Találatok a következő kifejezésre: Mitől alakul a szájpenész (4 db)

Mitől alakul ki a szájpenész?

Legjobb válasz: A szájpenész gombás fertõzéstõl van. A doki ad rá ecsetelõt vagy öblögetõt.

A szájpenész gombás fertõzéstõl van. A doki ad rá ecsetelõt vagy öblögetõt.
Ha szopizás után még forgatja a szájában a tejet.Utána ajánlatos egy korty "öblítõ" víz, vagy tea.

Mitől alakul ki a szájpenész?

Legjobb válasz: Koszos tárgy szájba vevése, koszos kézzel piszkálás.

Koszos tárgy szájba vevése, koszos kézzel piszkálás.
a szájpenészt gomba okozza. Nem tudok sokat róla, de leggyakrabban kisgyerekkorban fordul elõ, de elõhozhassák gyógyszerek is.

9 hónapos, tápszeres babánál mitől alakul ki pontosan a szájpenész?

Kisbabán szájában pici fehér hámlós pöttyök vannak. Szépen eszik, mint eddig. Akkor biztos nem szájfert?zés? Bekentem rózsamézzel, hirtelen elt?nt neki. Szájpenész lehet? Mit?l Köszönöm

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm! Persze kap mást is, csak azért írtam hogy tápszeres, mert azt hittem , hogy az anyatej lerakódása miatt lehet csak.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Persze kap mást is, csak azért írtam hogy tápszeres, mert azt hittem , hogy az anyatej lerakódása miatt lehet csak.


A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Próbáld ki a Boraxot, nekünk az vált be. Patikában is kapahtó, nem is drága.:)
Nekünk is volt elég durván olyan volt a szája belülrõl mintha mindig csak evett volna a tejcsi a hogy befogja picit nekünk napi 8szor mondta a doktornõ, vagy textil pelussal kitörölni boraxba mártva vagy fültisztitót bele mártogatni, 2-3 nap után el is múl de komolyan rendszeresen kell csinálni. meg fáj is neki, nyelésben is akadályozza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!