnek tõlem és õk is élõlények
Én a pókoktól félek nagyon, és egyszerûen nem tudom leküzdeni. A másik meg a tû...Iszonyú. Vérvételnél mindig kifekszem, pedig nincs semmi bajom a vérrel, fájni sem fáj, sõt... mégis elájulok állandóan...
Én speciel a hányástól...A fóbiát(marha nagy akaraterõvel)már legyõztem annyira, hogy ne ezen agyaljak éjjel-nappal, de azért még félek egy kicsit ha eszembe jut néha...Meg persze, a legjobban mégis a szeretteimet, családomat féltem, nehogy valami bajuk legyen.A szeretteiért míg élnek, aggódik az ember...
nekem nagyon bizarr és ciki fóbiám van, szégyellem is, de én nagyon félek a lufifújástól, meg magától a lufitól, hogy kipukkad amikor fújom, vagy épp a kezemben.irtózok a lufiktól. a vért meg bírom, sõt szeretem nézni, ahogyan veszik tõlem a vért. :)

Mitől félsz jobban? Vagy a legjobban?

a ré[email protected]ú bagolytól, vagy chuck norristól. ha van még hasonló félelmetek, akkor írjátok. nekem pl hogy összefosom magamat fingás közben

Legjobb válasz: Pedomacitól 11/L

Pedomacitól 11/L
Chuck Norris ma 70. éves! :) Happy Brithday Forever Norris! :)
a mikulástól... :S
tõled félek a legjobban!
Az óriás mutáns pókoktól.
apámtol
a ré[email protected]ú verébtõl meg babinénitõl
babi nénnyétõ féleeeek :'((( engem megcsalt mari nénnyével :(((( 12/L
Zombitól >_<

Mitől félsz a legjobban?

Kíváncsi vagyok, hogy a többség mit gondol err?l a kérdésr?l? :)

Legjobb válasz: Attól félek hogy az egész életemet egyedül fogom letölteni a nyomorék fejjemel . Meg mondjuk a házunkra csapódik egy meteor amikor bent gépezek XD... hát kb ennyitõl félek ...:D

Attól félek hogy az egész életemet egyedül fogom letölteni a nyomorék fejjemel . Meg mondjuk a házunkra csapódik egy meteor amikor bent gépezek XD... hát kb ennyitõl félek ...:D
A magánytól! Jobban kifejtve, attól félek, hogy elfelejtenek a barátaim és mindenki elhagy, én meg egyedul maradok megint.. Félek, hogy nem lesz aki vigyáz rám meg szeret engem.. Sokmindentol félek, de sosem vallom be.. Ezen kívul attól is félek, hogy meghízok, vagy hogy nem tudom teljesen kiélvezni az életet! De a legjobban mégis mindenki a magánytól fél, ahogy én is..:(
Pókoktól meg a mocskos, késelõs, tolvaj, fiatal cigányoktól 17/F
Pókoktól meg a mocskos, késelõs, tolvaj, fiatal cigányoktól 17/F<--- mi a ...?:D ne félj tõlük van öklöd ;) amúgy én szerencsére csak a a nõktõl.
a magánytól és az elutasítástól:S
Félek attól, hogy.. ...valaki megtámad, ...meghalok, ...nagy csalódás ér, ...kihasználnak, ...valamilyen testrészemet elvesztem, ...nemtudok érvényesülni a jövöben, ...magamra maradok, ...elvesztek valamit ami fontos számomra, ...elvesztek valakit aki fontos számomra, ...mi fog történni a cselekedeteim után ...stb.. Félek az ismeretlentöl {Mindenki fél mindentöl, csak a mértékek változnak}
A kérdező hozzászólása: Utolsóval EGYETÉRTEK!!!! :) Jól leírtad a frankót! Szerintem ezektõl mindenki fél, ezek olyan dolgok, amik rosszak, negatívak, persze, hogy félünk tõlük! És persze az undorító bogaraktól!!! :D
20:10 vagyok Miért te félsz a pozitív dolgoktól? :D
A kérdező hozzászólása: :) Dehogy félek, szeretem a pozitív dolgokat!!! Ha lenne akkora hatalmam, számûznék minden rosszat a világból :)
A kérdező hozzászólása: Egyetértek! A magány szörnyû!!!
magánytól, ami mindig üldöz úttalan utakon, követ, vadászik rám, rombol, rámtámad, nyomorba dönt. nem jó egyedül.
Hogy most elveszitek mindent, ami eddig sikerult....:(((
A kérdező hozzászólása: Nos, köszönöm a válaszokat! Mindenkivel egyetértek :) Én is elég sok mindentõl félek. Betegségektõl, szerettem halálától, a haláltól, az undorító állatoktól, a bûnözéstõl, meg még sok mindentõl. Én nem tudok egyet mondani, csak sokat :)
Egy szerettem halálától.
Attól, hogy egyszer minden rendbe jön. Mert akkor itt rám már, nem lesz szükség... By.Bazsa
attól, hogy csúnya öreg és magányos leszek :/
mi most költözünk külön házba a párommal és én attól félek a legjobban hogy ha elveszíti a munkáját mibõl fogunk élni:S
Szia, Én legjobban egy betegségtõl félek.....már annyiu minden történt...
Én a pókoktól, tûktõl és a sötéttõl félek. Nameg persze azoktól amiket ti is írtatok, amiktõl minden normális ember fél (pl. egy szerettünk elvesztése).

