Találatok a következő kifejezésre: Mitől alszik a (107 db)

Miért nem alszik a 6 hetes kisbabám mélyen? és mitől lehet hogy nehezen alszik el?

mindig olyan éber alvás alatt napközben. amúgyis keveset alszik.

Legjobb válasz: Hát, ez csak az én véleményem. Az alvás ébersége sok mindentõl függ, de én úgy látom, hogy ha biztonságban érzi magát, mélyebben alszik. Amikor rajtam alszik el (ölemben vagy mei taiban) a babám, sokkal mélyebben alszik, mint ha leteszem. Az esti elalvás elválást is jelent. Ezt sok baba nehezen éli meg. Valószínûleg nem akar elválni tõled. Ez teljesen normális. Mi mondjuk együtt alszunk, meg minden ilyesmi, de ha Ti nem, akkor is igyekezz megnyugtatni, nyugodtan mondd neki, hogy biztonságban van, nyugodtan aludhat, akkor is ha nem érti, és igyekezz minél gyorsabban reagálni a jelzéseire.

Hát, ez csak az én véleményem. Az alvás ébersége sok mindentõl függ, de én úgy látom, hogy ha biztonságban érzi magát, mélyebben alszik. Amikor rajtam alszik el (ölemben vagy mei taiban) a babám, sokkal mélyebben alszik, mint ha leteszem. Az esti elalvás elválást is jelent. Ezt sok baba nehezen éli meg. Valószínûleg nem akar elválni tõled. Ez teljesen normális. Mi mondjuk együtt alszunk, meg minden ilyesmi, de ha Ti nem, akkor is igyekezz megnyugtatni, nyugodtan mondd neki, hogy biztonságban van, nyugodtan aludhat, akkor is ha nem érti, és igyekezz minél gyorsabban reagálni a jelzéseire.
Az én fiam azért aludt rosszul, mert fázott. Próbáld ki Te is, hogy ráteszel még egy pokrócot.
Hát én elvinném az orvoshoz, mert valami oka van, hogy nem tud aludni.
kórházban hogyan aludt? és amikor hazavitted, legalább az elsõ héten sem aludt hosszabbakat? mit eszik, gyarapszik-e? hasfájásra tippelek amúgy a zöld kaki lehet túletetés eredménye vagy alultápláltság, de gondolom az utóbbi nincsen

2 hetes lesz a babám, és 2napja elég rosszul alszik, éjszaka sokáig fent vagyunk, és álmában töbször felsír, elég nyugtalanul alszik! A tejet is vissza bukja sokszor! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Biztosan a pocija fáj és valószínûleg azért, mert azt írod, hogy sokszor eszik keveset. Lehet, hogy túl sok jut a pocakjába az elsõtejbõl, ami ugye vizesebb és cukrosabb, mint a hátsó, zsírosabb, táplálóbb tej. Figyelj rá, hogy jól kiürítse a melledet! Illetve próbáld meg elhagyni a puffasztó ételeket, a tejtermékeket. Sajnos azt Neked kell kitapasztalnod, hogy mitõl fáj a pocakja és azt elhagyni néhány hétre, hónapra. Próbáld melegíteni a pocakját. Nálunk bevált a hajszárító, mert a meleg ellazította, a hangja pedig megnyugtatta. Hason altasd, pocakfájós babáknak az a legjobb. Nálunk még bevált BabyCalm és a BioGaia, de igazándiból hasfájós babánál az idõ lesz a megoldás. Tudom, szörnyû, de kitarrtás és türelem, türelem, türelem! Pihenj nappal, mikor a Kicsi is alszik!

