Találatok a következő kifejezésre: Mitől fáj a hasa alatt (18 db)

Vajon mitol fajt a hasam alatt?

az este kinn voltam a baratommal es benyult a bugyimba es elkezte simogatni kb 30 percet ez igy volt.de egyszer csak bedugta az egyik ujjat,jo volt csak volt a mikot fajt egy picit,es ezutan elkezted fajni a hasam alatt.ez miert van?

Legjobb válasz: Alhasi vérbõség. Felizgatott, de mivel nem volt orgazmusod, az odatódult sok vér ezt a fájást okozza.

Alhasi vérbõség. Felizgatott, de mivel nem volt orgazmusod, az odatódult sok vér ezt a fájást okozza.
Könnyen lehet, hogy menstruálni fogsz! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!
Elsõ vagyok. Azért Anyukádnak szólj mindenképpen!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Kosszi!
Meg lehet egy kisebb gyomorrontás is :) A barátomnak nemrég ugyanez volt, csak õ rájött, hogy a kínai kajától lehetett, mert hát ugyebár õ nem szokott menstruálni, de azért adtam neki egy görcsoldót, nehogy meghaljon nekem itt :)
Igen, végül is lehet a gyomroddal is baj, ezért az a legjobb ha szólsz Anyukádnak!!! Elsõ voltam. Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!

Mitől lehet az h fájt a hasam alatt szex után?

Barátommal egyik este /nagyon jot/ szexeltünk 2x is elmentünk.Természetesen védekeztünk :) ( bár igaz h még csak 3-4 hónapja élek szexuális életet ,lehet emiatt...)

Legjobb válasz: Szerintem túl vadak lehettetek!

Szerintem túl vadak lehettetek!
Szerintem az, hogy nagyon mélyre ment. Ilyen nálam is elõ szokott fordulni (fõleg amikor én vagyok felül). Ez nem baj, picit fáj, kellemetlen, de másnapra elmúlik. :)
Azt jelenti hogy nem vagy még kielégülve, mars vissza az ágyba ! :)
nekem akkor szokott fájni ha nem elégülök ki vagyha felizgatnak és nem megyek el.Ha ujjal a méhszájhoz ér akkor tud picit fájni sajna :(de ez az én esetem.
A kérdező hozzászólása: Igen nálunk is én voltam felül... de akkor rendben ^^ köszönöm ^^
Szerintem fordulj nõgyógyászhoz!

