Találatok a következő kifejezésre: Mitől fáj fejem már (24 db)

Mitől fáj a fejem, tartósan már napok óta?

Leszívja az energiám, erre kelek s fekszek, nem használ a gyógyszer sem. Mit?l lehet? Van most front? esetleg attól?

Legjobb válasz: nekem is már napok óta fáj!

nekem is már napok óta fáj!
Megisztok naponta 2 liter folyadékot? Sportoltok vmit hetente 2-4szer? Eleget alszotok? Ezenkívûl stressz, idõjárás, v. vmi betegség lehet az oka. Kívánom, hogy mielõbb rendezõdjön a problémátok:)
Éppen most olvastam a met.hu-n az alábbit: Orvosmeteorológiai jelentés: Melegfront jellegû hatás miatt elõfordulhat fejfájás, migrén, álmatlanság, vérnyomás-ingadozás. Csökkenhet a koncentráló-képesség. Nekem segíteni szokott ilyenkor egy jó nagy séta a zöldben és jó nagy adag víz, igyál meg egyszerre 1-2 pohárral.
szerintem Te is kikészültél ettõl a jó kis idõjárás ingadozástól...mint pl én. én már nem szenvedek, ilyenkor veszek be gyógyszert, mert nem akarok meghülyülni. Mostanában nekem használ a jó öreg Algopyrin is, de régbben csak a Quarelin tette ugyanezt.
A kérdező hozzászólása: Iszok eleget, most még jobban tuszkolom magamba a vizet:) Köszi a jó kívánságot. Csak az idõ lehet, vagyis remélem nem más egyéb rosszabb dologtól van. Mindenkinek jobbulást aki hasonló helyzetben van:)

Nagyon fáj a fejem már 12 órája. Éjjel nem tudtam tőle aludni. Egy hete beteg vagyok és arra gondolok, hogy feszítheti-e a fejemet a nátha, illetve az orrváladék? MIt csináljak és mitől lehet ez?

Vettem be gyógyszert de nem használt, a vérnyomásom sem magas. És akkor fáj nagyon főleg hátul, ha köhögök, tüsszögök vagy lehajolok. Nem tudom mitől lehet ez. Nagyon erősen lüktet és olyan mintha késsel szurkálnák.

Legjobb válasz: Tarkómerevség?

Tarkómerevség?


Mitől fáj a fejem már hetek óta reggeltől estig?

Legjobb válasz: Hát ez szerintem nem normális dolog...hetek óta minden nap fáj? Nekem ezektõl szokott: kialvatlanság, nem evés,stressz,menzesz,front. De szerintem menj dokihoz ha ennyi ideje szenvedsz!

Hát ez szerintem nem normális dolog...hetek óta minden nap fáj? Nekem ezektõl szokott: kialvatlanság, nem evés, stressz, menzesz, front. De szerintem menj dokihoz ha ennyi ideje szenvedsz!
Ezen a héten különös mértékkel oda kellett figyelni a frontérzékenyeknek, ugyanis a hidegfront csak úgy jött, és már nyomában is van a meleg, szóval akár lehet ez is az oka a túlzott fejfájásnak.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek. már elmúlt szerencsére:)
Valószínû a front miatt van, erre nagyon jó a Béres Antifront csepp. Ajánlom figyelmedbe, ha legközelebb is jön a front, kutya bajod nem lesz :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöööm!
Hideg- és melegfrontok váltják egymást folyamatosan az elmúlt hetekben, aki erre érzékeny, mindenki szenved a fejfájástól, migréntõl. A fejfájás ambulanciák foglalkoznak a panaszod kivizsgálásával (nincs-e szervi oka) ill. a megfelelõ gyógyszer, esetleg gyógyszerkombináció felírásával. A háziorvosod megmondja, hogy hozzátok hol mûködik legközelebb ilyen rendelés.
Rengeteg oka lehet, százegyféle. Igyál sok folyadékot, aludd ki magad, olvass és tévézz és számítógépezz kevesebbet, és fordulj a háziorvoshoz.
háziorvos ad beutalót neurológiára, a fájdalomambulancia akkor fogad, ha nincs szervi oka a fejfájásnak
Jobban vagy?
A kérdező hozzászólása: 2 napig nem volt semmi és most megint, , ja és lusta voltam elmenni dokihoz.:S:D szóval nem tudom hova tenni, lehet csak stresszelek mert vizsgaidõszak van és van még 2 vizsgám:S nem tudom..de pedig nem stresszelek, én nem érzem magamon, akkor már rég gyomorfekélyem lenne... DE, köszönöm, h érdeklõdtetek:) ))
Nézzél postát is.
A kérdező hozzászólása: ???ezt most mire?:D és még szõke sem vagyok:P:D

Az mitől van hogy már egy hete fáj a fejem reggeltől estig és ez nagyon kellemetlen érzés?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy vagy az idõjárás befolyásolja, vagy túl sok a stressz, és kihat rád, fáradtabb vagy, ugyebár tavaszi fáradákonyság... Ugyebár mindig rá lehet vmire fogni. A lényeg az, hogy valamit nem jól csinálsz. Lehet a táplálkozás miatt is, (esetleg nem iszol eleget, és ez iganis okozhat ilyesmit! vagy nem eszel reggel..) a kevés alvás miatt, vagy akár a stressz miatt.

