Találatok a következő kifejezésre: Mitől fáj farcsontom (5 db)

Mitől fáj a farcsontom?

8 hetes terhes vagyok, és amikor takarítok, sokat hajolgatok, elkezd fájni a farcsontom, vagyis valahol ott lent érzek valami nyilalgatást, nem a derekam fáj. A babától lehet?

Legjobb válasz: Igen,nekem is szokott fájni, meg ha lefekszem, és fordulnék oldalra,meg ha sokat ülök akkor is,sztem nyugodj meg,Az orvosnál legközelebb megemlítheted ,de sztem meg fog nyugatni.

Igen, nekem is szokott fájni, meg ha lefekszem, és fordulnék oldalra, meg ha sokat ülök akkor is, sztem nyugodj meg, Az orvosnál legközelebb megemlítheted , de sztem meg fog nyugatni.
Szia! Azért fáj mert tágul a medence ahogy nõl a babád. Nekem is kb. ilyen idõsen kezdett el fájni és azt mondják, hogy lesz ez még rosszabb is. Lehet neked is kicsi a medencéd mint nekem és azért jelentkezett ez ilyen korán. meleg borogatással vagy néha egy max. 38 fokos fürdõvel (ezt nem szabad túlzásba vinni)javulni szokott. A lényeg, hogy ne hajolgass és ne ülj kemyényen. A hajolgatás nem tesz jót a babának, gugolj le inkább mindenért. Nekem is nehéz volt megszokni. Üdv. és kitartást: 16 hetes kismama

Úgy érzem mintha a farcsontom fájna mikor lehajolok valamiért és föl is kell emelnem, meg néha a hasam is fáj lent egy picit. Mitől lehet? Vetélés?

Legjobb válasz: Miért kell ezekbõl egybõl vetélésre gondolni?Itt nem fogja neked megmondani senki,h. miért fáj a te farcsontod.Meg azt sem,h. vetélsz e épp.Ezek olyan kérdések, amihez nem dudunk hozzászólni, úgy,h. konkrét választ adjunk neked.

Miért kell ezekbõl egybõl vetélésre gondolni?Itt nem fogja neked megmondani senki, h. miért fáj a te farcsontod.Meg azt sem, h. vetélsz e épp.Ezek olyan kérdések, amihez nem dudunk hozzászólni, úgy, h. konkrét választ adjunk neked.
Hány hetes terhes vagy? Egyébként szerintem semmi jele a vetélésnek, de ha nagyon aggaszt menj el dokihoz. Nekem a farcsontom a kezdetektõl fájt mind két terhességénél. A másodiknál sajnos még most is :( Pedig már 4 hónapja szültem

Reggel óta nagyon fáj a farcsontom, mitől lehet?

nyilall, kisugárzik, olyan, mintha le lenne zsibbadva, vagy mint mikor becsíp?dik az ideg...

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen nem tudtam mitõl 3napig szenvedtem aztán elmúl késõbb derült csak ki hogy valószinûleg az elõzõ napi 10km-es futástól

nekem is volt ilyen nem tudtam mitõl 3napig szenvedtem aztán elmúl késõbb derült csak ki hogy valószinûleg az elõzõ napi 10km-es futástól
Én nem tudom, de egy neurológus szakorvos többet tudna mondani.Nem tudom, hol laksz, de ha van a lakóhelyeden fájdalom-ambulancia, oda is elmehetsz. (tudakozó megmondja)
A kérdező hozzászólása: másnapra elmúlt, köszönöm a válaszokat, amúgy szerintem attól van (több ilyen topicot olvastam amit kismamák írtak, hogy tágulástól fáj) nos az én havim még aznap beköszöntött és olyankor is valahogy tágabbnak érzem magam, lehetséges ettõl van még egy plusz fájdalom...


az farkcsont vagy farokcsont
nekem 12. hét óta fáj, és azóta egyre rosszabb.hátamon már akkor sem tudtam z miatt feküdni, akkor gondolhatod most....remélem szülés után elmúlik.nekem a védõnõ azt mondta h a baba nyomja.valamelyik ideget ott. 32 hetes km
Nekem is nagyon fájt, szerintem ahogy alakul a testünk, attól van. Az Innoreuma krém segített. Szülés után pedig elmúlt teljesen.
Szia! Nekem is nagyon fájt kb 14-15 hétig, de aztán elmúlt! Szerintem ahogy a csontok elkezdtek átformálódni, talán... Nem tudom. Én elég vékony alkat vagyok (terhesség elött volt 90cm) és gondolom tágulnia kell(ett). Mert azóta nem fáj. 16+5 hetes km
lemaradt az eleje, szal nem kioktatásnak szántam, elnézést, csak tényleg nem tudtam, meliyk részen fáj.
dalmak. ha aggaszt, említsd meg a nõgyógyásznak, háziorvnak, védõnõnek, biztosan ajánl egy babára nem befolyással lévõ fájdalomenyhítõ szert, praktikát.
Nekem az elsõ szülésnél eltört, azóta kínlódok lassan 2 éve, most 28 hetesen nem tudok hanyatt feküdni mert utána nem bírok lábra állni! Az én dokim csak annyit mondott ne számítsak jobbra a másik szülésnél sem! Jó mi? Kíváncsi lennék hogy ez most már így marad, vagy lehet e tenni ellene valamit? Majd ha megszültem keresek egy jó dokit!
A kérdező hozzászólása: A fenekemnél ami van csont az farcsont én úgy tudom.A gerinc vonalában a csont ami megy tovább a fenekednél.remélem így már érthetõ.
szia, sajna valaszt nem tudok adni, de nekem is pontosan ott faj, es neha veszek meg tole, olyan vagyok mint egy 90eves mama, nem birok lehajolni. en 11 hetes vagyok, engem is erdekelne mitol van
Vagy az ülõcsontodra gondoltál?most melyik fáj?
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddig írt válaszokat, remélem idõvel szûnik, vagy elmúlik a fájdalom nekem is.Bár még szept 25-ig van idõ arra , hogy fájjon.:)

17. hetes vagyok nagyon faj a farcsontom mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy sokat ülsz és ettõl?

Nem lehet, hogy sokat ülsz és ettõl?
Én még csak kilenc hetes vagyok, de már nekem is fáj a farcsontom, fõleg ha takarítok, hajolgatok. Én úgy gondolom, hogy a medencém kicsi, és az tágul, hogy legyen hely a babának.
22 hetes vagyok és szintén többször fájt nekem is.de nyugi ez csak azért van mert tágulsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!