Találatok a következő kifejezésre: Mitől alszik a babám (22 db)

Szerintetek mitől lehet, hogy ilyen rosszul alszik a babám?

4 hónapos, eddig reggel 9-10-ig is elaludt, de az utóbbi napokban nagyon sokat szenved éjszaka. Forgolódik, sirdogál, fél óránként kell átmenni hozzá. Már mindenre gondoltunk, hogy nem-e fázik, melege van, hasa fáj (én erre tippelnék, mert nagyon feszeng).

Legjobb válasz: Lehet a frontot érzi.Az én fiam most lesz 4 hónapos,õ meg nappal fordult ki magából.Nem bírok vele,eszméletlen hisztis.Én bízok a frontban. :)

Lehet a frontot érzi.Az én fiam most lesz 4 hónapos, õ meg nappal fordult ki magából.Nem bírok vele, eszméletlen hisztis.Én bízok a frontban. :)
Az én kisfiam 3és fél hós, de dettó ugyanez... nappal se nagyon alszik, de éjszaka sem az utóbbi idõben..
Erõs frontok + hétfõn volt telihold. - mindkettõ megbolondítja õket (külön-külön is).
Hány órakor fekteted le a babát? Nekem tegnap fél 10-kor aludt el és ma már reggel fél 6 körül fent volt... Az én babám 4, 5 hónapos és az elmúlt hétben nagyon keveset alszik. Éjszaka 7-8 órát max., közben is egyszer ébred szopizni, utána ébredés után 2-3 órával alszik vissza, napközben összesen még kb. 4 órát alszik és ennyi. Szerintem ez nagyon kevés egy ekkora babának meg én is tök kialvatlan vagyok de nem nagyon tudok mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: 9 körül fekszik, de most 3-kor már nyöszörgött. Aludt, de nyöszörgött, halkan sirdogált, szenvedett.

3 napja nyugtalanul alszik a babóm fel-fel sír kb fél oránként nem éhes nem szomjas mitől lehet? 6 hónapos

Legjobb válasz: Ha semmi se jó neki, akkor valószínûleg a foga lesz a ludas. 2 hetente is normális, akár sûrûbben vagy ritkábban is jöhetnek a fogai. Erre nincs pontos menetrend. Az enyémnek volt, hogy egyszerre 4 jött, elõtte egy hónapig semmi, utána másfélig megint. Szerencsére õt nem viselte meg.

Ha semmi se jó neki, akkor valószínûleg a foga lesz a ludas. 2 hetente is normális, akár sûrûbben vagy ritkábban is jöhetnek a fogai. Erre nincs pontos menetrend. Az enyémnek volt, hogy egyszerre 4 jött, elõtte egy hónapig semmi, utána másfélig megint. Szerencsére õt nem viselte meg.
Nálunk ugyan ez a helyzet és már egy hete tart. Ma már a felsõ ínyét is nagyon piszkálta. Az alsó 2 foga egy hónapja kijött, most a felsõk következnének. Mi is arra gondolunk, hogy a fogáról és várjuk, hogy mikor lesz vége. Mert óránként kelni nagyon fárasztó. De napközben meg remekül el van. 6 hónapos kislány. Kitartást kívánok! Ja, és reméljük, hogy tényleg "csak" ennyi a baj.
Erõs a gyanúm, hogy fogzás kezdõdik nála. Kitartás!!!!
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam de kb 2 hete jött ki a 2 alsó már jönne is a felsõ? :D
Mozgásfejlõdés és fogzás. El fog múlni, kitartás!
1. vagyok. Bizony bizony, jöhetnek már a felsõk is!!! :) Amúgy nálunk konkrétan a fogakkal addig "szenvedtünk", mig az elsõ 16 ki nem bújt (a 4 utolsó a szemfogak voltak, az is elég gáz volt)... utána mintha elvágták volna, semmi baja azóta a lányomnak. (Most 21 hónapos). A kolléganõmék viszont észre sem vették, mikor jöttek a lányuk fogai.. az is lehet, h nálatok is pld. csak az elsõ négy lesz ilyen nehéz, a többit észre sem veszitek... Kitartás, tényleg nem annyira hosszú ez az idõszak... (csak Neked most... de elmúlik ez is) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat aranyosak vagytok, én is remélem hogy tényleg csak a fog a ludas és nincs semmi baj:)
Mi is egy hete küszködünk éjszakánként, óránként megébred, de fogalmam sincs miért. Nem látom az ínyén, hogy a foga jönne, és nappal olyan jókat alszik, hogy nem tudom mitévõ legyek.
Tegnapi 22:41-es vagyok. Nekünk a hasa fájt szegénykémnek, azért ébredt és sírdogált. Tegnap újra adtam neki gripe watert, és most éjjel már nem is ébredt meg. (Lecsót ettünk és sikerült belehagymáznom rendesen.)

