Találatok a következő kifejezésre: Mitől fáj a hasa alatt egy (3 db)

Mitől fáj barátnőmnek a hasa alatt egy kicsivel?

Hétf?n jött meg neki, gyógyszert szed, de ma reggel fájt a hasa alatt h megnyomta. Mit?l lehet ez? Hétf?n szerelmeskedtünk is. Vagy lehet hogy még a mesntruációs görcsei?

Legjobb válasz: minek irod le kétszer? attol h senki nem válaszol rá az nema zt jelenti h ird le mégegyszer... aki tapasztalt már ilyet vagy tudja h mitöl va ez az irni fog! ha már nincs vérzése akk nem lehet sztem a mestruáci görcse...

minek irod le kétszer? attol h senki nem válaszol rá az nema zt jelenti h ird le mégegyszer... aki tapasztalt már ilyet vagy tudja h mitöl va ez az irni fog! ha már nincs vérzése akk nem lehet sztem a mestruáci görcse...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ha a tabit rendesen szedi az védettséget ad, még a 7 napos szüniben is. A hangsúly a rendesen szedi-n van. :) De azért szerintem ennek a hasfájásnak is mindenképp érdemes lenne utánamenni..mert késõbb ha durva felfázás lesz belõle, az nagyon rossz.
A kérdező hozzászólása: De amikor visszajött pisilésbõl mondta h már nem fájt neki. De gondolom a tabletta védetséget ad állandóan igaz?
Ha a semmi komoly alatt a babát érted, akkor amiatt nem kell parázni, kizárt. :) Ha fájt neki amikor pisilt, akkor sürgõsen irányuljon a körzetihez, a nõgyógyászhoz, vagy egy urológushoz valszeg összeszedett valami bacit/és vagy felfázott és gyorsan kérjen rá valami gyógyszert. De télleg menjen, ilyesmivel nem szabad viccelni, mert elég agresszívek tudnak lenni a bacik, ott lenn különösen, szóval mielõbb el kell kapni õket, hogy ne jöjjenek vissza 3-4 hetente. Tapasztalat, az oltári szenvedés. Szóval spurizzon ahogy lehet, addig pedig tartsa melegen és igyon sok folyadékot.
fel van fazva.menjen dokihoz aki kikezeli
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt is mondta hogy amikor pisilt akkor is fájt neki. Akkor aggodalomra semmi ok igaz? Szol nincs semmi komoly?
Elsõ hozzászóló: Te még sosem vártál egy kérdésre nagyon választ? Most minek szívózól, elfér a kérdés a tárhelyen többször is vagy nem, max ne olvasgasd ennyi. Pfff.. Kedves kérdezõ: valóban kizárt, hogy menstruációs görcsei legyenek, azok a vérzés elõtt jelentkeznek. Elképzelhetõ, hogy az aktus következményeképp érzékeny neki a terület (hisz azt írtad, hogy akkor fájt ha megnyomta, nem pedig magától) De nem kizárt az sem hogy esetleg felfázott, és azért fáj a hasa alja (nekem az anno így kezdõdött). Ssemmi esetre se aggódjon, mert a sok stressztõl csak rosszabb lesz, ha pár nap múlva sem múlik el, menjen el a nõdokijához, õ majd megmondja, mi az ábra.
A kérdező hozzászólása: Még tegnapelõtt volt neki vérzése... Csak leirtam ebbe a témakörbe is.
A kérdező hozzászólása: De viszont kezdetben a vérzés mennyisége kevés volt, aztán tegnap meg az elõtt ahhoz képest elég sok volt. Szol...

Ha sokáig maszturbálok utana faj, olyan mintha begörcsölne a hasam alatt. Mitől van ez? Egy fiu 21

Legjobb válasz: Hogy mitõl van nem tudom, de a megoldás: Keress egy barátnõt. majd õ meggyógyít.

Hogy mitõl van nem tudom, de a megoldás: Keress egy barátnõt. majd õ meggyógyít.
Na az elõttem válaszoló aztán tudja mi a hasznos válasz.. Ha sokáig vagy ha egymás után 5-6x is ez akkor szokott jelentkezni általában mindenkinél. Napi 1-2nél jelentkezik ez a probléma? Egyébként a maszturbálásnak nincs különösebb mellékhatása normál esetben.

Múltkor "nagy dolgom volt" és eléggé erőlködtem, majd utána kb 5 perccel észrevettem hogy a hasam jobb oldalán a köldököm alatt 3 centivel és kb 10 centire egy púp nőtt, és fájt is, már a púp eltűnt, viszont néha kicsit fáj még, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Köldök sérved van. Azonnal jelentkezz a háziorvosnál mert bár jelenleg nem okoz tüneteket de késõbb kizáródhat és életveszélyes! Egy rutinmûtéttel megoldják.

Köldök sérved van. Azonnal jelentkezz a háziorvosnál mert bár jelenleg nem okoz tüneteket de késõbb kizáródhat és életveszélyes! Egy rutinmûtéttel megoldják.
A kérdező hozzászólása: Elmegyek mindenképp, de tuti hogy sérv?:S
Hát a leírás alapján tuti.
A kérdező hozzászólása: Ennyitõl is lehet sérvet kapni?:S
Ha kötõszöveti gyengeséged van, igen, ennyi is elég.
Jézusom. Akkor nekem is sérvem van! :D Bakker!
Sérv.
A kérdező hozzászólása: köldöksérv?:S Rosszul fogalmaztam lehet, nem a köldököm alatt fáj, hanem a köldökömtõl lejjebb haladva 3 centivel jobbra "fordulva" 10 centire volt a kis púp
Attól még sérv. Menj orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!