Találatok a következő kifejezésre: Mitöl van hogy reggel nagyon (8 db)

Mitöl van az hogy reggel nagyon mélyan bealszok alig birok felkelni?

35 hetes vagyok és még ilyen nem volt a kisfiamat sem tudtam oviba vinni mert kb 10-ig alszok veletek is igy van ?

Legjobb válasz: Szia. Én még csak 16 hetes vagyok, de pár napja én is így vagyok ezzel. tegnap "reggel" sem bírtam felkelni, a párom alig bírt felkelteni 10-kor, hogy menni kéne már a boltba. Nagy nehezen felkeltem, de még utána is sokáig kómás voltam, este is hamar elaludtam. Ma reggel megint csak fél 10-ig aludtam, pedig én 7-fél8-nál tovább nem szoktam aludni!

Szia. Én még csak 16 hetes vagyok, de pár napja én is így vagyok ezzel. tegnap "reggel" sem bírtam felkelni, a párom alig bírt felkelteni 10-kor, hogy menni kéne már a boltba. Nagy nehezen felkeltem, de még utána is sokáig kómás voltam, este is hamar elaludtam. Ma reggel megint csak fél 10-ig aludtam, pedig én 7-fél8-nál tovább nem szoktam aludni!
Mandulád rendben van? Nincs orrsövényferdülésed? Allergiás nem-e vagy esteleg? Számos oka lehet még.
A gyomorból is lehetséges, hogy visszaáramlik a szag (esetleg nyitott gyomorszáj). Vagy ha üres a gyomrod.
Menj el orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, s más a kezelési módjuk! itt egy egész jó cikk, szerintem olvasd el: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1060

Nagy testű kutyát szeretnék, vmiért a kicsiket már nem annyira szeretem, a gond az, hogy van egy bichonom és már vhogy nem úgy szeretem mint régen, mitől van ez?

10 éves bichonom van ,szeretem meg minden,de már nem úgy mint régen..

Legjobb válasz: Ja, igazuk van a régi hûséges barátod cserben hagyod. És ilyen gonosz dolgokon gondolkodsz. Õ még mindig szeret téged . Te meg azt akarod,hogy meg haljon! Szégyeld magad! Az én 1 éves kutyám az ágyam mellet alszik. És ha 10-11 éves lessz akkoris szeretni fogom.

