Találatok a következő kifejezésre: Mitől csúnya lány (7 db)

Fiúk! Szerintetek milyen egy átlagos és milyen egy csúnya lány? (hogy néz ki, öltözködés, viselkedés, tb. ) Mitől csúnya egy lány?

Legjobb válasz: csúnya egy lány, ha igénytelen, ápolatlan, na meg persze igen, csúnya az arca...ezt nem lehet elmagyarázni. ha ránézel valakire akkor látod, hogy csúnya-e vagy sem:) na ettõl csúnya egy lány:)

csúnya egy lány, ha igénytelen, ápolatlan, na meg persze igen, csúnya az arca...ezt nem lehet elmagyarázni. ha ránézel valakire akkor látod, hogy csúnya-e vagy sem:) na ettõl csúnya egy lány:)
Szerintem a 2. és a 3. képen lévõ lány egyáltalán nem ronda...
Az a baj, hogy a mai szép lányok elrontják magukat..piercing(jó, lehet szép is egy piercing, pl. a monroe, orrpiercing ha picike, köldök..), tetoválások, gusztustalan ruhák, k*rvás cipõk, lepattogott körömlakk, ki nem tisztított fül, zsíros haj, vagy lenõtt hajfesték, túlontúl szõrös karok vagy bármi. A lányok többsége nem is gondolná, hogy a fiúk ilyen apró dolgokat is megfigyelnek és ez alapján ítélnek.. 18/L
egyet értek utolsóval.te sátán te rohadt régimódi vagy már bocs:)
Attól még, hogy valakinek nem jönnek be a mai "divat" csajok még nem kéne lepontoznotok és leszidnotok, hogy milyen régimódi :S Mindenkinek van saját véleménye neki mért ne lehetne? :S És én lány vagyok, de az igazat megvallva, amit az a Sátán linkelt be szerintem sem valami szépek :S Én se tartom magam valami hûû de szépnek, de nem is vagyok emo, nincs tele az arcom pirszingekkel stb...
Inkább demonstrálok. csúnya:http://dinabokedvencei.kepeslap.com/images/10261/betty_12_th.. http://img197.imageshack.us/img197/6536/user9259490124924327.. http://img24.imageshack.us/img24/2600/user142498941251150048.. Üdv Sátán

Fiúk! Mitől szép egy lány és mitől csúnya?

Legvonzóbb és legtaszítóbb küls? tulajdonság?

Legjobb válasz: Taszító:Ha úgy néz ki,mint egy ork.:D

Taszító:Ha úgy néz ki, mint egy ork.:D
általában erre azt szokták mondani egy lány akkor szép : ha szeretni való és akkor csúnya : ha tapló és káromkodik .
Az emberi agy a szimmetria alapján tesz különbséget a szép és a csúnya között. De ehhez még hozzájön az ízlés is, valakinek ez tetszik valakinek az.
Ergo ne legyen körszakálla? :)
Ha a bálna vadászok állandó prédája, az kizáró ok.Lehet husis, de legyen arányos és ne legyen olyan arca, mint egy férfinak.
Erre nem lehet rövid és egyértelmû választ adni, hogy mitõl lesz valaki szép vagy ronda, ez annyira összetett dolog.
A kérdező hozzászólása: OK, vettem, hülye kérdés=hülye válaszok :) )
Ha ronda.
A kérdező hozzászólása: * átfogalmazom: mi a kizáró ok számotokra egy lány külsejében (súly, arc, alak, hajszín stb)
A kinézetétõl.
A kérdező hozzászólása: Nem vagy válogatós :) )
ha küldessz egy képet megírom neked hogy mi szép és mi csúnya benned. Csak ne egy gugülös yetit küldj el viccbõl.

Mitől csúnya egy lány vagy egy fiú?

Legjobb válasz: Számomra érdekes, hogy hogy lett kemény nulla százalékos a válaszom. Jó, hogy nem mínusz...

