Találatok a következő kifejezésre: Mitől fájhat méhszájam (4 db)

Mitől fájhat a méhszájam?

18 hetes terhes vagyok, és már a terhesség elejétől fogva néha úgy érzem, hogy feszít lent a méhszájam. Mint amikor hüvelyi uh-val vizsgálnak. Volt fertőzésem, és a kikezelése után elmúlt. Most megint előjött. Volt valaki így? Az első gyerekemnél nem volt ilyen....

Legjobb válasz: Én 27 hetes vagyok, és pont tegnapelõtt este éreztem ilyet, nagyon kellemetlen volt, mintha szét akarna nyílni! :o Nekem nincs semmi egyéb panaszom, kivéve, hogy a lepényem még mindig a méhszájamon van... .( Emiatt is van egy kis para...

Én 27 hetes vagyok, és pont tegnapelõtt este éreztem ilyet, nagyon kellemetlen volt, mintha szét akarna nyílni! :o Nekem nincs semmi egyéb panaszom, kivéve, hogy a lepényem még mindig a méhszájamon van... .( Emiatt is van egy kis para...
eh A mehszaj nem fajhat mert ott az idegpajak nem ugy futnak hogy erezheted. Ha a mehed nyilik akkor inkabb a derekad faj ill az alhasad kemenyedik ill gyakran jarsz wc re. Amit leirsz ugy hangzik mint egy holyaggyulladas nyilalo fajdalommal.
Ha alepeny a mehszajon van es ugy erzed ki akar nyilni akkor bizony verfurdoben ebrednel Ha a mehszaj nyilik akkor a lepeny verzik ha a mehszajon van.
nyilván nem a méhszáj fáj, de mivel ezek nem méteres szervrészek, a fájdalom helyét nehéz eldönteni... MINTHA érzés... A méhlepény kérdéssel teljesen tisztában vagyok, remélem, nem kívánod a "vérfürdõt", kedves válaszoló... :S Bízom benne, hogy nem jelentene elégtételt... :o
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Gõzöm sincs, mi lehet, a méhszáj ok, a lepény nincs ott. Nincs gyulladás, de a lépcsõzésnél is elõjön. Még gondolok az aranyérre, illetve a nehéz székletre :) Gyakran van szorulásom....

Mitől fájhat a méhszájam környékén? 36+1 hkm

A nőgyógyász szerint lenn van a baba feje, az nyomhatja? Még nem nyílok, csak meg vagyok rövidülve. Jöhet ettől hamarabb a baba?

Legjobb válasz: Az lenne a csoda, ha nem fájna... :) Nekem a végefelé mindkét gyerekemmel nagyon fájt alul, a fiziológiás labda (kb. 1 m átmérõjû gumilabda) segített. Ha azon ültem, kevésbé fájt. 2-3 ezer forinttért sportboltokban kapható. Nem, ez nem azt jelenti, hogy nyílsz, vagy elõbb jön a baba! Nyugi!

Az lenne a csoda, ha nem fájna... :) Nekem a végefelé mindkét gyerekemmel nagyon fájt alul, a fiziológiás labda (kb. 1 m átmérõjû gumilabda) segített. Ha azon ültem, kevésbé fájt. 2-3 ezer forinttért sportboltokban kapható. Nem, ez nem azt jelenti, hogy nyílsz, vagy elõbb jön a baba! Nyugi!

Mitől fájhat a méhszáj szeretkezés után?

Mostanában el?fordul, hogy szex után fáj az alhasam. Középen mintha a méhszájam fájna. Pedig nem durván szeretkezünk a férjemmel. Van méhszájsebem, de a doki szerint minden rendben van vele. Évente járok ráksz?résre a leleteim negatívak.

Legjobb válasz: Ha VAN méhszájsebed, akkor hogy lehet rendben?? Azt vagy kezelni kell, vagy mûteni.

Ha VAN méhszájsebed, akkor hogy lehet rendben?? Azt vagy kezelni kell, vagy mûteni.
Nekem is 4 évig vártak a méhszájsebemmel, nem is kezelték, csak félévente kellett kontrollra mennem. Aztán megmûtöttek. A méhszájseb is okozhat ilyen fájdalmat szeretkezés után. Jobb, ha mielõbb megoldást kérsz a nõgyógyászodtól.

Mitől fájhat a méhszájam?

ha 1ütt vagyunk a pasimmal akkor is szokott fájni.tablettát szedek de most így naponta beleszokott nyilalni a méhszéjamba:Smiért lehet?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl hosszú a partnered pénisze és kisebesíti szex közben mert olyan mélyre hatol. Jobb lenne orvossal is megnézetni, mert más is lehet.

Lehet hogy túl hosszú a partnered pénisze és kisebesíti szex közben mert olyan mélyre hatol. Jobb lenne orvossal is megnézetni, mert más is lehet.
A kérdező hozzászólása: nemsokára megyek dokihoz mert fel kell íratnom gyógyszert és megnézetem magam még 1*.kb.2hónapja voltam akkor írattam fel a gyógyszert akkor is megvizsgált de azt mondta minden rendben.kiváló orvos.mondtam neki h szokott ott fájni azt mondta h attól van h nagy a pénisz és ott ingerli de most akkoris belehasít néha amikor pl ülök és tv-t nézek...tuti megnézetem nehogy vmi komoly legyen:S
Tampontól is lehet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!