Találatok a következő kifejezésre: Mitől fájhat szemem És (4 db)

Mitől fájhat a jobb szemem és a halántékom?

Pár nappal ezel?tt kezdett fájni és most is érzem. Nekem sürün szokott fájni a fejem és indig a jobb halántékomnál, de ma is el?ször a szemem fájt és most kezd a fejem is. Ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: A szemed fájhat fáradtságtól (is)a fejed meg ebbõl kifolyólag.Van szemüveged?

A szemed fájhat fáradtságtól (is)a fejed meg ebbõl kifolyólag.Van szemüveged?
A kérdező hozzászólása: Van, de nem állandó és nem is hordtam mostanában. Igazad lehet egyébkénrt mert egész nap csak olvasok meg a képernyõt bámulom. Köszi a választ!
Állítólag, ha valakinek fáj a szeme és így a feje is, arra utalhat, hogy rossz a szeme, vagy nagyon megerõltette, de nem tudom, hogy ez vonatkozhat-e fél szemre.
Nos, akkor ez a gond.Fáradt a szemed. és ettõl megfájdul a fejed is. A fiam is így volt.Sokat fájt a feje.Nemrég kapott szemüveget.Igaz csak 1/2-et, de már hordja Június közepétõl.Azóta megszönt a problámája. Azt javasolnám menj el szemészetre, és lehet hogyállandóra fogsz szemüveget kapni. JA!!! nem utolsó sorban....csökkenteni a gép elõtt való ülést.Olvani, csak szemüvegben olvass. Örülök hogy írtál, vártam hogy ezeket eltudjam neked mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat! Nem is a számítógéppel van a baj, inkább az olvasással, mert nem szoktam ennyit olvasni. Most olvasom a nyáron a 13. könyvet meg új telefont vettem, amin van internet és azt nyomkodom egész nap. Este valamikor egyig csiálom ezeket. Valószínü túlzásba estem...

Szerintetek mitől fájhat (és fájhat-e egyáltalán) két és fél éves kisfiam szeme?

Bölcsibe jár a kicsim, a gondozónők nem mondják, hogy panaszkodik, de itthon naponta többször is elmondja, hogy fáj a szeme (csak a bal szemét mutatja). Nem tudom, hogy valóban igaz-e, de szerintem igen. De mitől lehet? Nem piros neki, nem véres, nem látok semmiféle elváltozást, hiába nézem. Gondoltam már a kancsalságra is (bár szerintem az nem fáj, én is szemüveges voltam kiskoromban, de nem fájt a szemtengely-ferdülés). Szerintetek mitől lehet? Vigyem orvoshoz? Szemészetre kell beutaló? A férjem azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele, ha annyira fájna neki, már sírna. De nem sír.

Legjobb válasz: Komolyan kell venni. Azert egy 2,5 eves mar sir mindenert. En a gyerekorvoshoz vinnem, majd szemeszetre.

Komolyan kell venni. Azert egy 2, 5 eves mar sir mindenert. En a gyerekorvoshoz vinnem, majd szemeszetre.
Mindenképpen vidd el szemészetre. Az én kisfiamnak sajnos retina leválása van, de ha már fáradtabb, akkor is fáj a szeme. Õ sem sír, csak dörzsöli, és kérdésre mondja hogy fáj. Számos ok lehet, ami fájdalmat okozhat neki és külsõleg nem látszik semmi. Lehet egy kis szemszárazság, ami irritálja, és mûkönny használattal elmúlik. Szóval szerintem vidd csak el nyugodtan, nem kell beutaló. Ha nincs semmi gond, akkor megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat, most a szünetben el is fogunk menni szerintem egyenesen a szemészetre, ha nem kell beutaló, mert a mi gyerekorvosunk nem igen szereti, ha láztalan, betegségtünet-mentes gyereket viszünk hozzá.
Nálam 6 évesen úgy derült ki, hogy szemüveg kell, hogy fájlaltam a szemem (mert hamar elfáradt).
Nyugodtan vidd, a gyerekorvos valószínû azért mond ilyet, hogy nehogy ott szedjetek össze valamit. Drukkolok Nektek, hogy ne legyen semmi gond!

Mitől fájhat a szemem? A sarokban (belül) is van szempillám és én arra gondolok, hogy attól fáj, mert előzőleg is volt már ilyen, és akkor attól volt, mert miután kihúztan nagynehezen elmúlt. És csak a bal oldalt.

Szerintetek lehet ett?l? És egy kicsit piros is. Segítsetek, mert fáj :'(

Legjobb válasz: Sok mindenkinek van ott szempilla, de ez nem gond. Szerintem valami más miatt fájhat, de ehhez orvosnak is látnia kéne.

Sok mindenkinek van ott szempilla, de ez nem gond. Szerintem valami más miatt fájhat, de ehhez orvosnak is látnia kéne.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, de már máskor is volt így :S és akkor kihúztam nagynehezen a szempillám és elmúlt :) De ha hétfõig nem múlik akkor kedden tuti elmegyek orvoshoz :)
Nkm is van a belsõ sarokban szempillám(nem is 1), és nkm is nagyon szokott fájni ott a szemem...de nem hiszem, h az miatt :S
A kérdező hozzászólása: Kiszedtem a szempillám és elmúlt :) amúgy köszönöm a válaszokat ;)


Mitől fájhat a szemem? És mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Ez így éédeskevés információ. Kicsit bõvebben is leírhatnád :) Elvégre lehet benne 1 csáklya is. Nem lehet, hogy attól fáj?

Ez így éédeskevés információ. Kicsit bõvebben is leírhatnád :) Elvégre lehet benne 1 csáklya is. Nem lehet, hogy attól fáj?
menj el orvoshoz!!!!!!
Ez sok minden miatt lehet. Nem lehet, hogy szemüvegre van szükséged? Vagy valamit belekentél? Én nagyon agódtam pár hete a szemem miatt hozzá teszem szemüveges vagyok. Így megijedtem mi lehet vele mert begyulladt. Vörös volt, állandóan viszketett és valami csípte a szemem. Utána kiderült csak valamit beledörzsöltem. Ezt is az orvos mondta szóval szerintem mindenképpen fordulj orvoshoz. De szerintem a szemcseppet is próbáld ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!