Ja, igazuk van a régi hûséges barátod cserben hagyod. És ilyen gonosz dolgokon gondolkodsz. Õ még mindig szeret téged . Te meg azt akarod, hogy meg haljon! Szégyeld magad! Az én 1 éves kutyám az ágyam mellet alszik. És ha 10-11 éves lessz akkoris szeretni fogom.
én nem értelek, szerintem szégyelld magad hogy az öreg barátodat nem véded, hanem már elõre gondolkodsz és tervezel majd ha meghal milyen kutyád lesz.. Te nem is szereted igazán a kutyákat ha így gondolkodsz, nem való neked kutya! Írásodból ítélve fiatal is vagy, vigyázz arra kiskutyára és ha már érett gondolkodásod lesz akkor akarj "nagytestû" kutyát.. Én csak a kutyádat sajnálom és azt hogy a gazdája így vélekedik róla..Remélem soha többet nem lesz kutyád!!
Kaptál hideget is, meleget is! Abban nem értek egyet, hogy mindegy, milyen kutya, nekem se kéne akármilyen. Sõt, néhány fajta kifejezetten nem a stílusom! Aki ilyet ír, hogy tökmindegy, csak kutya legyen, az a párkapcsolatban is ilyen? Egyébként pedig itt az eredménye annak, hogy a szüleid választottak anno helyetted! Szerintem egyáltalán ne szégyelld magad, hisz szereted azt a kutyát! De legközelebb TE válassz!
Annyira megértelek. Szerintem csak változott az ízlésed ilyen téren. Nekem is minden álmom volt egy kis csivava, aztán másik nap BUMM egy nagytestût szerettem volna. Miért? Mert azt olyan jó "átölelni", simogatni. Nem valami ilyesmit érzel te is? :D A kutyudat pedig szereted, csak már nem ugyan úgy, nem vagy rossz gazdi :)
A tanulás nem indok arra, hogymért hanyagolod el a kutyádat.Én most végeztem a nyáron és 2 évig tanultam folyamatosan.Reggeltõl estig.De ne mond nekem azt, hogy nincs minimum.1 órád naponta arra, hogy kimenj a kutyáddal sétálni vagy, hogy játsz vele egy kicsit.Én akkor is minden este elvittem sétálni és most is elviszem pedig már dolgozok napi 12 órában.Most is a gép elõtt ülsz mivel válaszolni meg megsértõdni van idõd.De a kutyádra nincs.Ez szánalmas és undorító.
A kérdező hozzászólása: Nekem az álom kutyám egy német juhász és már kiskorom óta ilyen fajtát szeretnék, de hát mivel 10 évesen nem én döntöttem el milyen kutyám lesz így bichont kaptam, mert a szüleimnek az tetsztett, én nem utálom, meg nem untam meg mivel a saját kutyám , nagyon szeretem, meg nincs elkényeztetve.. Ha majd külön költözök a szüleimtõl, és úgy fogok állni akkor lesz még egy kutyám amit én választok ki!! :)
Ezért rosz ha a szülõ választ kutyát. Anyum imádja a vizslákat én meg nagyon nem (sosem jöttem ki velük, valahogy annyira idegen nekem teljesen más a stílusom, most beszéltük meg, hogy még egy év kutya suli aztán kaphatatok egy NJ-t ami csak az enyém), nekem inkább a keményebb kezet igénylõ fjták jönnek be. Utálom anyum kutyáját, mert el kényeztetett dög
Hmm... hát nem sok ilyen fajtát nevelnek normálisan sajnos, az biztos! A kistestûeket sokkal könnyebb elrontani! Nekem nagytestûm van, de én felnézek az olyan kutyásra, aki nem kapja a hóna alá, amikor mi elsétálunk mellettük! Az emberek rontják el ezeket a kicsiket, pláne, hogy ha acsarogva rohannak az én kutyám felé, és még csak rá se szólnak! Bezzeg, ha az enyém csinálná!
A kérdező hozzászólása: azért kíváncsi lennék, hogy hány bichont kezelnek kutyaként és nem gyerekként, minden nap fésülöm , 2 havonta fürdetem, minõségi kaját kap , normálisan van sétáltatva ( tesóm sokat segít a sétákban, amikor nem úgy érek haza leviszi mind2 kutyát) arany élete van, a családból mindenki szereti , ÉN is..
A kérdező hozzászólása: inkább felnõttem és már nem a kis bolyhos kutyákhoz "vonzódok", egyik véleményezõnek pedig igaza lehet abban, hogy mivel eleve nem én választottam a kutyát hanem a szüleim és én azt akkor elfogadtam mert örültem neki mert cuki fehér..ettõl függetlenül még mindig az én kutyámat tartom a környéken a legszebbnek és okosnak a többi neveletlen idegroncs!! amúgy meg mint írtam a sajátom szeretem, nem akarom hogy elpusztuljon sõt éljen jó sokáig!! igazából az is nagyon zavar, hogy nap mint nap kapom a negatív jelzéseket nagy kutyásoktól, hogy minek sétáltatom a cicámat stb, ezeket próbálom meg sem hallani, de azért zavar és mindig arra gondolok, hogy ha egy közepes vagy nagy testû kutyám lenne akkor biztos nem oltogatna senki se..
Szerintem kevedet foglalkozól vele. És ha meglátsz egy nagytestû kutyát akkor azt gondolod - De jó ez biztos vagányabb. (De nem!) Tök mind 1 , h milyen az a lényeg , h hûséges. Szerintem azzal a kutyával 10 év allatt jol össze szoktatok. Õ még mindig szeret
A kérdező hozzászólása: Elmondanám, hogy viszem sétálni, reggelenként a tesóm viszi le , de délután és este én viszem kivéve szerda mert akkor 9 re érek haza, hétvégenként pedig a parkba mindig kiviszem szóval nem kell itt ez a hangnem!!! Meg rossz gazda vagyok stb , kár volt a kérdést feltennem, aki csak leoltani tudd az inkább ne írjon!!!


