Találatok a következő kifejezésre: Mitől fájhat után a (28 db)

A mensi után 3-4 nappal mitől fájhat úgy a bal petefészkem, mintha peteérésem lenne? Nem túl korai?

A mensi els? napjától málnalevél teát iszok, hogy serkentse a peteérést. Ez okozhatja?

Legjobb válasz: Vetélésem utáni elsõ mensi után nekem is minden teljesen máshogy zajlott. Már mensi után fehér nyúlós folyásom lett, ami nekem mindig félidõben volt. Szerintem hamarabb volt pé-m, próbálkoztunk is és utána már nem jött meg:)

Vetélésem utáni elsõ mensi után nekem is minden teljesen máshogy zajlott. Már mensi után fehér nyúlós folyásom lett, ami nekem mindig félidõben volt. Szerintem hamarabb volt pé-m, próbálkoztunk is és utána már nem jött meg:)

Mitől fájhat, mikor a barátom berakja és az aktus után is még egy jó félóráig?

Két éve élek szexuális életet, de csak az elmúlt 3-4 aktusnál jelentkezett ez a tünet.

Legjobb válasz: keress fel egy másik nögyogyászt aki kenetet vesz,hogy mit szedtél össze,föleg ujjazással.

keress fel egy másik nögyogyászt aki kenetet vesz, hogy mit szedtél össze, föleg ujjazással.
Ha nem írtad volna, hogy mostanában voltál az orvosnál, azt mondtam volna, hogy hüvelygomba (candida)...Fájdalom, égetõ-csípõ érzés erre (is) jellemzõ.
Elméletileg, szerintem is gomba, kezeltessétek magatokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!

Mitől fájhat újra a bimbóm pár hónap szoptatás után?

Az elején ugye fájt de ez természetes. Aztán rendbe jött és ment a szopi fájdalommentesen. Most pár napja megint fáj, nem vésze de nem kellemes. 5 hónapos a babám. Ugyanugy kapja be mont eddig.

Legjobb válasz: Látszik valami a bimbódon? Mikor fáj? Mikor múlik el? Ezeket érdemes lenne tudni. Amikor harapdál a baba, meg lehetne próbálni határozottan rászólni, hogy "nem szabad!", és kihúzni a melledet egy fél percre a szájából. Akár ez a harapdálás okozhatja a fájdalmat, azért ezt semmiképp sem kéne engedni. Akár egy kibújni készülõ fogacska is okozhat ilyesmit. Hogy biztosan elég-e amit eszik a baba, onnan tudhatod, hogy megfelelõen gyarapszik-e a súlya, van-e 5-6 pisis pelenkája naponta és 1-2 kakis, bár ha csak szopizik a kaki lehet ritkábban is. Ha mindez rendben van biztosan nem kell aggódnod, és akkor valószínûleg nincs szükség pótlásra. Ha szopi után anyatejet fejsz a melledre és hagyod rászáradni, esetleg lanolinnal is bekened, nagyon sokat segíthet.

