Találatok a következő kifejezésre: Mitől érzek a (803 db)

Mitol erzi a ferfi, "ferfinek" magat egy no mellett? Vajon o ferfinak erzi magat mellettem?

En biztonsagban erzem magam mellette...tudom,hogy megtud vedni. Amikor a karjaiban fekszem erzem azt a szeretetet a biztonsagerzetet es azt,hogy o egy igazi ferfi aki kiall mellettem es mindentol megved. De! O hogy erez? Mitol erzi magat ferfinak? Mitol erzi azt,hogy egy igazi no mellett el? L.

Legjobb válasz: 23:20: Ezek szerint biztos sikeres párterapeuta leszel... :D:SD::D Kérdezõ, olvasd el csernus A nõ c. könyvét. Meg A férfi c. könyvét is. Gyakorlatilag pontosan ezzel foglalkozik.

23:20: Ezek szerint biztos sikeres párterapeuta leszel... :D:SD::D Kérdezõ, olvasd el csernus A nõ c. könyvét. Meg A férfi c. könyvét is. Gyakorlatilag pontosan ezzel foglalkozik.
Olyan kurv4 nehéz kitenni azt a [email protected] ékezetet?
pont ugyanez volt ma kérdés a családpedagógia zh-maba! de ne kérdezd mi volt a válasz mert csak kipuskáztam azt ennyi!
mert peteérésed van.hajrá huzzatok bele a pároddal.
A kérdező hozzászólása: Már napok ota szurkál 5-6 napja a peteérésem már elmult mert figyeltem a folyásomat és az már volt! Nemtudod hogy ez mitöl lehet?
A kérdező hozzászólása: És ráadásul ugy érzem hogy mindjárt megjön!! Mi bajom lehet?
lehet beágyazodás az peteérés után kb 1 hétel van.lehet sikerûlt.
Ez nagyon úgy tûnik, hogy beágyazódás! :-)
Izgulás, stressz, fóbia.
Ha az elõbbiek nem álltak fenn, esetleg ritmuszavar is okozhat ilyen érzést vagy pánikbetegség is. Figyeld meg, mi váltja ki, van-e más tünet is ezen kívül?
A kérdező hozzászólása: Elõfordult már cipekedés, hajolás közben, de úgy is ha épp semmit sem csináltam..Elég ijesztõ ez az érzés.:-(

Mitől érzek a fülemben csípésszerű dolgokat?

Valamelyik nap csak annyit érzek hogy nagyon fáj a fülem de úgy hogy hozzá sem tudtam érni. a tükörrel belenéztem és láttam hogy olyan mintha össze lenne szűkülve a hallójáratom. másnapra már bele tudtam nyulni és éreztem hogy az valami csípésszerű valami de arra is gondoltam hogy pattanás, de az nem fájna ennyire . Aztán 3 nap mulva elmult a következő napon meg már megint elkezdett fajni és most a fülkagylomban is találtam egy ilyet, és elnézést ha gusztustalanul hangzik de szappanmaradék jön ki a fülemből (ami még soha) és hát nincs tul kellemes szaga. szerintetek mi től lehet ez? orvostol meg nagyon félek...:(

Legjobb válasz: Valószínûleg középfülgyulladásod van és mielõbb menj el orvoshoz ha nem akarsz megsüketülni, mivel a dobhártyád is kilyukadhat. http://www.fulspecialista.hu/ful/kronikus-gennyes-kozepful-g..

Valószínûleg középfülgyulladásod van és mielõbb menj el orvoshoz ha nem akarsz megsüketülni, mivel a dobhártyád is kilyukadhat. http://www.fulspecialista.hu/ful/kronikus-gennyes-kozepful-g..

Mitől érzek a fejembe olyan zsibbadó, bénító szerűséget? Kicsit olykor hasonlít a fogászati érzéstelenítő szuri érzetére, de csak egy kicsit.

Péntek óta, amióta kettős front volt a bal fülemtől, konkrétabban az arcomnál, a fülemtől lefelé egészen a nyakamig fura, zsibbadó érzetem van, olykor olyan is, mintha vmi satuba szorítaná a fejemet, vagy leakarná bénítani az arcomat. Fogászati kezelésekre kell járnom, elég sok fogamat húzni is kell majd, de még nem tehetik meg, mert várnom kell az allergia vizsgálat eredményeire...elképzelhető, h a fogaim miatt érzek ilyet? Amíg nem volt front - egyébként front érzékeny vagyok - addig semmi bajom se volt.

