Találatok a következő kifejezésre: Mitöl zöldes babám kakija (5 db)

Mitöl zöldes a babám kakija?

2,5 honapos,és anyataejes,a doktor néni azt mondta,mert egyszer ment a hasa,hogy napi egy fosi még nem hasmenés,láza höemelkedése nincs,csak nagyokat pukizik és akkor is zöldes szinü kakis a pelus.Van amikor olyan nyálszerü is van a kakiba :(

Legjobb válasz: Szia. Mi még csak 5 hetesek vagyunk, de nekünk is zöld. Mi tápszerezünk is, de azt mondta a védõnõ hogy az elején szinte mindegy milyen a kakija csak véres és nyálkás ne legyen. Ha ugy nyugszol meg, beszélj inkább a dokival.

Szia. Mi még csak 5 hetesek vagyunk, de nekünk is zöld. Mi tápszerezünk is, de azt mondta a védõnõ hogy az elején szinte mindegy milyen a kakija csak véres és nyálkás ne legyen. Ha ugy nyugszol meg, beszélj inkább a dokival.
Nekünk is volt/van ilyen. Nekem azt mondta a doktornõ, hogy lehet hogy én vagyok egy picit megfázva és attól zöld a kakija. Amig jókedvû, nem lázas, addig mnden rendben van szerintem, de ha aggódsz beszélj a dokitokkal!

2 Honapos tapszeres babam kakijaban kis feher darabokat vettem eszre, eleg hasfajos mostanaban, infacolt kap ra. Az eleje kremszeru, a vege pedig zoldes nyalkas, inkabb folyos. Mitol lehet?

Amugy sulya gyarapszik, nincs laza sem 130-180ml kozott eszik. Kicsit meg van fazva, turtyog az orra.

Legjobb válasz: Valószínûleg emésztetlen tápszer. Szerintem semmi baja. Viszont, ha meg van fázva és esetleg kap vasat, akkor állj le vele, amíg el nem múlik a megfázás. Kipróbálhatod a Biogaia nevû probiotikumot, valószínûleg rendberakja az emésztését.

Valószínûleg emésztetlen tápszer. Szerintem semmi baja. Viszont, ha meg van fázva és esetleg kap vasat, akkor állj le vele, amíg el nem múlik a megfázás. Kipróbálhatod a Biogaia nevû probiotikumot, valószínûleg rendberakja az emésztését.
A kérdező hozzászólása: Nem kap vasat, csak a D-vitamint illetve orrcseppet. Kulfoldon elunk es itt sajnos szinte semmilyen gyogyszert nem lehet kapni a babanak, lazcsillapito kupot is otthonrol kuldettunk ki.

Mitől van, hogy néha zöldes a babám kakija? 11 hetes, de már régóta elő-előfordul ilyen. Anyatejes.

Legjobb válasz: Ugy tartják anyatejeseknél természetes és föleg ha eszik is más ételeket müködik az epe azért kakil zölded.Mi hat és fél honaposok vagyunk és miota esszünk nagyon sokszor kakil zölded.Szerintem semi ok az agodalomra.Jo babázást.

Ugy tartják anyatejeseknél természetes és föleg ha eszik is más ételeket müködik az epe azért kakil zölded.Mi hat és fél honaposok vagyunk és miota esszünk nagyon sokszor kakil zölded.Szerintem semi ok az agodalomra.Jo babázást.
Ne aggódj, ez teljesen normális, az én kisfiamnak is zöldes színû volt és csak anyatejet kapott.Majd ha eszik mást is akkor változik a színe.Inkább érdemesebb az állagára odafigyelni, az jelzi inkább ha gond van.


Mitől lehet zöldes és darabos 2 hónapos babám széklete? Milupa Milumil HA tápszert eszik, zöldes eddig is volt a kaki, de tegnap óta darabos, kissé nyúlós. Nem lázas, nem nyűgös, eszik rendesen! Mitől lehet ez?

Szerdán kaptuk meg a Rota vírus elleni oltást,lehet hogy annak valamelyik mellékhatása?

Legjobb válasz: Anyatejesek vagyunk, ugyanez elõfordul, amíg nem nyálkás büdös addig nincs gond. Ha rota ellen kapott oltást, az is okozhatja, hiszen egy gyengített fajta rotavírust kapott ,hogy a szervezete ellenálljon.Minden oltóanyag ilyen.

Anyatejesek vagyunk, ugyanez elõfordul, amíg nem nyálkás büdös addig nincs gond. Ha rota ellen kapott oltást, az is okozhatja, hiszen egy gyengített fajta rotavírust kapott , hogy a szervezete ellenálljon.Minden oltóanyag ilyen.

3 hónapos babám anyatejes és tápos (kell a pótlás). Ma a zöldes kakijában találtam 4fekete pöttyöt a fehérek mellett. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, de szerintem ne turkálj a gyerek kakijában. Ha valami baja lenne, sírna, nyûgös lenne, a kutacsa beesne, és nem négy fekete pötty lenne a kakiban. Egyébként is, lehet, hogy elszámoltad azokat a fekete pöttyöket. De most komolyan, miért turkálsz a kakijában? Nekem két gyerekem van, de soha nem turkáltam..

Fogalmam sincs, de szerintem ne turkálj a gyerek kakijában. Ha valami baja lenne, sírna, nyûgös lenne, a kutacsa beesne, és nem négy fekete pötty lenne a kakiban. Egyébként is, lehet, hogy elszámoltad azokat a fekete pöttyöket. De most komolyan, miért turkálsz a kakijában? Nekem két gyerekem van, de soha nem turkáltam..
Nem kell feltétlen turkálni a kakiba, hogy meglásd, hogy milyen. Teljesen normális, hogy az anyukák aggódnak emiatt is. Szerintem a pelusban ennyi idõsen még nincs annyi kaki, hogy turkálni kelljen benne. Egyébként pedig az is lényeges, hogy mekkorák ezek a 'pöttyök'. Ha icipicik, akkor nincs baj, de ha nagyobbak, akkor akár alvadt vér is lehet. Figyeld, ha lesz még, akkor szólj dokinak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!