Ejszaka nyugtalanul alszik a babam 7hos. Forgolodik es dobalja magat mitol? Lehet sokat eszik vacsira? Vagy a hasa vagya foga faj? Mit csinaljak?

este max fel0kor alszik,menet rendszeruen ejfelkor felbred es onann akar orankent kepes ebredni,amit kozben alszik azt sem nyugodtan..en mar hulla vagyok a nem alvastol..olvastam h van valami homeos bogyo a babaknak erre tudja valaki a nevet?vagy valamijo 5let?

Legjobb válasz: szia! a 7 és fl hónapos fiam ugyanezt csinálja, én is hulla vagyok már :( nálunk úgy tûnik a foga a gond, most jönnek a fölsõk és ezt rosszabbul viseli mint amikor az alsók jöttek. vergõdik álmában, rugdossa a rácsot, beveri a kezét (pedig van fejvédõ szivacs) - a foga miatt vergõdik álmában, az ütközésektõl pedig felébred és sír :( ami némileg segített, az a homeos viburcol kúp. fogáttörés elõtt viszont csak a panadol baby hozott néhány óra megnyugvást, de azt csak 3 napig lehet adni. kitartást! remélem írnak jó ötleteket a többiek!

szia! a 7 és fl hónapos fiam ugyanezt csinálja, én is hulla vagyok már :( nálunk úgy tûnik a foga a gond, most jönnek a fölsõk és ezt rosszabbul viseli mint amikor az alsók jöttek. vergõdik álmában, rugdossa a rácsot, beveri a kezét (pedig van fejvédõ szivacs) - a foga miatt vergõdik álmában, az ütközésektõl pedig felébred és sír :( ami némileg segített, az a homeos viburcol kúp. fogáttörés elõtt viszont csak a panadol baby hozott néhány óra megnyugvást, de azt csak 3 napig lehet adni. kitartást! remélem írnak jó ötleteket a többiek!
A kérdező hozzászólása: nekunk a felso fogak is kint vannak tehat oszesen van mar 4..de lehet h jonnek a felso melleti fogak?adtam neki vibrucol kupot 5napig de ugyanaz volt..tanacstalan vagyopk mert o sem alszik nyugodtan es en sem ..
A homeos bogyo neve chamomilla vulgaris 15ch.En is hasznalom, es segit.Muanyag kiskanalba, keves vizben feloldom a bogyokat.Elotte, utana fel oraig nem ehet nem ihat.En az esti kaja elott fel oraval adom oda neki.Nem csak a fogzasra, az alvas is nyugodtabb tole a kamilla miatt.


Miért van az hogy a babám (2 hetes) éjjjel felébred, eszik és nagyon neheten alszik vissza van hogy 1 ora nyüglödés után ujra eszik (pedig elötte jol lakott) és csak igy alszik el mitöl van ez, mit tehetek?

Nagyon fáraszto mert felébred eszik és utánna nem akar aludni,nagyra nyitott szemekkel néz(éjjel 2-3 körül) ha lerakom sir,nyüglödik pedig a pelus tiszta és elötte evett (látszolag jol lakott mert nem ké többet)és mégsem alszik.Dajkálgatjuk egy orát is akár de van hogy még iy sem alszik csak ha megint evett,pedig 1 szopira 80-100ml eket eszik nem értem hogy miért csinálja ezt és mit tehetnék hogy leszokjon rola??!Nem az a kérdés hogy mit tegyek hogy ne keljen fel éjjel enni mert tudom hogy ez még ilyenkor kell neki csak hogy hamar visszaaludjon szopi után(nem beszélünk hozzá éjjel)?!De az is érdekelne meddig kelnek fel éjjel enni??