Kicsivel a hasam alatt bal oldalt nagyon fáj. Mitől van ez? 20/F

Legjobb válasz: Hali! Szívesen segítenék, de a semminél ugye több infó kell. Pl: KÓRELÕZMÉNY: _ Mit csináltál a fájdalom megjelenése elõtt? _ Ettél-e valamit, amit eddig nem, vagy nemolyat? _ Sportolsz-e vmit? _ Nem volt vmikor vmi baleseted a közelmúltban, ami azt a testtájékodat érinthette? _ Orvosnál voltál vele? Ha igen mit mondott? Ha nem, miért nem? KÓRTÜNETEK: 1.) Konkrétabban hol fáj? (Írd körül a helyét) (Segítségül végezz el egy vizsgálatot magadon! _ Vedd le/Húzd fel a felsõdet, hogy a hasad szabadon hozzáférhetõ legyen, ill. engedd le a nadrágodat, hogy az alhasad is! Húzd fel térdeidet, hogy a hasizom elernyedjen! Ezután... _ Feszítsd ki a dolgosabb kezed tenyerét, a másikat pedig nyomatékként tedd rá ennek a kézfejére! _ Tapintsd körbe a hasadat úgy, hogy a tapintási pontokat elõször nyomás nélkül érzékeled, majd az ujjbegyeiddel benyomod. ***>Ha ekkor fájdalmat érzel, 10-es skálán minõsítsd annak erõsségét, majd állapítsd meg a jellegét (szûró, lüktetõ, hasogató, sajgó, éles, szorító/markoló, zsibbadó,...stb.), ill. hogy akkor az a fájdalom amit akkor és ott érzel, sugárzik-e valahová!? Ha megnyomod, bemerevedik a hasizmod? (feszes has jelenség = gyulladás hatására a hasizom fájdalmasan bemerevedik mintegy védve a gyulladt területet (hasi défense)<*** _ Nyomás után engedd fel az ujjaidat! Most mit tapasztalsz? *** _ Nyomd be megint! Most megint ugyanazt érzed, mint az elõbb? _ Most azonban HIRTELEN engedd el a nyomáspontot! HIRTELEN!!! Most mit tapasztalsz? *** Menj körbe a hasadon az óramutató járásával megegyezõ irányba, és ismételd meg a nyomásos vizsgálatot több ponton is. A beszámolódat pedig valamilyen útonh juttasd el!) 2.) Mióta fáj? 3.) A fájdalom krónikus (folyamatos) vagy esetleg idõnként acutabb (van amikor fáj, van amikor nem) 4.) A fájdalom egészen pontosan mikor szokott jelentkezni egy nap? (Reggel/Délelõtt.../Éjjel, alváskor) 4/b.) Mindig és minden nap ugyanazon idõintervallumban jelentkezik a fájdalom? (Tehát mindig mjuk reggel, vagy 1x így 1x úgy?) 5.) Vannak-e más egyéb tüneteid is? (Izzadás, láz, sápadtság, magas vérnyomás, szapora pulzus, nehézlégzés...) 6.) Ágyéki nyirokcsomóidat próbáld meg kitapintani!eg vannak duzzadva? Egyáltalán, fáj az ágyékod is? 7.) Heréiddel minden okés? Nem fájnak, nem nagyobbak a kelleténél? 8.) Vizelet rendesen jön? Nem fáj csövelés közben bármi? Nincs a vizeletednek más színe? 9.) Vesetájékon nyomásra ill. egyébként nem fáj? Õszinte válaszaid reményében tudok csak megpróbálni segíteni. de a leghelyesebb sztem ha elmennél az orvoshoz, én ugyanis nem vagyok az. (:-\ Üdv: EE