Biztosan a pocija fáj és valószínûleg azért, mert azt írod, hogy sokszor eszik keveset. Lehet, hogy túl sok jut a pocakjába az elsõtejbõl, ami ugye vizesebb és cukrosabb, mint a hátsó, zsírosabb, táplálóbb tej. Figyelj rá, hogy jól kiürítse a melledet! Illetve próbáld meg elhagyni a puffasztó ételeket, a tejtermékeket. Sajnos azt Neked kell kitapasztalnod, hogy mitõl fáj a pocakja és azt elhagyni néhány hétre, hónapra. Próbáld melegíteni a pocakját. Nálunk bevált a hajszárító, mert a meleg ellazította, a hangja pedig megnyugtatta. Hason altasd, pocakfájós babáknak az a legjobb. Nálunk még bevált BabyCalm és a BioGaia, de igazándiból hasfájós babánál az idõ lesz a megoldás. Tudom, szörnyû, de kitarrtás és türelem, türelem, türelem! Pihenj nappal, mikor a Kicsi is alszik!
Lehet a pocakja fáj és tej alatt az anyatejet érted? Mert ha igen lehet túl sokszor szopik azért jön vissza neki annyi és azért is fáj a pocija. Mondjuk ez csak egy ötlet így nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: igen anya tejre gondoltam! Töbször eszik keveset! Teát nem akarom kiprobálni, elég sok rosszat hallodtam róla, elég sokat morog a pocija aranyomnak, szerencsére széklete van naponta többször is!!! A védönõ hétfön jön megkérdezem töle is majd!! Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: apának a mellkasán nagyon jól tud aludni, ha hason vagy oldat szokotam lerakni aludni, hanyat nagyon ritka, cici után ritkán büfizik, hiába teszük válra nem mindig szokot, akkor is inkább bukik! Teát nem adok neki sima vízet kap forralás után, napközbe jóformán kézbe van, sokat szeretgetjük!! A pociját szoktam a lábával maszirozni meg én is simogatom neki, azt élvezi! Nem sír amugy csendes nem nagyon mutatja a hangját!! Lehetséges h felcserélte a nappalt az éjszakával? Most sem alszik még, napközbe kb annyit van fent míg eszik de van h napközbe 4 órát is alszik, hiába keltegetem h egyen! Ilyenkor meg fent van 3-4órákat!! Napközbe probálunk a párommal piheni mikor õ alszik, de napközbe vannak a tenni valok is a háztartásban! Köszönöm h írtatok!


Mitől van az, hogy ha megjön a férjem a munkából nem foglalkozik velem? Kb. három hónapja van ez, azóta kint alszik a nappaliban, be sem jön hozzám a hálóba, és ha kérdezem, azt mondja fáradt.

Legjobb válasz: Az, hogy máshol alszik, súlyos dolog. Beszélned kellene vele. Pl. hétvégén, ha már kialudta magát. Kérdezd meg, mi történt és mit szeretne.

Az, hogy máshol alszik, súlyos dolog. Beszélned kellene vele. Pl. hétvégén, ha már kialudta magát. Kérdezd meg, mi történt és mit szeretne.
Az én párom is szokott a nappaliban aludni, de õ mondjuk tvzés közben szokott elaludni ha nagyon fáradt. De az, hogy már 3hónapja rendszeresen kint alszik jelenthet valamit. Azóta nem is szeretkeztetek??? Én a helyedben leülnék vele és megkérdezném, hogy mit akar, mert normális kapcsolat így nem mûködhet. Mást nem veszel észre, amibõl következtetni lehetne arra, hogy van vkije???
Valami nagy gáz lehet, azért nem megy be a hálóba mert akkor esetleg beszélnie kellene veled. Így kint marad te meg várod, hogy bemenjen, így telik az idõ amíg már tényleg alvás idõ lesz. Persze az is lehet, hogy valami baja van és nem akar kudarcot vallani az ágyban. Én is ahétvégi reggeli dumálást javaslom, mert szerintem akkor könnyebben lehet kivitelezni.
A kérdező hozzászólása: Nem titokban többször is meglestem a mobilját , nincs benne semmi.Az autoban , a ruhájában sehol semmi.Netezni sem nagyon szokott.Olyan furcsa hiába beszélek vele azt monja fáredt , meg elalszik tvzés közben.
A kérdező hozzászólása: Meg a munkájából is idöben hazajönn.
Talán tényleg fáradt.Ha hosszu idõn keresztül nem tudja kipihenni magát, merevedési zavarai is lehetnek.Lehet, attol fél, hogy nem lesz akcioképes, ezért kerüli a kinos helyzetet.
Szerintem aludj kint vele te is.
Lehet hogy büdös vagy, csak ne meri megmondani! Nincs nyitott gyomorszájad, vagy nem horkolsz hangosan? Lehet hogy alvajáró vagy és fél tõled! Az is lehet hogy skizofrén és fél hogy kárt tesz benned éjszaka!

Vajon mitől alszik rosszul egy pár napja a kisbabám? Lehet, hogy az időjárás-változás okozza?

A picúr 7 hós, és mostanában próbálom leszoktatni a cicin elalvásról, plusz a két alsó foga is egy hete bújt ki, és nem tudom, hogy a rossz alvást most minek tudjam be? Napközben fél-háromnegyed órákat alszik, éjszaka is többször mocorog, mint szokott.