Legjobb válasz: Szia! Nekem 10 hetes a kislányom, éjjel is szopizik, de mindig könnyen visszaalszik. Nem tudom, te hol altatod, én mellette alszom, mellre teszem és mindketten belealszunk a szopiba. Esetleg próbáld meg a levendula illóolajat. Nyugtató, altató hatása van. Ha az én babám este nyûgösebb, akkor csöppentek pár cseppet a mécsestartóba és pillanatok alatt tele van az illatával a szoba. A kismanó meg úgy alszik tõle, hogy néha egy szopit is kihagy. Állítólag a citromfûnek is ilyen hatása van.

Szia! Nekem 10 hetes a kislányom, éjjel is szopizik, de mindig könnyen visszaalszik. Nem tudom, te hol altatod, én mellette alszom, mellre teszem és mindketten belealszunk a szopiba. Esetleg próbáld meg a levendula illóolajat. Nyugtató, altató hatása van. Ha az én babám este nyûgösebb, akkor csöppentek pár cseppet a mécsestartóba és pillanatok alatt tele van az illatával a szoba. A kismanó meg úgy alszik tõle, hogy néha egy szopit is kihagy. Állítólag a citromfûnek is ilyen hatása van.
Szia.Mi 5 hetesek vagyunk az elsõ hetekben ugyanez volt nálunk is.Hajnalban valamikor elöször többnyire 12-1 körül keltünk hami utána vissza a kiságyba(külön szobában)jobb esetben 30perc rosszabb esetben 1-1, 5 óra mire visszaaludt.Mostnra már csak hajnal 4kor kelünk és nagyjából 30 perc alatt visszalszik.Mondjuk én adtam neki cumit és azért kellett rohangálni hozzá mert mindig kiesett, talán ezért tartott sokáig a visszaalvás.Szóval nyugi kis idõ és nálatok is jobb lesz:) Minden jót.
Az elõttem szólónak: mivel az anyatejet kb. 1 óra alatt emészti meg a baba (tápszernél ez jóval hosszabb idõ) igenis lehet éhes másfél óra múlva, fõleg, ha még csak pár hetes. Az újszülött baba gyomra akkora, mint egy cseresznye. Nagyjából egy evõkanálnyi tejcsi fér el benne. Ahogy nõ a baba, úgy tud egyre többet enni és úgy bír ki egyre többet két szopi között.

2 hetes lesz a babám, és 2napja elég rosszul alszik, éjszaka sokáig fent vagyunk, és álmában töbször felsír, elég nyugtalanul alszik! A tejet is vissza bukja sokszor! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Biztosan a pocija fáj és valószínûleg azért, mert azt írod, hogy sokszor eszik keveset. Lehet, hogy túl sok jut a pocakjába az elsõtejbõl, ami ugye vizesebb és cukrosabb, mint a hátsó, zsírosabb, táplálóbb tej. Figyelj rá, hogy jól kiürítse a melledet! Illetve próbáld meg elhagyni a puffasztó ételeket, a tejtermékeket. Sajnos azt Neked kell kitapasztalnod, hogy mitõl fáj a pocakja és azt elhagyni néhány hétre, hónapra. Próbáld melegíteni a pocakját. Nálunk bevált a hajszárító, mert a meleg ellazította, a hangja pedig megnyugtatta. Hason altasd, pocakfájós babáknak az a legjobb. Nálunk még bevált BabyCalm és a BioGaia, de igazándiból hasfájós babánál az idõ lesz a megoldás. Tudom, szörnyû, de kitarrtás és türelem, türelem, türelem! Pihenj nappal, mikor a Kicsi is alszik!