Igen, lehet, hogy a pózváltás nem tetszik neki. De az eddigieken túl az is lehet még, hogy túl erõsen jön a tejed, vagy éppen hosszabb idõbe telik, amíg megindul a szopi elején (ez normális jelenség). Vagy már nincs annyira türelme kivárni, amíg a tej hátsó része is kiürül (ez is okés). Vagy nagyon érdeklõdõ lett és szopi közben eltekereg, "akrobata" mutatványokat végez. :)
Látszik valami a bimbódon? Mikor fáj? Mikor múlik el? Ezeket érdemes lenne tudni. Amikor harapdál a baba, meg lehetne próbálni határozottan rászólni, hogy "nem szabad!", és kihúzni a melledet egy fél percre a szájából. Akár ez a harapdálás okozhatja a fájdalmat, azért ezt semmiképp sem kéne engedni. Akár egy kibújni készülõ fogacska is okozhat ilyesmit. Hogy biztosan elég-e amit eszik a baba, onnan tudhatod, hogy megfelelõen gyarapszik-e a súlya, van-e 5-6 pisis pelenkája naponta és 1-2 kakis, bár ha csak szopizik a kaki lehet ritkábban is. Ha mindez rendben van biztosan nem kell aggódnod, és akkor valószínûleg nincs szükség pótlásra. Ha szopi után anyatejet fejsz a melledre és hagyod rászáradni, esetleg lanolinnal is bekened, nagyon sokat segíthet.
Nekem akkor fájdult így meg, mielõtt megjött. Az elsõnél én sem tudtam mire vélni, újra elkezdtem kenegetni Purelan mellbimbó védõ krémmel. Jobb is lett egy kicsit, de aztán megjött, és utána már nem fájt. Azóta is innen tudom, ha közeleg.
Megpróbálhatnád a babát leszoktatni a bimbó húzkodásáról, ahogy már korábban írtam. Próbáld váltogatni a szoptatási pozíciókat, kenegesd anyatejjel és lanolinnal a bimbót, és figyelj rá, hogy mindig jó mélyen kapja be! Ha nem sikerül, inkább kezdjétek újra! Remélem így minél elõbb túl leszel a kellemetlenségeken! Ha a súlya is gyarapodik a babának, akkor biztosan nem kevés a tej. A pisis, kakis pelenkák teljesen rendben vannak, ahogy írod.
Lehet a szoptatási póz megváltoztatásától is. Lehet, hogy te észre sem veszed, de elég, hogy egy kicsit másként helyezkedik el a szája a bimbóhoz képest, és már nem ugyanúgy harap rá, vagy nem ugyanolyan tempóban jön a tej, és ettõl türelmetlen lesz.Ha a fekve szoptatás bevált, nem tudjátok ugyanúgy csinálni?
Nekem akkor volt mindig érzékeny ha hosszabb ideig szopizott és felázott kicsit a bimbóm. De ez csak 1-2 napig.
Nekem a lányom kb. 3 hónapos kora óta fáj megint úgy, ahogy te is írod, nem vészes, de nem kellemes. Én azt gondolom azért, mert nincs már annyi és türelmetlenebbül, erõsebben szívja, de ez csak találgatás.
A kérdező hozzászólása: Nem látszik semmi, kicsit pirosabb.amikor bekapja akkor fáj, ahogy az elején volt. Meg ha húzkodja. Sok pisis pelus van. Kaki csak 2-3-4 naponta. De eddig fekve ettünk, pár napja ülve etetem a karomban, lehet azért?
Meg fog jönni? Terhes vagy? Jön a foga? Ezek lehetnek általában.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Lehet igazad van mert pár napja tépi a bimbómat.még nincs foga de ráharap és húzza, eléggé fáj. De nem tudom miért csinálja ezt. Lehet tényleg kevesebb lenne a tej? Hozzá kéne már táplálnom?
A kérdező hozzászólása: Köszi :) . Az biztos hogy szopi közben eltekereg. Közben húzza magával a bimbót is, au az fáj. De lehet , hogy meg fog jönni, tényleg volt egy kis menstruációs görcsöm, enyhe, de azt gondoltam felfázhattam. De nem véreztem, passz. :)

Mitől fájhat újra a mellem (4 hónap után)?

4 és fél hónapja szoptatok, az elején a mellbimbóm fájt, de most a bal mellem a szívástól fáj. Mintha egy pontban fájna...kívülr?l nem látszik rajta semmi.

Legjobb válasz: Gondoltál arra, hogy kifejnéd, és a baba cumisüvegbõl inná addig, amíg vagy meggyógyul a melled, vagy kiderül az ok

Gondoltál arra, hogy kifejnéd, és a baba cumisüvegbõl inná addig, amíg vagy meggyógyul a melled, vagy kiderül az ok

Mitől fájhat még a mellem? Lehetséges vetélés után még mindig a megszokott mellfájdalom?

Úgy néz ki hogy elment a babám. Holnap megyek orvoshoz. Már többször írtam ide. Ugyanaz vagyok aki szilveszterkor írt. Igazán nem értem hogy hogy fájhat még a mellem. Esetleg begyulladt? Én írtam hogy valami szürks volt a betétemen. De ha az a baba volt akkor, nem lehetnének ilyen tüneteim még... Nem értem...

Legjobb válasz: Szerintem lehet. Végülis a hormonoknak követniük kell az eseményeket. Lehet hogy a te hormonszinted még nem állt vissza a terhesség elõtti szintre.

Szerintem lehet. Végülis a hormonoknak követniük kell az eseményeket. Lehet hogy a te hormonszinted még nem állt vissza a terhesség elõtti szintre.
Szia! Sajnos nekem 10 hetesen ment el a babám, mûszeres befejezés lett a vége. Nekem a missed ab után még 3-4 napig fájt a mellem, mert a hcg hormon még napokig jelen van.Aztán pedig a hasam fájt, szurkált, mert a méhem húzódott vissza. Kitartást és mielõbbi gyógyulást kívánok!!! Üdv.: Móni

Szülés után 2, 5 héttel mitől fájhat veszettül a jobb vesém? Lehet, hogy megfázott vagy befolyásolhatja, hogy még mindig csak gyógyszerrel jó a vérnyomásom? Másnak is volt már ilyen? Mit csináltatok?