Legjobb válasz: Hát nemtudom de nállunk is katasztrófális a helyzet egy pár napja!6 hós de átlagba 2X2-2,5 órát alszik nappal,ma meg még csak 40 percet aludt!Ezzel nem is volna baj csak nagyon nyûgös!!Semmi nem jó neki,folyamatosan nyöszörög!Lehet,hogy front van!!Csak tényleg az a rossz,hogy nemtudom mi van mert ha mondjuk tudnám hogy a foga(még nincs fogunk)akkor adnék neki valami homeos cuccot vagy vmilyen fájdalomcsillapítót de viszont fölöslegesen nem tömném ha nem is a foga! Szóval neharagudj de nemtudtam érdemi választ adni,de vígasztaljon az,hogy nem vagy egyedül!

Hát nemtudom de nállunk is katasztrófális a helyzet egy pár napja!6 hós de átlagba 2X2-2, 5 órát alszik nappal, ma meg még csak 40 percet aludt!Ezzel nem is volna baj csak nagyon nyûgös!!Semmi nem jó neki, folyamatosan nyöszörög!Lehet, hogy front van!!Csak tényleg az a rossz, hogy nemtudom mi van mert ha mondjuk tudnám hogy a foga(még nincs fogunk)akkor adnék neki valami homeos cuccot vagy vmilyen fájdalomcsillapítót de viszont fölöslegesen nem tömném ha nem is a foga! Szóval neharagudj de nemtudtam érdemi választ adni, de vígasztaljon az, hogy nem vagy egyedül!

Akinek 7 hetes körüli babája átalussza az éjszakát, mitől meddig alszik a babája?

Nekem 8 körül alszik el, és 5 után ébresztettem ma is enni, majd visszaalszik, és szerintem mostanában ébred. Ez azt jelenti, hogy átalussza?

Legjobb válasz: Azt jelenti,de miért ébreszted fel? Reggel 5-kor még aludhat nyugodtan tovább. Ha éhes lenne,akkor magától is felébredne.

Azt jelenti, de miért ébreszted fel? Reggel 5-kor még aludhat nyugodtan tovább. Ha éhes lenne, akkor magától is felébredne.
A kérdező hozzászólása: Mert így visszaalszik. Ha nem ébresztem fel akkor 6-7 körül ébred, és nem biztos, hogy visszaalszik. Így miután evett rögtön le tudunk menni sétálni. Ha egyedül lenne nem ébreszteném, de a nagyobbik gyermekemet is néznem kell.
Persze hogy átalussza!! :) ) Az én babám 5hetes korától alszik így, reggel 6-ig aludt akkor este 8-fél9-tõl. 3hónapos lesz a héten, és most reggel 7-8között ébred, de ha eszik reggel, utána még mindig visszaalszik, kb 9-10ig. :) Ügyes kisbabád van!! Nekem is van két nagyobbacska, muszáj hozzájuk is igazodni- de nekem jó a 7-8közötti kelés is, mert most a 22hónaposom van olyan aktív idõszakában, hogy még a legkisebb elõtt felébred, gyorsan lerendezem õt, és a pici csak utána ébred. A két legkisebb után kel a legnagyobb :) ))
Szia. Jaj de jo ez a kerdes- bocsi hogy kerdezek en is, de hogy csinaljatok???? 2 honapos a kisfiam, es eddig volt hogy este 10-tol aludt 5-6 ig, de napok ota, 1-kor felkel, es jatszik, nevet, mindent csinal csak nem alszik. Az esti programunkat csinalhatom rosszul??? fel 7 fele szokott kelni, 7 kor furdes, es utana kajcsi, de kajcsi utan nem alszik semmit, majd legkozelebb 9-10 korul eszik, mert addigra megint ehes lesz, na meg eleg faradt, es ezutan alszik 1-ig. Utana viszont van hogy elalszik, de mostanaban nem. Mar nem tudom mit kellenne tennem, de nagyon faraszto.

Alig alszik a párom? Ez mitől lehet?

22 évesek vagyunk szóval elégé fiatalok,hogy mondjuk alvási zavarai lennének(vagy lehet nem korhoz kötött) A lényeg,hogy már együtt élünk egy éve és az utóbbi két hétben vettem észre,hogy nem alszik normálisan.... Késő éjjel fekszik le mert nézi ezeket a természetfilmeket...De korán munka előtt már fent van egy órával...Olyankor unalmában itt forgólódik mellettem..Sokszor felébreszt mivel simogat is. Azt mondja,hogy nem tud aludni,ha alszik akkor meg felébred éjszaka akár többször is.... Lehet nincs alvás igénye? Elég sokat dolgozik...Itthon is bütyköl állandóan valamit és még szexmániás is..Szerintem egy normál ember ilyen nap után úgy aludna mint a bunda. Van ilyen betegség egyáltalán,vagy ez teljesen normális? Csak azért mert nem rég ilyen csak..

