Találatok a következő kifejezésre: Mitől fájnak érzékenyek a mellbimbóim (4 db)

Mitől fájnak és érzékenyek a mellbimbóim?

Legjobb válasz: - Menstruációs elõjel - Megfáztak a melleid - Terhességi gyanújel - véletlenül nem vettél be fogamzásgátlót, és ezért dupláztad az adagot - érzékeny vagy a fogamzásgátlóra - álterhességi tünet Szóval ilyen sok oka lehet! Te tudod hogyan szanálhatsz közöttük...:) Valaki tud még indokot mitõl fájhat?

- Menstruációs elõjel - Megfáztak a melleid - Terhességi gyanújel - véletlenül nem vettél be fogamzásgátlót, és ezért dupláztad az adagot - érzékeny vagy a fogamzásgátlóra - álterhességi tünet Szóval ilyen sok oka lehet! Te tudod hogyan szanálhatsz közöttük...:) Valaki tud még indokot mitõl fájhat?
Ha eljön a mensesed ideje, de mégsem jön meg, lehet, hogy terhes vagy. Ha megjön és elmúlik akkor nap vagy elõtte, akkor a mensest jelezte.
Esetleg terhesség...
Menstruáció, vagy azt megelõzõ állapot?

A méhem fáj és a mellbimbóim érzékenyek mitől lehetnek? Nekem azt mondták h a tabi mellék hatása de már pár éve szedem ilyenkor is ki jöhetnek a mellék hatások? ÉS egy héten kétszer jött meg a vérzésem az normális?

Legjobb válasz: Ha ugyanazt szeded megbízható rendszerességgel, akkor a tabletta elvileg nem kavar be. Ezekkel a tünetekkel mindenképpen menj el dokihoz, akiben megbízol. És ne legyél szégyenlõs a kérdésekkel elõtte, mert a dokik sokszor szûkszavúan "leráznak", mert õ már sok ilyet látott, neki egyértelmû az eset. Szóval csak bátran.

Ha ugyanazt szeded megbízható rendszerességgel, akkor a tabletta elvileg nem kavar be. Ezekkel a tünetekkel mindenképpen menj el dokihoz, akiben megbízol. És ne legyél szégyenlõs a kérdésekkel elõtte, mert a dokik sokszor szûkszavúan "leráznak", mert õ már sok ilyet látott, neki egyértelmû az eset. Szóval csak bátran.
Peteérésed van.
A kérdező hozzászólása: Peteérésem tegnap volt! Mert tegnap volt sok folyásom és szukált a petefészkem! Még nem éreztem ilyet eddig!
Peteérés. Nme mindig napra pontosan és nem mindig ugyanúgy történik meg az emberrel. Hajrá! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!