Számomra érdekes, hogy hogy lett kemény nulla százalékos a válaszom. Jó, hogy nem mínusz...
Az, hogy ki hogy néz ki az csak a párkapcsolat elején számít. (Na meg a végén, de az nem ok a szakításra) Attól csúnya az ember igazán, ha az belülrõl fakad.
Az emberek többsége a szimmetrikus arcokat látja "szépnek", de persze nem ettõl függ, hogy valaki szép-e, csak egy tényezõ a sok közül. Igénytelenség nagyon el tud bárkit csúfítani.
attól lesz valaki kevésbé vonzó, ha boldogtalan
Nincs csúnya lány és nincs csúnya fiú sem. Ha valakinek tetszik egy lány/fiú az azért tetszik neki, mert szépnek/helyesnek gondolja. Mások viszont rondának találják. Ezért van az, h mindenkinek más az igénye.. Nincs egyforma ember. Mindenki tetszik vkinek.
szeritnem az emebrnek a kisugárzása az ami nagyot dob, negativan és pozitivan is, attol függ milyen. leeht valaki nagyon ronda ha egyszerüen ránézel és ugy érzed hogy uristen milyen vonzo lány vagy fiu. szeritnem ami belülröl fakad az nagyon sokat számit az emebr kisugárzásában és másképp és néznek rá az emberek.például ha látok egy mosolygos lányt mindig az jut eszembe hogy jaj milyen aranyos, valakibõl meg árad az undor, rosz ránézni és ez független attol hogy szimmetrikus e az arca vagy sem. :D mert attol hgy valakinek szimmetrikus az arca attol még leeht tul nagy a szeme elállo füle. de ezek sem arra vonatkznak hogy ronda e az illetõ inkább olyan ez hogy kinek mi tetszik. ami az egyik számára a legszebb az egy másik számára leeht a legrondább. kinek mi tetszik.
szerintem a nagy toka, a bibircsók, és az ápolatlanság nagyon csúnya, és nem hiszem, hogy bárki ezekre gerjedne, de végülis a belsõ számít.
Mindenki megszépül körülötted, ha eleget iszol :) )
Szerintem midkét tulajdonság relatív. Mert mihez képest szép, vag csúnya valaki? Lehet az egyik embernek tetszik, egy másiknak meg nem tetszik ugyanaz a fiú/lány. Akkor most csúnya, vagy szép?? Tehát a szépség/csúnyaság meghatározása mindig szubjektív szerintem....
Szépnek akkor mondanak egy embert, ha minél szimmetrikusabb az arca, aki nem szép annak kevésbé szimmetrikus az arca. Szerintem.
Voltam már úgy, hogy csúnyának láttam valakit elsõre. Aztán megismertem és - mit ad isten - szépnek láttam. Aztán volt ennek az ellenkezõje is. Helyesnek, szépnek láttam, aztán mikor megismertem, milyen undok, utálatos, valahogy az arcát is csúnyának láttam. Szerintem a belsõ kisugárzástól is nagyban függ, kit látunk szépnek és kit nem.
Ha valaki csúnya az senkinek sem tetszik, ha valaki szép az mindenkinek (vagy kicsit vagy nagyon). Én csúnya vok... szal. tom. Tegnap is a disco-ban többször is elõfordult, h néztem egy csajt és az mikor észrevette a tekintetem csinált egy olyan nézést, h "de csúnya vagy" aztán elfordult... és volt egy-két csaj ameik közömbösen viselkedett. Tehát egynek sem tetszettem. Aki csúnya az senkinek sem tetszik. "Mitõl csúnya egy lány vagy fiú?" Egy lány vagy fiú attól csúnya, h annak született. Sokat számít az ápoltság is a külsõ megítélésében, de ha csúnya valaki az hiába ápolt... Az öltözködés is sokat számít (igaz ez az ápoltságban benne van...:D) Ha viszont csúnya valaki, az hiába öltözik jól... akkoris csúnya lesz, ha viszont szép, akkor munkásruhában is szép lesz. Ha valakinek szépek az arcvonásai és szép a szeme, szája, bõre, jó a haja, kicsi a füle, és az orra is rendben van az szép (ez már tökéletes:D, de fõként ezeken múlik a szépség). Akinek viszont ezek mind az ellenkezõek az csúnya. Persze sokat számít a kisugárzás is...

Lányok. Hogy néz ki egy csúnya pasi? Mitől lesz valaki csúnya?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/search?tbm=isch&hl=hu&source=hp&biw=192..

Elsõ: B.meg, ezekkel vallatni lehetne x'DDDDDD http://howuglyami.com/wp-content/uploads/2010/01/ugly-men.jpg
ha túlsúlyos, vagy ha ápolatlan, de szerintem az is elég kiábrándító, ha kilóg a foga a szájából, vagy ha több a lyuk, mint a fog :D 18/L
engem azért tartanak annak, mert alacsony és vékony vagyok így észre sem vesznek, mint férfit sajnos. :/
Fõleg az ápolatlanságtól.
2 liter pálinkától!

Lányok? ! Miért vagytok anonimok? ! Mitől féltek? ! Csúnyák vagytok? ! Kövérek vagytok? !

Nem akarok senkit sem megbántani. A szüleinktől kaptunk nevet. Hát akkor használjuk. Büszkék is legyünk rá.