Azt szokták mondani, hogy vagy az idõjárás befolyásolja, vagy túl sok a stressz, és kihat rád, fáradtabb vagy, ugyebár tavaszi fáradákonyság... Ugyebár mindig rá lehet vmire fogni. A lényeg az, hogy valamit nem jól csinálsz. Lehet a táplálkozás miatt is, (esetleg nem iszol eleget, és ez iganis okozhat ilyesmit! vagy nem eszel reggel..) a kevés alvás miatt, vagy akár a stressz miatt.

Mitől fájhat a fejem? Mikor melyik részen fáj. Van úgy hogy belenyilal, de olyan is előfordult már, hogy nem fájdalom, hanem valami furcsa érzés jött elő.

Legjobb válasz: Nagyon sokféle oka lehet. Ezt csak orvos tudná megmondani. Vagy õ sem. Én évekig jártam kivizsgálásokra, a végén már az országos idegsebészeti intézetbe is, de sehol nem tudták megmondani, mitõl lehet. Gyógyszerek nem, vagy csak nagyon gyengén használnak. Végül arra jutottak, hogy ez migrén, ez csak úgy van, nem lehet vele semmit tenni, éljek így, viszlát! Mostanában már máshogy fáj, nem mindig ugyanott, ugyanúgy. Van, hogy a fejem csak egy kicsit fáj, de olyan érzésem van, mintha a szivem csak "félgázon" mûködne, kapkodom a levegõt, rosszul vagyok. Van hogy hasogat. Szóval menj el dokihoz, hátha megtalálja az okot. lehet akár rossz gyomormûködéstõl, rossz gerinc rendezõdéstõl, romló látástól, kevés folyadék felvételtõl, stb.stb.stb

Nagyon sokféle oka lehet. Ezt csak orvos tudná megmondani. Vagy õ sem. Én évekig jártam kivizsgálásokra, a végén már az országos idegsebészeti intézetbe is, de sehol nem tudták megmondani, mitõl lehet. Gyógyszerek nem, vagy csak nagyon gyengén használnak. Végül arra jutottak, hogy ez migrén, ez csak úgy van, nem lehet vele semmit tenni, éljek így, viszlát! Mostanában már máshogy fáj, nem mindig ugyanott, ugyanúgy. Van, hogy a fejem csak egy kicsit fáj, de olyan érzésem van, mintha a szivem csak "félgázon" mûködne, kapkodom a levegõt, rosszul vagyok. Van hogy hasogat. Szóval menj el dokihoz, hátha megtalálja az okot. lehet akár rossz gyomormûködéstõl, rossz gerinc rendezõdéstõl, romló látástól, kevés folyadék felvételtõl, stb.stb.stb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.:)

Már 3 napja szinte egésznap fáj a fejem és mostanába elég sűrűnvan ez! Mitől lehet?

Legjobb válasz: most nekem már 5ik napja fáj a fejem... és nekem is az utóbbi idõben gyakran szokott fájni. én a frontokat nem bírom meg a meleget sem...

most nekem már 5ik napja fáj a fejem... és nekem is az utóbbi idõben gyakran szokott fájni. én a frontokat nem bírom meg a meleget sem...
idõjárás, nem vagy eleget levegõn, nem iszol elég vizet.
A rossz tartástól is lehet. Görcsös izom össze húzódások egészen a fejig felmehetnek és elnyomhatják a vérkeringést egy kicsit. De azárt érdemes dokihoz menni kivizsgáltatni magadat. A fejfájás egy tünet, lehet a stresszes élemtód miatti kimerültségé de másé is lehet. Ideje egy kicsit lelassítanod. Sportolj ha izom eredetû a fejfájás csak ez segíthet. A masszázs is csodákra képes, de a helyes életmódot nem helyettesíti.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:04 ez én vagyok ismét :-) Lehet az alacsony vércukor szinttõl is, figyelj jobbna a táplálkozásodra .-)
Igyál szõlõlevet.

Már két napja olyan tompa vagyok, és köhögésre fáj a fejem, amúgy nem érzek fájdalmat, csak, ha köhögök, ez mitől lehet? Volt másnak is ilyen már?

Legjobb válasz: Ez nem tudom mért van de nekem is fáj a fejem ha köhögök :S még nem tudod mitõl van??

Ez nem tudom mért van de nekem is fáj a fejem ha köhögök :S még nem tudod mitõl van??

Már egy pár napja folyamatosan fáj a fejem de leginkább a tarkóm felett, ez mitől lehet? A gyógyszer sem hat

Legjobb válasz: Ha a tarkódnál fáj a fejed, alacsony lehet a vérnyomásod. Igyál sok-sok vizet.

Ha a tarkódnál fáj a fejed, alacsony lehet a vérnyomásod. Igyál sok-sok vizet.
Így igaz!Ha naponta többször guggolsz 8-10-et azzal kicsit feltornászhatod a vérnyomásod mindenféle gyógyszerek nélkül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!