Nincs kutyád. Vegyél egyet.
A kérdező hozzászólása: Bírom mikor valaki normális kérdést tesz fel és az ilyen tökéletesen kulturált emberek írnak valami b*szott nagy s*ggfejséget :) mikor esik le nektek végre, hogy ezzel csak magatokat minõsítitek?? :)
Bocs, hogy nem tudok választ adni, de 100%ban ebben a cipõben járok én is, ha vigasztal...
A kérdező hozzászólása: És am. van kutyám egy jól kifejlett Amerikai Stafford :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Semmi gondd... azt hittem, hogy csak én vagyok így megzakkanva :S de látom nem :S huhh csak megoldódik valahogy a problémánk :S :)
Szia!Nálam is ez volt, szakítottam-amit nem bántam meg, mert valami hiányzott már a kapcsolatból, a szikra! Aztán kiderült, hogy hiába tepernék másik ember után... Szóval most egy újat kell találnom :-) Valami neked is hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból, amit ha gondolsz megpróbálsz megtalálni benne és jobbá tenni a kapcsolatot...Vagy kilépsz belõle és bepróbálkozol a másik lánynál...De ki tudja abból mi lesz!23n.
Hokizz többet!!!!!!
Nekem apám azt tanácsolta, hogy maradjak a barátnõmmel.Ha túl szoros köztetek a kapcsolat, sokat vagytok együtt stb stb. mindig lesz másik lány aki abban a pillanatban érdekesebbnek/szebbnek tünik mint a barátnõd....aztán lecseréled rá, és rájössz, hogy benne meg mást nem szeretsz...és kezded elõrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé elgondolkodtatott :) jah és bunkókám oksi meg lesz a hokizás de a szád szélére verem ha nem gond :)
Mennyi ideje ismered õket? "Barátot" elõbb ismerted mint a barátnõt?
Fogalmazd meg mi az a dolog amit a másik nõben látsz és kívánsz, mi az a dolog amitõl, kell neked amikor vele vagy. aztán gondold végig mit jelent számodra a kedvesed akivel együtt vagy. Mit szeretsz benne, esetleg csak a szexet, vagy agyilag is egy hullámhosszon vagytok, stb. Én például a páromban mindent megtaláltam ami egy életre kell nekem. Ö a legjobb barátom, az érzéki szeretõm, a romantikus udvarlóm, akivel a legjobbakat nevetek, akinek ha szomorú vagyok elsírhatom az összes bajom, aztán együtt kitaláljuk, hogyan tovább. de ez fordítva is igaz. én is mindenben mellette vagyok és partnere az akár õrült ötleteihez. Inspiráljuk egymást, 4 éve vagyunk együtt, és eszem ágában sincs még gondolkodni sem azon, vajon mással milyen lenne, vagy megkívánjak mást. Számodra azt tudom tanácsolni, gondold végig mi az amit egy kapcsolattól szeretnél, és mi a valóság ezzel szemben, milyen szerepe van számodra a jelenlegi párodnak az életedben?! Sajnos a korodat nem tudom, lehet hogy még fiatal vagy és mozgatja a fantáziád minden kiaknázatlan lehetõség, esetleg bizonytalan vagy. remélem valamivel hozzá tudtam járulni a kérdésed megválaszolásához, sok sikert! egy 22 éves lány
Ki tudja, lehet, hogy az a régi barátod is pont így van vele... :)

Mitől van az hogy reggel nem nagyon tudok enni mert nincs étvágyam, de ha eszek akkor meg utána hányingerem lesz legtöbbször?