Máskor szokott segíteni, ha befeküdtem egy kád forró vízbe, de most még azt nem lehet.

Legjobb válasz: Egyszer hozzank is jottek ilyen panasszal az urologiara es ott kiderult hogy nem a veseje fajt a nonek, hanem a reumatologiara kellett menni mert a gerince nagyon meg volt terhelve. Ez csak egy eset de azert irtam le mert o is azt hitte hogy a veseje faj :)

Egyszer hozzank is jottek ilyen panasszal az urologiara es ott kiderult hogy nem a veseje fajt a nonek, hanem a reumatologiara kellett menni mert a gerince nagyon meg volt terhelve. Ez csak egy eset de azert irtam le mert o is azt hitte hogy a veseje faj :)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, laborban és veseultrahangon is. Vesemedence gyulladásom volt, kaptam antibiotikumot, ma már negatív lett a kontroll laborom. Jó, hogy elmentem dokihoz, nagyobb baj is lehetett volna belõle.:)

Mitol fájhat az alhasam ovuláció után kb.5 nappal mintha a menstruációm jonne meg?

Ovulációm a 11.nap korul volt.Elotte is éreztem hasfájást+tojásfehérjés folyás is volt,de most már a 15.napon vagyok és alhasi fájdalmat érzek egész nap.A melleimbe is bele-bele nyilalgat.A ciklus 7.9.10 napján egyutt voltunk a férjemmel védekezés nélkul,de szerintem ez a hasfájdogálás még nemlehet beágyazódási tunet.Vagy mégis?24-26 naposak a ciklusaim.

Orgazmus után mitől fájhat a csiklóm?

Ha sokáig kényeztetnek utána fáj a csiklómnál és nem is kicsit. Nem azonnal, hanem több órával kés?bb. Nem hiszem, hogy ideglenes problémám lenne, mert ez régóta így van.

Legjobb válasz: Szegíííny.

Szegíííny.
Kérdés: bárhogy éred el az orgazmust mindig fáj? Vagy csak ha dörzsölöd? Illetve meddig fáj?
A kérdező hozzászólása: csak, ha dörzsölöm. rövid ideig, mikor hogy néha félóra van, hogy akár órákról van szó.. de többségben nem igazán tudtam megfigyelni, mert éjszaka szoktam erre felkelni, hogy fáj. mivel lefekvés elõtt van akció.:D
Lehet, hogy csak kidörzsölõdik. Esetleg kend be egy kis testápolóval (szigorúan külsõleg).
A kérdező hozzászólása: Azért nem hiszem, hogy kidörzsölöm, mert olyan, mintha görcsölne. Nem kívülrõl fáj.
túl intenzív orgazmus talán? vagy, ha ujjazod is magad közben akkor talán belül sérted fel magad, és azt érzed.. ha a dörzsöléstõl lenne, akkor azonnal éreznéd a fájdalmat szerintem
A kérdező hozzászólása: a túl intenzív orgazmustól lehetnek görcsszerû fájdalmaim?

Mitől fájhat a hasam alja havi után egy nappal?

Soha nem fájt utána, csak mikor megjön, begörcsöl és el is múlik. Ma délután szintén megfájdult.

Legjobb válasz: Ha eddig nem szokott fájni, akkor jobb lenne, ha orvost kérdeznél. :)

Ha eddig nem szokott fájni, akkor jobb lenne, ha orvost kérdeznél. :)

Mitől fájhat a hasam szeretkezés után?

szeretkezés után majdnem mindig fáj lent a hasam

Legjobb válasz: Kor? Vedekezes van?

Kor? Vedekezes van?
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok és már van egy 2 éves kislányom, férjnél vagyok rendszeres a nemi életem, és 3 hónapja abbahagytuk a védekezést mert kisbabát szeretnénk de eddig semmi. lehet valami baj?
Ha eddig nem volt gond a méretével és nem fájt ahogy csináljátok akkor fordulj orvoshoz. Mert ez akkor lehetséges még ha túlságosan végig ér téged és egy párszor megüti a méhed... De orvos ha nem!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!