Találatok a következő kifejezésre: Mitöl van hogy valamikor (192 db)

Mitöl van az hogy a pasik szertik lenyeletni a nökkel a végén? Ez mért jó nekik? Meg az mitöl függ hogy valamikor több jón valamikor kevesebb ki?

Én idáig lenyeltem.Etöl nem lesz bajom?Nem lehet igy betegséget kapni töle?Mégis csak nem arra a célra lenne ha azt nézük.Nem?

Legjobb válasz: Ja és nem könnyû sokat gyûjteni a sokadik élvezéskor az a normális hogy nem dõl belõle fél liter ki. Mert a kilõtt mennyiséget pótolni is kell ám.

Ja és nem könnyû sokat gyûjteni a sokadik élvezéskor az a normális hogy nem dõl belõle fél liter ki. Mert a kilõtt mennyiséget pótolni is kell ám.
Ha egy lány lenyeli a barátja ondóját, akkor a fiú örül, mert azt hiheti, hogy a lány szereti, elfogadja õt. Ha eddig lenyelted, nyeld le nyugodtan ezután is ! Ha a partnered egészséges, semmi bajod nem lesz tõle. Sõt. Mivel fehérjét, vitaminokat és ásványi sókat is tartalmaz, még hasznos is a te számodra !!
Bajod nem lesz tõle. Néhány férfinak azért jön ez be, mert úgy érzik, hogy "ezzel teljesen elfogadod õket, nem hagyod hogy egy csepp is kárbavesszen a drága nedüjükbõl"; vagy valami hasonló, bár szerintem ez beteges. A mennyiség többek között attól is függ, hogy mióta "tartogatja" az ember. (Egy ffi)
Nekem beleélvezhet a számba, de nem nyelek. És õ ezt elfogadja. Néha kéri, de mikor mondom, hogy nem, akkor nem erõlteti. Egyébként minél ritkábban vagytok együtt annál több van
orális szextöl is lehet betegséget kapni, ha a partnerednek klamidiája, herpesze, gonorreája, hepatitisz B-je vagy hasonlója van, neked pedig nem teljesen ép a szájnyálkahártyád a sperma is egy testnedv - minél több helyre kerül, annál kockázatosabb
Ha akarod lenyeled ha akarod nem, tévedsz ha azt hiszed hogy kötelezõ, akkor már oly rohadt mindegy mert akkor élvezett el a pasi nem? Bajod meg nem lesz tõle, mert teljesen steril. Hidd el a sok szeméttõl amit magadbatömsz a gyorskajáldában elõbb lesz bajod!
Lehet, hogy szeretné, de én le nem nyelem. Ha kérné sem tenné meg. Szól mikor jön és már ott sincs a szám. Ha egyszer bele élvezne, többet nem csinálnám, az tuti.
Tisztelt Kérdezõ! A puncinedv sem a férfiszájába lett teremtve, de még nemsok csajjal találkoztam aki ezt szememrevetette volna! Ha egészséges a párod abszolute semmi bajod nem lesz tõle... Ha meg nem, simán még egy szájherpeszt is elkaphatsz egy sima smárolással.Tehát ha megbizol benne/ovszer nélkül is dugnál/ akkor nbyugodtan lenyelheted4 Hidd el egy pasinak valóban az elfogadást jelenti!!!

Az mitől van hogyha valamim fáj komolyabban akkor elszürkül meg elszinezodik a látásom 1 idore? és az hogy néha csak úgy cikázó világos dolgokat látok?

Legjobb válasz: Szia! Én is látok cikázó foltocskákat, valamikor nem olyan gáz, de van, hogy szó szerintem nem látok tõlük. Szerintem a szemidegnek van valami problémája. Lehet, hogy sokat idegeskedünk (én tuti), és az idegek... Nem tudom, de jó lenne rájönni. Amúgy nekem is el szokott sötétülni a kép, nekem olyankor, amikor leesik a vérnyomásom. Neked nem alacsony a vérnyomásod vagy nem ingadozik?

Szia! Én is látok cikázó foltocskákat, valamikor nem olyan gáz, de van, hogy szó szerintem nem látok tõlük. Szerintem a szemidegnek van valami problémája. Lehet, hogy sokat idegeskedünk (én tuti), és az idegek... Nem tudom, de jó lenne rájönni. Amúgy nekem is el szokott sötétülni a kép, nekem olyankor, amikor leesik a vérnyomásom. Neked nem alacsony a vérnyomásod vagy nem ingadozik?
A kérdező hozzászólása: a vérnyomásommal rendben van minden akkor van sötétülés amikor fizikai fájdalmat érzek pl multkor edzesen (MMA) combon rugtak de ugy hogy a hajlat folé 2-3 cm el és hirtelen elszürkült elõttem minden meg szédültem
Lehet, hogy a fizikai fájdalom megingatja a vérnyomásod :)
En most foglalkozom a biorezonancia temaval es szerintem jo dolog. Nezd meg te is: http://www.witamed.hu

25 hetes vagyok és ma voltam tanácsadáson a labor papírok miatt (cukorterhelés) és most szóltak, hogy egyúttal megint néznek anyai vércsoport meghatározást és ellenanyagszűrést, mert a múltkor volt valami gubanc. Ez mitől van? Hogyan értelmezzem?