Legjobb válasz: Már mindegy, bár ma is állítólag hideg front van, de ma reggelre még is elmúlt az összes tünetem...szóval azt hiszem így választ kaptam és csak a front miatt voltak ilyen tüneteim.

A kérdező hozzászólása: Már mindegy, bár ma is állítólag hideg front van, de ma reggelre még is elmúlt az összes tünetem...szóval azt hiszem így választ kaptam és csak a front miatt voltak ilyen tüneteim.
Mert teljesen mindegy, hogy valaki szép e vagy csúnya akkor is jópasi/jócsaj kell neki, ezért vannak sokan egyedül.
Mert mostanában aki lány az már felsõbb rendû! Visszavágás a középkorért akció?
Mert mindig a nõ választ. Egyébiránt, ha a nõ válogat azt nem olyan tapló stílusban teszi, mint az itteni szellemóriás férfiaknak nevezett egyének, hogy "disznót nem viszek az ágyamba" és hasonlók. Mi ezt sokkal kulturáltabban tudjuk csinálni. Ha ti is képesek lennétek moderálni magatokat, akkor nektek is lehetne. 24/N
jaj add meg az msn címedet azt elfelejtettem vagy a fészbuk adatlapodat linkeld nekem ide
utolsó én vékonka fiúcska vagyok és szeretem a molett nõszemélyeket =))
14 évesen még én is ilyen idealista voltam, aztán rájöttem, hogy ez nem így megy. Hasonló a hasonlónak örül, de az ízlés nem így mûködik. Hogy hogyan, arról meg nem érdemes vitázni. Én pl. molett lány vagyok (mielõtt valaki lekövérez, nem aránytalanul), de nekem kifejezetten a vékony srácok jönnek be. Viszont felõlem lehet egy-két pattanása, lehet szemüveges, nem kell izmosnak és magasnak lennie stb. Nem gondolnám magam válogatósnak csak azért, mert nem kezdenék egy pocakos sráccal. 24/N
Azért mert a lányoknak sem mindegy kivel dugnak. Így szép fickósan mondva.
A kérdező hozzászólása: ma 16:26 én is így gondolom. Vékony fiúként vékony lánnyal tudnám magam elképzelni.
Hat nem tudom hogy kene irnom de akikets te leirtal az valoban a lanyok jo 70%, akik telleg tokeleteset akarnak, en olyan velemenyen vagyok hogy mindenki(ha mar igy kinezetre megyunk)olyannal legyen akivel egy kicsit osszeillenek pl:egy nagymellu, szoke lany egy izomagyuval vagy egy olyan lany akin vn egy kis felesleg egy ugyanien fiuval, nem tudom nekem ez a velemenyem es szerencsesnek erzem magam mrt sem en sem a baratnoim nm ienek. 14L
Aljas, buta nõt meg minek akarsz megdugni? Érdekes, én sosem bántam így senkivel és senki nem bánt így velem, nyilvánvaló tény ezek szerint, hogy másik bolygóról érkeztem..
A kérdező hozzászólása: ma 15:53 Én sosem beszéltem így lányokról, de rólam már elég csúnyán beszéltek, szóval nem értem mitõl hiszik azt, hogy õk jobbak nálam, a lányok közt is sok az aljas, buta.
Lassan ott tartunk hogy a neved K U SS
Egyrészt bántja az önérzetüket, másrészt azok is kövérnek érzik magukat, akik igen messze állnak tõle. Szokj hozzá! :)
én becsülöm az olyan embereket akiknek helyén van az izlésük, bàr tudom , hogy lassan egyedül maradok ezzel...

Már meg kellett volna jönni, mitől érzek a hüvelyembe enyhe szúró érzést?

Legjobb válasz: Teszteltél már? Nekem a szúró érzés a baba miatt volt.:)

Teszteltél már? Nekem a szúró érzés a baba miatt volt.:)
A kérdező hozzászólása: 2hetekellett volna megjönni 1 hete teszteltem de -lett a teszt, azóta nem merek tesztelni.
Szia! Nekem is volt ilyenem, szúró érzés és negatív teszt - de nekem nem tapadt meg a pici, igaz nem is véreztem, egyszerûen felszívódott. Én azt javaslom csinálj még egy tesztet, hogy pontosan lásd mi a helyzet, és az eredménytõl függetlenül keresd fel a dokid.

Mitől érzem a szívdobogásomat?