Biztosan a pocija fáj és valószínûleg azért, mert azt írod, hogy sokszor eszik keveset. Lehet, hogy túl sok jut a pocakjába az elsõtejbõl, ami ugye vizesebb és cukrosabb, mint a hátsó, zsírosabb, táplálóbb tej. Figyelj rá, hogy jól kiürítse a melledet! Illetve próbáld meg elhagyni a puffasztó ételeket, a tejtermékeket. Sajnos azt Neked kell kitapasztalnod, hogy mitõl fáj a pocakja és azt elhagyni néhány hétre, hónapra. Próbáld melegíteni a pocakját. Nálunk bevált a hajszárító, mert a meleg ellazította, a hangja pedig megnyugtatta. Hason altasd, pocakfájós babáknak az a legjobb. Nálunk még bevált BabyCalm és a BioGaia, de igazándiból hasfájós babánál az idõ lesz a megoldás. Tudom, szörnyû, de kitarrtás és türelem, türelem, türelem! Pihenj nappal, mikor a Kicsi is alszik!
Lehet a pocakja fáj és tej alatt az anyatejet érted? Mert ha igen lehet túl sokszor szopik azért jön vissza neki annyi és azért is fáj a pocija. Mondjuk ez csak egy ötlet így nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: igen anya tejre gondoltam! Töbször eszik keveset! Teát nem akarom kiprobálni, elég sok rosszat hallodtam róla, elég sokat morog a pocija aranyomnak, szerencsére széklete van naponta többször is!!! A védönõ hétfön jön megkérdezem töle is majd!! Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: apának a mellkasán nagyon jól tud aludni, ha hason vagy oldat szokotam lerakni aludni, hanyat nagyon ritka, cici után ritkán büfizik, hiába teszük válra nem mindig szokot, akkor is inkább bukik! Teát nem adok neki sima vízet kap forralás után, napközbe jóformán kézbe van, sokat szeretgetjük!! A pociját szoktam a lábával maszirozni meg én is simogatom neki, azt élvezi! Nem sír amugy csendes nem nagyon mutatja a hangját!! Lehetséges h felcserélte a nappalt az éjszakával? Most sem alszik még, napközbe kb annyit van fent míg eszik de van h napközbe 4 órát is alszik, hiába keltegetem h egyen! Ilyenkor meg fent van 3-4órákat!! Napközbe probálunk a párommal piheni mikor õ alszik, de napközbe vannak a tenni valok is a háztartásban! Köszönöm h írtatok!

3 hetes a babám. Napok óta rosszul alszik, nyugtalan. Eddig semmi gond nem volt vele, jó volt az alvókája. Mitől lehet ez?

2-3 óránként szopizik napközben. Etetés után vagy közben elalszik,5 percen belül kipattan a szeme és képtelen visszaaludni. Volt, mikor 3-4 órát aludtunk éjszaka. Napközben is nehezebben alszik el, mint eddig. Napközben cicizik, az esti fürdés után tápszert kap. Rengeteget kakál(ami már szinte ijeszt? számomra), de szinte mindig megkínlódik vele. Sokszor szélgörcse is van és nagyon tud kínlódni szegénykém. Ja és hasfájós, általában este jön el? nála. Mit lehet tenni ilyen esetben?

Legjobb válasz: Szia! Most kezdõdik a hasfájós korszak. Vannak szerek, amikkel tudsz enyhíteni a görcsin, de alapjába véve túl kell élni ezt az idõszakot. Ilyenkor sajnos nyûgösek, keveset alszanak a babák. Az én 8 hetesem is van, hogy egész nap csak 10 percekre alszik el. Viszont nálunk éjszaka szerencsére eddig nem volt gond... kopp, kopp, kopp:-) Nekünk az Espumisan csepp segít egy picit. Az esti szopizások elõtt adom neki. Viszont ettõl akkorákat kakál, hogy rendszeresen a hátán jön ki a pelusból:-D Lehet még próbálkozni az angol vízzel, az Infacol-lal, Sab simplex-el. Meg van a mecsek baby tea, köménytea, de van akinek csak hasfájósabb lesz tõle a babája. Próbáld kicsit tornáztatni a lábát felfelé hason fekve, az én kislányom ezt nagyon szereti. Kitartás, 3 hónapos korra általában teljesen megszûnnek ezek a tünetek.