Legjobb válasz: Mert a nevembõl látnád, hogy kövér vagyok-e? :) Normálisnak érzed magad amúgy?:D

Mert a nevembõl látnád, hogy kövér vagyok-e? :) Normálisnak érzed magad amúgy?:D
Én szép vagyok, mint a nap, illatos, mint a rózsaszál, alakom, akár egy gazelláé!:) A pasim Brad Pitt hasonmása, és nemesi neve van, szóval ezért titkolom a nevem, sok a rajongom:)
Pont te írod ezt? Nem hiszem, hogy az igazi neved az Atti a Bika... :) )
Szép nevet választottak neked a szüleid:) )
Õszintén nem értem, mi a probémád. Ez egy anomim oldal, épp az a lényege, hogy mindenki névtelenül szerepel rajta. Az csak választás kérdése, hogy sokan itt is nicknéven futnak. Egyéni döntés. Itt nem ismerkedni szokás, hanem kérdésekre válaszolni. Ez nem egy fórum. Egyébként is, teljesen logikátlan, amit leírsz. Engem Eszternek hívnak. Gondolom most rögtön vizualizálódtam elõtted, tudod, mennyi idõs vagyok, hogy nézek ki, stb. Ez esetben roppant ügyes vagy. Valódi médium! Gratulálok neked! Ugyanakkor kérlek, hadd kérdezzek én is valamit a válaszomon belül: Fiúk?! Miért vagytok anonimok?! Mitõl féltek?! Csúnyák vagytok?! Kövérek vagytok?! (=_=)'
azigen
igen. csúnyák.
A kérdező hozzászólása: Szép jó napot! A nevem Attila. Anonimoknak irigykedõknek csak ennyi!
Mekkora nyomorék vagy! "180 cm 70 kg sportos izmos testalkatú." Már bocs, de legalább 80 kilónak kellene lenned ehhez a magassághoz, ha azt állítod magadról hogy sportos és izmos vagy!
Ez valami idióta lesz még idiótább szociológiai-, vagy a jóisten tudja milyen tesztjével. Vagy csak hülye. Atti. Atti a Bika.
mert b*zmeg ez egy anonim oldal. errõl szól!
Én azért vagyok anonim, mert ez egy anonim oldal. Juhéééé! 22l
A "Bika" név melyik szülõd ötlete volt?
Úristen, te egy kibaxott nagy nyomorék lehetsz, kérdezõ...hány éves vagy? De most komolyan. Mert én nem hiszem el, hogy egyetemista vagy. De ha apuci és anyuci elég vastag, akkor lehet, mégiscsak elhiszem. Így bármilyen hülyét felvesznek.
A kérdező hozzászólása: # 8/9 ma 13:02 # 9/9 ma 13:19 Szép jó napot és örvendek és üdvözöllek benneteket kedves és tisztelt Hölgyeim. Megyen a zöld. Férfi vagyok a fõiskola után, 180 cm 70 kg sportos izmos testalkatú. Itten az interneten nem ismerkedem. Nem hiszek benne. Csakis csak személyesen. Nem szeretem az anonimokat ás az irigykedõket. Sajnálom õket a viselkedésükért. A az én kérdésem más volt. Nem baj és nincsen gáz Eszter és Brad Pitt. Gratulálok nektek komolyan mondom.
A kérdező hozzászólása: Akkor bocs.
én csúnya is vagyok meg hülye is meg skizofrán és agyhalott és igénytelen ízléstelen putris csöves otromba mogorva bunkó paraszt..soroljam még?

Mitől lesz egy fiú csúnya a lányok szemében?

Én alacsony, sovány, nagy orrú srác vagyok, akkor már csúnyának számítok gondolom, de akkor miért van az, hogy mégis több lánynak is tetszettem már? Sosem értettem én ezt, mert más csúnya fiúknak is láttam már barátnőt, ráadásul van, akinek nem is akármilyen nője van.

Legjobb válasz: sárga fogak,zsíros haj és nyamvadt öltözködés

sárga fogak, zsíros haj és nyamvadt öltözködés
Ismerlek. Nem vagy ronda, fogd már fel.
Ezek a dolgok amit felsoroltál relatívak. Amíg egyik lány szemében ronda vagy, addig lehet a másik lány donhuan-nak lát. :D
Ne rinyálj mint egy p*nci..:) inkább ismerkedj aztán bármi megtörténhet
Már önmagában az alacsonyság is kizáró ok a lányoknál, és a soványság meg a nagy orr sem éppen pozitívum. Tudom, mert ezek rám is igazak.
Fiúk között elég ritka igazából aki tényleg csúnya, ahhoz már inkább torznak meg ápolatlannak kell valakinek lennie, hogy csúnyának számítson. Más kérdés, hogy vannak lányok akiknek majdnem mindenki csúnya, volt olyan osztálytársam, akivel annyi volt összesen a "baj", hogy béna szemüveget hordott, de egyébként semmi baj nem volt az arcával, de õ emiatt már "csúnya fiú" volt a legtöbb lány szemében. Pedig nem volt az. Egyébként meg mindenkinek más tetszik, nincs ilyen, hogy a nagy orrtól meg az alacsonyságtól, stb., automatikusan csúnya lesz valaki...
Zsidó lányoknál próbálkozz.
Küldj képet! (Bokros) 19/N
Bokros Lajos?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!