Legjobb válasz: Természetesen elég sok betegség mellékhatása lehet az, hogy nem tud aludni. Lehet a stressztõl vagy az idõváltozástól. Lehet pajzsmirigy probléma, insomnia, hypersomnia és parasomnia, de ezerféle más betegség tünete is lehet. De csak az is lehet, hogy energikusabbnak érzi magát, mint máskor.

Természetesen elég sok betegség mellékhatása lehet az, hogy nem tud aludni. Lehet a stressztõl vagy az idõváltozástól. Lehet pajzsmirigy probléma, insomnia, hypersomnia és parasomnia, de ezerféle más betegség tünete is lehet. De csak az is lehet, hogy energikusabbnak érzi magát, mint máskor.
Lehet, hogy csak felzaklatta valami. Velem akkor szokott ilyen lenni, amikor valami nagyon felpörget, vagy megvisel. Olyankor elõfordul, hogy egy héten keresztül minden este csak pár órát alszok, viszont egy-egy ilyen idõszak végén összeesek a fáradtságtól. Kérdezgesd, hogy mi történt vele, hátha elmondja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Persze, kérdeztem már tõle, hogy van e valami baj? Õ nem értette a kérdést, hogy miért kérdezem ezt tõle? Igazából nem látszik fáradtnak napközben sem.Ezért furcsa, hogy alig alszik még is milyen fitt. :)
Én sem tudok aludni már 7 hónapja, mert történt velem vmi ami eléggé megviselt és e mellet van nekem elég bajom, állandóan töröm a fejem.
Ja, az is lehet, hogy csak agyal valamin és ezért nem tud aludni. Ilyen bárkinél elõfordulhat szerintem.
Én most kezdtem el dolgozni pár hete és azóta nem tudok rendesen aludni. Lehet neki is pörög az agya pl. melón mint nekem.
lehet hogy a kiherélés miatt, de lehet hogy járvány
Nem lehet, hogy megevett valamit, amit nem kellett volna? Valami gyógyszer, méreg stb... kijárós cica? Ha gyógyszert evett, akkor adj neki tejet. Mérd meg a lázát, ha lázas akkor lehet valamilyen vírus stb... Mindenképpen vidd el orvoshoz, ha 1 nap múlva sem javul az állapota!
Sárga hányás epére utal. Lehet, megviselte a mûtét elõtti éhezés, netán az altatás. Lehangolt is amiatt lehet, majd elmúlik. De a hányást figyeld, ha megismétlõdik, vidd el orvoshoz.
Nem biztos hogy beteg a cicád! lehet hogy csak a gyomrában összegyült szört próbálta kihányni és nem ment neki. Kaja nem volt a gyomrában ezért hányt sárgát. A mi cicáink is szoktak ilyet. A rossz kedv pedig lehet az ivartalanitástól, de azért nézesd meg orvossal. Föleg ha nem javul a közérzete. Ne várj sokáig.

Sürgős! Mitől lehet? A kutyám kb.3 napja csak fekszik, alszik és ha hozzáérünk nyüszög. Bővebben lent. Kérem ha tudtok válaszoljatok.

Ha megy behùzza fülét farkàt és görnyedt a testtartàsa. Elvittük orvoshoz aki aztmondta hogy lelki problémài vannak. Kapott két injekciòt, azoktòl jobban lett de ma reggel ùjra el?jöttek ezek a tünetek. Eszik iszik minden rendben van csak kedvetlen. Mi lehet ez? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Mennyi id? alatt mùlik el?

Legjobb válasz: Lehet, hogy tényleg egy másik orvos kell, de lehet az is hogy megváltozott valami körülötte. Nincs valami ilyesmi a "családban "? Eleget foglalkoztok vele? Nálunk ilyesmi akkor volt amikor a 2-3- órás foglalkozás ( munkám miatt ) lecsökkent egy órára.

