Találatok a következő kifejezésre: Mitől alszik a babám Tudok ezen (1 db)

Mitől alszik nyugtalanul a babám? Tudok ezen valahogy változtatni?

A meleg részemr?l ki van zárva, mert ez nem most kezd?dött el, hanem amióta csak itt van velünk. félálomban véresre kaparássza a fejét, pedig már nincs is korpa a fején. Úgy ébred, hogy nagyon gyorsan fordítgatja a fejét jobbra balra, közben kaparja a fejét, vagy nagyon er?sen dörzsölgeti a szemét. Éjszaka többször arra ébredtem, hogy pityergett álmában, és amikor felébred nagyon sírt. Napközben viszont vidám, kiegyensúlyozott, kuncog, hahotázik. Lehet, hogy a terhesség alatti itthoni konfliktusok (nevezzük kiabálásnak) okozták ezt az állaptot? Tény, hogy én többször nagyon felzaklattam magam a terhesség alatt, de a baba születése után nem voltak itthon különösebb veszekedések. Szerintetek emiatt van? Ha emiatt, akkor mit tudok tenni, vagy ez egy olyan hiba volt, amit én már nem tudok helyrehozni? Vagy az is lehet, hogy egészen másban kell az okot keresni? Ja a babám napokon belül 5 hónapos, és fiú.

Legjobb válasz: Egy barátnõmnél ugyanez a helyzet és nála a fogacska okozza a problémát. nem lehet, hogy a pocija vagy esetleg melege van? Privát emailt is írhtsz! Dia

Egy barátnõmnél ugyanez a helyzet és nála a fogacska okozza a problémát. nem lehet, hogy a pocija vagy esetleg melege van? Privát emailt is írhtsz! Dia
A kérdező hozzászólása: Három hónapos korában a pocifájás teljesen megszünt, a meleg meg azért nem lehet, mert ez nem most kezdõdött, hanem még a hidegek idején. A foga esetleg lehet, mert nagyon nyáladzik már több hónapja, csak fura, hogy napközben, ébrenléti állapotban nincsnek fogzási panaszok.
szerintem menj el orvoshoz... hátha ö tudna segiteni

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Erős hangulatváltozások, sok sírás, félelemérzés szülés után, mit tegyek?

Sajnos van egy testi betegségem, ami szülés után felerősödött és emiatt is gyakran vagyok szomorú.

3

Lehet valami baja a babámnak, mert ma reggel bevette a fogamzásgátlómat?

Nem tudtam már kiköpetni vele.

6

8 hónapos kisbabának tényleg felesleges karácsonyra ajándékot venni? Arra gondoltam, ha ajándékot nem is, de valami szép ruhácskát csak kellene. Vélemények?

13

Létezik, hogy 15, majdnem 16 hónaposom 1 hónapja teljesen kifordult önmagából?

Értem ezalatt azt, hogy mindenért, ezt szó szerint vegyétek, hogy mindenért hisztizik, borzalmasan anyás lett, szinte csak velem van el, de nekem meg egész nap nyűglődik, és ha valaki el akarja venni tőlem megy a visítás. Ma kiborultam. Sír ha lerakom, sír ha felveszem, sír ha leülök vele, ha felállok vele, sír ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, sír ha pelenkázom, ezt kifejezetten utálja, és sír az öltözésnél is. Mindenért, egész nap. Ez normális? Nem bírom, mit csináljak vele? Hagyjam rá? Nem játszik el egyedül, max egyszer egy nap egyszer 5-10 percet. Az éjszakai alvásról nem is beszélve, sose volt jó alvó, de amit kb. 1-2 hónapja művel, az felülmúl mindent. Óránként- félóránként- negyedóránként felvisít. ELFÁRADTAM!!!! Elegem van!!!

3

Meddig használhatom ezt a cumisüveget? Chicco step up1?

Dec. 17-én leszünk két hónaposak. Tápszert kap. Milupa fermentált. Nemrég vettem neki Chicco step up 1 cumisüveget.(0m+) azt irja ferde formájú lassú folyású cumival. Ezt meddig használhatjuk?

2

Egy ismerős - akinek több gyereke is van - azt kérdezte, hogy az 5 hónapos gyerekem a nappal nagy részében még alszik, ugye?

Nagyon meglepődtem, szerintem igen ritka lehet, ha egy ekkora gyerek még a nappal nagy részét végigalussza. Tapasztalatok?

10

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!