Hali! Szívesen segítenék, de a semminél ugye több infó kell. Pl: KÓRELÕZMÉNY: _ Mit csináltál a fájdalom megjelenése elõtt? _ Ettél-e valamit, amit eddig nem, vagy nemolyat? _ Sportolsz-e vmit? _ Nem volt vmikor vmi baleseted a közelmúltban, ami azt a testtájékodat érinthette? _ Orvosnál voltál vele? Ha igen mit mondott? Ha nem, miért nem? KÓRTÜNETEK: 1.) Konkrétabban hol fáj? (Írd körül a helyét) (Segítségül végezz el egy vizsgálatot magadon! _ Vedd le/Húzd fel a felsõdet, hogy a hasad szabadon hozzáférhetõ legyen, ill. engedd le a nadrágodat, hogy az alhasad is! Húzd fel térdeidet, hogy a hasizom elernyedjen! Ezután... _ Feszítsd ki a dolgosabb kezed tenyerét, a másikat pedig nyomatékként tedd rá ennek a kézfejére! _ Tapintsd körbe a hasadat úgy, hogy a tapintási pontokat elõször nyomás nélkül érzékeled, majd az ujjbegyeiddel benyomod. ***>Ha ekkor fájdalmat érzel, 10-es skálán minõsítsd annak erõsségét, majd állapítsd meg a jellegét (szûró, lüktetõ, hasogató, sajgó, éles, szorító/markoló, zsibbadó, ...stb.), ill. hogy akkor az a fájdalom amit akkor és ott érzel, sugárzik-e valahová!? Ha megnyomod, bemerevedik a hasizmod? (feszes has jelenség = gyulladás hatására a hasizom fájdalmasan bemerevedik mintegy védve a gyulladt területet (hasi défense)<*** _ Nyomás után engedd fel az ujjaidat! Most mit tapasztalsz? *** _ Nyomd be megint! Most megint ugyanazt érzed, mint az elõbb? _ Most azonban HIRTELEN engedd el a nyomáspontot! HIRTELEN!!! Most mit tapasztalsz? *** Menj körbe a hasadon az óramutató járásával megegyezõ irányba, és ismételd meg a nyomásos vizsgálatot több ponton is. A beszámolódat pedig valamilyen útonh juttasd el!) 2.) Mióta fáj? 3.) A fájdalom krónikus (folyamatos) vagy esetleg idõnként acutabb (van amikor fáj, van amikor nem) 4.) A fájdalom egészen pontosan mikor szokott jelentkezni egy nap? (Reggel/Délelõtt.../Éjjel, alváskor) 4/b.) Mindig és minden nap ugyanazon idõintervallumban jelentkezik a fájdalom? (Tehát mindig mjuk reggel, vagy 1x így 1x úgy?) 5.) Vannak-e más egyéb tüneteid is? (Izzadás, láz, sápadtság, magas vérnyomás, szapora pulzus, nehézlégzés...) 6.) Ágyéki nyirokcsomóidat próbáld meg kitapintani!eg vannak duzzadva? Egyáltalán, fáj az ágyékod is? 7.) Heréiddel minden okés? Nem fájnak, nem nagyobbak a kelleténél? 8.) Vizelet rendesen jön? Nem fáj csövelés közben bármi? Nincs a vizeletednek más színe? 9.) Vesetájékon nyomásra ill. egyébként nem fáj? Õszinte válaszaid reményében tudok csak megpróbálni segíteni. de a leghelyesebb sztem ha elmennél az orvoshoz, én ugyanis nem vagyok az. (:-\ Üdv: EE
Változott azóta valami? EE
Menj el orvoshoz, nem akarlak megijeszteni de ennyi információbol lehet vakbélgyulladás is, ami ha perforál(kiszakad) akkor súlyos fertõzéseket is okozhat. Nézz utána a tüneteknek. Jobbulást
Szegeny EE... A fiu neveben koszonom szepen a valaszt (aki valaszra sem meltatott), igazan kimerito volt es nagyon kedves vagy! S.
Nincs mit, S.! Sztem a Kérdezõk beijednek a válaszadástól, amint kapnak néhány értelmes keresztkérdést, és gyávák válaszolni. (Talán félnek attól, hogy megoldható a már jól megszokott probléma, és nem lesz miért szenvedni?? Ennyire jó dolog lenne szenvedni, sínylõdni??? Éérdekes...) Ez ugyanolyan probléma, mint orvoshoz elmenni, attól is fél a (balga) ember, pedig ha nem megy el... Ugye ismeretes, hogy nem oldódik meg magától? Régén egymásért ma önmagunk ellen dolgozunk... A látszat legalábbis ez mutatja. S. Hasonló bajod van, mint a Kérdezõnek? Üdv: EE

Mitől fáj barátnőmnek a hasa alatt egy kicsivel?

Hétf?n jött meg neki, gyógyszert szed, de ma reggel fájt a hasa alatt h megnyomta. Mit?l lehet ez? Hétf?n szerelmeskedtünk is. Vagy lehet hogy még a mesntruációs görcsei?

Legjobb válasz: minek irod le kétszer? attol h senki nem válaszol rá az nema zt jelenti h ird le mégegyszer... aki tapasztalt már ilyet vagy tudja h mitöl va ez az irni fog! ha már nincs vérzése akk nem lehet sztem a mestruáci görcse...

