Találatok a következő kifejezésre: Mitől érezhetem a (49 db)

Mitől érezhetem a melegséget a méhemnél?

Tegnap este óta a méhem körül melegséget érzek! Illetve néha szúrkál is egy picit, de ezt csak nagyon ritkán! Ezt már a melegség el?tt is érzetem!

Legjobb válasz: Szia,ha nem mulik mindenkepp orvoshoz fordulj,elöfordulhat hogy az erett pete most valt ki.vagy cista kialakulasa,vagy mehen kivüli terhesseg,esetleg normal megtermekenyüles,mert ez ott törtenik meg e petefeszeknel(a sovanyabbak erezhetik)

Szia, ha nem mulik mindenkepp orvoshoz fordulj, elöfordulhat hogy az erett pete most valt ki.vagy cista kialakulasa, vagy mehen kivüli terhesseg, esetleg normal megtermekenyüles, mert ez ott törtenik meg e petefeszeknel(a sovanyabbak erezhetik)

Mitől érezhetek a hasam jobb alsó részében ideg rángást? Bővebben alul!

1 hónappal ezelőtt védekezés nélkül szeretkeztünk (csak néhány percig) a párommal, de nem élvezett belém, nem érzett előváladékot sem, és másnap bevettem esemény utánit. Ezt követően a menstruációm a rendes időben (rá 2 hétre) megjött. Így gondolom és remélem, hogy terhességtől nem lehet. Az ideg rángást pár napja érzem, és a hasam is "fájogat" nagyjából 2 hete. Mitől lehet ez? Azelőtt soha nem éreztem ilyet.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon félsz, hogy teherbe estél. Csinálnod kellene egy tesztet, hogy megnyugodj.

Szerintem nagyon félsz, hogy teherbe estél. Csinálnod kellene egy tesztet, hogy megnyugodj.
A kérdező hozzászólása: Valamilyen szinten biztos vagyok benne, hogy nem, minden emellett szól... De igen, mégis félek azért.
Normális az aggodalom ez tudat alatti, mert gondolom, hogy semmiképpen nem szeretnél most gyereket. Azt tudom, tanácsolni, hogy csinálj egy terhességi tesztet, utána megnyugszol és elfelejted az egészet.

Izomrángás-szerűséget mitől érezhetek a bordáimnál? 37 hkm

Legjobb válasz: Magnézium hiány okozhatja, gondolom most álltál le vele.

Magnézium hiány okozhatja, gondolom most álltál le vele.
A kérdező hozzászólása: Igen. De akkor nem probléma?

Mitől érezhetem a mindjárt megjön érzést? Pedig még nem esedékes.

Felfázva nem vagyok,folyásom nincs,nem csíp.

Legjobb válasz: ovulációkor is lehetnek ilyen tünetek, ha nem múlik el, akkor menj orvoshoz

ovulációkor is lehetnek ilyen tünetek, ha nem múlik el, akkor menj orvoshoz

Mitol erezhetem a szurkalo erzeseket?

Ket nappal ezelott voltam a volegenyemmel. Nem vedekeztunk, ma pedig szurkalo erzeseket erzek a mehemben. Es van mikor eleg eroset is. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: vagy most van a peteérésed, vagy levegõ került beléd:). elmúlik.

vagy most van a peteérésed, vagy levegõ került beléd:) . elmúlik.

Mitől érezhetem a fájdalmat a mellemben?

Sajnos nagyon kevés a tejem, nem elég a bébinek.4 hetes, és 3 hete szoptatok és utána fejek. Tegnap óta er?s, fájdalmas nyilallásokat érzek a mellemben. Valaki tapasztalt hasonlót? A fejét általában kézzel végzem, mert géppel is ugyanannyi id?, és kevesebbet kell mosogatni.

Legjobb válasz: Ilyenkor termelõdik a tej!!! Ennek örülni kell!! Egyetek homeos bogyót napi 2*5 bogyó(urnica 5ch) és igyatok sok szopi teát. Pihenjetek sokat és legyetek nyugodtak, kiegyensúlyozottak és akkor lesz tej!! Jó jel, bármit is érzünk a mellünkben! Nyilalás, feszülés, ez a tej miatt van! Géppel jobban kijön, nekem könnyebben ment. Bár mostanra kb beállt, már nem is kell fejnem. 2 hónapos kisfiú anyukája

