Találatok a következő kifejezésre: Mitől duzzad a szeméremajkam (3 db)

Mitől duzzadbe a nők szeméremajka?

Legjobb válasz: Ez általában verbõség a nemi szervben amit szexuális izgalom okoz. De ez lehet jele a hüvely gombának-bakteriális fertõzésnek.

Ez általában verbõség a nemi szervben amit szexuális izgalom okoz. De ez lehet jele a hüvely gombának-bakteriális fertõzésnek.
reflektálva az elõttem szólóhoz, ha szexuális együttlét során duzzadnak meg, az teljességgel normális. Ha nyugalmi állapotban, menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: én nem ilyenre gondoltam.hanem írdbe a google-ba h "szeméremajak duzzanat"
Én úgy hallottam hogy van olyan nõ akinek már születése óta duzzadt... ha nem viszket és nem látsz rajta más elváltozást esetleg már régóta ilyen szerintem nem kéne izgulni... de ez csak az én véleményem...

Mitől lehet nagy, duzzadt és piros a szeméremajkam?

Piros,megn?tt és felduzzadt az egyik szeméremajkam.Nemrég gomás fert?zésem volt a n?gyógyásztól kaptam rá egy gyógyszert amibe volt 2 kapszula az egyiket a páromnak a másikat nekem kellett bevenni,meg 6 napig hüvelykúpot kellett feltenni esténként.Nem szeretkeztünk a gyógyszer szedése alatt,csak amikor már elfogyott és tegnap este a szeretkezés után felduzzadt és bepirosodott a szeméremajkam,óvszerrel védekeztünk.

Legjobb válasz: még nem múlt el...amúgy meg tünetmentesség után egy héttel lehetne szexelni

még nem múlt el...amúgy meg tünetmentesség után egy héttel lehetne szexelni
Én úgy tudom, hogy a hüvelygombás fertõzés kezelése alatt latextartalmú gumit nem szabad használni. Legalábbis nekem is pont most volt nemrégiben, és ezt olvastam az enyém betegtájékoztatójában, lehet, hogy ez nem igaz mindegyikre, de sanszos, hogy ez volt a baj. Az is lehet, hogy kezdhetitek elõrõl az egészet. Mindenesetre ha kiújúlnak a panaszaid, akkor ezt is el kell mondani a dokinak megint. 25/L
A kérdező hozzászólása: de jó hogy ezt a nõgyógyász nem közölte:)
A kérdező hozzászólása: azért még irjatok hogy ha van valakinek hasonló tapasztalata..

Mitől duzzad meg a szeméremajkam? Nagyon megijedtem, fáj is egy picit. Mit lehet tenni? 21 hetes vagyok.

Legjobb válasz: szia ilyen nekem is volt, kb. a 23.hét körül.megduzzadtak és fájt is. ez sajna lehet viszér / van akinek ott jön ki /, de lehet szimplán a növekvevõ baba miatt.nagy a súly.én kamillát fõztem ki és azzal kenegettem.4-5nap alatt elmúlott / nem tudom, hogy a kamilla használt-e?/. kitartás.azért beszélj az orvosoddal. 28hetes kismama,boldog babavárást

szia ilyen nekem is volt, kb. a 23.hét körül.megduzzadtak és fájt is. ez sajna lehet viszér / van akinek ott jön ki /, de lehet szimplán a növekvevõ baba miatt.nagy a súly.én kamillát fõztem ki és azzal kenegettem.4-5nap alatt elmúlott / nem tudom, hogy a kamilla használt-e?/. kitartás.azért beszélj az orvosoddal. 28hetes kismama, boldog babavárást
sokkal gyorsabb a vérkeringésed most, és emiatt vérbõség elõfordulhat az ajkakban, és sokkal érzékenyebb ilyenkor. Ez az érzékenység lehet kellemes és kellemetlen is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!