Szia! Most kezdõdik a hasfájós korszak. Vannak szerek, amikkel tudsz enyhíteni a görcsin, de alapjába véve túl kell élni ezt az idõszakot. Ilyenkor sajnos nyûgösek, keveset alszanak a babák. Az én 8 hetesem is van, hogy egész nap csak 10 percekre alszik el. Viszont nálunk éjszaka szerencsére eddig nem volt gond... kopp, kopp, kopp:-) Nekünk az Espumisan csepp segít egy picit. Az esti szopizások elõtt adom neki. Viszont ettõl akkorákat kakál, hogy rendszeresen a hátán jön ki a pelusból:-D Lehet még próbálkozni az angol vízzel, az Infacol-lal, Sab simplex-el. Meg van a mecsek baby tea, köménytea, de van akinek csak hasfájósabb lesz tõle a babája. Próbáld kicsit tornáztatni a lábát felfelé hason fekve, az én kislányom ezt nagyon szereti. Kitartás, 3 hónapos korra általában teljesen megszûnnek ezek a tünetek.
Ébresztgesd! Nem sárga? Vagy nem volt sárga? Attól még aluszékonyabbak... Tornáztasd, vagy próbáld meg hasra rakni, segít neki a pukiban-böfiben... Adj neki Infacol-t minden etetés elõtt, szedj espumisan gyöngyöt meg probiotikumot, jól böfiztesd meg etetés alatt min. 3-szor!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Az Espumisant adom neki, mert a védõnõ ajánlotta és viszonylag segít is rajta. Próbáljuk a tornázást és most már a hason fekvést is.
még ami jó a fentiek mellett hogy evés közben is többször büfiztesd meg és ne csak a végén. Az én babámmal míg rá nem jöttünk hogy tényleg a hasa fáj, volt hogy másfél órát aludtunk csak éjjel. De 6 hetes korára õ ki is nõtte a hasfájást. És még valami ha anyateje kap, akkor több szopizást egymás után egy mellbõl adj neki, mert az elõtej cukrosabb amitõl jobban fájhat a baba hasa. Lehet hogy emiatt fejni kell a másikat, de nekünk ez nagyon bevált, fõleg éjszaka.

Mitől változhatott így meg a babám? Egy hete teljesen nyűgös, a napirendje teljesen felborult, éjjel ugyan alszik, de nappal nincs el magában.

Most is épp aludnia kéne, de röhögcsél a kiságyban, majd két pillanat múlva sír, ha odabújok hozzá megnyugszik, majd megint röhög, a hajam tépi, pedig ilyenkor már aludni szokott... Nem értem! 6 hós lesz, a fogára saccoltunk, de nem vörös neki, ugyan látni már régóta, hogy alul ott van két fog. Nem tudom mi lehet a gond, és félek, hogy a gyerekemb?l olyan gyerek válik, amilyet nem szerettem volna soha, egy nem önálló, folyton nyávogó, csak ölben ellev? baba. Viburcol kúpom van, de még nem mertem neki adni. nem biztos, hogy a \'legnyugtatózás\' jó megoldás szerintem.

Legjobb válasz: Sajna nekem is hathósan kezdte, most héthós mult, de még mindig tart:((( mondjuk egy héten egy-két nap aranyos, szépen játszunk, alszik napközben pontos rend szerint, a többi napon meg felteszi a nyûglõdõlemezt, ami egész nap tart:( enni eszik rendesen, neki van már alul ké foga, de többet jönni nem látok. Én sem adok semmilyen homeot neki, amikor jött a foga chamomila vulgarist adtam, de szerintem sincs amugy semmi baja, nem akarom tompítani. Szerintem itt 6-7 hó körül is van valami fordulás, mint 3-4 hó körül ami volt. Elég nehezen birom igy õszintén cérnával, mondjuk ugy a negyedik nyüglõdõ-semmi nem jó nap után. Ma egy kicsit jobban elvolt. Szerintem unatkozik. Nem tud elõre mászni, elérni a tárgyakat és tök ideges tõle! Te nem erre tippelsz? Unja a játékait a szobáját méginkább. Annyit találtam ki, hogy próbálok mást játszani vele és más helyszineken, igy egy kicsit jobb. Kitartás neked is!!