Ilyenkor termelõdik a tej!!! Ennek örülni kell!! Egyetek homeos bogyót napi 2*5 bogyó(urnica 5ch) és igyatok sok szopi teát. Pihenjetek sokat és legyetek nyugodtak, kiegyensúlyozottak és akkor lesz tej!! Jó jel, bármit is érzünk a mellünkben! Nyilalás, feszülés, ez a tej miatt van! Géppel jobban kijön, nekem könnyebben ment. Bár mostanra kb beállt, már nem is kell fejnem. 2 hónapos kisfiú anyukája
Szia.Az en kisfiam 11 hetes es szuletese ota szopik, en is eleg surun erzek a mellemben eros nyillalast, fajdalmat, de nemtudom mi lehet ez?(de ha jolemlekszem azt olvastam , h.akinek apad elfelele a teje akkor van eros nyillalas)de nekem meg van tejem, pedig en is eleg regota erzem.en is fejem es eleg sok folyadekot iszom. Kitartas, es minden jot.
Ha tûszerû szúrások, az nagyon jó, termelõdik a tej!Fejj sokat 2-3 hét és megjön az eredmény.Kitartás és sok folyadék.A kézi fejéssel vigyázz mert összetörheted a tejcsatornákat és az viszont nagyon fájdalmas tud ám lenni de az másmilyen fájdalom mint ez a nyilallás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat és a tanácsokat, nagyon kedvesek vagytok!

Mitől lesz a lakásból otthon? Mitől érezhetem még jobban az otthonomban?

Legjobb válasz: hát ezt neked kell érezned ,szerintem, ha a lakást régota lakod és van benne élet és szeretsz hazamenni akkor az már otthon,mert van aki csak a házat lakja de nem érzi jol ott magát

hát ezt neked kell érezned , szerintem, ha a lakást régota lakod és van benne élet és szeretsz hazamenni akkor az már otthon, mert van aki csak a házat lakja de nem érzi jol ott magát
Az a lakás, amit a tulajdonos kinéz egy katalógusból, és berendezi az aktuális divat szerint. Az otthon: ami Rólad szól, a te ízlésed, egyéniséged tükrözõdik benne, ahol jól érzed magad, ahol az emlékeidet tárolod. Tedd ki a fényképeidet, a kedvenc tárgyaidat, telepítsd be virágokkal, és máris otthonosabb lesz a környezeted!
A saját csecsebecséktõl, azoktól a színektõl, amik a te ízlésednek megfelelnek. Fal, függöny, textilek.
Csinálj egy kis koszt, rajzolj az egyik falra, törj le valamit, ilyesmi.
mi vettünk egy házat. és én már tudtam nemtudom jól érezni magam mig nemlessz uj ablakom meg nemolyan az elosztás amit én szeretnék, igy mindent megcsináltunk és álmaim otthona lett.Kinek milyen az izlése. Látnod kell hogy te milyet szernél csinálni mi tetszene a házban elképzeled és ugymegcsinálod ahogy a pénzed engedi ésmár jobban is érzed magad benne. na meg az a tudat hogy a tiéd...mostvettétek?mert semmit nem tudunk hogy már miota lakszbenne miért nemérzedmagad jól benne mi zavar.
Attól, hogy úgy rendezed be, hogy otthonos legyen. No de mitõl lesz otthonos? -a falakat befested a kedvenc színedre, még véletlenül sem fehérre - tele pakolod a falakat neked tetszõ képekkel, mindenféle lelógó izékkel ( faragványok, növények, függöny, egyszerû selyemsál, kis zászló, akármi) - ne használj szögletes bútorokat! használj kör alakú asztalt, legömbölyített formákat! - ne rakj kínos rendet! dobáld tele az asztalt magazinokkal. mármint amikor használod, hagyd ott, ne dobáld tele direkt cska azért hogy tele legyen :) - hagyj dolgokat a földön! jó az a hátizsák a sarokban is , ne rakd be a szekrénybe! - csinálj saját magad berendezéseket! varrj függönyt, kis asztalterítõt, faragj kisállatot, nem baj ha nem lessz szép, de hozzá fogsz kötõdni! ilyesmik. amúgy a feng shui meg ezek sokat segítenek, olvass ilyen témájú könyveket

Mitől érezhetek néha 1-1 pillanatra enyhe fájdalmat bal oldalon lent, a petefészkem körül?

Nem vészes, de már napok óta elő-elő jön. Arra gondoltam, esetleg valaminek a tünete. Nem erős fájdalom, csak enyhe, és nem is folyamatosan tart.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy felfáztál? Sajnos, így látatlanban nehéz megmondani.

Nem lehet, hogy felfáztál? Sajnos, így látatlanban nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam lenni ilyen jellegû problémáim. Felfázásra én is gondoltam, de más tünetem nincs.

Mitől érezhetek egy ponton fájdalmat a lapockámnál?

1 napja érzek egy ponton fájdalmat, elől a mellem környékén néha enyhén fáj. Edzés miatti húzódás lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!