Találatok a következő kifejezésre: Mitől alszik a babám Tudok (2 db)

Mitől alszik nyugtalanul a babám? Tudok ezen valahogy változtatni?

A meleg részemr?l ki van zárva, mert ez nem most kezd?dött el, hanem amióta csak itt van velünk. félálomban véresre kaparássza a fejét, pedig már nincs is korpa a fején. Úgy ébred, hogy nagyon gyorsan fordítgatja a fejét jobbra balra, közben kaparja a fejét, vagy nagyon er?sen dörzsölgeti a szemét. Éjszaka többször arra ébredtem, hogy pityergett álmában, és amikor felébred nagyon sírt. Napközben viszont vidám, kiegyensúlyozott, kuncog, hahotázik. Lehet, hogy a terhesség alatti itthoni konfliktusok (nevezzük kiabálásnak) okozták ezt az állaptot? Tény, hogy én többször nagyon felzaklattam magam a terhesség alatt, de a baba születése után nem voltak itthon különösebb veszekedések. Szerintetek emiatt van? Ha emiatt, akkor mit tudok tenni, vagy ez egy olyan hiba volt, amit én már nem tudok helyrehozni? Vagy az is lehet, hogy egészen másban kell az okot keresni? Ja a babám napokon belül 5 hónapos, és fiú.

Legjobb válasz: Egy barátnõmnél ugyanez a helyzet és nála a fogacska okozza a problémát. nem lehet, hogy a pocija vagy esetleg melege van? Privát emailt is írhtsz! Dia

Egy barátnõmnél ugyanez a helyzet és nála a fogacska okozza a problémát. nem lehet, hogy a pocija vagy esetleg melege van? Privát emailt is írhtsz! Dia
A kérdező hozzászólása: Három hónapos korában a pocifájás teljesen megszünt, a meleg meg azért nem lehet, mert ez nem most kezdõdött, hanem még a hidegek idején. A foga esetleg lehet, mert nagyon nyáladzik már több hónapja, csak fura, hogy napközben, ébrenléti állapotban nincsnek fogzási panaszok.
szerintem menj el orvoshoz... hátha ö tudna segiteni

4hós babám 3-4 napja nagyon keveset alszik nappal is éjjel is. Eddig jó alvó volt most meg éjjel is sokat felsir csak a cicin tudom megnyugtatni. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Jön a foga esetleg? Más tippem nincs, de én is azt tapasztalom, hogy vannak a babáknak különbözõ korszakai, talán ezt is elhagyja egy -másfél héten belül.-) Amúgy tudja õ, hogy mennyit akar aludni, ha épp nem fáj semmije..

Jön a foga esetleg? Más tippem nincs, de én is azt tapasztalom, hogy vannak a babáknak különbözõ korszakai, talán ezt is elhagyja egy -másfél héten belül.-) Amúgy tudja õ, hogy mennyit akar aludni, ha épp nem fáj semmije..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!