minek irod le kétszer? attol h senki nem válaszol rá az nema zt jelenti h ird le mégegyszer... aki tapasztalt már ilyet vagy tudja h mitöl va ez az irni fog! ha már nincs vérzése akk nem lehet sztem a mestruáci görcse...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ha a tabit rendesen szedi az védettséget ad, még a 7 napos szüniben is. A hangsúly a rendesen szedi-n van. :) De azért szerintem ennek a hasfájásnak is mindenképp érdemes lenne utánamenni..mert késõbb ha durva felfázás lesz belõle, az nagyon rossz.
A kérdező hozzászólása: De amikor visszajött pisilésbõl mondta h már nem fájt neki. De gondolom a tabletta védetséget ad állandóan igaz?
Ha a semmi komoly alatt a babát érted, akkor amiatt nem kell parázni, kizárt. :) Ha fájt neki amikor pisilt, akkor sürgõsen irányuljon a körzetihez, a nõgyógyászhoz, vagy egy urológushoz valszeg összeszedett valami bacit/és vagy felfázott és gyorsan kérjen rá valami gyógyszert. De télleg menjen, ilyesmivel nem szabad viccelni, mert elég agresszívek tudnak lenni a bacik, ott lenn különösen, szóval mielõbb el kell kapni õket, hogy ne jöjjenek vissza 3-4 hetente. Tapasztalat, az oltári szenvedés. Szóval spurizzon ahogy lehet, addig pedig tartsa melegen és igyon sok folyadékot.
fel van fazva.menjen dokihoz aki kikezeli
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt is mondta hogy amikor pisilt akkor is fájt neki. Akkor aggodalomra semmi ok igaz? Szol nincs semmi komoly?
Elsõ hozzászóló: Te még sosem vártál egy kérdésre nagyon választ? Most minek szívózól, elfér a kérdés a tárhelyen többször is vagy nem, max ne olvasgasd ennyi. Pfff.. Kedves kérdezõ: valóban kizárt, hogy menstruációs görcsei legyenek, azok a vérzés elõtt jelentkeznek. Elképzelhetõ, hogy az aktus következményeképp érzékeny neki a terület (hisz azt írtad, hogy akkor fájt ha megnyomta, nem pedig magától) De nem kizárt az sem hogy esetleg felfázott, és azért fáj a hasa alja (nekem az anno így kezdõdött). Ssemmi esetre se aggódjon, mert a sok stressztõl csak rosszabb lesz, ha pár nap múlva sem múlik el, menjen el a nõdokijához, õ majd megmondja, mi az ábra.
A kérdező hozzászólása: Még tegnapelõtt volt neki vérzése... Csak leirtam ebbe a témakörbe is.
A kérdező hozzászólása: De viszont kezdetben a vérzés mennyisége kevés volt, aztán tegnap meg az elõtt ahhoz képest elég sok volt. Szol...

Tegnap óta fáj a jobb oldalam a köldököm mellett, és a hasam alatt jobb oldalt. Olyan mintha a vakbelem fájna végig mitől lehet? Nyomás hatására is fáj.

megvannak nagyobbodva a nyirokcsomóim az ágyékomba.. nem tudom lehet-e az miatt 15/F

Legjobb válasz: Mintha?! Nagyon elképzelhetõ,h vakbél.

Mintha?! Nagyon elképzelhetõ, h vakbél.

Fáj a hasam közepe a szegycsontom alatt középen. Naponta többször begörcsöl és mostmár napközbe is érzem hogy fáj de nem erősen. Fel vagyok puffadva és alig van étvágyam. :S Mitöl lehet ez? Lehet gyomorfekély? :S

Legjobb válasz: Legnagyobb eséllyel gyomorsav túltengésed van. Lehet epeprobléma is , de ez egy UH vizsgálaton kiderül. A gyomorfekély nem mindig jár szurokszéklettel ha igen akkor már nagyon gáz van mert azt jelenti , hogy vérzik. Mindenképpen menj el orvoshoz, addig is valami savcsökkentõt megpróbálnék , Tisacid vagy vmi hasonlót.