Legjobb válasz: Szia. Nem hinném, hogy valami baj lenne. Nekem 3 vagy 4 alkalommal nézték a terhesség alatt. Én is csodálkoztam rajta miért kell ennyiszer,de igazából kielégítõ választ nem kaptam rá. Üdv, 5 hónapos kislány anyukája

Szia. Nem hinném, hogy valami baj lenne. Nekem 3 vagy 4 alkalommal nézték a terhesség alatt. Én is csodálkoztam rajta miért kell ennyiszer, de igazából kielégítõ választ nem kaptam rá. Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ!
Nézd meg a korábbi leletedet, nem lett -e pozitív az ellenanyagszûrésed?Minden kismamának nézik legalább 2-szer a terhesség alatt, de ha pozitív lett az elõzõ, akkor 6 hetente kontroll.Én is így jártam.
Szia szerintem semmi rosszra ne gondolj lehet õk rontottak vagy hagytak ki valamit!! Én 2 havonta járok ellenanyag szûrésre
A kérdező hozzászólása: Pontosan az a baj, hogy pozitív lett és ezt csak most mondták nekem. Pedig ezt az elsõ labor alkalmával derült ki, de én nem tudtam. Most szóltak, hogy megint kellene. Mit is jelent ez?
Options ben nézd meg, hogy van-e hardveres egér opció; kapcsold ki a v-sync et.
A kérdező hozzászólása: így is úgy is akad :(

Elmagyarazna nekem valaki, hogy miert szoktak az emberek almodni? Mitol van hogy idonkent emlekszunk az almainkra maskor meg nem? Mi a tudatos almodas es hogy lehet elerni? Esetleg valami tippek es otletek?

Elkezdtek erdekelni az alommal kapcsolatos dolgok rd halas lennek ha megmagyaraznatok egy nehany dolgot az almokkal kapcsolatban? Igaz, hogy mindig almodunk csak nem emlekszunk mindig ra? Befolyasoljak az eletunket az almaink vagy pont forditva igaz?

Legjobb válasz: Igen minden éjjel álmodunk, méghozzá többször is. Az alvás során ún. REM-fázisok (Rapid Eye Movement – gyors szemmozgás, ekkor álmodunk) és álomtalan alvási fázisok váltogatják egymást, a REM-fázisok egyre rövidülnek. Általában akkor emlékszünk az álmainkra, ha egy REM-fázis közben felébredünk. Tudatos álmodás az, hogy ráeszmélsz álmodban arra, hogy csak álmodsz, és megtanulod irányítani az álmaidat. Az elsõ lépés az, hogy naponta többször is megkérdezed magadtól, ezt: most álmodok-e? Visszaemlékezel arra, mit csináltál fél órája, mit két órája. Ha ezt megszokod, álmodban is fel fogod tenni ezt a kérdést, és öntudatra ébredsz az álmodban. Ha mélyebben érdekel a téma akkor Dr. Paul Tholey - Kaleb Utecht : Alkotó álom címû könyvét olvasd el (fenn van a scribd-en). És nézegesd a www.tudatos-alom.hu oldalt.

