Találatok a következő kifejezésre: Mitől esik a (5940 db)

Mitől fájhat a hasam és mitől függ hogy hol, mitől és mikor fáj?

Van olyan amikor tök mind1 mit eszek fáj t?le a hasam.Van amikor a gyomrom fáj, van amikor kifejezetten a hasam, a köldököm körül vagy alatt.De azt sem értem hogy hogy van az h. egyik nap nem fáj,de máskor ha ugyan azt eszem akkor meg fáj.Általában sokszor eszek keveset és ha nem is csiga lassan,de nem sietek vele.Van amikor rök nehéz kajákat is meg tudok enni,de van, hogy egy sima kukorica pehelyt?l vagy gyümölcslét?l is tök kivan a hasam.26/l

Legjobb válasz: Menj el házidokihoz,de valószínûleg érzékenybél szindrómád lehet.

Menj el házidokihoz, de valószínûleg érzékenybél szindrómád lehet.

Mitol keshet a baratnom mestruacioja? Voltunk mar eggyut de vigyaztunk, es csinaltunk 2 tesztet is es nem mutattot terhesseget! Mitol nem jon meg?

Legjobb válasz: megesik, hogy késik valami miatt, nálunk pont most késett egy bõ hetet... lehet amúgy stressz, vizsga, érettségi, és még sok minden... :)

megesik, hogy késik valami miatt, nálunk pont most késett egy bõ hetet... lehet amúgy stressz, vizsga, érettségi, és még sok minden... :)
istuuu pistuu hány évesek vagytok? Lehet, hogy a barátnõdnek még nem állt be rendesen.
Lehet rágörcsöl, mert azt hiszi terhes. A stressztõl késhet de egy nõgyógyász többet tudna mondani.
A kérdező hozzászólása: en 18 O 16!hat lehet h a stressz.
A kérdező hozzászólása: mar 2hete kesik.
a fahéi meghozza. õsi trükk. palacsinta , madártej, süti stb. ne viccelek , komolyan mondom. a nejem a mai napig alkalmazza pl ha a nyaralás miatt korábban akarja hogy megjöjjön....

Mitől ilyen a bőröm és mitől múlhat el?

Legjobb válasz: Jó és pontosan milyen is?

Jó és pontosan milyen is?
A kérdező hozzászólása: érdes
lemeztöredezettség mentesítõt csinálj
De akár még melege is lehet. Procihûtõ tele porcicákkal :) ) v. venti kezd kiguvadni.
Menj bõrgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Márt Voltam de irt ki kenöcsöt de nem használt
A kérdező hozzászólása: de csak felreertetetek
Mostmár én sem értem, ami a gépeden van zene-videó az is akadozik? Ez még nem jelenti azt, hogy virusod lenne.

Mitől jó egy jó anya és mitől rossz a rossz?

Legjobb válasz: Az én anyám rossz... 13 éve nem foglalkozik velem, úgy beszél velem mint egy kutyával (vagyis még azzal sem így beszélnek), üt, csak dirigálni tud, SOHA nem beszél normális hangon, mindig csak kiabál. És még sorolhatnám. Az öcsém persze egy félisten =( A sírba visz (de szó szerint)... Ilyen anya NE legyél...

Az én anyám rossz... 13 éve nem foglalkozik velem, úgy beszél velem mint egy kutyával (vagyis még azzal sem így beszélnek), üt, csak dirigálni tud, SOHA nem beszél normális hangon, mindig csak kiabál. És még sorolhatnám. Az öcsém persze egy félisten =( A sírba visz (de szó szerint)... Ilyen anya NE legyél...
A jó anya teljes szívébõl szereti a gyermekét. Olyannak fogadja el amilyen. Megértõ és figyelmes. Bármit megtenne a gyermekéért. A rossz anya nem figyel a gyermekre. Önmagát elõrébb helyezi mint a gyereket. Önzõ, szeretete, megértést nem ad a kicsinek. Hideg és elutasító, esetleg erõsen korlátozó.
Szia!Én soha nem hallottam anyámtól a következõket:légy szíves, köszönöm, kérlek, ezt jól csináltad és hasonlókat.Ezért én erre nagyon odafigyelek, következetes próbálj lenni es megértõ.Korától függetlenül "felnõttként"kezelni, ez a legnehezebb, de nálunk beválik.Anyám mindíg visszaélt vele , hogy õ a "nagyobb", én megpróbálok nem beleesni a hibáiba.
A jó anya bíztatja a gyerekét, segít, hogy elérje célját, de képes szigorú is lenni a gyerek érdekében. Ki tudja mutatni a szeretetét, megbízható és minden körülmények között lehet rá számítani. Kétféle rossz anya van. Az egyik az, aki nem foglalkozik a gyerekével, nem mutatja ki a szeretetét, hárítja a felõsséget, megbízhatatlan. A másik az, aki szeretet címszó alatt mindent megenged a gyereknek, még azt is, ami hosszú távon káros neki, mert nem képes elviselni, ha a gyerek ideig-óráig haragszik rá.
Látod, ezen én is sokat gondolkodom. Most várom második gyermekemet. Az elsõvel is elég türelmetlen voltam, de nagyon szeretem, csak néha felidegesít. Sok könyvet olvastam a témában. Most is elkezdtem egyet olvasni, az a címe, hogy "Egy rossz anya vallomásai", az Ulpius-ház adta ki. Ezzel kb. egyidõben meghalt a férjem barátjának a felesége, hátrahagyott egy 2 éves kisfiút. A könyvet abbahagytam, nem fogom elolvasni, mert nagyon örülök, hogy élek és szerethetem. Szerinem jó anya vagy! Higgy benne! Ha szereted és nem bántod, az nagyon jó, az életben és minden családban vannak viták a gyerek körül (is), ez a velejárója. Jó anyák vagyunk!!!
ha nem csinál semmit a partner.Vagy vergõdik mint egy hal
Én még szûz vagyok, csak , hogy lehet rosszul szexelni??? Ha a férfi beteszi azon már mit lehet szarul csinálni?
2.te még nem értesz hozzá :)
Kedves Kérdezõ, A korodat és a nemedet nem írtad le, de úgy látom, nincs nagy tapasztalatod a témában. Nagyon röviden: lehet úgy csinálni, hogy a másikra is odafigyelsz és neki is jó legyen. Aki csak magára figyel, arra mondják, nem jó. Tanulság: oda kell figyelni arra, hogy a partnered is jól érezze magát.
Pl: A fiú csak berakja, elélvez utána meg mondja h hú de jó volt stb... A lányokra figyelni kell és kényeztetni õket, hogy õk is ugyanúgy élvezzék ahogy a fiú is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!