Találatok a következő kifejezésre: Mitől romlott a (14 db)

Miért is ilyen nehéz manapság egy jellemre igazán bájos, angyali, rendes lányt találni? Mitől romlott így el ez a világ?

Tényleg fontosabb, hogy egy lány igazán tudjon szeretni, h?séges, megért?, kedves legyen, persze szent se legyen, senki sem tökéletes, meg mindenkinek vannak rossz napjai, de ha küls?re egy kicsi báj, de annál nagyobb jellemb?l fakadó szépség, vonzer?, amit keresnék igazán egy lányban, mégsem találom, vagy, ha végre igen az a lány nagy sajnálatomra már biztosan foglalt.

Legjobb válasz: Most azért érzel így, mert nincs önbizalmad, és abból akarsz meríteni, hogy van egy vonzó barátnõd, aki mellett "biztonságban" vagy. Aztán ha egyszer összejön, hamar megszokod majd, és hirtelen mindjárt nem leszel ennyire monogám meg romantikus lelki világú, hanem akarni fogod az újat. 22/F

Most azért érzel így, mert nincs önbizalmad, és abból akarsz meríteni, hogy van egy vonzó barátnõd, aki mellett "biztonságban" vagy. Aztán ha egyszer összejön, hamar megszokod majd, és hirtelen mindjárt nem leszel ennyire monogám meg romantikus lelki világú, hanem akarni fogod az újat. 22/F
lásd be, nincs olyan, hogy felhõtlen kapcsolat, és szerintem eddig se volt...
Szia Szerintem azért nehéz találni mert bejött az az idióta disco korszak minek hála az emberek szórakozóhelyeken és becsületvesztõkben tobzódnak az értelmesebbje meg inkább otthonmarad vagy hasznos dolgokkal foglalja el megát. Ha ehhez nincs párja akkor egyedül és eközben mivel egyedül teszi nem is talál maga mellé senkit. Neke mmegoldást ez a szutyok internet hozott. Az "átlagos" lányok nem járnak kocsmázni vagy bármilyen ilyen helyre, jobban jársz ha csak simán nyitott szemmel jársz mert azért boltba szoktak menni meg mindenfelé de oda ahol várnád tuti nem fogsz találni egyet sem.
Istenem, mindig ez a tévképzet, hogy a normális lányok nem járnak szórakozni. Ez azért új, hogy még KOCSMÁBA SE. Szerintem ti lementetek párszor diszkóba, körülnéztetek, minden lány szexi volt, nem mertetek odamenni, aztán kitaláltátok, hogy mind ribi. Persze, van az is szép számmal, de nem mindegyik. Ja és még valami amin érdemes elgondolkodni: ribinek azt nevezi a legtöbb srác, aki mindenkivel lefekszik, csak vele nem ;) 22/F
A kérdező hozzászólása: Én most nem beszéltem ribikrõl, nem is érdekelnek, nem foglalkozom velük, õk csak szexre valóak, de én normális kapcsolatra, hûséges, odabújós, ragaszkodó barátnõre vágyom.
Az olyanok is eljárnak szórakozni.
figyelj ez itt a természet, itt a gyengéket (mint te) megtapossák az erõsek... "az erõsebb kutya baxik" van az a mondás, bár az embereknél az agresszió szintje csökkent azért tudunk egymás mellett élni de ugyanazok a törvények maradtak alapjába véve mint a majmoknál. Az alfahímekhez vonzódnak a nõstények. Nem pedig egy romantikus rendeshez... SZERINTEM IS [email protected] AZ EGÉSZ AHOGY VAN de hát nincs mit tenni... :/ F18

Mitől romlott el a kotyogós kávéfőzőm?

Az oldalán folyik a kávé, és csak egy kevés jön ki belülre, tehát nem megy át az összes víz felülre kávénak.

Legjobb válasz: Probald kifozni ecettel,lehet vizkoves vagy cserelj gumit :))

Probald kifozni ecettel, lehet vizkoves vagy cserelj gumit :) )
Hát...nem tudom.Talán a gumigyûrût kéne megnézni.Annak nagyon más baja nem lehet...Vagy el vannak dugulva a lyukacskák, amibe a kávét rakod.Vagy nagyon vízköves. Fõzz le vele egy adag ecetes vizet.
Nem mindegy, hogy milyen kávét használsz. Egyszer mi is belefutottunk egy olyan fajtába, ami eltömítette.
A kérdező hozzászólása: oksi és utána nem lessz ecetes íze a kávénak? :)
1x fözd ki ecetes vizzel fele-fele, utànna egyszer szodabikarbonàssal 1 teàskanàl a vizbe, majd sima vizzel, igy tuti nem lesz ecetszagu! Igen az aproszemü kàvék is dugithatjàk, pl. paloma!Cserélj szükség esetén gumigyürüt is!

Van valakinek valami tippje, mitől romlott el a hang a gépemen?