Igen minden éjjel álmodunk, méghozzá többször is. Az alvás során ún. REM-fázisok (Rapid Eye Movement – gyors szemmozgás, ekkor álmodunk) és álomtalan alvási fázisok váltogatják egymást, a REM-fázisok egyre rövidülnek. Általában akkor emlékszünk az álmainkra, ha egy REM-fázis közben felébredünk. Tudatos álmodás az, hogy ráeszmélsz álmodban arra, hogy csak álmodsz, és megtanulod irányítani az álmaidat. Az elsõ lépés az, hogy naponta többször is megkérdezed magadtól, ezt: most álmodok-e? Visszaemlékezel arra, mit csináltál fél órája, mit két órája. Ha ezt megszokod, álmodban is fel fogod tenni ezt a kérdést, és öntudatra ébredsz az álmodban. Ha mélyebben érdekel a téma akkor Dr. Paul Tholey - Kaleb Utecht : Alkotó álom címû könyvét olvasd el (fenn van a scribd-en). És nézegesd a http://www.tudatos-alom.hu oldalt.
Több féle álom is van, szimpla napi események feldolgozása a tudat alatti üzenetek, meg hát igazából ezt senki nem nagyon tudja neked tényszerüen. Az álmok egy azokból a dolgokból, amivel a tudomány nem nagyon tud mit kezdeni. http://www.youtube.com/watch?v=M0zPXudM8g4 Spirituális oldalról itt van egy videó, ebbõl kaphatsz egy képet.
Firefox, Explorer ? mindakettõn ugyanaz van?
Nálam az van, hogy ha kitörlöm a Vipmailos sütiket a böngészõbõl akkor rögtön beenged.
A kérdező hozzászólása: Explorer-el sikerült! Köszönöm :) :)
Merevlemez milyen állapotban van? [link]
A kérdező hozzászólása: kb 1 hónapja vettem Segate 1tb
A kérdező hozzászólása: néztem a progival amit küldtél minden kivállo több mint 1000nap van hátra
Amikor lefagy akkor az egér sem reagál? Mennyi idõre? 5-10mp, 1-2perc vagy hosszabb? Milyen gyakran fordul elõ? Naponta, hetente párszor?
A kérdező hozzászólása: nem nem reagál az egérre sem teljesen az egész gép rondom idõközönként az idõ is változó van hogy 2-3mp de olyan is vagy hogy 1percre is akár
Vezérlõpult > Rendszer és biztonság > Felügyeleti eszközök > Eseménynapló > Windows naplók > Rendszer vagy Alkalmazások kategóriában a lefagyások ideje környékén szerepel hiba vagy egyéb bejegyzés? (ha nem emlékszel mikor volt legutoljára, akkor várd meg a következõt és a sarokban az óra:perc alapján nézd meg) Ha elég gyakran jelentkezik, még arra lennék kíváncsi a rendszerfolyamatok is leállnak-e: -nyiss Feladatkezelõt (Ctrl+Shift+Esc) -válts a Reljesítmény fülre -a Nézet menüpontban legyen pipa a Mindig felül vagy Mindig látszik elõtt -kattints duplán a zöld grafikonra (újabb duplaklikkre visszajön) -méretezd kissebbre az ablakot hogy ne zavarjon -várd a következõ fagyást, arra vagyok kíváncsi, hogy ha nem reagál semmi attól még a grafikon mozog-e vagy az is leáll
A kérdező hozzászólása: rendben megcsinálom és amint lefagy megint írom hogy lefagy e de amugy most nemrég is teljesen lefagyott még a hang is
A kérdező hozzászólása: most fagyott le igen megáll minden befagy
A kérdező hozzászólása: megoldódott ujratelepítettem és azóta szerencsére teljesen tökéletes

Az mitől van, hogy ha valamit ráakarok rakni pendrive-ra, mindig azt írja ki, hogy már rajta van és felül akarja írni (pedig nincs rajta semmi) és hiába csinálok bármit nem tudok rárakni semmit?

Legjobb válasz: elsõnek formázd le, aztán nézd meg /OFF bocs, de most nálam 18:28-kor telt be a pohár: RÁ SZÓKÖZ AKAROK SZÓKÖZ RAKNI

elsõnek formázd le, aztán nézd meg /OFF bocs, de most nálam 18:28-kor telt be a pohár: RÁ SZÓKÖZ AKAROK SZÓKÖZ RAKNI
A kérdező hozzászólása: Formáztam már többször is, utána is ugyanez a probléma.
képet akkor, hogy mit ír ki és hol

Mitől van, hogy pár hónap alatt 2 tizedet nőtt az alaphőm a follikuláris szakaszban? Novemberben még 36, 4 volt, aztán 36, 5 lett, az elmúlt két hónapban 36, 6. Van ennek valami jelentősége? Babát szeretnénk.

A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: A luteális szakaszban változatlan a hõ, továbbra sem megy 37 fölé, vagyis egyre "laposabbak" a görbéim.

A kérdező hozzászólása: A luteális szakaszban változatlan a hõ, továbbra sem megy 37 fölé, vagyis egyre "laposabbak" a görbéim.
Én úgy tudom, hogy a pajzsmirigy befolyásolhatja az alaphõt. Néztek nálad mostanában TSH hormont?
A kérdező hozzászólása: Nem néztek, jövõ héten megyek vérvételre, de az csak amolyan alap lesz. Van benne STH, máj-, vesefunkció stb. Pajzsmirigyet kb. 5 éve néztek utoljára, mert van egy betegségem (jelentéktelen), ami hajlamosíthat autoimmun betegségre.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy akkor nem találtak semmit. Volt vérvétel, ultrahang.
A pajzsmirigy mûködés kihathat a hõmérsékletre. Érdemes megnézetni, fõleg ha babát szeretnél, mert befolyásolja a teherbeesést.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! :) A hõm továbbra is fura. Most 3 napja 36, 7, holott csak a 13. napon vagyok. Fél éve hõmérõzök, de mindig a 15. napon van az ovum. Az elõzõ és a mostani görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1bae4e61f8f9a8c8b5cbfe.. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1bae4e61f8f9a8c8b5cbfe..
A kérdező hozzászólása: Voltam vérvételen, a cukrom enyhén magas lett. Elküldtek terheléses vizsgálatra, ahol az éhgyomri cukor megint magasabb lett, de a glükóz utáni 2 órával 7, 2. Pénteken kaptam meg a leletet, úgyhogy dokihoz még nem tudtam visszavinni, de neten azt olvastam, hogy 7, 8-ig ez jó eredmény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!