Találatok a következő kifejezésre: Mitől biztonsági egy (5 db)

Mitől biztonsági gyufa egy gyufa?

Legjobb válasz: A biztonsági gyufa nem tartalmaz fehérfoszfort. Az alábbi cimen a gyufa történetét is elolvashatod. Elég érdekes. http://hu.wikipedia.org/wiki/Gyufa#A_mindenen_gyullad.C3.B3_..

A biztonsági gyufa nem tartalmaz fehérfoszfort. Az alábbi cimen a gyufa történetét is elolvashatod. Elég érdekes. http://hu.wikipedia.org/wiki/Gyufa#A_mindenen_gyullad.C3.B3_..
A korai gyufák egyszerû mechanikai ingertõl is meggyulladtak, teszem azt, hogy a farmergatya szárán végighúzták õket (ez westernfilmekben látható:-). Ezért volt, csak a dörszöléstõl a nadrág zsebében vagy a csomagban is meggyulladhatott a gyufásdoboznyi gyufa, ami igazán nem kellemes. Irinyi jános találmánya a káliumklorátos gyufafej, ami csak a gyufásdoboz oldalán lévõ csíkban található katalizátor jelenlétében gyullad meg, tehát sokkal biztonságosabb a fehérfoszforos gyufánál.
ráadásul a fehérfoszfor mérgezõ elem....

Mitől érzed magad biztonságban egy párkapcsolatban?

Legjobb válasz: Ha nõnek érezhetem magam a párom mellett és ha õszinte velem. Szerintem a játszma nélküli kapcsolat az igazi, ahol tényleg érzelmek vannak és nem kell törekedni a hûségre, hanem magától értetõdõ. 27/N

Ha nõnek érezhetem magam a párom mellett és ha õszinte velem. Szerintem a játszma nélküli kapcsolat az igazi, ahol tényleg érzelmek vannak és nem kell törekedni a hûségre, hanem magától értetõdõ. 27/N
Ez egy jó kérdés, de nem tudnám megmondani. Ha azt látom, hogy a barátom elégedett, boldog, és úgy alapvetõen jól elvan velem, nincs szüksége másra, nem kacsingat kifelé. Szóval ha mellettem férfinak érzi magát és boldognak, akkor úgy gondolom "bizotnságban" vagyok.
Megnyugtat, hogy van valaki mellettem akiben bízhatok aki szeret engem jó érzéssel tölt el és ettõl boldog vagyok. Ja mégse mert most nincs.:( 18/L

Mitől érzitek magatokat biztonságban egy pasi mellett?

(A kérdés értelem szer?en n?khöz szól.)

Legjobb válasz: Ha tudom hogy kiáll mellettem, nem röhög ki ha hülyeségt csinálok és nagy hibáimat is megbocsájtja, nekem már elég!

Ha tudom hogy kiáll mellettem, nem röhög ki ha hülyeségt csinálok és nagy hibáimat is megbocsájtja, nekem már elég!
Nos igen, ha kiáll mellettem és tudom, hogy bármikor számíthatók rá :) Ha valóban szeret és érezteti is, plusz ketten kitudjuk elégíteni igényeinket minden téren egymásnak. Így minden téren biztonságban érezheti magát az ember.

Lányok, ti mitől érzitek biztonságban magatokat egy férfi mellett?

Milyen bels? tulajdonságok fontosak, mert azt tudom, hogy nem az a fontos, hogy sportos alkat legyen, ennél több kell:)

Legjobb válasz: Magabiztosság, határozottság és ész!! Okos ember mellett mindig biztonságban vagy. Én mindig ez alapján választok párt, a kinézet teljesen másodlagos, az a fontos, hogy okos legyen.

Magabiztosság, határozottság és ész!! Okos ember mellett mindig biztonságban vagy. Én mindig ez alapján választok párt, a kinézet teljesen másodlagos, az a fontos, hogy okos legyen.

Már lassan másfél hónapja nem jött meg a menstruációm. Mitől lehet? Amikor már egy hetet késett, vettem tesztet.2szer is megcsináltam, mindkettő negatív lett, (amúgy védekeztem. De a biztonság kedvéért) Mitől késik a menstruációm?

A héten már megyek n? dokihoz, mert nagyon aggaszt:(

Legjobb válasz: Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D

Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D
A kérdező hozzászólása: na hát igen. Az a baj ahogy ezt leírtam, elkezdted a mellem feszülni.. (ami nálam elõjele) Reggel már elõadás közben görcsögetett a hasam is és még mindig. Szal én nem tudom most mi van a szervezetemmel:S Az igaz, hogy örülnöm kéne hogy hu nem menstruálok egy ideig, de igazából már annyira hozzászoktam, hogy rendesen bepánikolok miért nem jön meg. És azért mégiscsak ez az "egészségesebb".. Nem tudom mi lehet a gond. De besz-rnék ha pont mire eljutok holnap nõgyógyhoz akkor jönne meg:D amire egyszer már volt precedens:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!