Pár napja ha bármilyen hanganyagot próbálok lejátszani a számítógépemen, csikorgósan, torz hangon szólal meg. Van valami sejtésetek, hogy mi lehet az oka? Előre is köszi a(normális)válaszokat! :)

Legjobb válasz: Hangfalcsere volt már? Lehet, hogy hangkártyaprobléma.

Hangfalcsere volt már? Lehet, hogy hangkártyaprobléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, helyre jött :D


Mikor és mitől romlott el a vámpír mint karakter típus? Milyen tipikus kliséket tudtok?

Legjobb válasz: Nem tudom, de én Malkavita létemre azt mondom, hogy asenkiháziakat elkéne tüntetni a föld szinérõl, nem igaz hogy a Herceg nem csinál semmit...

Nem tudom, de én Malkavita létemre azt mondom, hogy asenkiháziakat elkéne tüntetni a föld szinérõl, nem igaz hogy a Herceg nem csinál semmit...
Malkavita mi? Haha! Síkítva próbálsz majd menekülni, ha meglátsz minket!A Nosferatukat! (régen játszottam különben, és az alapkönyvemet el is lopták...) Te, kérdezõ, pontosan mire gondolsz? Én régebben szerettem vámpírokkal foglalkozni, meg szerepet játszani velük, de mióta megszületett a twilight baromság, már kimondani se szeretem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem már az Anne Rice-féle kosztümös hajbókolás is sok. Nekem ettõl vadabb, állatiasabb egy vámpír.
Jó de ha minden vámpír ilyen lenne, nem lehetne róluk túl sokat írni, meg annyit foglalkozni velük meg még kevesebb értelme lenne a mai korban játszódó vampírtörténeteknek, mert ha ilyenek hogy nem írtottuk ki õket több ezer év alatt, nem?
A kérdező hozzászólása: Alternatív univerzum? Kevésbé civilizált világrészek? Pl. Afrika, Mexikó... stb. ott szerintem egy csorda zombi se tûnne különösebben föl.
most azt akarjátok mondani h télleg létezne vhol vámpirok elbujva?
vámpírok nem léteznek, ezt biztosan állíthatom igen, egy vámpír nekem is olyan vad típus, nem az aki szerelmes lesz egy halandóba és ezért nem falja fel, hiszen egy vámpír ezért marad "életben", mert szárazra szív egy csomó élõt nem tudom, de ez az egész alkalmazkodik a többség igényeihez, a tinik képesek egy csomót költeni mindenféle baromságra ezért õket célozzák meg és hát valami romantikusra vágynak általában, valami szépre

Mitől romlott el ilyen hirtelen a fényképezőm?

Szeretnék segítséget kérni Canon PowerShot A460 fényképez?géppel kapcsolatban. Múltkor fényképezgettem, egyik pillanatban jó volt, másikban már nem. Piros a kép, homályos és csíkos is. Néha jó, néha nem. Nem értem mi történt vele, hiszen 2éves. Garancia már nincs, újat meg anyum nem vesz.Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Sajnos a mûszaki cuccok már csak ilyenek. Mindig a garancia letelte után, váratlanul hibásodnak meg.

Sajnos a mûszaki cuccok már csak ilyenek. Mindig a garancia letelte után, váratlanul hibásodnak meg.
nekem Canon power shot a581 van. az enyém is pont a gari lejárta után 1 hónappal nyekkent meg. kiderült, hogy az akksi adta meg magát. kb. 15 ezer fotót csináltam meg vele 8-10 töltéssel (vagyis szuperül teljesített), majd hirtelen kimúlt.
Vidd el a szervízbe mert lehet hogy ingyen megcsinálják a gari lejárta után is. A Canonokban épített Sony érzékelõknek van egy hibájuk amiért felelõsséget vállalnak, pont ez a csíkozott hiba a jelenség hogy a CCD hibásodott meg.
CCD hiba, de nekem van egy SONY gépem, amiben egy szalagkábel megy a CCD-hez, az nem érintkezett a foglalatban. Néhanapján még elõjön, de ha megnyomom a hátulját egy helyen, akkor elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Már elvittem szervizbe de azt mondták, hogy Debrecenben nem tudják megcsinálni, csak Pesten:/ Fontos lenne, mert 6nap múlva Balcsi:/ de köszönöm a válaszokat! Megpróbálok valamit csinálni.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon értek ezekhez a cuccokhoz, ezért is fordultam hozzátok. Mi ez a CCD?:$ Hol található a gépben vagy, hogy próbáljam megcsinálni?:/
A CCD a képfelvevõ érzékelõ, nehogy már meg tudd csinálni!És értsd meg 90% hogy megcsinálják ingyen!
ha szét is tudnád szedni a gépet úgy hogy a ccd-hez hozzáférj akkor sincs esélyed megjavítani ugyanis ha hozzáérsz bármivel is akkor 99% hogy kuka lesz az egész. csak cserélni lehet.esetleg remappingolni szokták ha hotpixelesedik de ez a hiba más. Csak csere oldható meg

CSütörtök óta kötöhártyás a szemem, kaptam rá Ciloxan cseppet mégis romlott a szemem kicsit sárga is és még jobban bevérzett, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Légyszi menjél vissza az orvoshoz vele. A szem ne játék, mi innen sajnos nem tudunk segíteni, legalábbis én sem. És te sem próbálkozz semmiféle praktikákkal házilag. Ez nem egy gennyes pattanás, oszt majd várjuk hogy elmúlik. Tessék visszamenni. Vannak makacsabb kötõhártya gyulladások.