Legnagyobb eséllyel gyomorsav túltengésed van. Lehet epeprobléma is , de ez egy UH vizsgálaton kiderül. A gyomorfekély nem mindig jár szurokszéklettel ha igen akkor már nagyon gáz van mert azt jelenti , hogy vérzik. Mindenképpen menj el orvoshoz, addig is valami savcsökkentõt megpróbálnék , Tisacid vagy vmi hasonlót.
mindenképp emésztési probléma, akár az epéd is kisugározhat oda, és ez a legvalószinûbb is, mert akkor szokott puffadni az ember. El kéne menned belgyógyászhoz, aki kiír egy hasi UH-ra és a vizsgálatokkal egybevetve dönt a kezelésedrõl. Addig tarts szerintem epediétát. Egészségügyi dolgozó
Ott ahol írod, nagyjából a gyomorszáj van. Az szokott görcsölni. A gyomorfekély lentebb szokott lenni, és un. szurokszéklettel jár együtt. Ettõl függetlenül látogasd meg a háziorvosodat.
Üdv. Epeprobléma lehet az ok. Gyomorfekély kevésbé inkább nyombélfekély a másik valószínûsíthetõ ok. Mindenképpen orvoshoz, mivel akár epe, akár fekély az beavatkozást igényel, magától nem szûnik meg. A beavatkozás mellett gyógyszerre gondolok, ne ijedj meg :)
A kérdező hozzászólása: és az epe probléma miböl alakulhat ki?

Reggel óta nagyon fáj a bal combom tövénél, közvetlenül a hasam alatt. Mitől?

22 hkm vagyok, tehát még nem olyan nagy a babám hogy annyira nyomna nem?Szerintetek?

Legjobb válasz: Üdv a táborban! :D Ez is a terhesség velejárója, ez egy nyirok, ami nem megfelelõen mûködik ilyenkor a nagy nyomás miatt, csak nem említi semelyik orvos, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Járok masszõrhöz, aki hetente kimasszírozza, kb 4 hete fájt, most már nem. Van akinek végig van, van akinek pár hét. Türelem, és elmúlik, v fordulj nyirokmasszõrhöz. Az 16 hós fiamnál csak a végén jött elõ, 1-2 hétig tartott, most a lányomnál (25hét) kb a 20.hét környékén.

Üdv a táborban! :D Ez is a terhesség velejárója, ez egy nyirok, ami nem megfelelõen mûködik ilyenkor a nagy nyomás miatt, csak nem említi semelyik orvos, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Járok masszõrhöz, aki hetente kimasszírozza, kb 4 hete fájt, most már nem. Van akinek végig van, van akinek pár hét. Türelem, és elmúlik, v fordulj nyirokmasszõrhöz. Az 16 hós fiamnál csak a végén jött elõ, 1-2 hétig tartott, most a lányomnál (25hét) kb a 20.hét környékén.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy megnyugtattál!!! Aranyos vagy!!! :-D))
Anno nekem is a 20. hét körül jött elõ, néha lépni alíg tudtam, úgy fájt. Úgy emlékszem néha abszolút nem éreztem, néha meg iszonyúan. Sajnos ez természetes. 11 hós kislány anyukája
Szia! Én 35 hetes vagyok és pár hete jött elõ nekem is ez az "érzés", én magnéziumot szedek és most már jobb:-)de nem tudom mitõl lehet, védõnõ szerint normális. Bár õ még nem érzett ilyet:-))))Nem kellemes... Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! Arik vagytok!! :-D)

Ha sokáig maszturbálok utana faj, olyan mintha begörcsölne a hasam alatt. Mitől van ez? Egy fiu 21

Legjobb válasz: Hogy mitõl van nem tudom, de a megoldás: Keress egy barátnõt. majd õ meggyógyít.

Hogy mitõl van nem tudom, de a megoldás: Keress egy barátnõt. majd õ meggyógyít.
Na az elõttem válaszoló aztán tudja mi a hasznos válasz.. Ha sokáig vagy ha egymás után 5-6x is ez akkor szokott jelentkezni általában mindenkinél. Napi 1-2nél jelentkezik ez a probléma? Egyébként a maszturbálásnak nincs különösebb mellékhatása normál esetben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!