Sajna nekem is hathósan kezdte, most héthós mult, de még mindig tart:((( mondjuk egy héten egy-két nap aranyos, szépen játszunk, alszik napközben pontos rend szerint, a többi napon meg felteszi a nyûglõdõlemezt, ami egész nap tart:( enni eszik rendesen, neki van már alul ké foga, de többet jönni nem látok. Én sem adok semmilyen homeot neki, amikor jött a foga chamomila vulgarist adtam, de szerintem sincs amugy semmi baja, nem akarom tompítani. Szerintem itt 6-7 hó körül is van valami fordulás, mint 3-4 hó körül ami volt. Elég nehezen birom igy õszintén cérnával, mondjuk ugy a negyedik nyüglõdõ-semmi nem jó nap után. Ma egy kicsit jobban elvolt. Szerintem unatkozik. Nem tud elõre mászni, elérni a tárgyakat és tök ideges tõle! Te nem erre tippelsz? Unja a játékait a szobáját méginkább. Annyit találtam ki, hogy próbálok mást játszani vele és más helyszineken, igy egy kicsit jobb. Kitartás neked is!!
A kérdező hozzászólása: nem irigyellek Téged sem. az az igaszság, hogy hasra tud fordulni a babám, de már azt sem csinálja. Csak nyög, meg nyekeg. Nem tudom miért. A furcsa az, hogy egyik napról a másikra lett ilyen. Eddig az elalvással sem volt gond, most meg elmegyek mellõle és üvölt. Még a játszószõnyege mellõl sem akar elengedni. Pedig eddig sosem sírt. Valóban 3 hónapos korában is volt egy ilyen fázis, de nem tartott egy hónapig, mint nálad:( Egyébként enni sem eszik hû de sokat, viszont azt hogy beteg kizárnám, nem lázas, nem tortyog...Te adsz már neki gyümölcsöt? nem lehet, hogy a hozzátáplálás miatt ilyen? nálunk a hozzátáplálás után 1, 5 héttel kezdõdött. De igazából cicit sem kér, tápot sem, gyümölcsöt sem olyan vadul, mint ezelõtt. szóval a hozzátáplálást is kizárnám.
5, 5 hós kora óta szépen eszeget. 6 hósan már megevett 1 ü gyümit tizóraira, 1 ü fõzit ebédre simán. Tuti hogy nem éhes és a hasa sem fáj. Egyszerûen kínlódik, unatkozik. Persze ha hancúr van meg birkózás, mondókázás, kertben virágnézegetés, mama cipeli a karjában és magyaráz neki, akkor egy hangja sincs! De ennyi idõ nincs egy nap, képtelenség egész nap szórakoztatni! Tuti az a baja a bébidnek, hogy agyilag már ott tart, hogy haladna valahogy, de még a teste nem engedelmeskedik, ettõl baromi ideges. Figyeld meg, ha mászni/kúszni kezdenek, meg fog ez a kinlódás szûnni, nekem ezt irták itt az anyukák! Én bizakodom:) nekem kéne néha ez a viburcol kúp:) ))

Mitől lehet, hogy a babám nagyon nehezen alszik el és nagyon nyügös és sirdogálós?

Tegnap volt két hetes és most egy napja szinte alig alszik. Máskor elaludt a cicimen,most meg ha el is alszik rajta, mihelyst lerakom 10 perc múlva üvölt és ez így megy órákig. Állandóan a cicimen lenne,de délben is 130-at evett,ami két hetesen szerintem rengeteg. Próbálkozom közben az édeskömény teával,iszik is bel?le,de nem nyugszik el.Simogatom, cipelem, beszélek hozzá,de ténylek csak órák múlva hajlandó elaludni. A melegre sem foghatom,mert egy régebbi házban lakunk ami viszonylag h?vös egész nap 24 fok van. Hasfájósnak sem mondanám,mert nem egyvégben sír és nem az az er?s sírás,meg a lábát sem húzza a fel a hasáig és széklet is meg szelek is vannak rendessen. Volt már valaki hasonló helyzetben? Nem tudom mi tév? legyek,de nagyon bánt,lelkileg már nem nagyon bírom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt. Túl sokat eszik egyszerre és feszíti a pociját. Nekem a doktornõ azt tanácsolta, hogy dajkáljam többet. HA beáll a kereslet-kínálat, már nem lesz gond a túlevés. Nekem most épp az a baj, hogy keveset eszik, bár eleget hízik, úgyhogy nem idegeskedek miatta. A hasfájás és a sírás megszûnt, de továbbra sem alszik sokat nappal.:))

