Találatok a következő kifejezésre: Mitől fájhat után a derekam (2 db)

Mitől fájhat szülés után a derekam?

5 hete szültem, szülés után semmi fájdalmam nem volt! A gát sebemet sem érzem, kicsit kimerültnek éreztem magam, és kész. Viszont 5 napja olyan kegyetlen derékfájás gyötör, hogy sírva fürdetem a kicsit este akkor már olyan elviselhetetlenül fáj. Teljesen olyan mint szüléskor.Anyukám belém tette az ideget, hogy menjek orvoshoz, nem-e szülést?l maradt vissza valami. Gyógyszert nem merek bevenni, aloe géllel kenem, de nem veszem észre, hogy használ. Nem tudom összefügg-e a kett? de azóta mióta fáj,újból elkezdtem vérezni. Van valakinek ötlete mit?l lehet??

Legjobb válasz: Szia!Nem tudom,hogy szültél,de az epidurálisnak vannak ilyen utóhatásai.Fej és (vagy) hátfájás heteken át.Persze az is lehet,hogy le van gyengülve az izomzat a derekadnál és a pici emelgetésétõl jött elõ.

Szia!Nem tudom, hogy szültél, de az epidurálisnak vannak ilyen utóhatásai.Fej és (vagy) hátfájás heteken át.Persze az is lehet, hogy le van gyengülve az izomzat a derekadnál és a pici emelgetésétõl jött elõ.
A kérdező hozzászólása: "sima" szülésem volt.Nem kaptam érzéstelenítõt. Én is arra gondoltam, hogy megemeltem magam, csak anyu aggódik, és hozza rám a frászt. A jövõhéten megyek a 6 hetesre vissza, majd meg mondja a doki, hogy mitõl lehet.
Szia! Nekem is hasonlóan fájt a derekam szülés után, és én is simán szültem. Volt olyan, hogy a gyereket nem bírtam kiemelni a kádból, vagy a babakocsi elejét nem bírtam annyira megemelni, hogy feltegyem a járdaszegéjre. Ez a hirtelen megváltozott tartás miatt van. 9 hónapon keresztül más volt a tartásunk, és a szülés után hirtelen megváltozott, mert eltünt a nagy pocak. Én elkezdtem baba-mama tornára járni, és az segített.

Mitől fájhat a hasam és a derekam menstruáció után?

Körbe olyan kellemetlen érzés,nem erős fájdalom.Mintha egy kicsit erősebben fájna a jobb oldalon a hasam.Lehet már most peteérésem(tojásfehérjés h.v.)?

Legjobb válasz: Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül.

Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!