Voltam kivizsgáláson, merthogy nagyon zavart hogy folyton éreztem amint ver a szivem, és ahogy végig áramlik a vér az ereimben. Éreztem mellkasomban, karomban, nyakamban, kezemben, ujjaimban. De a kardiológus néni egy EKG-teszt után azt állapította meg, hogy a szivem rendben van. Az elsődleges panasz ugyanis a kissé magas vérnyomás volt amiért odamentem. Szóval azt mondta, hogy nem ír fel semmit, majd ha állandósul a magas vérnyomás akkor igen. A kérdésemre meg, hogy miért észlelem a szivem működését azt felelte, hogy hát van az olykor úgy hogy érezzük. Nem sokáig nyugtatott le ez a duma, sokszor beparázom mikor felfigyelek hirtelen erős szívdobogásokra, megijedek és szemmel láthatóan a mellkasom alatt lüktet a hasam, pulzál. Mitől lehet ez igy? Mit lehet tenni ez ügyen?

Legjobb válasz: A leggyakoribb oka a stressz, de sok gyógyszer mellékhatása lehet, koffeinérzékenységnél, így sokaknál jelentkezik kávétól, teától, kólától. Próbáld kerülni a fent említett tényeket, ha esetleg nagyon vékony vagy nézesd meg a pajzsmirigyed.

A leggyakoribb oka a stressz, de sok gyógyszer mellékhatása lehet, koffeinérzékenységnél, így sokaknál jelentkezik kávétól, teától, kólától. Próbáld kerülni a fent említett tényeket, ha esetleg nagyon vékony vagy nézesd meg a pajzsmirigyed.
A kérdező hozzászólása: Volt csinálva vérkép teszt is. Nem a pajzsmirigy az oka. Nem vagyok nagyon vékony.
esetleg pajzsmirigy túlmûködés. énis érzek ilyet. nagyon car. :S én pl. az ideggyógyásztól tudom, h meg van nagyobbodva a pajzsmirigyem. azt mondta, h lehet túlmûködik, és ezért érezhetem a szívdobogást is.
Lehet, hogy pánikbetegség.
Szerintem vizsgáltasd ki, elképzelhetõ, hogy ritmuszavarod van.
nem vagy terhes?
A kérdező hozzászólása: teszt volt negatív valószinû citromlétõl késett eddig de azért köszi a válaszokat:)
Nos mi a helyzet? Amúgy nem tovább akarlak idegesíteni, de mindjárt megjön érzés van terhességkor.
A kérdező hozzászólása: igen védekezünk de azért csinálok 1 tesztet csak elõjele megvan hogy megfog jönni és 3 nap még nem gáz de már egy 5 napja érzem de semmi eddig arra gondoltam citromos ásványviz miatt mert citromlé csusztatja menstruációt de most sincs semmi és picit aggódom a terhesség miatt
Ha most az a kérdésed, hogy baj-e hogy nem érzel semmit azon kívül, hogy feszes a melled, akkor nem baj!
Valakinek csak annyi, hogy nem jön meg, a következõ "jel" pedig a pozitív teszt. 2. voltam
attól mert nincs hányingered lehetsz terhes. védekeztek rendesen? csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: mást nem érzek ezen kivül semmi rosszulét hányinger se semmi
Lehet idegességtõl, valami gyógyszertõl vagy babát vársz. Ezt neked kell tudni melyik a legvalószínûbb, mert mi ennyibõl nem tudhatjuk.
én is így voltam. 10 napot késett. Majd megörültem. Pedig volt 1 negatívam. Megfog jönni. (:

19 hetes vaok es mar erzem a babuci mozgasat, igazabol mitol mozog? Mert valami nem teccik neki vagy jol erzi magat, esetleg en mozgok sokat es ez nem teccik neki? irjatok

Legjobb válasz: én úgy érzem, hogy azért mozog, mert jól érzi magát, "ficánkol" :)) hivatalosan azért mozog, mert próbálgatja az izmait, végtagjait

én úgy érzem, hogy azért mozog, mert jól érzi magát, "ficánkol" :) ) hivatalosan azért mozog, mert próbálgatja az izmait, végtagjait
Próbálkozik-...én is 17 hetesen éreztem elõször.
Ahogy fejlõdik, az idegpályák, izmok, azért mozog, de ha megijed, akkor is mozog, na meg ha csuklik, azt is fogod érezni. Ha ébren vannak, sokat mozognak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!