Találatok a következő kifejezésre: Mitől fáj fejem már hetek óta (2 db)

Mitől fáj a fejem már hetek óta reggeltől estig?

Legjobb válasz: Hát ez szerintem nem normális dolog...hetek óta minden nap fáj? Nekem ezektõl szokott: kialvatlanság, nem evés,stressz,menzesz,front. De szerintem menj dokihoz ha ennyi ideje szenvedsz!

Hát ez szerintem nem normális dolog...hetek óta minden nap fáj? Nekem ezektõl szokott: kialvatlanság, nem evés, stressz, menzesz, front. De szerintem menj dokihoz ha ennyi ideje szenvedsz!
Ezen a héten különös mértékkel oda kellett figyelni a frontérzékenyeknek, ugyanis a hidegfront csak úgy jött, és már nyomában is van a meleg, szóval akár lehet ez is az oka a túlzott fejfájásnak.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek. már elmúlt szerencsére:)
Valószínû a front miatt van, erre nagyon jó a Béres Antifront csepp. Ajánlom figyelmedbe, ha legközelebb is jön a front, kutya bajod nem lesz :-)

Mitől érezhetem magam rosszul már 1 hete? Ritkán rámtör olyan szédülésérzet, de sosem szédülök el! Sápadtabb is vagyok. Itt ott a fejem is fáj! 17 éves fiú vagyok!

Voltam orvosnál magas vérnyomással! Lehet ennek köze hozzá? Többször volt 160/100 fölött a vérnyomásom! Ma is sétáltam el egy busz mellett és mikor lassan elindult felém akkor tört rám ez a szédülés érzet! Annyian látom,hogy azt kérdezgetik,hogy agydaganatosak e vagy nem és bocsi,hogy én is megkérdezem de lehet hozzá köze? Vagy akkor nem csak szédülés érzetem lenne hanem el is szédülnék?

Legjobb válasz: Ezt okozhatja a magas vérnyomás,szédülés,fejfájás.. nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Egyébként az agydaganatnak nem ilyen tünetei vannak.

Ezt okozhatja a magas vérnyomás, szédülés, fejfájás.. nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Egyébként az agydaganatnak nem ilyen tünetei vannak.
dehogy van agydaganatod... magas a vérnyomásod, ezért van.
Lehet, hogy a levegõben van, mert én is szédülök, és fáj a fejem egy oldalon, pl ha megrázom vagy lehajolok. Viszont nekem túl alacsony a vérnyomásom. Inkább ezeket gondold végig: alszol-e napi 8 órát, idegeskedsz-e valami miatt, lehet-e vitamin vagy rost hiányod, megvan-e a napi fél óra mozgás minimum és nem ülsz-e sokat monitor elõtt egyhuzamban? Ezek miatt lehet.
A kérdező hozzászólása: A választ köszönöm szépen! Akkor milyen tünetei vannak?
Ha magas a vérnyomásod nem szedsz rá gyógyszert?Nekem a terhességem alatt volt magas, akkor nem szedtem, de egy hónapja megint magas volt, csak egy picit(140/100)és írtak fel gyógyszert.Most meg napi két kávéval se nagyon tudom szinten tartani.Egyébként igen szédülhetsz a magasvérnyomástól, vagy ha szedsz rá gyógyszert, akkor attól.De az is lehet, hogy amikor szédülsz éppen alacsonyan van.Több utánna járást orvosi segítséggel.
Szia! Lehet a magasvérnyomás miatt, de ez nem játék, fõleg, hogy ilyen fiatal vagy, mindenképp menj el orvoshoz vele! Az is lehet, hogy ingadozik, ez is okozhat szédülést, és a mostani szeszélyes idõjárás miatt sokunknak ingadozó, én is gyakran szédülök mostanában.Nem kell rögtön agydaganatra gondolni, biztosan nem az, nyugodj meg, stresszelj kevesebbet, egyél sok fokhagymát, és persze keresd fel a háziorvost!Jobbulást kívánok neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!