Nekem ez a görnyedt testtartäs nem tetszik, akkor szokott ilyen lenni ha fäj valami a has täjekän...en is egy jobb ällatorvosra szavazok.Vagy esetleg fürdes urän nem fäzhatott meg?
Lehet, hogy tényleg egy másik orvos kell, de lehet az is hogy megváltozott valami körülötte. Nincs valami ilyesmi a "családban "? Eleget foglalkoztok vele? Nálunk ilyesmi akkor volt amikor a 2-3- órás foglalkozás ( munkám miatt ) lecsökkent egy órára.
Keressetek fel egy normális állatorvost, aki nem beszél marhaságokat, viszont rendesen kivizsgálja...
Minek kérsz tanácsot, hogyha nem vagy hajlandó elfogadni? Ilyen nincs, hogy lelki problémái vannak és ettõl nyüszög ha hozzáérsz.
Szeret fürödni? A mi kutyánknál akkor volt ilyen mikor megfürdettük és utál fürödni ezért. Vagyis a mi dokink azt mondta, hogy szerinte azért. De nekünk 2nap alatt rendbe is jött.
A kérdező hozzászólása: rendben! köszönök mindent!
Vérvétel-UH, ha tapinthatóan nem találnak semmit.
Egyetlen kutya sem lesz depressziós három napig, ha nem történt vele semmi, illetve hacsak valami apróságot nem simogattok bele, de igazából még akkor is kétlem. A görnyedt testtartás meg az érzékenység meg pláne nem lehet a rosszkedvtõl, az valami fájdalomra utal. Egyébként meg ha egy állatorvos nem tud egy problémára megoldást (ami nem meglepõ, ha csak tapogatta), akkor akármilyen jó is, elviszem másikhoz, hátha annak van ötlete.
Ha a kutyának görnyedt a testartása, vagy is "puposit" akkor fájdalma van. Tényleg erõszakolj ki egy mûszeres vizsgálatot. Inkább menj feleslegesen mint baj legyen.
A kérdező hozzászólása: màr az injekciò elõtt is kedvetlen volt.....
Akkor ne csodáld, hogy "kedvetlen" a kutya, ha nyugtatót kapott. Ha nem változik az állapota, még holnap délelõtt kereshetsz megfelelõ orvost.
Vérvétel, ultrahang - ez az alapos kivizsgálás ... nem a tapogatás.
A kérdező hozzászólása: nyugtatòt kapott
Mégis, milyen injekciót adott a "lelki problémára" ?
A kérdező hozzászólása: hajlandò vagyok elfogadni de a környék legjobb orvosàhoz vittük. csak tudja a dolgàt
A kérdező hozzászólása: Mindenhol megnyomkodta az àllatorvos. Semmije nem fàjt. A testtartàsa màr nem görnyedt. Olyan mintha depressziòs lenne.
A kérdező hozzászólása: Utàl fürödni szegény. Akkor lehet attòl van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat foglalkozunk vele. A lakàsban lakik tisztàn van tartva, mindig ki mehet futni. Csütörtökön volt megfürdetve azòta ilyen.
A kérdező hozzászólása: Rendesen kivizsgàlta. Semmi fizikai problémàt nem talàlt.
Nálam már a második kutyánál fordul elõ ilyen. Az ok nálunk gerinc meszesedés, ami hideg idõben, frontoknál nagyobb fájdalmat okozott. Õk már idõsek voltak. Folyamatosan fájdalom csillapítózni kellett õket utána.

Szerintetek mitől lehet, hogy ilyen rosszul alszik a babám?

4 hónapos, eddig reggel 9-10-ig is elaludt, de az utóbbi napokban nagyon sokat szenved éjszaka. Forgolódik, sirdogál, fél óránként kell átmenni hozzá. Már mindenre gondoltunk, hogy nem-e fázik, melege van, hasa fáj (én erre tippelnék, mert nagyon feszeng).

Legjobb válasz: Lehet a frontot érzi.Az én fiam most lesz 4 hónapos,õ meg nappal fordult ki magából.Nem bírok vele,eszméletlen hisztis.Én bízok a frontban. :)

Lehet a frontot érzi.Az én fiam most lesz 4 hónapos, õ meg nappal fordult ki magából.Nem bírok vele, eszméletlen hisztis.Én bízok a frontban. :)
Az én kisfiam 3és fél hós, de dettó ugyanez... nappal se nagyon alszik, de éjszaka sem az utóbbi idõben..
Erõs frontok + hétfõn volt telihold. - mindkettõ megbolondítja õket (külön-külön is).
Hány órakor fekteted le a babát? Nekem tegnap fél 10-kor aludt el és ma már reggel fél 6 körül fent volt... Az én babám 4, 5 hónapos és az elmúlt hétben nagyon keveset alszik. Éjszaka 7-8 órát max., közben is egyszer ébred szopizni, utána ébredés után 2-3 órával alszik vissza, napközben összesen még kb. 4 órát alszik és ennyi. Szerintem ez nagyon kevés egy ekkora babának meg én is tök kialvatlan vagyok de nem nagyon tudok mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: 9 körül fekszik, de most 3-kor már nyöszörgött. Aludt, de nyöszörgött, halkan sirdogált, szenvedett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!