Találatok a következő kifejezésre: Mitől fáj hasamalja, és (5 db)

Újabb baba?
A kérdező hozzászólása: Az biztossan nem 100% valami más lesz
Vakbél?
A kérdező hozzászólása: Nem olyanok a tünetei.viszont a hátam a vesémnél eléggé fáj vagyis egy kicsit feljebb a derekamnál.Lehet csak meghúzódott?meg behúzni sem tudom a hasam és mikor köhögök akkor is fáj.
A kérdező hozzászólása: ? segitsetek
Megjon a mensesed....vagy felfáztál....vagy alacsony a vérnyomásod...remélem már megoldódott.
szerintem menstruácó..a vizeleted csip? ha igen fölfázás

Mitől fáj a hasamalja, és miért akar leszakadni a derekam?

17 hetes kismama vagyok, még egyszer sem éreztem ilyet! Olyan mintha tégla lenne a pocakomban, és fáj a petefészkemnél is, hasonlít a menstruációs fájdalmakhoz. A derekammal nem tudom mit kezdjek. Se állva, se ülve, se fekve nem jó. Normális dolog ez? Menjek orvoshoz, ha nem múlik el holnapig?

Legjobb válasz: Mindenképp keresd fel vagy hívd fel az orvosod.

Mindenképp keresd fel vagy hívd fel az orvosod.
Ha hirtelen kezdõdtek, akkor fura, de ha kialakultak, a kkor természetes. A hasad egyre nehezebb lesz, énis arra hasonlítottam mindig, minhta tégla lenne benne. EGyre nagyobb baba, egyre jobban érzed majd, hogy van ott valami:-) A menseses fájdalom normális, a méh növekedését jelenti. A derék meg lehet hogy a terhességtõl fáj, bár kicsit koránkezdõdött nálad. Nem lehet, hogy meghúztad, vagy megerõltetted a hátad? Hasznlhatsz gyulladáscsökkentõ krémet, de ha nem múlik menj el orvoshoz. Utána pedig tornázz, erõsítsd a hátad, mert késõbb még nagyobb gondok lesznek.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy egy kicsit sokat talpalok, mert anyukámat most mûtötték és nem állhat lábra, szóval két háztartás is a nyakamban van... Lehet, hogy sok volt... Remélem semmi baj nem lesz belõle, mert nem hirtelen jött.
Irány az orvos!
Szia! Én 18 hetes vagyok, és ugyan ezek a tüneteim, mintha tégla lenne a hasamban, és szúrkál a hasam alja, a derekam meg szörnyû. Én ugy tudom, ez a méh növekedése, a szalagok nyúlása, a hasban a "tégla" a baba, aki egyre nagyobb, és ugye meg kell szokni ezt a súlyt, a derékfájás pedig a megváltozott testtartás. Szerintem. Ha van lehetõséged, próbálj meg jógázni, tornázni, és uszni. De elõtte kérdezd meg az orvosod. Boldog babavárást.
A hasadnál azért érzed a téglát, mert meg van keményedve, jelez a szervezet hogy pihenni kéne, és összefügg a derekaddal, próbálj meg pihizni, kevesebbet vállalni, és említsd meg orvosnak is.

A hasamalja fáj, hányingerem van nagyon és nagyon fájnak a melleim! Mitől vannak ezek?

Legjobb válasz: Vagy terhes vagy, vagy más bajod van, esetleg valami betegség, hormonális zavar, vagy meg fog jönni és most ezek a tünetek elõjöttek. Írj részleteket! Akartok babát és próbálkoztok? Mensi elõtt vagy még, vagy már meg kellett volna jönnie, de nem jött?

Vagy terhes vagy, vagy más bajod van, esetleg valami betegség, hormonális zavar, vagy meg fog jönni és most ezek a tünetek elõjöttek. Írj részleteket! Akartok babát és próbálkoztok? Mensi elõtt vagy még, vagy már meg kellett volna jönnie, de nem jött?
Peteérés??????
A kérdező hozzászólása: 3 hete kellett volna meg jönni.Igen akarunk babát nagyon is!Csináltam 2 terhességi tesztet is de negatív lett.
Szerintem menj el nõdokihoz, hogy nézzen meg ultrahanggal is. Ha nem terhesség, akkor pedig ki kell deríteni az okát, miért késik ennyit.
A kérdező hozzászólása: December 14-én megyek dokihoz!Öszintén 4 napig csak reggel 1-2 folyás jött!Mit jelent ez?Nem lehet, hogy mihénkivüli pl?

2 napja szexeltem és azota fáj a hasamalja. Mitől lehetséges?

Legjobb válasz: Biztos kicsit vadak voltatok.

Biztos kicsit vadak voltatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!