Találatok a következő kifejezésre: Mitől fájhat anyajegy (3 db)

Mitől fájhat anyajegy? Mármint biztos hogy nagy a baj ha már fáj?

Holnap megyek b?rgyógyászhoz vele, le akarom szedetni, már 4 éve leszedettem egyet, de az utóbbi napokban fáj a másik. Ez ugye még nem jelenti azt hogy rákos lehet?

Legjobb válasz: nem,de az biztos,hogy begyulladt,jól teszed hogy leszedeted,nem is szabad halogatni az ilyesmit.

nem, de az biztos, hogy begyulladt, jól teszed hogy leszedeted, nem is szabad halogatni az ilyesmit.

Mitől fájhat az anyajegyem?

Sziasztok! Van pár anyajegyem nem vészes összesen 3 az arcomon ebb?l kett? az államon! 2hete arra lettem figyelmes, hogy az államon lev? egyik anyajegy kicsit mintha megnagyobbodott volna fel enne duzzadva nyomás hatására szúr és már fáj is kicsit! Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Mihamarabb menjél el bõrgyógyászhoz! Fontos hogy szakember lássa,lehet le kell vetetni!

Mihamarabb menjél el bõrgyógyászhoz! Fontos hogy szakember lássa, lehet le kell vetetni!
csak támogatni tudom az elsõ válaszolót! Irány a bõrgyógyász!! okozhatta akár barnitókrém használata is, a szoli, de biztosat csak a bõrdoki mond :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem használok semmit csak természetes kozmetikumokat! Semmi barnítókrém szoli is csak nyáron, de abból is keveset!
Az is lehet, hogy pont ott akart kijönni egy pattanás vagy hasonló és azért fáj. Amint tudsz menj bõrgyógyászhoz akkor legalább majd nyugodtan alhatsz :) semmi rosszra nem kell gondolni.

Mitől fájhat egy anyajegy a hasamon?

Legjobb válasz: Ha fáj, menj el bõrgyógyászhoz minél elõbb, nehogy baj legyen!

Ha fáj, menj el bõrgyógyászhoz minél elõbb, nehogy baj legyen!
A kérdező hozzászólása: ezek a vizsgálatok ingyenesek?mert bács-kiskun megy és akk kalocsa akk nekem sztk-ra megy ugye?:)
SZIA Megkérdezhetem hogy voltál-e az anyajegyedet megmutatni .Mit mondot az orvos? 2008.-kérdésednél olvasom.
A kérdező hozzászólása: nem voltam, mert elmúlt. valószínû hogy pszihésen volt, de azóta csak kicsit mellette viszket néha , de evvel most semmi gond nincs:) de mihelyt tehetem anyagilag elmegyek egy melanóma szûrésre:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!