Nálunk is ez volt. Túl sokat eszik egyszerre és feszíti a pociját. Nekem a doktornõ azt tanácsolta, hogy dajkáljam többet. HA beáll a kereslet-kínálat, már nem lesz gond a túlevés. Nekem most épp az a baj, hogy keveset eszik, bár eleget hízik, úgyhogy nem idegeskedek miatta. A hasfájás és a sírás megszûnt, de továbbra sem alszik sokat nappal.:) )
nem tudom mi lehet a gond, a 130 ml az jó, szoval éhes nem hiszem, hogy lehet.de ez az én tanácsom: semmiképp ne szoktasd hozzá az állandó ölbevételhez, mert arról nagyon nehezen szokik le. én is voltam ilyen cipõben, én mindig azt csináltam, hogy közel bújtam hozzá, simogattam, énekeltem neki, attól az én kislányom mindig megnyugodott. nem vettem fel, csak ott voltam mellette.

Mitol faj minden reggel 6-7kozott a babam hasa? Sokszor ott allok a kisagy felett, latom, hogy o alszik de dobalja magat es nyuszog meg neha fel is sir.

ugy tudom allitolag a vastagbel reggel dolgozik a legjobban..igaz ez?mit tegyek?mert ezt a nyuszoges es az agyban valo csapkodas minden reggel menetrendszeru...Tapasztalatok?

Legjobb válasz: mennyi idõs a babád? Az enyém is csinálta ezt kb 3 hónapos koráig. Nem volt hasfájós, csak ez a reggeli nyûglõdés volt. Én nem csináltam vele semmit. Símogattam magam mellé vettem és egyszer csak elmúlt.

mennyi idõs a babád? Az enyém is csinálta ezt kb 3 hónapos koráig. Nem volt hasfájós, csak ez a reggeli nyûglõdés volt. Én nem csináltam vele semmit. Símogattam magam mellé vettem és egyszer csak elmúlt.
A kérdező hozzászólása: 24diken lesz 3honapos..gondolod elmulik?mert en mar kesz vagyok tole...
Biztosan. Amúgy a kicsi babák mindig ugyanabban az idõben nyûgösek. Ki fogja nõni ne aggódj. Addig szeretgesd öleld magadhoz, az megnyugtatja. Elsõ voltam

Tegnap reggel óta szinte megállás nélkül mocorog a Babám. Nem telik el óra, hogy ne érezzem. (éjszaka mikor alszom akkor nyilván nem érzem . ) Mitől lehet? Normális ez? Esetleg jelez valamit?

Örülök neki, hogy érzem, hol nagyobbakat, hol kisebbeket rúg, csak furcsa. Mikor alszik, ha ennyit mocorog??

Legjobb válasz: Majd ha kint lesz, akkor meglátod, hogy milyen mozgásokat tudnak rendezni álmukban is. :))

Majd ha kint lesz, akkor meglátod, hogy milyen mozgásokat tudnak rendezni álmukban is. :) )
Emiatt tényleg ne aggódj! Bár én is aggódtam, de idõközben én is rájöttem, nincs miért. Egyik nap folyamatosan mocorog, valóban, de másnap szinte egész nap alszik... 24 hkm
25 hetes korban nálunk is izgett-mozgott, aztán úgy 35-6 hetesen már nem volt helye a nagy mozgáshoz, az már kellemetlenebb fajta rugdalás volt. Hát ez az az idõszak, amikor érzed, és tud is fickándozni!
Ne aggódj, majd holnap meg azon izgulsz, hogy nem érzed annyit mocorogni, mert kipiheni a fáradalmakat :) ) most az én bébim is nyomja, erre keltem. Tegnap egész nap hullámzott a hasam, ahogy Neked. Máskor meg a frászt hozza rám és ébresztgetni kell, hogy ugyan adjon már jelet magáról. Nem gond ez, ma virgonc a kicsid :) majd lenyugizik. boldog babavárást! 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Tényleg nagyon fura, mert nem áll le! :) Eddig szerencsére minden nap többször "bejelentkezett", egyszer kétszer kellett csak bekopogni neki, hogy mégis mi újság! :)
A kérdező hozzászólása: :) )) Már alig várom!!
Nekem 2 napja ficánkol szinte szünet nélkül! :) Olyan jó érzés. Eddig nekem is napi 1-2 mozgás volt csak. 21+4 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!