Mi a legnagyobb félelmed, mitől félsz a legjobban?

Legjobb válasz: Attól, hogy eltûnök, nem meghalok, egyszerûen eltûnök, elpárolgok a levegõbe, minden ok nélkül. Ehhez képest a rák vagy bármi betegség már nagyon baráti érzés. Gáz, ugye??? :)))

Attól, hogy eltûnök, nem meghalok, egyszerûen eltûnök, elpárolgok a levegõbe, minden ok nélkül. Ehhez képest a rák vagy bármi betegség már nagyon baráti érzés. Gáz, ugye??? :) ))
hogy elvesztem a szerelmemet és azt a néhány barátot akiet szeretek bármi rossztól amik velük történik. az h velem mi lesz az nem érdekel, csak a szerelmemmel ne töténjen semmi rossz
Szintén a félelemtõl.
hogy nem viszem sokra az életben a szeretteimet féltem mindentõl
fulladás, zuhanás
A félelemtõl.
Attól, hogy a férjemmel és a gyerekeinkkel történik valami rossz.
Autóbalesettõl.
attól h terhes leszek
"A félelem a félelemtõl, ami együtt tart minket még..." Csak egyik válaszoló kapcsán jutott eszembe. Én az egyedülléttõl, attól, hogy egyedül maradok, attól, hogy magányos leszek, attól, hogy nem leszek fontos senkinek. Meg a sötéttõl. De most világosban vagyok, és társam is van. :) 23/L
Attól, h úgy megbénulok, hogy semmimet, még a számat se tudjam mozgatni, és csak feküdnék, és nem tudnék megszólalni, pedig valamit épp nagyon mondani akarnék, mondanom kellene, és egyszerûen sehogy nem tudnám az emberek tudtára adni, h mit akarok.
Attól félek a legjobban, hogy a saját érzéseim, érzelmeim nem mások, mint biokémiai folyamatok. Ha ez így van/lenne, akkor magamat veszteném el.
Hogy megvakulok vagy megsüketülök
Hogy nem találom meg az értelmét az életemnek! Hogy ertéktelenül halok meg, s eltûnök, mint szürke szamár a ködben!
félreérthetõ helyzetek szenvedõ alanyának lenni attól hogy valamit elrontok ami nem az enyém
Attól, hogy valami olyasmit teszek, amit aztán nagyon megbánok és már nem lehet rajta változtatni, visszafordíthatatlan.
Mindig a balesetektõl tartottam. Autóbalesetre gondolok illetve tartok a késektõl is.
Én nem nagyképûségbõl mondom nem félek semmitõl illetve egy dologtól a félelemtõl de ha nem félek semmitõl nem kell félnem a félelemtõl én ezt vallom.:)
Nem félek. Az történik, aminek kell történni. Ebben hiszek.
Fájdalom, tûz!

Mitol felsz a legjobban?

Legjobb válasz: Attól, hogy soha nem találom meg a páromat, és egyedül kell leélnem az életem.

a halaltol
Mindentõl félek szinte... =( F/17
Attól, hogy soha nem találom meg a páromat, és egyedül kell leélnem az életem.
Én is csatlakozom a magánytól félõk táborához..
Hogy gyorsan telik az életem. Nem bírok beletörõdni. Meg hogy anyukámat elveszítem.
Kígyóktól, magánytól, orvosi beavatkozásoktól.
vérvételtõl :S
a magánytól
A haláltól... De félek továbbá Én is a magánytól. Nani
az ilyen kérdésektõl
Attól, hogy elveszítem azt a kevés embert is, akik megmaradtak nekem és szeretem õket :( Jogosan félek, a szeretteim közül sokat elveszítettem már(nem az idõsekre gondolok) :(
a labdáktól az összestöl :(
a csótánytól., nagyon undorító, gusztustalan állatnak tartom és ezenfelül a bogaraktól, az összestõl.
Attól, hogy elveszíthetem azt a néhány embert akik számomra mindennél fontosabbak.
Sötétség, CÁPÁK és az orvosok/beavatkozások.
pókok és rovarok
Hogy nem vesznek fel abba a suliba amelyikbe szeretnek menni
pókok, magány és valamilyen szintem a macskáktól
Pókoktól, orvosi beavatkozásoktól ( néha az emberektõl is :S )
magamtól. és ez nem vicc.
Fájdalom, tûz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!