Légyszi menjél vissza az orvoshoz vele. A szem ne játék, mi innen sajnos nem tudunk segíteni, legalábbis én sem. És te sem próbálkozz semmiféle praktikákkal házilag. Ez nem egy gennyes pattanás, oszt majd várjuk hogy elmúlik. Tessék visszamenni. Vannak makacsabb kötõhártya gyulladások.

A pincénk teljesen használhatatlan, mert minden megpenészedik benne. Az ajtaja a házba nyílik. Nem ázik be. Amikor ideköltöztünk, még száraz volt. Mitől "romlott" el, és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Elmondanám, hogy az a jó pince, amelyik penészedik, mert ha nem penészedne, akkor beázna, és nem pince lenne, hanem valami mesterséges földalatti barlang :) Ha ez nemes penész, akkor igenis örülj neki !!!

Elmondanám, hogy az a jó pince, amelyik penészedik, mert ha nem penészedne, akkor beázna, és nem pince lenne, hanem valami mesterséges földalatti barlang :) Ha ez nemes penész, akkor igenis örülj neki !!!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy amit a pincébe tárolnánk, az penészedik. A levegõ nehéz, büdös, nem bírok sokáig megmaradni. Nem értek hozzá, nem tudom, a falakon nemespenész van-e (nehezen tudom elképzelni), de így használhatatlan a pince, nem ér semmit.

Mitől romlott el a gyomrom?

Az elmúlt héten elég sok alkoholt ittam, és az utolsó nagy buli óta kavarog a gyomrom. Konkrétan hasmenésem nincs, csak ébredés után 2x-3x el kell mennem wc-re, és akkor hígabb,darabosabb széklet jön. Csütörtök óta iszom normafloret, 2 napot diétáztam is, de még mindig semmi változás. Normális ez, vagy valami más áll a háttérben? Hányingerem nem sűrűn van, hányni sem hányok.

Legjobb válasz: Valaki valami ötlet, mi a teendõ, tényleg az italtól lenne, hogy múlik el, vagy valami más áll a háttérben?

A kérdező hozzászólása: Valaki valami ötlet, mi a teendõ, tényleg az italtól lenne, hogy múlik el, vagy valami más áll a háttérben?

Mitől romlott el a laptop billentyűzete?

Kb. 1 héttel ezelőtt bevizeztem egy vattapamacsot, aztán kinyomtam belőle a vizet, és úgy áttöröltem vele az egész gépet, beleértve a billentyűzetet is. Akkor még nem volt semmi baja, most viszont néhány billentyűt többször is meg kell nyomnom ahhoz, hogy működjön (nem mindig), de van olyan is, amelyiket ha megnyomom, kétszer írja ki ugyanazt (pl. ha a b-t nyomom meg, bb-t ír ki).

Legjobb válasz: Minden bizonnyal érintkezési hiba miatt. sajnos a Notebook billenytûzetek nagyon sérüékenyek. A kérdés az hogy maga a billentyû rossz vagy a szalagkábel.

Minden bizonnyal érintkezési hiba miatt. sajnos a Notebook billenytûzetek nagyon sérüékenyek. A kérdés az hogy maga a billentyû rossz vagy a szalagkábel.

Mitől lehet? A mérleg romlott volna el?

Megmértem a súlyomat kakálás el?tt és után, és utána 12 dekával többet mutatott a mérleg! 4 perc telt el a két mérés között és nem is ettem közben semmit!

Legjobb válasz: Az otthoni mérlegek nem hitelesítettek, tehát 12 deka különbség még betudható a mérleg pontatlanságának. Ha korrekt mérést akarsz, akkor többször állj rá a mérlegre, így a mérési eredményekbõl látható, hogy mennyire pontos a mérleg, így már jobban lehet következtetéseket levonni.

Az otthoni mérlegek nem hitelesítettek, tehát 12 deka különbség még betudható a mérleg pontatlanságának. Ha korrekt mérést akarsz, akkor többször állj rá a mérlegre, így a mérési eredményekbõl látható, hogy mennyire pontos a mérleg, így már jobban lehet következtetéseket levonni.
Ez komoly? Minek méred magad kakálás elõtt meg után? Ez valami beteges új divat? Vagy kíváncsi vagy mekkorát tudsz kakálni?
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsi voltam, és hát meg is lepõdtem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!