Legjobb válasz: Megszokta a szervezeted, hogy nem kap reggel tápanyagot ezért a belek ilyenkor nem aktívak (nem várnak munkát, ételt), de amint bedobod nekik a reggelit fejbodul a rendszer és kénytelenek dolgozni. Ha mindenképp reggelizni akarsz, akkor fokozatosan különben hányingered lesz.

Megszokta a szervezeted, hogy nem kap reggel tápanyagot ezért a belek ilyenkor nem aktívak (nem várnak munkát, ételt), de amint bedobod nekik a reggelit fejbodul a rendszer és kénytelenek dolgozni. Ha mindenképp reggelizni akarsz, akkor fokozatosan különben hányingered lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, akkor megpróbálom fokozatosan

Nagyon fel vagyok puffadva. Minden reggel van székletem rendesen, de az iskolában mindig érzem hogy fel vagyok puffadva, wc. Zni kéne, morog a hasam. Itthon sosincs ilyen. Nagyon ciki, mitől van? Mit egyek, hogy ne legyen ilyen?

Szerintem semmi puffasztó ételt nem eszem!

Legjobb válasz: ha fel vagy puffadva, akkor nyilván eszel valami (számodra) puffasztót. általában a sok rost okoz puffadást (zöldség, gyümölcs, teljes kiõrlésû gabonák) ezen segít ha több folyadékot iszol és vannak emésztõenzimek pl Scitec - Multi-Enzyme. Ha nem rosttól, akkor ki kell tapasztalnod melyik ételtõl puffadsz és azt ne egyél. ennyi.

ha fel vagy puffadva, akkor nyilván eszel valami (számodra) puffasztót. általában a sok rost okoz puffadást (zöldség, gyümölcs, teljes kiõrlésû gabonák) ezen segít ha több folyadékot iszol és vannak emésztõenzimek pl Scitec - Multi-Enzyme. Ha nem rosttól, akkor ki kell tapasztalnod melyik ételtõl puffadsz és azt ne egyél. ennyi.
Sok finomított ételt eszel minden bizonyára. Próbáld meg egyszerûsíteni az étkezéseid és ne összeenni mindent. Külön9sen a fehérjét és a szénhidrátot ne keverd. Zöldeket viszont egyél, segítik az emésztést.

Mitöl lehet ez? 17 hetes kismama vagyok és reggel mikor felkelek nem olyan nagy a pocim vagyis van már mert látszik, hogy terhes vagyok!

De este általában olyan mintha feszülne a hasam! Ez normális? És mostanában enyhén görcsöl a hasam ez attol van hogy n? a méhem? Vagy esetleg a baba nyomhatja? Szedem a Magne B6ot!

Legjobb válasz: Reggelente azért nem mert fekszel, és pihen a baba.Este viszont elfáradsz, és ezt jelzi is a hasad.Ezt hívják keményedésnek.szedd csak azt a magnéziumot, és naponta töbször pihizz 10-15 perceket úgy hogy polckold fel a lábait, hogy a méh több vért kapjon.Én is így voltam, 20héttõl veszélyeztetett lettem.de nyugi 41 hétre szültem.

Reggelente azért nem mert fekszel, és pihen a baba.Este viszont elfáradsz, és ezt jelzi is a hasad.Ezt hívják keményedésnek.szedd csak azt a magnéziumot, és naponta töbször pihizz 10-15 perceket úgy hogy polckold fel a lábait, hogy a méh több vért kapjon.Én is így voltam, 20héttõl veszélyeztetett lettem.de nyugi 41 hétre szültem.
Szia, En 20 hetes vagyok, es ugyanez :) .Nekem mondjuk nem gorcsol a hasam csak neha bekemenyedik, de ez gyorsan elmulik. A meh persze no, es az izmok is huzodnak, es ez igy fog menni meg a vegeig :)
A keményedés nem egészséges, föleg ha görcsel is jár.Sok ágynyugalom, és magneb6 max a 35.hétig!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!